NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY STYLE

Olbrachtova 1980/5, Praha 140 00
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Dobrá realitka Praha II., s.r.o. IČ: 19735847 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. 

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky:  3378114054/5500
PRÁVĚ OTEVŘENO
Pondělí
09:00 - 17:00
Úterý
09:00 - 17:00
Středa
09:00 - 17:00
Čtvrtek
09:00 - 17:00
Pátek
09:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Olga Procházková je profesionál každým coulem. Rychlé, vstřícné a konstruktivní jednání je její samozřejmostí. Komunikace skvělá, zdá se 24 hodin denně :). Pokud bych si vybírala znovu makléře či poradce v rámci realit, rozhodně bych neváhala a paní Olga Procházková by byla volbou číslo 1.

Miloslava Jansonová Praha

Děkuji za zprostředkování pronájmu, vše proběhlo rychle, efektivně a profesionálně. S výsledkem jsem velice spokojen a vřele doporučuji využití Vašich služeb.

Pavel Kubišta Praha 5

Vstřícné a hlavně rychlé vyřízení. A pokud jsem potřebovala poradit, vždy pomohli.

Jana Krupičková Praha

Rád bych zde velice kladně ohodnotil spolupráci s pí. Mgr. Olgou Procházkovou, za velice rychlé zprostředkování pronájmu bytu, které proběhlo v době 38 hodin od prvotní prohlídky, do podpisu smlouvy a předání bytu. Vše bylo realizováno díky vstřícnosti, rychlosti a schopnosti pí. Mgr. Procházkové. Je to osobnost na svém místě a v budoucnu to bude právě ona, kterou oslovím při pomoci s nemovitostmi. Moc Děkuji.

Radek Mára Praha 9

Byl jsem zcela spokojen. Zůstanou-li služby Vaší kanceláře na stejné úrovni, využiji jich v budoucnu s radostí opět.

Waldemar Grutke Praha

Dekuji vrele za spolupraci s pani Olgou Prochazkovou, predevsim za spolehlivost, profesionalitu a duveru, kterou jsem v ni mela. Byla to dobra volba.

Ingrid Tuhackova Praha

Ráda bych touto cestou poděkovala paní Mgr. Procházkové za její naprosto perfektní práci. Vyzdvihuji maximální profesionalitu, férovost, ochotu a vstřícnost.

Radka V. Mladá Boleslav

Dobrý den, Rád bych pochválil paní Olgu Procházkovou touto cestou, kéž by bylo více takových makléřů, rychlá, přesná, pečlivá, zodpovědná, co více dodat... Děkuji moc s prodejem nemovitosti.

Jan Veltruský Breznice

Perfektní spolupráce s paní Olgou Procházkovou. Když bylo potřeba něco navíc, vždy vyhověla na 100 procent a komunikace byla úžasná. Vše zařídila podle mých představ a děkuji za ochotu a vstřícnost. Určitě kdybych chtěl opět něco zařídit ohledně koupě či prodeje, tak jedině s paní Olgou Procházkovou děkuji moc.

Martin Zeman Tanvald

Chtěl bych touto cestou poděkovat za profesionální práci paní Procházkové. S prodejem nemovitosti si poradila na výbornou. Můžeme doporučit.

Jiří Hrubý Beroun

Perfektní spolupráce, naprostá spokojenost. Příští pronájmy jedině s Mgr. Procházková.

Ivan Latowski Hostivice

Mnohokrát děkuji panu Tomáši Grecovi za profesionální, rychlé a vstřícné jednání při nákupu bytu. Byl jsem naprosto spokojen. Výborná práce!

Jan Jedlička Praha

Velice děkuji Tomáši Grecovi, Tomáši Böhmovi a dalším pracovníkům Next Reality za rychlé a hlavně vysoce profesionální zpracování ocenění nemovitosti. Z mé strany bylo třeba dodat jen to nejnutnější, vše ostatní pánové zařídili. Jasné, rychlé, vstřícné a profi. Skvělá práce.

Jan Tolar Praha

S Tomášem Grecem jsem spolupracoval při prodeji dvou mých bytů v Praze. Oba byty jsem prodával v mimořádně obtížné době, kdy se prodej nemovitostí na trhu téměř zastavil. Nadto se v obou případech jednalo o poměrně drahé a hůř prodejné nemovitosti. Tomáš však dokázal oba byty během pár měsíců prodat za předem dohodnutou. Jednání bylo ve všech ohledech velice rychlé, jasné a profesionální. Tomáš patří mezi skutečné profesionály ve svém oboru.

Tomáš Bodnar Praha

Služby pana Böhma hodnotím velice dobře. Spolehlivý a korektní. Děkuji a obrátila bych se na něho opakovaně.

Alena Konvalinková Praha

Denisa Nguyenová je velmi krásná a kultivovaná dívka, s kterou je radost jednat. Její osobní prezentace je velice sympatická a její předávané informace jsou pro klienty ucelené a velmi poučné.

Hannah Bartíková Libčice nad Vltavou

Setkání s Olgou Procházkovou byla náhoda (v cukrárně jsem vyslechla od vedlejšího stolu její rozhovor s klientem a přehodnotila svůj názor na realiťáky). Šťastná náhoda. Upřímná, férová, pracovitá i na Silvestra. Ačkoli do naší spolupráce zasáhla inflace a realitní krize, zvládla to jako úhoř, tedy čistě a hladce. Klobouk dolů. Už spolu vymýšlíme další akci, realiťáka už neměním. Olgo, děkuji moc. Byla to fuška😉

Zuzana Kocurová Hostivice

Ráda bych touto cestou poděkovala za vynikající zkušenost s koupí bytu. Bylo nám potěšením využít služeb pana Hromase, který nás provedl celým procesem velmi profesionálně, ale hlavně s velkou vstřícností, trpělivostí, pečlivostí a s velmi přátelským přístupem.

Iveta Šimlová Praha

Mnohokrát děkuji za spolupráci při pronájmu našich prostor. Velmi jsme ocenili rychlost, profesionalitu i lidský přístup při poskytování realitní služby. V budoucnu se na Vás určitě rádi obrátíme znovu.

Ladislav Š. Praha

Za mne můžu říct, že jste odvedli opravdu skvělou práci. Byla jsem nadšená z lidského přístupu a profesionality. Na začátku jsem měla obavy jak to bude všechno probíhat, ale to bylo naprosto zbytečné. Když jsem se potřebovala na něco zeptat, tak mi bylo vše jasně a srozumitelně vysvětleno. Moc bych chtěla jmenovitě poděkovat paní Procházkové a panu Sýkorovi, bez kterých bych to nezvládla. Určitě vás budu doporučovat.

Alexandra Halašová Praha

Prodej mého bytu jsem svěřil panu Tomáši Grecovi a udělal jsem dobře. Má zcela profesionální přístup, je maximálně ochotný, vstřícný a odborníkem ve svém oboru. Plně jsem mu mohl důvěřovat po celou dobu realizace prodeje mé nemovitosti, která byla díky jeho zkušenostem, rychle vyřízena.

Jiří Ženatý Praha

VEDENÍ POBOČKY

ASISTENT/KA

REALITNÍ MAKLÉŘI