NAPIŠTE ŘEDITELI

JAN ČERMÁK

Hodnocení: VELMI DOBRÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř
Specializace: Prodej bytů, domů i komerčních objektů/ pronájmy bytů i komerce
Praxe: 13 let
Jazyková vybavenost: angličtina, němčina
O mně:
Pracuji tak, že se ke mně klienti vrací…

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Chtěl bych poděkovat Janu Čermákovi za prodej mého bytu. Vše proběhlo bez problémů k naprosté spokojenosti. Dobrá práce. Díky moc!

Jan Slezák Česká Lípa

Úžasný lidský přístup a rychlé profesionální jednání.

Václav Šoltys

Pan Jan Čermák je velice profesionální, ochotný, spolehlivý, komunikativní a příjemně se s ním spolupracuje. Moc děkuji a doporučuji všem.

Eva Zapletalová Česká Lípa

Chtěl bych tímto emailem vyjádřit naši spokojenost s prací pana Jan Čermáka, který prodával naši chatu. Byl po celou dobu velmi aktivní, komunikoval s námi a vše v závěru připravil a dohodl k naší spokojenosti. Děkuji

Martin Hájek Česká Lípa

Pan Jan Čermák byl vynikající. Vše proběhlo rychle bez zbytečného čekání. Mohu vřele doporučit.

Karolína Sirková Česká Lípa

Chtěla bych napsat pochvalu a mé díky Vašemu zaměstnanci Janu Čermákovi, který se mnou spolupracoval ohledně prodeje bytu. Byla jsem s ním velmi spokojena a budu jej svým známým doporučovat. Děkuji

Lenka Ledvinová Česká Lípa

Vynikající realitní makléř. Velmi ochotný s lidským přístupem. Velmi seriózní, rychlé a pohodlné jednání. Maximální spokojenost.

Jan Koros

Díky panu Čermákovi jsme koupili nemovitost bez zbytečných komplikací, celý proces proběhl v klidu a pohodě. Příkladný přístup p. Čermáka směřující přímo k cíli.

Václav Marian Praha 10

Dobrý den, právě se nám podařilo prostřednictvím realitního makléře pana Jana Čermáka prodat byt v České Lípě. Skutečně nelze najít vhodná slova poděkování za jeho naprosto příkladný přístup a pomoc při realizaci předmětného prodeje. Jsme s manželkou důchodci ve věku 80 let a s tak obětavou pomocí jsme se nesetkali, zvláště pak v kontrastu s předchozími zkušenostmi s jinými realitními kancelářemi (snad nejhorší mm-reality). Mnohokrát děkujeme a zaslouženě doporučíme pro případ potřeby Vaší realitku všem našim blízkým a známým. S přáním mnoha stejně spokojených zákazníků zdraví manželé Halaškovi.

Oldřich Halaška Česká Lípa

Píši Vám, abych vyjádřil poděkování a naši spokojenost se zprostředkováním celého prodeje, komunikací i rychlosti vyřízení všech kroků, které byli spojeny se samotným prodejem, ale i s obstaráním podkladů pro potřeby hypotéky v naší bance. Pan Čermák na nás udělal velmi dobrý dojem. Až bude někdo v našem okolí hledat nemovitost nebo vstřícného a slušného realitního makléře, který plní své slovo, rádi doporučíme pana Čermáka i NEXT reality. Děkujeme.

Manželé Igor Lotocký a Stefanie Geerardyn Nový Bor

Perfektní domluva a komunikace. Výbnorné podávání informací o zájemcích. Je to borec.

Vratislav Vácha

Dobrý den, slova chvály pro p. Čermáka. Koupě nemovitosti bez problémů, osobní přístup, žádné kličky, vždy přímá odpověď. Můžeme doporučit...

Filip Drchota Česká Lípa

Velice příjemné vystupování, domluva a ochota.

Gabriela Brázdová

Prodával jsem nemovitost a tento prodej mně zprostředkoval Váš makléř pan Jan Čermák. Jelikož mám již zkušenosti s prodejem nemovitostí, tak jeho přístup k věci samotné a velice profesionální vystupování mně velice ohromilo a tímto mu ještě jednou moc děkuji.

Alois Rak Česká Lípa

Přístup pana Čermáka, který nám prodej zprostředkoval, k celému procesu změny vlastníka bytu je skutečně nutné ohodnotit jako maximálně vstřícný s mimořádně přívětivou komunikací a ochotou. S podobným přístupem se člověk při hledání pomoci jen tak nesetká. Patří mu naše vřelé poděkování. Ing. Oldřich Halaška

Oldřich Halaška