NAPIŠTE ŘEDITELI

JAROSLAV VANÍČEK

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Certifikovaný realitní makléř

ZÍSKANÁ OCENĚNÍ

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Chtěla bych Vám touto cestou dodatečně poděkovat, za opravdu profesionální přístup při realizaci koupě Vámi nabízeného a inzerovaného bytu. Bylo pro mě velmi důležité a zásadní, že jste byl vždy dostupný, že naše dohody vždy platily a celkově vaše jednání bylo férové a velmi vstricne. Váš servis a dle mého i nadstandardní služby, byli pro mě velmi milým zjištěním a příjemným bonusem, jak pro mě osobně, tak věřím, že i pro stranu prodávající. Ještě jednou děkuji a určitě budete mít me doporučení.

Pulcová Hradec Králové

Touto cestou bych chtěla velice poděkovat realitním makléřům Jaroslavu Vaníčkovi a Zdeňkovi Mrňákovi za bezproblémovou realizaci prodeje mého domu. Nemovitost jsem nabízela již dlouhou dobu přes jinou realitní kancelář, avšak bez úspěchu. Až s pomocí NEXT REALITY a díky profesionálnímu, ale i lidskému přístupu výše uvedených makléřů, se podařilo najít kupce a celý případ dotáhnout do zdárného konce. Ještě jednou velice děkuji a budu všem jen a jen doporučovat!

Nina Kořínková Hradec Králové

Velice rádi by jsme touto cestou chtěli poděkovat, makléři, panu Jaroslavu Vaníčkovi z pobočky v Hradci Králové. Dlouho jsme s manželkou přemýšleli, zda prodej našeho bytu v Trutnově svěříme realitní kanceláři, nebo si ho prodáme sami. Během našeho rozhodování, mě úplnou náhodou oslovil kolega z práce, že mi s tím rozhodováním pomůže a doporučil mi služby makléře pana Jaroslava Vaníčka. Důvodem doporučení byla jeho maximální spokojenost s prací a celkovým servisem pana Jaroslava, který právě mému kolegovi už jednu nemovitost úspěšně a k jeho velké spokojenosti prodal. To samé bylo i v našem případě. U pana Vaníčka zřejmě dle všeho standard, u nás ale zavládlo velké nadšení. Ochota, vstřícnost, profesionalita a lidský přístup.. to vše zdobí vašeho makléře pana Jaroslava Vaníčka, kterého budeme doporučovat i my:-) Opravdu děkujeme a s přátelským pozdravem,

manželé Šamalovi Hradec Králové

Dobrý den, rád bych touto cestou pochválil našeho realitního makléře, pana Jaroslava Vaníčka, za bezchybnou spolupráci! Kupovali jsme s manželkou, která je aktuálně v jiném stavu, poměrně narychlo byt v Hradci Králové, abychom za několik měsíců měli (nejen) pro dítko slušné zázemí - zároveň se jedná se o první kupovanou nemovitost. Pan Vaníček nás perfektně provedl celým procesem od prvních obhlídek až po podepsání smlouvy u advokáta a zejména díky němu jsme z našeho rozhodnutí měli od začátku dobrý pocit. Přejeme Vám, celé realitní kanceláři a zejména pak panu Vaníčkovi hodně dalších úspěchů a spokojených klientů a ještě jednou MNOHOKRÁT DĚKUJEME!

Petr Kejdana Hradec Králové

Před nedávnem jsem prostřednictvím této realitní kanceláře kupovala byt, a tak bych chtěla poděkovat panu Vaníčkovi za jeho vstřícný přístup, ochotu, profesionální jednání a také rychlost a nasazení, které tomu věnoval. Koupě proběhla k mé naprosté spokojenosti, dokonce mi jeho kancelář pomohla i s přestěhováním, což opravdu nebylo jednoduché. Ještě jednou velké díky, mohu jen doporučit !

Jana Adamcová Hradec Králové

Dobrý den, chtěl bych touto cestou ocenit práci pana Vaníčka, který mi pomohl prodat můj byt. Spolupráce s ním byla na nadstandartní úrovni, jeho snaha o dokončení úkolu byla ukázková. Děkuji, přeji Vám a Vaší společnosti mnoho úspěchů.

Stanislav Jušta Hradec Králové

Touto cesto bych velice rád poděkoval pobočce v Hradci Králové za realizaci prodeje našeho rodinného domu. Setkal jsem se s profesionálním, důvěryhodným a lidským přístupem, a i přes dílčí problémy se podařilo najít kupce a prodej dovést do zdárného konce. Velice jsem ocenil pomoc a rady při této realizaci. Chtěl bych jmenovitě poděkovat panu Mrňákovi, dále panu Kopeckému, který se postaral o všechny náležitosti týkající se převodu na katastru nemovitostí a zejména pana Vaníčka, se kterým byla radost spolupracovat a s jeho oceněním (makléř měsíce srpna) naprosto souhlasím. Ještě jednou velice děkuji.

Miroslav Hybský Hradec Králové

Chtěla bych velice pochválit realitního makléře pana Vaníčka, který se nám postaral o prodej našeho pozemku. Chválíme s manželem jeho velmi lidský přístup, profesionalitu a důvěryhodnost, kterou si získal hned od našeho prvního setkání. Skvěle nám poradil a na základě toho vznikla velice úspěšná transakce a za to mu moc děkujeme. A současně chválíme i pana Daniela Kopeckého, který se postaral o veškeré záležitosti týkající se katastru nemovitostí. Takže všem velice doporučujeme a děkujeme!

Zuzana Černovská Hradec Králové

Chci tímto vřele poděkovat panu Jaroslavu Vaníčkovi, s nímž jsem dojednával prodej mého domu. Jeho vystupování a jednání bylo velmi vstřícné, přátelské a profesionální. Jeho přístupu si cením o to více, že záhy po podpisu zprostředkovatelské smlouvy došlo na mé straně ke změně v rodinné situaci a dohodě, že nemovitost uchováme v rámci rodiny. Přestože jej mnou podepsaná smlouva opravňovala k inzerování nemovitosti a hledání kupujících za účelem zisku z jejího prodeje a vymáhání případných sankcí v okamžiku, kdy bych s prodejem nesouhlasil, pan Vaníček se zachoval velmi profesionálně a lidsky a dohodli jsme se, že pozastavíme veškeré kroky, které by k prodeji vedly. Tento přístup, který je pro mě samozřejmý v mém podnikání, zdaleka nepovažuji za samozřejmý ve všech službách a o to víc si jej cením, protože nakonec to není o tom, jak se váš obchodní partner chová, když jde všechno hladce, ale jak se zachová, když nastanou komplikace. Pan Vaníček obstál se ctí, plně si zaslouží označení ""solidní makléř"" a jej na základě své zkušenosti vřele doporučuji!

Ing. Martin Chmelař Hradec Králové
0 nemovitostí v NABÍDCE