NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY LIBEREC

Jablonecká 283, Liberec 460 05
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností DM imperium czech s. r. o. , IČ: 04936604 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. 

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 2601545910/2010
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 14:00
Úterý
12:00 - 17:00
Středa
09:00 - 14:00
Čtvrtek
12:00 - 17:00
Pátek
09:00 - 14:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Vyslovuji poděkování paní makléřce Zdeňce Davidové za ochotu, vstřícnost a profesionální přístup při prodeji mého domu.

Ing.Miloslav Votoček Liberec

Perfektní spolupráce. Pan Eichler pracoval nad rámec svých povinností. Nebyl problém zavolat i v sobotu či v neděli. Perfektní vystupování. Můžeme jen doporučit.

Čechovi Liberec

makléřka je operativní, komunikativní, vstřícná.

Roman Zaňák

Dobrý den, rád bych ocenil velmi kvalitní spolupráci s vaším makléřem Davidem Eichlerem. Byli jsme velmi spokojeni s jeho profesionálním a vstřícným přístupem při prodeji naší nemovitosti. Díky jeho profesionálnímu přístupu se zdárně podařilo najít vhodného kupce a vyřešit i veškeré komplikace s bankou. Velmi děkuji.

David Gottvald Praha 5 - Motol

Nemáme žádné výhrady. Práce makléře byla naprosto precizní, vstřícná a makléř pracoval i nad rámec své povinnosti. Vaši společnost budu vždy doporučovat.

Josef Horník Liberec

Děkuji panu Eichlerovi za profesionální přístup a rychlé vyřešení mého požadavku.

Martin Munzar

Děkujeme Vaší realitní kanceláři za uskutečnění prodeje bytu v Harrachově, zvláště pak makléřce paní Zdeňce Davidové, která nám v této věci ochotně a profesionálně pomáhala.

manželé Medkovi Liberec

Chtěla bych touto cestou vyslovit velkou pochvalu a poděkování paní makléřce Zdeňce Davidové z pobočky Liberec za profesionálně odvedenou práci při zprostředkování koupě nového a prodeje starého bytu. Ještě jednou děkuji.

PhDr. Jaroslava Pauchová Liberec

Byla jsem opravdu velmi spokojena s profesionalitou a vstřícností realitní makléřky paní Zdeňky Davidové. Ještě jednou veliké díky.

Drahomíra Kristlíková Liberec

Dobrý den, nemohu nic vytknout. Paní Kudláčková je velice ochotná a má profesionální přístup. Děkuji s pozdravem, Michaela Vébrová

Michaela Vébrová

K práci paní Davidové nemám připomínek, mohu jen pochválit za rychlou a perfektní realizaci prodeje.

Rázl Jiří Liberec

Vážená paní Davidová udělala vše co bylo v jejich silách, jsem nadmíru spokojená, i když s kupujícím to nebylo jednoduché!! Velké díky patří hlavně ji!!

Hana Soukupová Liberec

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI