NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY MIKEŠOVÁ

PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
zavřeno
Úterý
zavřeno
Středa
zavřeno
Čtvrtek
zavřeno
Pátek
zavřeno
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Před několika měsíci jsem spolupracoval s paní Evou Mikešovou ve věci koupi bytu. Velmi příjemně mne překvapila ochota a profesionalita paní Mikešové. Mohu její služby jen vřele doporučit ostatním klientům.

Jakub Pěch Praha

Oceňuji naprosto spolehlivou práci makléřky Evy Mikešové. Její přístup byl přirozený, lidský. Přitom je z osobních jednání patrné, že své práci rozumí. Budu-li v budoucnu potřebovat, rád opět využiji jejích služeb.

David Nechvátal Praha 5

Vaše makléřka paní Kateřina Penkerová se odhodlaně ujala prodeje našeho pozemku, což nebylo vůbec jednoduché, protože je ve vlastnictví 12ti majitelů. Postupovala při nabídce naší parcely velice zkušeně, aktivně a dynamicky. Její jednání s klientem je na vysoké profesionální úrovni, ale současně velmi přátelské a lidsky vřelé. Jsme s její prací velice spokojení.

Iva Müllerová Praha

Ráda bych touto cestou vyslovila velké poděkování makléřce Evě Mikešové. Poprvé jsem se s paní makléřkou setkala před 10 lety při prodeji bytu v Kladně. Dostala jsem na ní velmi dobré doporučení. Podruhé při prodeji bytu v Mladé Boleslavi jsem paní makléřku opět oslovila. Je to profesionál ve všech směrech. Usměvavá, milá. Vždy má vše perfektně připravené k jednání ať už s prodávajícími tak i s kupujícími. Nic pro ní není problém. Dochvilná i přes dojezdovou vzdálenost. Je evidentní, že svoji práci dělá ráda. Pokud bych někdy prodávala nebo kupovala nemovitost, tak jedině ve spolupráci s paní Evou Mikešovou. Určitě doporučuji její služby. Ještě jednou velké díky Eva a Jiří Dürichovi.

Eva Dürichová Kobylnice 38

Paní Mikešové jsem zadal prodej tří pokojového bytu v Praze 4 a byl jsem velice spokojený. Provedla to velice profesionálně. Dobře poradila, cena bytu skvělá a vůbec celá transakce probíhala podle mých představ. Mohu jenom chválit a to bez nad sázky.

Karel Stranský Praha

Ráda bych poděkovala za velmi dobrou spolupráci s Vaší makléřkou paní Evou Šaškovou Mikešovou, vedoucí pobočky. Paní E. Šašková Mikešová zajistila v letošním roce naprosto profesionálně, rychle a svědomitě prodej mojí rekreační nemovitosti s rozsáhlým pozemkem v obci u Rokycan. Velice oceňuji její příjemné jednání se mnou, tj. prodejcem, ale i všemi potencionálními kupujícími. Byla vždy ochotná, dochvilná a často pomáhala a zajišťovala i to, co určitě nebylo přímo její povinností. Prostě všestranný profesionál. Přeji paní E. Šaškové Mikešové i celému kolektivu do vaší náročné práce hodně úspěchů a spokojených klientů. Do nového roku 2022 přeji hlavně zdraví, ale i štěstí a radosti z dobře vykonané práce.

Eugenie Chlustinová Praha

Jsem velice rád, že jsem s prodejem nemovitosti oslovil právě paní Mikešovou. Nejen, že se o vše perfektně postarala, ale dokázala i ve věcech poradit. Jsem naprosto spokojený s celkovým přístupem a nejvíce si považuji jejího lidského jednání. Děkuji za Vaše služby, určitě Vás budu doporučovat.

Tomáš Židlický Praha

S prací a přístupem paní Mikešové jsem byl velmi spokojen. Při prodeji našeho pražského bytu nám poskytla profesionální a naprosto komplexní služby, od úvodní prezentace až po konečné předání novému majiteli a pomoc s přepisem energií v samotném závěru. Všechny termíny a dohody platily. Jednání bylo slušné a korektní. Byli jsme nadmíru spokojeni a její služby můžeme bez připomínek doporučit.

Stejskal Jihlava

Rád bych zde zanechal pár upřímných a pravdivých slov. Osobně jsem byl spokojený s navázáním spolupráce a ochotou prohlídek a osobní komunikací. Hlavně velkou pomoci co se týče možností jak vyhovět klientovi. Děkuji za zprostředkování koupě již našeho domu, který díky tomu udělal naši rodině střechu nad hlavou a dal i možnost v Uhříněvsi založit Kung Fu by HSCP centrálu: CVIČENÍ PRO DĚTI, ŽENY I MUŽE. Takže jménem HSCP i rodiny Kolínských děkuji a doporučuji!

František Kolínský Praha

Rádi bychom touto cestou poděkovali společně s manželem paní Evě Mikešové za skvěle odvedenou práci při prodeji našeho bytu v Uhříněvsi v období 10 -12/2017. Děkujeme.

