NAPIŠTE ŘEDITELI

CENTRÁLA

Olbrachtova 1980/5, Praha 140 00
zobrazit na mapě
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
08:00 - 18:00
Úterý
08:00 - 18:00
Středa
08:00 - 18:00
Čtvrtek
08:00 - 18:00
Pátek
08:00 - 18:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Chtěl bych touto cestou poděkovat panu Bohumíru Fialovi za zprostředkování prodeje bytové jednotky v Horních Měcholupech. Jeho přístup k zákazníků byl velice profesionální a přitom lidský, na nastalé situace reagoval okamžitě i v době své dovolené. Ve všech činnostech byl naprosto přesný a dochvilný. Díky těmto zkušenostem vaše společnost získala vděčného zákazníka, který se na vás v případě potřeby určitě znovu obrátí a vaše služby bude doporučovat.

ing. Ondřej Šmejkal Praha

Děkujeme paní Řezníčkové za precizně odvedenou práci. Pro nás naprostá spokojenost a o jednu velkou starost méně.

Hroudovi Praha

Touto cestou, bych chtěl předat velmi dobrou referenci paní Martiny Fichtnerové z pobočky na Kladně a zároveň ji doporučit, jako velmi profesionální realitní makléřku, která si dokáže poradit i ve velmi složitých situacích, které mají zákazníci. Kdybych měl v budoucnu znovu nakupovat nemovitosti ,určitě bych se s radostí obrátil na paní M. Fichtnerovou. Děkuji paní Fichtnerová. Díky Vám máme krásný dvougenerační rodinný domek na Kladně :) :) :)

Zdeněk Skalkoš Praha

Hledala jsem kompletní servis a spolupráci s odborníkem v oboru. Kamarád mně doporučil paní Korbelářovou a já zjistila, že je to profesionál, kterému navíc mohu důvěřovat. A i když se vyskytly okolo nemovitosti drobné komplikace, paní Korbelářová je bravurně vyřešila ke spokojenosti obou stran. Za mě mohu Terezu Korbelářovou doporučit jako vynikajícího realitního makléře. Kdybych měla naši spolupráci vystihnout v několika slovech: Profesionalita - Spolehlivost - Slušnost - Důvěra.

Martina Vlnatá Hluboká nad Vltavou

Chtěla bych touto cestou moc poděkovat panu Bohumíru Fialovi za jeho profesionální přístup v prodeji mého bytu. S jeho prezentaci mého bytu a následným prodejem jsem byla velice spokojená. Ještě jednou moc děkuji.

Petra Šusteková Praha 10 Uhříněves

Kupoval jsem přes NEXT REALITY - T. Korbelářovou nemovitost v Praze. Přístup ,jednání ,průběh vč. převodu na k.ú. naprosto bezproblémový.100% spokojenost. V.V.

Vladimír Vlček Strakonice

Paní Řezníčková nám velmi pomohla s realizací koupě bytu. Prokázala, že má přehled, působila výborně jako prostředník a umožnila nám překonat všechny překážky, které se během realizace koupě vyskytly. Plně ji doporučuji a tímto jí ještě jednou děkuji.

MUDr. Jan Hanousek Praha

Velmi vstřícné a profesionální jednání i přes poněkud složitější okolnosti prodeje bylo díky jednání pana Frona minimální zatížení administrativou. Vzhledem k předchozím zkušenostem s jinými makléři, mohu pana Frona doporučit, je to skutečný profesionál. Děkuji Věcek.

František Věcek Praskačka

S Terezou Korbelářovou spolupracuji ohledně pronájmu realit zhruba 10 let a to s velkou spokojeností. Myslím si ,že je to člověk na svém místě a svoji práci odvádí velmi svědomitě, poctivě a profesionálně. Takže se opravdu nebojím doporučit její služby i svým známým a zákazníkům. Děkuji

Radek Nývlt Praha 4

Chtěl bych touto cestou ještě jednou poděkovat panu Fialovi za perfektně a profesionálně odvedenou práci, kterou předvedl při dvou úspěšně realizovaných společných akcích (prodej nemovitostí). Z pohledu zákazníka oceňuji zejména velmi vstřícné jednání, bezproblémový průběh celé akce z pohledu zákazníka a samozřejmě i rychlost celé akce.

Ing. Jaromír Kačer Praha

Chcel by som touto cestou ešte raz poďakovať pánovi Fialovi za profesionálne a rýchlo odvedenú prácu. To, koľko banka vyžaduje podkladov na predhypotéku pre družstevný byt, človeka zamrazí. Samozrejme to má svoje dôvody. Krásny príklad toho, že sa dá kúpiť/predať aj družstevný byt, pokiaľ je pred zapísaním do osobného vlastníctva.

Matej Paulovič Praha

Pan Fron se již několik let skvěle stará o pronajímání naší nemovitosti. Řeší věci rychle, je spolehlivý a i složitější situace vždy zvládá s přehledem. Má výborné zkušenosti a znalosti v oboru a jeho rady nám vždy byly přínosem. Můžeme pana Frona každému vřele doporučit.

Ivana Čapková Praha

Spolupráci s paní Korbelářovou mohu jen doporučit. Vždy jednala profesionálně, rychle a její komunikace byla vždy stručná, jasná. Paní Korbelářové jsem svěřil pronájem dvou bytů a vždy mě našla pohodové a perspektivní nájemníky. Děkuji a těším na další spolupráci.

Petr Skoč Kladno

S pí. Korbelářovou pronajímáme již několik let, vždy na výbornou. Je skvělá, ochotná, milá a profesionální.

Monika Sedláčková Praha 6

super děkuji

Štěpán Kuchař

Díky panu Vogelovi. Spolupráce s ním je naprosto skvělá.

Pavel Schuster Dobříš

Pan Fron nám byl doporučen naší kamarádkou. Prodej našeho rodinného domu převzal po realitní kanceláři, která se marně snažila téměř rok a půl naplnit naši představu o ceně. Vysvětlil nám, jak bude postupovat, nechal udělat profesionální prezentaci a skutečně nám přivedl značné množství zájemců a nakonec i kupce. O celý obchod se perfektně postaral, a to i přesto, že byl velmi náročný vzhledem k okolnostem, které ho provázely. Pana Frona mohu každému doporučit.

Milan Jindra Týnec nad Sázavou

S paní Terezou Korbelářovou spolupracujeme k plné spokojenosti již několik let. S důvěrou se na ni obracíme vždy, když řešíme pronájem uvolněného bytu. Vysoká profesionalita, připravenost, vstřícnost, ochota a v neposlední řadě jazyková vybavenost, vždy vedla k rychlému a 100% úspěšnému řešení každého problému. Na základě vlastních zkušeností mohu paní T. Korbelářovou jako realitní makléřku doporučit.

Božena Trohařová Praha 6 - Dejvice

Chcel som len zanechať dobrú recenziu na pána Bohumíra Fialu za sprostredkovanie videoprehliadky bytu na Nusliach pred pár dňami. Komunikácia aj prehliadka boli na vysokej úrovni a aj keď sme sa pre byt nerozhodli, chcem sa odvďačiť aspoň takto.

Frederik Stasiuk Praha

Spolupráce s realitní makléřkou paní Terezou Korbelářovou byla úžasná. Na začátku nám navrhla časovou osu, tudíž jsme věděli, kdy a co nás čeká. Se vším nám pomohla a poradila. I když se schvalování našeho hypotečního úvěru protahovalo, vše zařídila a o vše se postarala. Pokud bychom prodávali další nemovitost, paní Tereza Korbelářová bude první, na koho se s důvěrou obrátíme.

Jana Heřmánková Praha

Touto cestou chtěla bych poděkovat p. Fialoví za profesionalizmus a šanci bydlet v bytě který se nám libí a ne který nám dají!!! My jsme cizinci a měnili jsme hodně starosti s hledaní pronajmu, ale pro p. Fiala vůbec tento fakt ne byl problém, a díky jemu teď už máme byt a jsme moc spokojení. Ještě jednou děkujeme.

Desislava Petrova Praha

S panem Fialou už spolupracujeme téměř 14 let. Většinou nám zprostředkovával pronájmy našeho bytu v Praze. V lednu 2020 jsme se rozhodli pro prodej bytu. Pan Fiala pak v době velkých omezeních ( koronavir ) pracoval s obrovskou profesionalitou a zrealizoval prodej ve velmi krátké době. Ještě jednou děkujeme.

Eva Smutná Praha

S radosti doporučuji realitní makléřku Terezu, která prodala naši rodinnou chatu. Její pozornost k detailům, pečlivost a pravidelné poskytování informací přesahovaly mé očekávání. Spolupráce s ní byla nejen profesionální, ale i příjemná. Velký dík za skvělý servis!

Marcel Kalenda Praha

Dobrý den všem. Rád bych touto cestou podĕkoval PANU MAKLÉŘI Ing. Petru Fárovi za jeho velmi profesionální služby! Vše, na čem jsme se domluvili vždy splnil, líbila se mi jeho dochvilnost a způsob jakým komunikoval nejen se mnou, ale i se zájemci o koupi, navíc mĕ vždy ihned o všem informoval! Díky svým mnohaletým zkušenostem dokázal oddĕlit "zrna od plev" a domem se mi neprocházeli tzv. realitní turisti...Tohoto PANA MAKLÉŘE vřele všem DOPORUČUJI - BUDETE NADŠENI!!!

Daniel Navrátil Příbram

Luxusní práce paní Řezníčkové!

Aleš Mriša Praha

Paní Korbelářová mi byla doporučena, když jsem se v Austrálii rozhodla prodat byt. Její profesionální a přátelské jednání, pomoc s přípravou dokumentů- včetně plné moci a její dobré rady ohledně přípravy bytu na prodej, mně potom v Praze moc pomohly. Po mém návratu do Austrálie mi paní Korbelářová na dálku pomáhala s procesem prodeje, který uzavřela v krátkém čase a za dobrou cenu. Jsem jí za všechnu její pomoc velmi vděčná.

Eva Roberts Crescent Head

Naprosto profesionální a operativní přístup, mohu jen doporučit.

Miroslav Zahálka

Rád bych tímto chtěl moc poděkoval panu Petru Zelenkovi z Next Reality za provedení celým procesem koupě bytu. Pan Zelenka byl velmi operativní a vstřícný, často s námi řešil aktuální problémy i mimo obvyklou pracovní dobu. Na schůzky vždy přišel včas a dobře připravený, jeho profesionální orientace v oboru byla na velmi vysoké úrovni. Díky němu se nám podařilo byt získat v termínu, který jsme nutně potřebovali, takže opravdu můžeme jeho práci vřele doporučit. Kéž by všichni realitní makléři pracovali tak výborně jako on.

Petr Nádravský Praha

Skvělé a vstřícné jednání, pohotovost, pochopení a bezchybný profesionální servis - všechno na jedničku, spokojenost naprostá!:)

Stanislav Horák Praha

Vzorná práce makléřky paní Řezníčkové. Jsem naprosto spokojená a vše proběhlo rychle a spolehlivě. Děkuji za pomoc s prodejem.

Olga Šťavíková Praha

Radost s ním spolupracovat.

Libor G. Praha

Dobrý den, s prodejem mé nemovitosti mi pomáhala paní Nataša Řezníčková, která nemovitost i s okolím dokázala výborně nafotit. Po celou dobu se o prodej výborně starala za to ji i tímto chci taky poděkovat.

Hoffmannova Věra Praha

Na paní Korbelářové oceňuji zejména její vysoce profesionální jednání. Velmi dobře se mi s ní komunikovalo a brzy jsem poznal, že se na ni mohu se vším spolehnout. Vyzdvihnout bych chtěl rovněž její vstřícnost a lidskost, dvě vlastnosti, které mi velmi imponují. Služby paní Korbelářové mohu tedy všem upřímně doporučit.

David Volf Praha

Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat panu Fialovi za perfektně a profesionálně odvedenou práci, kterou předvedl když jsme se rozhodli koupit RD. Nebyl to jednoduchý případ ale z panem Fialou to všechno proběhlo naprosto v pořádku. Moc děkujeme za skvělou práce.

Tetiana Tsiryk Pyšely - Zaječice

REALITNÍ MAKLÉŘI

HYPOTEČNÍ SPECIALISTÉ