NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY KARLOVY VARY

Dr. Davida Bechera 903/19, Karlovy Vary 360 01
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností KVK Reality s.r.o. IČ: 08632201 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 290646749/0300
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 17:00
Úterý
09:00 - 17:00
Středa
09:00 - 17:00
Čtvrtek
09:00 - 17:00
Pátek
09:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Nejvíce jsem byla spokojena s panem Spáčilem, ochotný, příjemné vystupování veliké poděkování.

Musilová Marie Karlovy Vary

Chtěl bych vyjádřit svoji spokojenost s profesionální úrovní služeb realitní kanceláře NEXT REALITY. Především oceňuji spolupráci s panem Vladimírem Suškem při nákupu nemovitosti.

Ladislav Vašků Karlovy Vary

Byl jsem velmi mile překvapen s profesionálním přístupem pana Ing. Vladimíra Suška. Celkový průběh prodeje nemovitosti byl z jeho strany veden k mojí spokojenosti. Moc děkuji

Jan Forchheim Karlovy Vary

Velmi děkuji realitní makléřce paní A. Prýmkové za profesionální jednání, spolehlivost a ochotu při prodeji mého bytu. Vše dopodrobna vysvětlila, aby nevznikaly pochybnosti, se vším mi pomohla a vše zařídila tak, že jsem se musela minimálně angažovat. Přeji hodně dobrých zakázek.

H.Martínková Karlovy Vary

Velice spokojené s panem Ronaldem Majerem z Karlových Varů. To je vážně jednička.

Davidová Libuše Karlovy Vary

Velké poděkování spol. NEXT REALITY v Karlových Varech, zvláště pak paní Bohdaně Podzimkové, za poskytnutí nadstandardních služeb. Oceňujeme rychlost, informovanost, vyřízení všech formalit k úplné naší spokojenosti. Využili jsme služeb několika realitních kanceláří, ale nyní již budeme klienty pouze paní Podzimkové. Děkujeme.

Sejkorovi Karlovy Vary

Chtěla bych vyjádřit velikou spokojenost s prací Vaší realitní makléřky paní Aleny Prýmkové z K. Varů. Její práce je naprosto profesionální, vždy je dokonale připravena a ochotna vyjít vstříc klientovi, bez ohledu na svůj čas. Při jednání je velice příjemná a je vidět, že se na trhu nemovitostí vyzná.

J. Havlíková Karlovy Vary

Vše proběhlo rychle a profesionálně. Byli jsme velmi spokojeni s celým procesem a vysokou mírou profesionality a empatie ze strany realitního makléře. Děkujeme.

Tomáš Bucha Stříbro

Mockrát děkuji panu Josefu Grosserovi za veškerou jeho pomoc.

Fialová Eva Karlovy Vary

Chtěl bych VELMI A JEŠTĚ JEDNOU VELMI ocenit a pochválit naprosto profesionální přístup realitního makléře pana RONALDA MAJERA, od počáteční komunikace až po finální věci administrativy a celkového přístupu v celém průběhu řízení, informovanosti a prostě všeho s tím spojené. Je vidět, že má Vaše realitní kancelář opravdového profesionála ve Vašich řadách, člověka naprosto na svém místě, který svou profesionální kvalitou dělá neskutečně dobré a luxusní image Vaší firmě. Pokud budu v budoucnu cokoliv řešit, moje volba je tímto naprosto jasná. Ještě jednou velký dík, radost s Vámi spolupracovat a speciálně potom s panem Ronaldem Majerem.

Tomáš Stránský. Karlovy Vary

Ráda bych tímto způsobem poděkovala paní Bohdaně Podzimkové, která mě koupi bytu provedla k mé maximální spokojenosti. Velmi mile mě v dnešní době překvapila její laskavost, vstřícnost a profesionalita. Na čemkoli jsme se domluvily, vždy dodržela. Ještě jednou, dekuji!

Pekárková Renata Karlovy Vary

Ráda bych poděkovala za velmi profesionální jednání.

