1675 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
17 fotografií

Prodej bytu 2+kk, 55 m²

K Pískovně 671, Strančice
5 990 000 Kč (za nemovitost)

**Nabídka moderního bytu 2+KK v obci Stránčice s designovým vybavením a dvěma parkovacími místy**

Hledáte moderní a luxusní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do Prahy? Exkluzivně vám nabízíme stylový byt 2+KK o ploše 55 m² v rodinném domě v rezidenční čtvrti v jižní části obce Stránčice. Tento byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží a nabízí jedinečný komfort a eleganci.

Byt je pečlivě zařízený designovým nábytkem na míru, který efektivně využívá každý centimetr prostoru. Srdcem bytu je světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, jehož okna nabízejí krásný výhled na severovýchod do okolních zahrad. Prostorná ložnice orientovaná na jihozápad zajišťuje klidný a pohodlný spánek. Moderní koupelna se sprchovým koutem s efektem dešťových kapek, umyvadlem, toaletou s bidetovou sprškou a elegantním koupelnovým nábytkem nabízí relaxaci a komfort.

Úsporný kondenzační kotel spolu s teplovodním podlahovým vytápěním a kvalitním zateplením domu zaručují nízké provozní náklady. Každá místnost je vybavena termostatem, který umožňuje individuální nastavení teploty.

K bytu náleží dvě parkovací místa přímo před domem a praktická sklepní kóje v 1. nadzemním podlaží. K dispozici je také úložný prostor na půdě, přístupný přímo z bytu.

Obec Stránčice nabízí skvělou občanskou vybavenost včetně mateřské a základní školy, supermarketu Billa, restaurací, sportovišť, dětských hřišť, tenisových kurtů a mnoha možností pro trávení volného času v přírodě. Lokalita je výborně dopravně dostupná, dojezd do Prahy autem trvá jen 20 minut. K dispozici je také autobusová doprava Pražské integrované dopravy a vlakové spojení s dojezdem do centra Prahy za pouhých 34 minut.

Pokud hledáte moderní, designové a energeticky úsporné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do Prahy, tento byt je určený právě pro vás. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103145.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
2+kk
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
55 m²
Umístění v objektu:
3. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
2 m²
Parkovací místo:
1
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N103145
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
5 990 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI