NAPIŠTE ŘEDITELI

JAROSLAV VANÍČEK

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Certifikovaný realitní makléř

ZÍSKANÁ OCENĚNÍ

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Dobrý den, chtěl bych touto cestou ocenit práci pana Vaníčka, který mi pomohl prodat můj byt. Spolupráce s ním byla na nadstandartní úrovni, jeho snaha o dokončení úkolu byla ukázková. Děkuji, přeji Vám a Vaší společnosti mnoho úspěchů.

Stanislav Jušta Hradec Králové

Touto cesto bych velice rád poděkoval pobočce v Hradci Králové za realizaci prodeje našeho rodinného domu. Setkal jsem se s profesionálním, důvěryhodným a lidským přístupem, a i přes dílčí problémy se podařilo najít kupce a prodej dovést do zdárného konce. Velice jsem ocenil pomoc a rady při této realizaci. Chtěl bych jmenovitě poděkovat panu Mrňákovi, dále panu Kopeckému, který se postaral o všechny náležitosti týkající se převodu na katastru nemovitostí a zejména pana Vaníčka, se kterým byla radost spolupracovat a s jeho oceněním (makléř měsíce srpna) naprosto souhlasím. Ještě jednou velice děkuji.

Miroslav Hybský Hradec Králové

Dobrý den, rád bych touto cestou pochválil našeho realitního makléře, pana Jaroslava Vaníčka, za bezchybnou spolupráci! Kupovali jsme s manželkou, která je aktuálně v jiném stavu, poměrně narychlo byt v Hradci Králové, abychom za několik měsíců měli (nejen) pro dítko slušné zázemí - zároveň se jedná se o první kupovanou nemovitost. Pan Vaníček nás perfektně provedl celým procesem od prvních obhlídek až po podepsání smlouvy u advokáta a zejména díky němu jsme z našeho rozhodnutí měli od začátku dobrý pocit. Přejeme Vám, celé realitní kanceláři a zejména pak panu Vaníčkovi hodně dalších úspěchů a spokojených klientů a ještě jednou MNOHOKRÁT DĚKUJEME!

Petr Kejdana Hradec Králové

Chtěla bych Vám touto cestou dodatečně poděkovat, za opravdu profesionální přístup při realizaci koupě Vámi nabízeného a inzerovaného bytu. Bylo pro mě velmi důležité a zásadní, že jste byl vždy dostupný, že naše dohody vždy platily a celkově vaše jednání bylo férové a velmi vstricne. Váš servis a dle mého i nadstandardní služby, byli pro mě velmi milým zjištěním a příjemným bonusem, jak pro mě osobně, tak věřím, že i pro stranu prodávající. Ještě jednou děkuji a určitě budete mít me doporučení.

Pulcová Hradec Králové

Chci tímto vřele poděkovat panu Jaroslavu Vaníčkovi, s nímž jsem dojednával prodej mého domu. Jeho vystupování a jednání bylo velmi vstřícné, přátelské a profesionální. Jeho přístupu si cením o to více, že záhy po podpisu zprostředkovatelské smlouvy došlo na mé straně ke změně v rodinné situaci a dohodě, že nemovitost uchováme v rámci rodiny. Přestože jej mnou podepsaná smlouva opravňovala k inzerování nemovitosti a hledání kupujících za účelem zisku z jejího prodeje a vymáhání případných sankcí v okamžiku, kdy bych s prodejem nesouhlasil, pan Vaníček se zachoval velmi profesionálně a lidsky a dohodli jsme se, že pozastavíme veškeré kroky, které by k prodeji vedly. Tento přístup, který je pro mě samozřejmý v mém podnikání, zdaleka nepovažuji za samozřejmý ve všech službách a o to víc si jej cením, protože nakonec to není o tom, jak se váš obchodní partner chová, když jde všechno hladce, ale jak se zachová, když nastanou komplikace. Pan Vaníček obstál se ctí, plně si zaslouží označení ""solidní makléř"" a jej na základě své zkušenosti vřele doporučuji!

Ing. Martin Chmelař Hradec Králové

Chtěla bych velice pochválit realitního makléře pana Vaníčka, který se nám postaral o prodej našeho pozemku. Chválíme s manželem jeho velmi lidský přístup, profesionalitu a důvěryhodnost, kterou si získal hned od našeho prvního setkání. Skvěle nám poradil a na základě toho vznikla velice úspěšná transakce a za to mu moc děkujeme. A současně chválíme i pana Daniela Kopeckého, který se postaral o veškeré záležitosti týkající se katastru nemovitostí. Takže všem velice doporučujeme a děkujeme!

Zuzana Černovská Hradec Králové

Touto cestou bych chtěla velice poděkovat realitním makléřům Jaroslavu Vaníčkovi a Zdeňkovi Mrňákovi za bezproblémovou realizaci prodeje mého domu. Nemovitost jsem nabízela již dlouhou dobu přes jinou realitní kancelář, avšak bez úspěchu. Až s pomocí NEXT REALITY a díky profesionálnímu, ale i lidskému přístupu výše uvedených makléřů, se podařilo najít kupce a celý případ dotáhnout do zdárného konce. Ještě jednou velice děkuji a budu všem jen a jen doporučovat!

Nina Kořínková Hradec Králové

Před nedávnem jsem prostřednictvím této realitní kanceláře kupovala byt, a tak bych chtěla poděkovat panu Vaníčkovi za jeho vstřícný přístup, ochotu, profesionální jednání a také rychlost a nasazení, které tomu věnoval. Koupě proběhla k mé naprosté spokojenosti, dokonce mi jeho kancelář pomohla i s přestěhováním, což opravdu nebylo jednoduché. Ještě jednou velké díky, mohu jen doporučit !

Jana Adamcová Hradec Králové

Velice rádi by jsme touto cestou chtěli poděkovat, makléři, panu Jaroslavu Vaníčkovi z pobočky v Hradci Králové. Dlouho jsme s manželkou přemýšleli, zda prodej našeho bytu v Trutnově svěříme realitní kanceláři, nebo si ho prodáme sami. Během našeho rozhodování, mě úplnou náhodou oslovil kolega z práce, že mi s tím rozhodováním pomůže a doporučil mi služby makléře pana Jaroslava Vaníčka. Důvodem doporučení byla jeho maximální spokojenost s prací a celkovým servisem pana Jaroslava, který právě mému kolegovi už jednu nemovitost úspěšně a k jeho velké spokojenosti prodal. To samé bylo i v našem případě. U pana Vaníčka zřejmě dle všeho standard, u nás ale zavládlo velké nadšení. Ochota, vstřícnost, profesionalita a lidský přístup.. to vše zdobí vašeho makléře pana Jaroslava Vaníčka, kterého budeme doporučovat i my:-) Opravdu děkujeme a s přátelským pozdravem,

manželé Šamalovi Hradec Králové
0 nemovitostí v NABÍDCE