Manželé Macko Praha

Velice bych chtěla pochválit služby paní makléřky, která byla velmi profesionální, ale i lidská. Vše nám pořádně vysvětlila a pomohla nám se vším. Byla vždy moc vstřícná a ochotná. I když jsme kupovali jen \""parkovací místo\"" (financováno z vlastních zdrojů), byl její přístup vynikající. Chtěla bych jí udělit pochvalu. Děkuji

Veronika Vilímková Praha

Moc ráda bych ocenila práci Vaší makléřky – paní Kateřiny Penkerové. V loňském roce nabrala na prodej náš byt v Uhříněvsi, který byl prodán v červnu tohoto roku. Po celou dobu jsem věděla, že prodej má na starosti ten správný člověk – byla vždy k dispozici, když jsem potřebovala radu nebo vysvětlení ohledně prodeje bytu. Oceňuji také její profesionalitu a že o každém kroku jsem byla vždy okamžitě informována. Opravdu byla tou nejlepší volbou pro prodej našeho bytu a pokud budu v budoucnosti opět potřebovat služby makléře, pak je paní Penkerová na prvním místě.

Darina Charuzová Praha

Rádi bychom touto cestou poděkovali makléřce Evě Mikešové za ochotu a profesionální přístup při koupi bytu. Vzhledem k tomu, že jsem kupovali nemovitost v Praze a sami žijeme na Moravě, vše jsme mohli vyřešit korespondenčně a elektronicky. Byla velmi milá a se vším poradila. Je to člověk na svém místě. Také bychom chtěli poděkovat paní Drahomíře Kleinerové za zpracování podkladů pro přiznání k dani z NNV. Děkujeme.

Yousefovi Praha

Chci vyjádřit poděkování paní Šaškové-Mikešové z pobočky Praha 10 za vstřícný a profesionální přístup při vyřizování našeho složitého ""případu"" při prodeji nemovitosti.

Drahomíra Horáková Praha

Letos jsem spolupracovala s paní Evou Mikešovou na prodeji našeho domu. Chtěla bych tímto poděkovat za spolupráci s ní. Byla velmi milá a profesionální. Vše, co domluvila vždy platilo. Služby poskytovala s maximální rychlostí a k naší plné spokojenosti. Děkuji za spolupráci

Blanka Konrádová Praha

Velmi spokojen, jelikož i v tak složité situaci, jakou zvládla (rozvod,ukrutně šťouravý kupec a neůstupná ex atp.), dokázala být milá a nápomocna. Svoji provizi si zcela jistě zasloužila a rád se s ní kdykoli pracovně i mimo zase potkám.

František Veselý Praha

Rád bych touto formou poděkoval paní Mikešové za velmi profesionální a lidský přístup , velmi rychlé a bezproblémové vyřízení i ochotu . V dnešní době je realitní trh přesycen různými společnostmi které se rádoby tváří jako seriozní ,ale opravdu seriozních je velmi málo Next reality v zastoupení paní Mikešové patří mezi ně a Já jí za to moc děkuji.

Josef Franc Praha

Chtěl bych ocenit profesionální realizaci nákupu bytu v Klánovicích ve spolupráci s Vaší makléřkou paní Mikešovou. Poskytnutý servis zcela odpovídal evropskému standardu a její reakční doba především v rámci finalizace převodu byla bleskurychlá.

Mika Praha

Velice ráda bych pochválila paní makléřku Evu Mikešovou. Díky její profesionalitě jsme byli schopni velice rychle vyřídit pronájem bytu. Jednání z její strany bylo balzámem na duši. Všechny podklady dodala v termínu a během pár dní. Dokonce poslední úpravy ve smlouvách musela připravovat i o víkendu. Takto si představuji, že by měl realitní makléř pracovat. Oproti našim předchozím zkušenostem je to něco zcela nového a nečekaného. Nemohu než paní Mikešovou doporučit. Rozhodně se na ni v budoucnu obrátíme, pokud budeme potřebovat jakékoliv realitní služby.

Lucie Veselá Praha

Ráda bych poděkovala realitní makléřce paní Kateřině Penkerové, za její snahu, pomoc, rady a přátelské jednaní při prodeji mého RD. Je to velmi zkušená makléřka s výbornými komunikačními schopnostmi, vůči oběma stranám. Vždy vyšla vstříc a pomohla. Jsem velmi spokojená a ještě jednou moc děkuji paní Penkerové z pobočky Uhříněves.

Simona Bašusová Praha

Paní Penkerová je velmi profesionální a milá makleřka. Jsme s jejími službami nadmíru spokojeni.

Lukáš Eberl Praha

S realitní makléřkou paní Penkerovou byla výborná spolupráce. Oceňuji profesionální přístup, ochotu a spolehlivost. Děkujeme za bezproblémový prodej rodinného domu.

Stefan Andras Praha

Maximální spokojenost. Nejen že má velmi profesionální přístup, ale dokáže to spojit s lidskostí, ohleduplností a porozuměním pro všechny strany. Pro nás vlastně díky ní nebyl prodej starost ale radost. Vše proběhlo tak jak mělo a myslím, že její péče byla nadstandartní. Ještě jednou moc děkujeme a za nás velká spokojenost.

Karel Stolín Praha

Ráda bych poděkovala za profesionální a příjemnou pomoc při prodeji bytu mojí maminky. Naší makléřkou byla paní Eva Šašková Mikešová, se kterou probíhala spolupráce hladce a k naší plné spokojenosti. Byt se podařilo prodat v poměrně krátké době a za velmi slušnou cenu. Pokud se v průběhu prodeje vyskytl problém, tak si s ním paní Eva hravě poradila a vždy měla nějaké řešení. Za vše tedy děkujeme jak jí, tak celé společnosti Next Reality.

Eva Trojanová Praha

Maximální profesionalita, příjemné vystupování, spolehlivost - dávám nejvyšší hodnocení.

Jindřich Klas Praha

VEDENÍ POBOČKY