NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY LIBEREC

Jablonecká 283, Liberec 460 05
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností DM imperium czech s. r. o. , IČ: 04936604 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. 

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 2601545910/2010
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 14:00
Úterý
12:00 - 17:00
Středa
09:00 - 14:00
Čtvrtek
12:00 - 17:00
Pátek
09:00 - 14:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Vážená paní Davidová udělala vše co bylo v jejich silách, jsem nadmíru spokojená, i když s kupujícím to nebylo jednoduché!! Velké díky patří hlavně ji!!

Hana Soukupová Liberec

makléřka je operativní, komunikativní, vstřícná.

Roman Zaňák

Perfektní spolupráce. Pan Eichler pracoval nad rámec svých povinností. Nebyl problém zavolat i v sobotu či v neděli. Perfektní vystupování. Můžeme jen doporučit.

Čechovi Liberec

Děkuji panu Eichlerovi za profesionální přístup a rychlé vyřešení mého požadavku.

Martin Munzar

Vyslovuji poděkování paní makléřce Zdeňce Davidové za ochotu, vstřícnost a profesionální přístup při prodeji mého domu.

Ing.Miloslav Votoček Liberec

K práci paní Davidové nemám připomínek, mohu jen pochválit za rychlou a perfektní realizaci prodeje.

Rázl Jiří Liberec

Nemáme žádné výhrady. Práce makléře byla naprosto precizní, vstřícná a makléř pracoval i nad rámec své povinnosti. Vaši společnost budu vždy doporučovat.

Josef Horník Liberec

Chtěla bych touto cestou vyslovit velkou pochvalu a poděkování paní makléřce Zdeňce Davidové z pobočky Liberec za profesionálně odvedenou práci při zprostředkování koupě nového a prodeje starého bytu. Ještě jednou děkuji.

PhDr. Jaroslava Pauchová Liberec

Děkujeme Vaší realitní kanceláři za uskutečnění prodeje bytu v Harrachově, zvláště pak makléřce paní Zdeňce Davidové, která nám v této věci ochotně a profesionálně pomáhala.

manželé Medkovi Liberec

Dobrý den, nemohu nic vytknout. Paní Kudláčková je velice ochotná a má profesionální přístup. Děkuji s pozdravem, Michaela Vébrová

Michaela Vébrová

Byla jsem opravdu velmi spokojena s profesionalitou a vstřícností realitní makléřky paní Zdeňky Davidové. Ještě jednou veliké díky.

Drahomíra Kristlíková Liberec

Dobrý den, rád bych ocenil velmi kvalitní spolupráci s vaším makléřem Davidem Eichlerem. Byli jsme velmi spokojeni s jeho profesionálním a vstřícným přístupem při prodeji naší nemovitosti. Díky jeho profesionálnímu přístupu se zdárně podařilo najít vhodného kupce a vyřešit i veškeré komplikace s bankou. Velmi děkuji.

David Gottvald Praha 5 - Motol

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI