NAPIŠTE ŘEDITELI

BOHUMÍR FIALA

Hodnocení: VELMI DOBRÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř - Senior
Praxe: 20 let

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

S panem Fialou už spolupracujeme téměř 14 let. Většinou nám zprostředkovával pronájmy našeho bytu v Praze. V lednu 2020 jsme se rozhodli pro prodej bytu. Pan Fiala pak v době velkých omezeních ( koronavir ) pracoval s obrovskou profesionalitou a zrealizoval prodej ve velmi krátké době. Ještě jednou děkujeme.

Eva Smutná Praha

Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat panu Fialovi za perfektně a profesionálně odvedenou práci, kterou předvedl když jsme se rozhodli koupit RD. Nebyl to jednoduchý případ ale z panem Fialou to všechno proběhlo naprosto v pořádku. Moc děkujeme za skvělou práce.

Tetiana Tsiryk Pyšely - Zaječice

Chcel som len zanechať dobrú recenziu na pána Bohumíra Fialu za sprostredkovanie videoprehliadky bytu na Nusliach pred pár dňami. Komunikácia aj prehliadka boli na vysokej úrovni a aj keď sme sa pre byt nerozhodli, chcem sa odvďačiť aspoň takto.

Frederik Stasiuk Praha

Chtěla bych touto cestou moc poděkovat panu Bohumíru Fialovi za jeho profesionální přístup v prodeji mého bytu. S jeho prezentaci mého bytu a následným prodejem jsem byla velice spokojená. Ještě jednou moc děkuji.

Petra Šusteková Praha 10 Uhříněves

Chtěl bych touto cestou ještě jednou poděkovat panu Fialovi za perfektně a profesionálně odvedenou práci, kterou předvedl při dvou úspěšně realizovaných společných akcích (prodej nemovitostí). Z pohledu zákazníka oceňuji zejména velmi vstřícné jednání, bezproblémový průběh celé akce z pohledu zákazníka a samozřejmě i rychlost celé akce.

Ing. Jaromír Kačer Praha

Chcel by som touto cestou ešte raz poďakovať pánovi Fialovi za profesionálne a rýchlo odvedenú prácu. To, koľko banka vyžaduje podkladov na predhypotéku pre družstevný byt, človeka zamrazí. Samozrejme to má svoje dôvody. Krásny príklad toho, že sa dá kúpiť/predať aj družstevný byt, pokiaľ je pred zapísaním do osobného vlastníctva.

Matej Paulovič Praha

Touto cestou chtěla bych poděkovat p. Fialoví za profesionalizmus a šanci bydlet v bytě který se nám libí a ne který nám dají!!! My jsme cizinci a měnili jsme hodně starosti s hledaní pronajmu, ale pro p. Fiala vůbec tento fakt ne byl problém, a díky jemu teď už máme byt a jsme moc spokojení. Ještě jednou děkujeme.

Desislava Petrova Praha

Chtěl bych touto cestou poděkovat panu Bohumíru Fialovi za zprostředkování prodeje bytové jednotky v Horních Měcholupech. Jeho přístup k zákazníků byl velice profesionální a přitom lidský, na nastalé situace reagoval okamžitě i v době své dovolené. Ve všech činnostech byl naprosto přesný a dochvilný. Díky těmto zkušenostem vaše společnost získala vděčného zákazníka, který se na vás v případě potřeby určitě znovu obrátí a vaše služby bude doporučovat.

ing. Ondřej Šmejkal Praha