NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY 28

náměstí 28. října 1906/26, Brno 602 00
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností JAP Reality Brno s.r.o. IČ: 19536038 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. 

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 131-1019890247/0100
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 17:00
Úterý
09:00 - 17:00
Středa
09:00 - 17:00
Čtvrtek
09:00 - 17:00
Pátek
09:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Paní makléřka Hai, byla velice milá, vše mi krásně vysvětlila a vždy mi pohotově zodpověděla veškeré otázky, které jsem měla. Byla velice ochotná mi vyhovět ve všech požadavcích a hlavně rychle a bez zádrhelů. Z mojí zkušenosti mohu jenom doporučit tuto makléřku.

Barbora Skřečková Brno

Pana Jiřiho Nádeníčka můžu vřele doporučit. Je ochotný vstřícný a komunikuje jako člověk a ne jako stroj, co má naučené fráze. Koupili jsme domek, kde se muselo řešit opravdu mnoho věcí aby se koupě zdařila. Jeho aktivní komunikace s finanční poradkyní, architektkou a odhadcem byla úžasná. Vždy nám vycházel vstříc a domluva byla opravdu na jedničku s hvězdičkou. Mimo jiné dokázal poradit i s věcmi, které s koupí samotné nemovitosti neměli nic společného. Mockrát za sebe i manželku děkuji a opravdu vřele doporučuji.

Jan Pouč Brno

I had a fantastic experience working with Hai. She demonstrated exceptional professionalism and expertise throughout the entire process, making everything smooth and stress-free. Hai was always available to answer my questions, provided valuable advice, and ensured that every detail was handled with care. I couldn't be happier with the outcome, and I highly recommend Hai to anyone in need of a top-notch realtor.

Issam Harb Brno

Pan Jiří Nádeníček mi zrealizoval prodej a úspěšně prodal byt ve Zbýšově u Brna. Super komunikace, profesionální a milé jednání. Mohu jen doporučit.

Ludmila Koudelná Oslavany

Děkujeme !! Díky p. Nádeníčkovi jsme si zakoupili byt ve Zbýšově. Cokoli bylo potřeba vždy stačilo zavolat. Skvělá komunikace i ochota. Dokonce i po dokončení nákupu pomůže když je potřeba nějaká informace.

Frolek Jan Zbýšov

Vše proběhlo naprosto bez problémů, pan Nádeníček je ve svém oboru naprostý profesionál.

Petr Slimáček

Děkujeme paní Sychrové za vynikající a skvělý přístup. Velice ochotná makléřka. Vřele doporučujeme.

Dana Havlisova Dalesice

DEKUJI. Se sluzbami pana Jiriho Nadenicka jsem byla maximalne spokojena, velmi ocenuji jeho pratelsky a zaroven profesionalni pristup. Jako prodavajici jsem se nemusela o nic starat (ziji v zahranici) vse zaridil sam od prvni prohlidky, az po predani nemovitosti a prepis energii. Panu Nadenikovi jeste jednou dekuji a mohu jen doporucit.

Jana Edlinger Perwang am Grabensee, Österreich

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI