NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY MIKEŠOVÁ

PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
zavřeno
Úterý
zavřeno
Středa
zavřeno
Čtvrtek
zavřeno
Pátek
zavřeno
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Moc ráda bych ocenila práci Vaší makléřky – paní Kateřiny Penkerové. V loňském roce nabrala na prodej náš byt v Uhříněvsi, který byl prodán v červnu tohoto roku. Po celou dobu jsem věděla, že prodej má na starosti ten správný člověk – byla vždy k dispozici, když jsem potřebovala radu nebo vysvětlení ohledně prodeje bytu. Oceňuji také její profesionalitu a že o každém kroku jsem byla vždy okamžitě informována. Opravdu byla tou nejlepší volbou pro prodej našeho bytu a pokud budu v budoucnosti opět potřebovat služby makléře, pak je paní Penkerová na prvním místě.

Darina Charuzová Praha

Velice ráda bych pochválila paní makléřku Evu Mikešovou. Díky její profesionalitě jsme byli schopni velice rychle vyřídit pronájem bytu. Jednání z její strany bylo balzámem na duši. Všechny podklady dodala v termínu a během pár dní. Dokonce poslední úpravy ve smlouvách musela připravovat i o víkendu. Takto si představuji, že by měl realitní makléř pracovat. Oproti našim předchozím zkušenostem je to něco zcela nového a nečekaného. Nemohu než paní Mikešovou doporučit. Rozhodně se na ni v budoucnu obrátíme, pokud budeme potřebovat jakékoliv realitní služby.

Lucie Veselá Praha

Ráda bych touto cestou vyslovila velké poděkování makléřce Evě Mikešové. Poprvé jsem se s paní makléřkou setkala před 10 lety při prodeji bytu v Kladně. Dostala jsem na ní velmi dobré doporučení. Podruhé při prodeji bytu v Mladé Boleslavi jsem paní makléřku opět oslovila. Je to profesionál ve všech směrech. Usměvavá, milá. Vždy má vše perfektně připravené k jednání ať už s prodávajícími tak i s kupujícími. Nic pro ní není problém. Dochvilná i přes dojezdovou vzdálenost. Je evidentní, že svoji práci dělá ráda. Pokud bych někdy prodávala nebo kupovala nemovitost, tak jedině ve spolupráci s paní Evou Mikešovou. Určitě doporučuji její služby. Ještě jednou velké díky Eva a Jiří Dürichovi.

Eva Dürichová Kobylnice 38

Ráda bych poděkovala realitní makléřce paní Kateřině Penkerové, za její snahu, pomoc, rady a přátelské jednaní při prodeji mého RD. Je to velmi zkušená makléřka s výbornými komunikačními schopnostmi, vůči oběma stranám. Vždy vyšla vstříc a pomohla. Jsem velmi spokojená a ještě jednou moc děkuji paní Penkerové z pobočky Uhříněves.

Simona Bašusová Praha

Jsem velice rád, že jsem s prodejem nemovitosti oslovil právě paní Mikešovou. Nejen, že se o vše perfektně postarala, ale dokázala i ve věcech poradit. Jsem naprosto spokojený s celkovým přístupem a nejvíce si považuji jejího lidského jednání. Děkuji za Vaše služby, určitě Vás budu doporučovat.

Tomáš Židlický Praha

Chtěl bych ocenit profesionální realizaci nákupu bytu v Klánovicích ve spolupráci s Vaší makléřkou paní Mikešovou. Poskytnutý servis zcela odpovídal evropskému standardu a její reakční doba především v rámci finalizace převodu byla bleskurychlá.

Mika Praha

Ráda bych poděkovala za profesionální a příjemnou pomoc při prodeji bytu mojí maminky. Naší makléřkou byla paní Eva Šašková Mikešová, se kterou probíhala spolupráce hladce a k naší plné spokojenosti. Byt se podařilo prodat v poměrně krátké době a za velmi slušnou cenu. Pokud se v průběhu prodeje vyskytl problém, tak si s ním paní Eva hravě poradila a vždy měla nějaké řešení. Za vše tedy děkujeme jak jí, tak celé společnosti Next Reality.

Eva Trojanová Praha

Paní Penkerová je velmi profesionální a milá makleřka. Jsme s jejími službami nadmíru spokojeni.

Lukáš Eberl Praha

Vaše makléřka paní Kateřina Penkerová se odhodlaně ujala prodeje našeho pozemku, což nebylo vůbec jednoduché, protože je ve vlastnictví 12ti majitelů. Postupovala při nabídce naší parcely velice zkušeně, aktivně a dynamicky. Její jednání s klientem je na vysoké profesionální úrovni, ale současně velmi přátelské a lidsky vřelé. Jsme s její prací velice spokojení.

Iva Müllerová Praha

Velmi spokojen, jelikož i v tak složité situaci, jakou zvládla (rozvod,ukrutně šťouravý kupec a neůstupná ex atp.), dokázala být milá a nápomocna. Svoji provizi si zcela jistě zasloužila a rád se s ní kdykoli pracovně i mimo zase potkám.

František Veselý Praha

S prací a přístupem paní Mikešové jsem byl velmi spokojen. Při prodeji našeho pražského bytu nám poskytla profesionální a naprosto komplexní služby, od úvodní prezentace až po konečné předání novému majiteli a pomoc s přepisem energií v samotném závěru. Všechny termíny a dohody platily. Jednání bylo slušné a korektní. Byli jsme nadmíru spokojeni a její služby můžeme bez připomínek doporučit.

Stejskal Jihlava

Maximální profesionalita, příjemné vystupování, spolehlivost - dávám nejvyšší hodnocení.

Jindřich Klas Praha

Chci vyjádřit poděkování paní Šaškové-Mikešové z pobočky Praha 10 za vstřícný a profesionální přístup při vyřizování našeho složitého ""případu"" při prodeji nemovitosti.

Drahomíra Horáková Praha

Ráda bych poděkovala za velmi dobrou spolupráci s Vaší makléřkou paní Evou Šaškovou Mikešovou, vedoucí pobočky. Paní E. Šašková Mikešová zajistila v letošním roce naprosto profesionálně, rychle a svědomitě prodej mojí rekreační nemovitosti s rozsáhlým pozemkem v obci u Rokycan. Velice oceňuji její příjemné jednání se mnou, tj. prodejcem, ale i všemi potencionálními kupujícími. Byla vždy ochotná, dochvilná a často pomáhala a zajišťovala i to, co určitě nebylo přímo její povinností. Prostě všestranný profesionál. Přeji paní E. Šaškové Mikešové i celému kolektivu do vaší náročné práce hodně úspěchů a spokojených klientů. Do nového roku 2022 přeji hlavně zdraví, ale i štěstí a radosti z dobře vykonané práce.

Eugenie Chlustinová Praha

S realitní makléřkou paní Penkerovou byla výborná spolupráce. Oceňuji profesionální přístup, ochotu a spolehlivost. Děkujeme za bezproblémový prodej rodinného domu.

Stefan Andras Praha

Letos jsem spolupracovala s paní Evou Mikešovou na prodeji našeho domu. Chtěla bych tímto poděkovat za spolupráci s ní. Byla velmi milá a profesionální. Vše, co domluvila vždy platilo. Služby poskytovala s maximální rychlostí a k naší plné spokojenosti. Děkuji za spolupráci

Blanka Konrádová Praha

Rád bych zde zanechal pár upřímných a pravdivých slov. Osobně jsem byl spokojený s navázáním spolupráce a ochotou prohlídek a osobní komunikací. Hlavně velkou pomoci co se týče možností jak vyhovět klientovi. Děkuji za zprostředkování koupě již našeho domu, který díky tomu udělal naši rodině střechu nad hlavou a dal i možnost v Uhříněvsi založit Kung Fu by HSCP centrálu: CVIČENÍ PRO DĚTI, ŽENY I MUŽE. Takže jménem HSCP i rodiny Kolínských děkuji a doporučuji!

František Kolínský Praha

Rádi bychom touto cestou poděkovali společně s manželem paní Evě Mikešové za skvěle odvedenou práci při prodeji našeho bytu v Uhříněvsi v období 10 -12/2017. Děkujeme.

Manželé Macko Praha

Velice bych chtěla pochválit služby paní makléřky, která byla velmi profesionální, ale i lidská. Vše nám pořádně vysvětlila a pomohla nám se vším. Byla vždy moc vstřícná a ochotná. I když jsme kupovali jen \""parkovací místo\"" (financováno z vlastních zdrojů), byl její přístup vynikající. Chtěla bych jí udělit pochvalu. Děkuji

Veronika Vilímková Praha

Paní Mikešové jsem zadal prodej tří pokojového bytu v Praze 4 a byl jsem velice spokojený. Provedla to velice profesionálně. Dobře poradila, cena bytu skvělá a vůbec celá transakce probíhala podle mých představ. Mohu jenom chválit a to bez nad sázky.

Karel Stranský Praha

Před několika měsíci jsem spolupracoval s paní Evou Mikešovou ve věci koupi bytu. Velmi příjemně mne překvapila ochota a profesionalita paní Mikešové. Mohu její služby jen vřele doporučit ostatním klientům.

Jakub Pěch Praha

Rád bych touto formou poděkoval paní Mikešové za velmi profesionální a lidský přístup , velmi rychlé a bezproblémové vyřízení i ochotu . V dnešní době je realitní trh přesycen různými společnostmi které se rádoby tváří jako seriozní ,ale opravdu seriozních je velmi málo Next reality v zastoupení paní Mikešové patří mezi ně a Já jí za to moc děkuji.

Josef Franc Praha

Maximální spokojenost. Nejen že má velmi profesionální přístup, ale dokáže to spojit s lidskostí, ohleduplností a porozuměním pro všechny strany. Pro nás vlastně díky ní nebyl prodej starost ale radost. Vše proběhlo tak jak mělo a myslím, že její péče byla nadstandartní. Ještě jednou moc děkujeme a za nás velká spokojenost.

Karel Stolín Praha

Rádi bychom touto cestou poděkovali makléřce Evě Mikešové za ochotu a profesionální přístup při koupi bytu. Vzhledem k tomu, že jsem kupovali nemovitost v Praze a sami žijeme na Moravě, vše jsme mohli vyřešit korespondenčně a elektronicky. Byla velmi milá a se vším poradila. Je to člověk na svém místě. Také bychom chtěli poděkovat paní Drahomíře Kleinerové za zpracování podkladů pro přiznání k dani z NNV. Děkujeme.

Yousefovi Praha

VEDENÍ POBOČKY