NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY PERFECT REAL

Nádražní 1844/153, Ostrava 702 00
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Perfect real care s.r.o. IČ: 04335350 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 115-1006580207/0100
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
08:00 - 16:00
Úterý
08:00 - 16:00
Středa
08:00 - 16:00
Čtvrtek
08:00 - 16:00
Pátek
08:00 - 16:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Dobrý den, tímto bych rád poděkoval panu Ing. V. Petrošovi. Jeho přístup je velice profesionální a na úrovni, vše vyřídil efektivně a rychle. Byl schopen prodat, dle ostatních R.K., neprodejnou nemovitost. Oceňuji hlavně, pozitivní přístup, ochotu a zkušenosti v oboru nemovitostí. Doporučuji!

Karel Biel Ostrava

Velice doporučuji paní makléřku Chytilovou, nemovitost mi pronajala velice rychle. Jednání s ní bylo výborné, vše vysvětlila a zařídila. Pokud v budoucnu budu opět potřebovat makléře, určitě se na ní opět obrátím.

Hana Ostrava

Děkuji Vám paní Adamcová za velmi profesionální a vstřícné jednání během prodeje nemovitosti až do konečné úspěšné realizace. Mohu Vás všem budoucím klientům vřele doporučit jako seriózní a spolehlivou realitní makléřku.

J. Šolc Ostrava

Všem zájemcům o zprostředkování nájmu, prodeje, koupě, doporučuji vřele paní Dagmar Chytilovou, je to člověk na svém místě a práce je jejím koníčkem. Transakci jsme měly hotovou do týdne od první chvíle, kdy jsme se potkaly. Paní Chytilová NENÍ z těch makléřů, kteří vám hned na úvod sníží o pár set tisíc cenu, kterou si stanovíte, naopak, řekne vám cenu, za kterou se běžně prodává. Aktivně informuje o postupech, je stále ve spojení s klientem. Dovoluji si tvrdit, že je empatická, pracovitá a klientům rozumí, její práce NENÍ jen honba za provizemi, jak to mnozí makléři, s kterými jsem se setkala, dělají. Protože jsem od Ostravy cca 150 km, všechno sama vyřídila, co se na základě plné moci vyřídit dalo. Prodávala jsem a kupovala celkem třikrát, setkala se s mnohými špatnými i dobrými makléři, ale zodpovědně mohu říci, že paní Chytilová, je na špičce, zkrátka TOP.

Spokojená klientka Ostrava

Zdravím. Rád bych touto cestou, poděkoval vašemu spolupracovníkovi Václavu Petrošovi Ing, který se věnoval prodeji mého pozemku v Horních Domaslavicích. Přes komplikace s připojením vody a elektřiny k pozemku se vytrvale snažil dál přivádět zájemce a přesvědčovat je o výhodách koupi pozemku. Nakonec byla jeho píle odměněna tím, že místo původního pozemku o rozloze zhruba 2600 m2,přesvědčil a prodal celý pozemek o rozloze asi 11000 m2.,jednomu ze zájemců..I konečné formality s prodejem, převod na katastru a proplacení peněz za prodej, bylo vyřízeno s nečekanou rychlostí a minimem setkání, přesto, že to bylo v době omezení Covidovou pandemií. Je to prostě vytrvalý, snaživý člověk s elegancí i přehledem ,který navíc dovede odhadnout lidi, kteří mají zájem o koupi nemovitostí. Ještě jednou děkuji vaší společnosti i p.Petrošovi za skvělý přístup a přeji Vám hodně úspěchů do dalších let.

Kubský Vladimír Ostrava

Děkuji Jiřímu, za pronájem mého bytu. Bylo to perfektní od nafocení, přes prohlídky, nachystání nájemních smluv, až po předání bytu nájemníkům a přepsaní energií. Nejvíce si cením zmapování terénu a doporučení zvýšit cenu nájmu vzhledem k atraktivnosti a lokalitě bytu. Má představa byla podstatně nižší. A to celé v podstatě do tří týdnů. Ještě jednou děkuji.

Aleš Heller Ostrava

Spolupráce s panem Šalamonem byla vynikající. Pan Šalamon byl bezchybný prostředník v procesu koupě našeho domu. Skvělé vykomunikoval vše potřebné mezi námi kupujícími, prodávajícími a advokáty. Proces, který vyžaduje trpělivost, komunikační schopnosti a pevné nervy. Dokázal celý proces do detailu vysvětlit a tím vytvořil pocit důvěry, který je při koupi nemovitosti tak důležitý. Celá spolupráce začala při prohlídce nemovitosti a skončila darem láhve vína při předání nemovitosti, což byl nečekaný a o to příjemnější detail. Děkujeme za pomoc s koupi našeho nového domova.

Martin Sittek a Joanna Vladescu

Chceme vám poděkovat za Vaše profesionální a navíc milé a vstřícné jednání při prodeji naší nemovitosti. Příště se znovu obrátíme na Vás a Vaši realitní kancelář. Ještě jednou děkujeme a do roku 2017 Vám přejeme jen to nejlepší

Němcová, Schvostek Ostrava

Paní Chytilova mi dopomohla ke krásnému pronájmu bytu 2+1. Aktivní komunikace, osobní přístup i ochota na vysoké úrovni. Skvělá spolupráce.

Jana T. Ostrava

Dobrý den, ještě jednou děkuji za zprostředkování prodeje bytu, oceňuji přehledně zpracovaný inzerát s fotodokumentací, 3D náhledy dispozice a tabulkou ploch jednotlivých místností, dále také bezproblémovou a rychlou komunikaci, ať už mailem nebo po telefonu, a také ochotu vyjít vstříc s termíny a časy setkání. Při hledání bytu jsem jednal s více makléři z jiných RK, mohli by se od vás učit :-) Děkuji, s pozdravem Kristián Škoda

Kristián Škoda Ostrava

Skvělá práce makléřky. Velmi aktivní a navíc jí skutečně záleží na kvalitě nájemníka a na tom, aby pronájem skutečně byl dlouhodobý.

Martin Barna

Pane řediteli, přijměte naše poděkování za úspěšné dokončení převodu členského podílu družstevního bytu do našeho vlastnictví. Při koupi se na straně prodávajícího objevily administrativní i logistické problémy, které nebylo jednoduché vyřešit. Ale díky Vám a i neutuchající energii a trpělivosti makléřky, paní Dagmar Chytilové, vše dospělo ke zdárnému konci. Děkujeme.

Vojtěch a Jarmila Vagounovi Ostrava

Velmi Vám děkuji za Vaše služby, pane Petroši. Přestože jsem se nákupu nemovitosti přes realitní kancelář značně obával, proběhlo vše hladce a bez komplikací. Velkým přínosem pro mě byla zejména Vaše ochota a rychlost v zastupování na katastru nemovitostí. Přestože bych se nerad znovu stěhoval, rád bych v případě potřeby znovu využil Vašich služeb.

David Sedláček Ostrava

Moc děkujeme za pomoc a vstřícnost, a také že jste se společně s naším finančním poradcem o vše postarali.

TOMAS DRABEK

Chceme touto cestou ještě jednou poděkovat panu Ing. Václavu Petrošovi. Při prodeji nemovitosti nás po celou dobu kvalitně; zastupoval a jeho odborné; znalosti velice usnadnily celý prodejní akt. Můžeme jeho makléřské služby jen vřele doporučit.

Ševčíkovi Ostrava

Děkuji za vstřícnost a výběr klientů

Petr Hoger

U branky domu nabízeného bytu stála usmívající se mladá žena ze které vyzařovala pozitivní energie. Její vystupování na mne příjemně zapůsobilo. Cítila jsem z něj, že přistupuje ke své práci s radostí a že ji právě tato práce baví. Po týdnech hledání nového podnájmu a očekávání, která nebyla naplněna, bylo toto setkání jako postavit se prochladlá pod hřejivé teplo slunečních paprsků. Nechala jsem na sebe působit její neformální, přirozené chování, otevřenost a radost. Vstoupil do mě klid, pocit lidského tepla a vlídnosti. Paní Chytilová je podle mne výjimečná makléřka. Na všechny obavy a starosti můžete zapomenout. Je to skutečná úleva řešit obchodní jednání s takovým člověkem. Dočkáte se upřímného zájmu, samozřejmé ochoty, vstřícnosti a k tomu dostanete ranec úsměvů, z kterého můžete čerpat ještě dlouho po setkání. S pocitem důvěry jsem vložila své rozhodnutí a představy do jejich rukou. I když se během jednání vyskytly překážky k uzavření smlouvy, paní makléřka je nějakým kouzlem dokázala vyřešit. Možná umí čarovat, možná nosí v kapse ukryté kouzelné prsteny nebo prostě dokáže vzájemné obavy rozptýlit jen svou pouhou přítomností a srdečností. Přeji jí v její práci mnoho úspěchů, protože si to zaslouží a moc děkuji za to, že jsem ji mohla potkat.

Spokojená klientka Ostrava

Dobrý den, o prázdninách jsme kupovali byt pro syna. Chtěli bychom pochválit paní makléřku Dagmar Chytilovou - byla ochotná, orientovala se v problematice a nakonec pomohla i s vyplněním daňového přiznání.

Hana J Ostrava

Naprosto perfektní servis. Pan Knaga je člověk na svém místě. Mohu jen doporučit.

Tomáš Fabián

Dobrý večer, ráda bych touto cestou ohodnotila práci realitní makléřky, paní Květoslavy Adamcové z Ostravy. S jejím profesionálním přístupem jsem byla nadmíru spokojená! Byt nám po uvedení do inzerce prodala do tří týdnů. O všem mě vždy telefonicky informovala a cítila jsem, že je to člověk se srdcem na pravém místě! Ještě jednou moc děkuji.

Markéta Řeháčková Ostrava

Děkuji Vám, ale především paní Chytilové za spolehlivost, rychlost a výborný přístup ke klientům (i když to mnohdy není s nimi snadné), při prodeji mého členského podílu bytu v Ostravě-Výškovicích. Gratuluji Vám, že máte v kolektivu makléřku těchto kvalit.

D.O. Ostrava

S paní Chytilovou jsem nadmíru spokojen. Profesionální, proaktivní, ochotná a včasná. Lidský a vřelý přístup. Celkově hodnotím její práci za nadstandartní. Doporučuji!

Petr Matoušek Ostrava

Perfektní přístup. Pan Knaga přesně odhadl situaci a choval se velmi profesionálně po celou dobu prodeje nemovitosti a za to mu patří velké poděkování.

Jan Fišer

Dobrý den, chtěla jsem se podělit o referencí na paní makléřku Chytilovou. Kupovali jsme přes ni byt. Paní makléřka je velmi lidská, milá a vstřícná osoba. Dodržela s paní majitelkou, která byt prodávala, její kritéria a snažila se vyhledat nejvhodnějšího kupujícího, a nakonec prodali byt nám a jsme velmi vděční. Její rychlé jednání a celkový přístup doprovází velká spokojenost ze všech stran. Děkujeme moc, a přejeme mnoho dalších úspěchů.

Kateřina a Karel Karviná

Děkuji za velmi vstřícné a příjemné jednání v celém procesu zajištění pronájmu našeho bytu. Ing. Iva V.

Ing. Iva V. Ostrava

Zdravím, chtěl bych poděkovat a vyzdvihnout práci vašeho zaměstnance Ing. Václava Petroše. Vždy vstřícný , obětavý, vždy se snažil jakoukoliv situaci řešit s nadhledem a ve prospěch zákazníka. Byli jsme velmi spokojení.

Hrůzek V. + D. Ostrava

Dobrý den, s prací pana Ing. Petroše jsem byla nanejvýš spokojená, nevyskytly se žádné komplikace a na vykonanou práci jsem se mohla plně spolehnout. Pan Petroš jevil očividný zájem a vždy jsem byla informována o veškerých změnách a novinkách ohledně prodeje.

Eliška Honová Ostrava

Spolupráci s panem Knagou mohu jedině doporučit. Hledání podnájemníka do bytu proběhlo rychle, hladce a pro mě naprosto bez starostí, což oceňuji asi nejvíc. Jeho přístup je profesionální, ale zároveň přátelský a hlavně lidský. Má přehled, a když je třeba, tak poradí a pomůže. Shodou okolností jsem poslední dobou jednala s více makléři ohledně jiných záležitostí a jeho můžu hodnotit jako nejschopnějšího, takže jeho služeb využiji jistě i v budoucnu.

Marcela Chladová Ostrava

Kontakt na pana Šalamona jsem dostala od své známé/kamarádky. Tímto ji za to děkuji, protože mne svěřila do těch správných rukou. Má situace nebyla vůbec jednoduchá a z určitých důvodů nebyl prodej domu technicky vůbec jednoduchý. Proto chci především zmínit kvalitní a velmi ochotný přístup realitního makléře pana Jiřího Šalamona, který mi byl vždy ochoten ve všem poradit a se vším pomoci. Oceňuji jeho přátelský až rodinný přístup, který vůči mé rodině po celou dobu spolupráce projevoval. Moc si vážím jeho empatického přístupu. Jirko, ještě jednou moc děkuji!

Radka Kociánová Mořkov

Dobré ráno pane Knago, chtěla bych Vám velice poděkovat za Váš dosavadní profesionální přístup a práci týkající se koupě mého nového bytu v Šilheřovicích a zároveň pronájmu bytu v Ostravě. Mimo toto také děkuji i za Váš lidský přístup a pomoc při řešení všech okolností týkajících se obou mých bytů. Díky Vám bylo pro mě jakožto ,,lajka,, všechno to vyřizování s tímto mnohem jednodušší. Ještě jednou Vám mnohokrát děkuji. Těším se na naší případnou další spolupráci týkající se nemovitostí.

Zuzana Garčárová Ostrava

Několik let jsme hledali vhodný dům pro naši velkou rodinu a za tu dobu jsme se setkali s mnoha makléři. Spolupráci s panem Knagou hodnotíme jako nejlepší, na vysoké profesionální úrovni, s cílem maximálně pomoci zákazníkovi k uskutečnění jeho záměru. Zprostředkovávat transakci na vzdálenost 400km není pro makléře vůbec jednoduché, nicméně pan Knaga se s touto překážkou vyrovnal perfektně a my musíme znovu poděkovat a ocenit, že mnoha jednání a komunikaci s prodávajícími a úředními autoritami zvládal bez naší přítomnosti, případu se věnoval mnohdy o víkendech a večerech, pokud to situace vyžadovala, zkrátka jak již jsme řekli, vždy s velkou snahou udělat pro zákazníka maximum. Koupě nemovitosti a stěhování je vždy stresující a náročná záležitost, každopádně nám služby pana Knagy výrazně pomohly od řady starostí a můžeme jej bez váhání doporučit.

Manželé Bláhovi Ostrava

Dobrý den, rádi bychom Vám, paní Chytilová, poděkovali za profesionální přístup a seriózní jednání při zprostředkování převodů družstevních bytů v našem domě. Jednání s Vámi bylo vždy příjemné a navíc jste zajistila vše, co bylo nutné připravit, aby se jednání zbytečně neprotahovalo. Mohli jsme se na Vás spolehnout, že vše proběhne hladce a bez problémů, což nebývá v dnešní době běžné. Je vidět, že Vás práce makléřky baví a dáváte do toho vše. Přejeme Vám jen spokojené klienty a vždy Vás doporučíme.

František Eliáš Kopřivnice

Skvelaka

Marcel Horsák

Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat paní Květoslavě Adamcové z pobočky v Ostravě za skvělou spolupráci při koupi pozemku. Vždy dobře poradila a byla nám hodně nápomocná. Jde vidět, že paní Adamcová ráda pracuje a má velký přehled. Jsem moc ráda, že jsme mohli s paní Adamcovou spolupracovat. Vřele doporučuji. Ještě jednou děkuji.

Jana Horáková Ostrava

Dobrý den, chtěl bych moc poděkovat realitnímu makléři, panu Ing. Václavu Petrošovi, za bezproblémový prodej našeho pozemku ve Frýdku. Vždy byl velmi milý a kdykoli připravený nám odpovědět na jakýkoli dotaz. Oceňuji hlavně pozitivní přístup, ochotu a zkušenosti v oboru nemovitostí. Vaši RK budeme doporučovat dál!

Přemysl Michálka Ostrava

Vážená paní Adamcová, děkuji Vám za přání do Nového roku a současně Vám chci poděkovat za zastupování mé maminky při prodeji nemovitosti a pozemků. Dodržela jste vše, co jste při první schůzce slíbila, při prodeji jste se aktivně věnovala a vše se Vám podařilo dotáhnout do zdárného konce. Moc Vám za to děkuji a do Nového roku Vám přeji hlavně hodně zdraví, pohody a pracovně moře spokojených klientů.

Šárka Poamová Ostrava

S panem Ing. Petrošem jsem byla velmi spokojena, pronájem bytu proběhl bez sebemenších komplikací, oceňuji jeho lidský přístup.

Vlhová K. Ostrava

Chtěl bych pochválit práci vašeho realitního makléře pana Ing.Petroše. Oslovil jsem s pomocí prodeje RD v Petřvaldě. Přestože tato lokalita pod p.Petroše nespadá, tak se mi ozval a následně jsme vše řešili. Jelikož bydlím v Praze, řešila se většina věcí emailem. S panem inženýrem jsme se během pěti měsíců viděli celkem třikrát a vyřešili jsme úplně vše k mojí maximální spokojenosti. Od zadání zakázky k převodu peněz na můj účet uběhlo jen cca šest měsíců. Pan inženýr jednal energicky a bez zbytečných odkladů. Maximální spokojenost! Doporučuji! 10 hvězdiček z deseti ;-)

Radoslav Ondrejček Ostrava

Dobrý den chceme pochválit a doporučit paní realitní makléřku paní Dagmar Chytilovou - při koupi nebo prodeji nemovitostí. Je vstřícná, rychlá a spolehlivá k naší spokojenosti. Manželé Reková, Malík.

Reková, Malík Ostrava

Paní Chytilová, děkuji za Váš profesionál přístup a skvělou spolupráci. Tuto makléřku si vyberte, pokud do měsíce chcete mít vyřešenou nemovitost. Dostala jsem na paní Chytilovou doporučení od své kolegyně a určitě jí doporučuji všem.

Bc. Jarmila Zicháčková Hlučín

Pro prodej svého bytu 1+1 v Ostravě-Porubě jsem si vybrala tuto realitní kancelář na základě nějakého doporučení a rozhodně jsem neudělala špatně. Jako makléřku jsem dostala paní Dagmar Chytilovou a jsem za to moc ráda. Paní Chytilová mi velmi "sedla" nejen profesně, ale hlavně lidsky, jako člověk, se kterým se dá mluvit i o něčem jiném, než o práci. Samotný prodej proběhl velmi úspěšně a rychle, první týden prohlídka makléřky a vyhotovení inzerátu, druhý týden prohlídka zájemců a třetí týden byl uskutečněn prodej. Vše rychlé, bezproblémové, na vysoké profesní úrovni. Komunikace také na jedničku, takže celkově jsem byla velmi spokojená a děkuji za to.

Lucie Ostrava

Dobrý den, tímto bych chtěl moc poděkovat Ing. Václavu Petrošovi za jeho naprosto profesionální a precizní přístup ve věci prodeje mého pozemku v katastru obce Sedliště (F-M). Od podpisu exkluzivní smlouvy až po podepsání kupně-prodejní smlouvy jsem se vůbec o nic nestaral. Tímto mi pán inženýr ušetřil neskutečné množství mého drahocenného času a taky spoustu "nervů“. Za toto mu srdečně děkuji. V případě, že budu chtít v budoucnu koupit, nebo prodat nějakou nemovitost, mám naprosto jasno v spolupráci jaké RK to bude. Srdečně zdravím

MUDr. Viktor Talafa, Ph.D Ostrava

Paní Chytilová je ženou na správném místě. Díky jejímu perfektnímu servisu a lidskému přístupu jsme získali krásný byt a to ještě s krásnější cenou. Vřele doporučuji. Děkujeme Vám pěkně za všechno :))) Mějte se krásně :) M.( byt Zábřeh )

M. Ostrava - Zábřeh

Krásný den, chtěla bych poděkovat Paní Chytilové ,zato jaký je to člověk ,usměvavý, milý, vstřícný a hlavně férová makléřka co na srdci to na jazyků co slíbí to splní člověk k nezaplacení a to jsem píšu od srdíčka Hledaly jsme s přítelem dlouho nějaký pronájem ,podnájem a nic nám nevycházelo až když jsme po půl roce hledání našli tady Paní D.Chytilovou která, nám během chvilky pomohla najít být k našemu začátku s přítelem a k tomu i super majitelé bytu ,chtěla bych doporučit všem co hledají a stále nešli co potřebují prodat a stále neprodaly .

Maruška Ostrava Výškovice

Výborná, rychlá a přátelská spolupráce. Velice sympatická realitní makléřka Dagmar Chytilová nám velmi zpříjemnila hledání pronájmu. Díky ní se komplikované vyřizování stalo vždy milým setkáním. Paní Chytilovou určitě všem doporučujeme.

Luboš M. Ostrava

Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat paní Chytilové. Byla nám hodně nápomocná, jde vidět, že paní Chytilová má velký přehled a děla svoji práci s radostí. S manželem jsme moc rádi, že jsme mohli s paní Chytilovou spolupracovat. Vřele doporučuji. Ještě jednou děkujeme.

Marketa Martincova Ostrava

Paní Chytilová je skutečná profesionálka. Konečně jsem pochopil význam makléře při pronájmu bytu. Velmi mi pomohla a nájemníka skutečně pečlivě vybírá. Děkuji a rozhodně maximálně doporučuji!

Martin Barna Ostrava

Dobrý den, zasílám vám krátké hodnocení tykající se realitního makléře pana Ing. Václava Petroše. Musím podotknout, že jsem s ním byl vždy co se týče realit maximálně spokojen. Spolupracuji s ním již delší dobu. Vždy byl spolehlivý a dokázal mi se vším pomoci a poradit. Nemám tedy ,co bych k jeho osobě mohl vytknout, či jakkoliv kritizovat. Ve spolupráci s ním, tedy budu i nadále pokračovat.

Glogar Tomáš Střechy Glogar

Dobrý den. Děkuji za prodej naší chaty a hlavně paní Dagmar Chytilové

Pavlík Ostrava

Dobrý den, s paní makléřkou Chytilovou jsem spolupracoval na pronájmu mého bytu. Byl jsem se spoluprací velmi spokojen a oceňuji její vysokou profesionalitu.

Petr Družkovský Řepiště

Vážený pane řediteli, dovoluji si Vám napsat tento dopis v souvislosti s hledáním pronájmu bytu v Ostravě Výškovicích. Této zakázky se ujala Vaše zaměstnankyně pí. Chytilová Dagmar. Od prvního telefonického kontaktu mi bylo jasné, že vše dopadne dobře. Cítil jsem od počátku jasný "tah na branku" a fundovanost v oboru. Po dvaceti létech podnikání vím, o čem mluvím. Nemohu jinak, ale jen chválím profi přístup. Nemluvě o tom, že situace se zkomplikovala /netřeba rozebírat/, ale paní Chytilová vše profesionálně zvládla. Každá firma je o tom jaké má lidi - gratuluji. Bude-li třeba, obrátím se znovu na Vaší firmu.

Oldřich Glett Ostrava

S paní Chytilovou spolupracuji již několik let. Dovolím si ji doporučit ve všech ohledech. Velmi příjemné vystupování má doplněno profesionálním a efektivním přístupem. Vždy mi vyřešila všechny požadavky na výbornou. Je proaktivní a díky zkušenostem schopná navrhovat účinná opatření v realitních otázkách. Negativní postřeh dodnes nenacházím. S paní Chytilovou je radost spolupracovat. "Spolupráce s paní Chytilovou probíhala na výbornou. Po celou dobu vyřizování koupě bytu byla velice vstřícná a ochotná. Velice na nás zapůsobil její lidský přístup. Vřele Doporučuji.

R. M. Ostrava

VEDENÍ POBOČKY

ASISTENT/KA

REALITNÍ MAKLÉŘI