NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY EXCLUSIVE

Olbrachtova 1980/5, Praha 140 00
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Kaname invest s.r.o., IČ: 24132420 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. 

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 123-6130850297/0100
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
08:00 - 16:30
Úterý
08:00 - 16:30
Středa
08:00 - 16:30
Čtvrtek
08:00 - 16:30
Pátek
08:00 - 16:30
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Vážený pane Koukale, chtěli bychom Vám tímto poděkovat za skvělou práci, kterou jste pro nás odvedl při nákupu nemovitosti. Vaše profesionalita, ochota a přátelský přístup nám ulehčily celý proces nákupu. Díky Vašemu přístupu jsme měli pocit, že jste udělal maximum pro to, abychom získali co nejlepší podmínky. Vaše rady a doporučení byly vždy velmi užitečné, moc si jich ceníme. Děkujeme za všechno, co jste pro nás udělal. Pokud budeme potřebovat v budoucnu opět prodávat nebo kupovat nemovitost, určitě se na Vás obrátíme. Přejeme hodně pracovních i osobních úspěchů a krásné svátky jara.

manzelé Dušejovských Praha

Fantastická práce Petře! Tchyně se po 30. letech rozhodla udělat největší životní a hlavně i riskantní krok. Díky Tobě všechno zvládla! Moc děkujeme za celou rodinu a přejeme hodně spokojených klientů.

Vojtěch Nováček Koleč

Vážený pane Koukale, měla jsem hrůzné představy, co vše bude obnášet nákup nemovitosti. Díky Vaší profesionalitě, lidskému a vstřícnému přístupu to byl ale naopak příjemný zážitek. Tím, že jste nás do všeho srozumitelně uvedl, to pro nás bylo téměř bezstarostnou záležitostí. Děkujeme za srozumitelné a důvěryhodné jednání. Jsme vděční, že jsme měli štěstí zrovna na Vás. Vážíme si Vaší práce a moc rádi Vás doporučíme.

Barbara Davidová Český Brod

"Velmi děkujeme Ing. Koukalovi za velmi vstřícné a otevřené jednání, za pečlivost, se kterou se věnoval každému detailu, za akčnost a ochotné sdílení svých zkušeností. Díky jeho odborným znalostem jsme svůj byt pronajali snadno, rychle a především dobře. Pokud budeme někdy v budoucnu prodávat, kupovat nebo pronajímat, pan Koukal bude první, na koho se obrátíme, aby celou věc zprostředkoval."

Miroslav Hlavatý Praha

“Služby pana Ing. Petra Koukala a NEXT REALITY EXCLUSIVE mohu jen doporučit. Pan Ing. Koukal je profesionální, spolehlivý a milý realitní makléř a do mého bytu našel velmi rychle vhodné nájemce. Oceňuji, že mě pravidelně o všem informoval a jeho proaktivní přístup. Ráda se na něj obrátím s poptávkou případných dalších služeb.”

JUDr. Eliška Flídrová, Ph.D. Praha

"Spolupráce s panem Koukalem byla výborná. Cením si velké pomoci s prodejem nemovitosti, která obnášela skvělý servis ohledně veškerého potřebného zařizování, které jsem sama těsně před porodem a následně s malým miminkem nebyla schopna zařídit. Prodej jsem tedy měla skoro bez práce a navíc rychle vyřešený. Jsem ráda i za průběžný pravidelný update, který mi pan Koukal ohledně prodeje dával. Byla jsem tak celou dobu v obraze o tom, co se děje a jaké budou další kroky."

Mgr. Kamila Pacula Praha

Za mne super. Prodej nemovitosti je s nimi výrazně jednoduší, se vším pomůžou. Prodávám přes ně již několikátou nemovitost a vždy super.

Josef Houžvička

Děkujeme za velmi profesionální a příjemný lidský přístup během celé naší spolupráce s Ing. Petrem Koukalem. Dokázal nám prodat rodinný dům v né až tak žádoucí lokalitě a vyřídit vše potřebné okolo. Vždy našel řešení ke spokojenosti nás i nových kupců. Tento makléř je opravdu člověk na svém místě obzvláště svým jedinečným proklientským přístupem a darem komunikace. Doporučujeme všemi 10. Děkujeme.

Olga Šimková Praha

Děkuji za velice profesionální a korektní přístup při prodeji bytu panu makléři Petru Koukalovi. Byla jsem velmi překvapena jeho spolehlivostí a díky jeho práci prodej bytu proběhl hladce a rychle.

Lenka Helfertová Praha

If I would need to describe our cooperation with Petr in few words - I would say pleasant, professional and easy! Petr exceeded our expectations regarding the service. Really, we were in touch all the time, he was informing us about the status, but all “the work” was done by him and we didn’t have to take care of anything pretty much. That’s exactly what we were looking for - responsible, communicative agent with the good understanding and awareness of situation on the market who is taking care of everything (starting form shooting till paper preparation). It was a real pleasure working together. Next time if we need real estate service - I definitely know who to contact.

Jana Berg Praha

Vážený pane Koukale, za posledních pět let, kdy jsme intenzivně hledali bydlení dle našich představ, jsme jednali s mnoha makléři. Někteří věděli co prodávají, ale drtivá většina neměla ponětí o prodávané nemovitosti a komunikace s nimi byla velice složitá a vysilující. Úplnou náhodou jsme objevili nabídku na prodej venkovské usedlosti na okraji Českého ráje. Krásné stavení skoro na samotě, stodola, ovocný sad a veliký rovinatý pozemek. Zkrátka přesně to, co jsme tak dlouho hledali. Již dopředu jsme se však obávali jednání s makléřem, skrytých vad a různých omezení, které si budeme muset zjistit sami, dlouhým vyptáváním na úřadech. Nic z toho se ale nestalo. Spolupráce s Vámi nás těšila od samého začátku až do úspěšné koupě našeho vysněného bydlení. A co více, koupí nemovitosti, nás vztah neskončil! Váš zájem o naši spokojenost a pozvánka na firemní akce, nás příjemně překvapila a svědčí to o profesionálním přístupu a nadstandardních službách Vaši realitní kanceláře. Na závěr bychom Vám rádi ještě jednou poděkovali za osobní přístup a práci, kterou jste, jako zprostředkovatel prodeje, odvedl.

Lucie Kratzmannová Kamení

Divadlo Na Jezerce by neměnilo :-) Byli jsme naprosto spokojeni.

Jan Hrušínský

Jeden z nejlepších makléřů, co jsem kdy poznal. Poděkování si zaslouzi i pan Koukal. Bravurni pristup i jednani

Petr Dvořák

Chtěli bychom Vám s bratrem projevit veliký dík za zprostředkováni prodeje naší nemovitosti, ke kterému pomohlo krásné video s mluveným slovem. Vážíme si Vašeho vřelého přístupu a milého jednáni ke klientovi, tj. naší osobě i následujícím novým majitelům. Tento vstřícný přistup nás velice potěšil a jsme moc rádi za úžasný výsledek Vaší práce, za který Vám s velikou pokorou s bratrem velice děkujeme a přejeme do další Vaší práce moc a moc úspěchů.

Ivana Maliníková Hlavatá Kamení

Naprosto skvělý přístup, profesionální jednání i vstřícnost. Konečně člověk, který ví co dělá a je v tom sakra dobrý.

Lenka Plzáková Hrusice

"Oceňujem nadštandardný profesionálny, ľudský a hlavne ústretový prístup pána Petra Koukala počas celého procesu kúpi bytu. Rovnaké vďaka patrí aj jeho spolupracujúcej pani právničke. Neváhal by som odporučiť služby pána Koukala pri kúpe alebo predaji aj svojím známym. Držím mu palce pri realizácii ďalších projektov."

Marián Ščipa Praha

Panu Ing.Petru Koukalovi dekuji za perfektni spolupraci a ochotu pri prodeji moji nemovitosti. .Jeho klidne jednani a navic profesionalita s prezentaci nemovitosti ktera byla na vysoke urovni, vedla k prodeji domu za kratkou dobu. Pan Ing. Koukal je nejenom velmi kompetentni a profesionalni makler ale je to velmi prijemny clovek, ktereho jsme s mojim manzelem radi poznali a je skvelym reprezentantem vasi realitni kancelare. Opravdu rada doporucim kazdemu koho prodej nebo nakup nemovitosti ceka. Bartlovi.

Lada Bártlová

"Děkuji Vám pane Koukale za umožnění prohlídky domu 6+2 na Machovické ulici v Újezdě nad lesy. Děkuji také za Váš profesionální, férový a otevřený přístup. Kdyby takto vystupovali všichni realitní makléři, trh s nemovitostmi v ČR by se posunul na vyšší úroveň srovnatelnou s jeho fungováním v Západní Evropě.”

Tomáš Heisler Újezd nad Lesy

VEDENÍ POBOČKY