Emanuela Zabuďková Karlovy Vary

Jsem velice spokojen s prací pana Ronalda Majera. Podává kvalitní a věcné informace, rychle reaguje na změny v rámci vyjednávání podmínek prodeje. Zodpovědný, otevřené, přímé jednání.

František Jirásek Karlovy Vary

Přes Next reality a pí. Vajnerovou jsme před nedávnem koupili vilu v Karlových Varech. Přestože musela být celá akce velmi rychlá vše se podařilo na jedničku. Profesionálně (právní servis, komunikace s KÚ, notář atd.), empaticky a citlivě. Oceňujeme především postoj paní makléřky, která se po celou dobu snažila , aby skutečně byly spokojené obě strany a to se povedlo. Služby můžeme rozhodně doporučit.

Pavel Neckář Brno

Rád bych touto cestou poděkoval za ukázkovou práci Vašich makléřů Ing. Vladimíra Suška a Stanislava Plecitého, kteří se perfektně starali o prodej naší nemovitosti v Kolešovicích. Jejich jednání bylo vždy na profesionální úrovni a vycházeli nám ve všem maximálně vstříc. Prohlídky zajišťované p. Plecitým byly vždy věcné a perfektně z organizované. Problémy, které vznikly na straně kupujícího (hypotéka, podpisy, ...) byly vždy řešeny k naší maximální spokojenosti a o všem jsme byli vždy neprodleně informováni. I přes vzniklé nestandartní obtíže se nakonec vše dotáhlo do zdárného konce a za cenu, kterou jsme požadovali. Práci makléřů hodnotím na nejvyšší úrovni a opět jsem se na ně obrátil s prodejem další naší nemovitosti (pozemek). Věřím, že opět budeme 100% spokojeni. Na závěr bych chtěl jen říct, že takto si práci makléřů představuji a nemůžu absolutně nic vytknout!

Ing. Martin Mužík Ph.D. Karlovy Vary

Velmi kaldně hodnotím práci pana makléře Ronalda Majera - směrem k nám jako prodejcům nemovitosti - dostatečná a jasná informovanost, rychlost a spolehlivost. Děkujeme.

Anna Frydýnová Karlovy Vary

Realitní makléřka mi byla vždy k dispozici a vždy ochotně poradila. Byla jsem maximálně spokojená se službami společnosti NEXT reality, co se týče právního servisu, rychlostí prodeje nemovitosti a ochoty paní makléřky. Vřele mohu doporučit.

Jana Simonová Karlovy Vary

Byla jsem velmi spokojena s komunikací, jednáním a osobním přístupem makléřky Bohdany Podzimkové.

Věra Kašpárková Karlovy Vary

Pan Majer byl velmi profesionální a zároveň velmi vřelý v průběhu celé naší spolupráce. Komunikace byla bezchybná, vždy jasná a srozumitelná. Uměl vše výborně vysvětlit a poradit ohledně ceny, a já jsem měla vždy jistotu, že jsem informována o každém kroku v procesu pronájmu nemovitosti. Jeho servis byl na úrovni 100 procent, a já jsem velmi vděčná za jeho péči a profesionální přístup. Rozhodně bych pana Majera doporučila všem, kteří hledají spolehlivého realitního makléře.

Andrea Rojtenbergová

Se službami paní Vajnerové jsme byli moc spokojeni - byla velice milá, ochotná a pracovitá, našla nám solidní nájemníky i v době, která tomu úplně nepřála, a celkově se nám s ní skvěle spolupracovalo. V budoucnu se na ni rádi obrátíme znovu!

Markéta Grulichová Odolena Voda

Paní makléřku velice chválím je velice ochotná, vstřícná, dokáže poradit a vždy si najde čas. Mohu ji doporučit, prodala mi dva domy, je opravdu šikovná.

K.Štefkova Karlovy Vary

Dobrý den, Chtěl bych velmi poděkovat za rychlý a bezproblémový prodej mého bytu, díky velice profesionální práci pana Vladimíra Suška, který vše zajistil ke spokojenosti mé a troufám si říci, že i kupujících.

David Loučka Karlovy Vary

Byl jsem velice spokojený. Vše proběhlo v pořádku. Vstřícnost pana Mgr. Grossera byla nad mé očekávání . Všem vaši společnost doporučuji .

Černý Pavel Karlovy Vary

S realitním makléřem panem Ronaldem Majerem jsme velmi spokojeni, jak při koupi tak prodeji nemovitosti. Všem mohu vřele doporučit tuto realitní kancelář, rychlé a profesionální jednání. Děkujeme.

Libor Tomka Karlovy Vary

Děkuji Vám za prodej nemovitosti v Kladně, který zprostředkoval Váš makléř Ing. Vladimír Sušek vedoucí kladenské pobočky.

E. Zabuďková Karlovy Vary

Perfektní přístup, profesionalita, lepší cena, než jsem doufala.

Malinová Dana Karlovy Vary

Jako kolega makléř z jiné kanceláře mohu pochválit velice férové a slušné jednání.

Jakub Karlovy Vary

Ing. Vladimír Sušek kterého jsem si vybral na doporučení mne od samého začátku realizace prodeje mého bytu nenechával na pochybách, že je skutečný profesionál. S přehledem a rychle vyřešil vše potřebné. Hodnocení jeho práce nemůže být jiné než vynikající.

Vlastimil Strejček Karlovy Vary

Využil jsem vašich služeb již několikrát k mé spokojenosti, zejména s přístupem pana Ronalda Majera jsem velmi spokojen. Děkuji

Klára Benešová Karlovy Vary

Chtěla bych Vám i panu Suškovi moc poděkovat nejenom za Vaše služby při koupi bytu v Praze Hostivaři, ale především za lidský přístup, se kterým se již v poslední době často nesetkávám, a za trpělivost, se kterou jste v naší věci postupovali. Velmi výrazně kladně hodnotím Vaše služby především v porovnání s dalšími institucemi jako je např. Modrá pyramida. Kdyby bylo v obchodě s nemovitostmi více lidí a firem jako jste Vy a ta Vaše, nejenom že by lidé byli spokojenější, ale také by jim šel obchod mnohem lépe. Vaši realitní společnost mohu velmi vřele doporučit a to také budu.

Jitka Bicanová Karlovy Vary

Prodej mého bytu v Praze Strašnicích realizoval v letošním roce p. Ing. Vladimír Sušek. Spolupráce s ním byla velice příjemná a bezproblémová. Vždy mě podával informace o průběhu prodeje bytu. Jeho jednání jako zástupce vaší společnosti bylo profesionální a s jeho prací jsem byla plně spokojena. V případě potřeby v budoucnu ráda jeho služby opět využiji. Ještě jednou děkuji.

Mgr. Smolíková Karlovy Vary

Velmi profesionální přístup Vašeho makléře pana Grossera. Byl to náš třetí kontakt s realitní kanceláří a jenom díky přístupu Vašeho makléře jsme si vlastně byt koupili. Ještě jednou moc děkujeme.

Dana a Bohumil Bouškovi Karlovy Vary

Chtěla bych Vám poděkovat za služby vaší realitní kanceláře NEXT, obzvláště za služby které pro mne a mou rodinu dělá pan Ing. Vladimír Sušek. Poslední zakázku kterou pro mne vyřizoval ( prodej chalupy Tanvald ) , byla obzvlášť náročná, a proto bych chtěla ještě jednou moc poděkovat za jeho ochotu a veškeré vyřizování v dané situaci.

Fraibišová Karlovy Vary

Kupovali jsme dům přes Next Reality, naším makléřem byl pan Vladimír Sušek. Nemohli jsme narazit na lepšího makléře :-) pan Sušek je moc ochotný a vstřícný, se vším rád poradil, několikrát s námi na dům dojel a byl k dispozici na telefonu, když jsme potřebovali. Vřele pana Suška všem doporučuji :-)

Barbora Sýkorová Karlovy Vary

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI