NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY CHEB

Růžový kopeček 398/12, Cheb 350 02
zobrazit na mapě
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 17:00
Úterý
09:00 - 17:00
Středa
09:00 - 17:00
Čtvrtek
09:00 - 17:00
Pátek
09:00 - 13:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Děkujeme za velmi profesionální přístup Vašeho makléře při prodeji naší nemovitosti. Byli jsme velmi spokojeni.

Ivan a Emilie Kubů Cheb

Ing. Brych byl velmi ochotný. Chtěli bychom mu poděkovat za jeho přátelský přístup a rychlé, profesionální jednání.

Dagmar Crivancová Cheb

Profesionální práce Ing. Milana Brycha, vynikající komunikace a spolupráce, rychlé jednání i vyřízení celé záležitosti. Moc děkuji a oceňuji!

Marcela Skálová Cheb

S relitnou kanceláriou Next sme boli spokojní. Kúpa nehnuteľnosti prebehla rýchlo a bez problémov.

Nina Badalová Cheb

V roce 2017 jsem navštívil novou (pro mě) realitní kancelář v Chebu, kde mě p. Blatný seznámil s informacemi o možném prodeji mého bytu. Mé zkušenosti z minulosti nebyly vždy positivní (mimo CR). Po delším uvažovaní jsem se rozhodl k prodeji nemovitosti s kanceláři NEXT, hlavně proto že Ing. Blatný mi dal informace které se mi zdály kompletní, věrohodné a průhledné i pro mě. Nezmýlil jsem se. Transakce proběhla přesně podle smlouvy a pan Blatný mi několikrát pomohl když nepředvídané okolnosti začaly ovlivňovat průběh transakce. Mohu doporučit Reality NEXT CZ mým známým a každému kdo se mě zeptá.

Rudolf Flaska Cheb

Byli jsme velmi spokojeni s panem makléřem, jeho služby byly nadstandardní, uměl vyřešit všechny problémy a na naše dotazy uměl odpovědět a vše rychle zjistit. Ještě jednou moc děkujeme.

Ing. Luboš Lhoták Cheb

Makléř Ing. Miroslav Huba nám vždy zajistil vše na čem jsme se domluvili. Jeho služby jsou profesionální. Děkujeme. Emilie Kubů

Ivan Kubů

Děkujeme panu Brychovi a Next reality za perfektní komunikaci a spolupráci při koupi nemovitosti. Vše proběhlo v naprostém pořádku.

Lenka Kuruczová Cheb

Už podruhé jsem využil služeb ing.Brycha z RK Next reality Cheb. s maximální spokojeností. Oceňuji zejména profesionalitu ing.Brycha.

Ing. František Verner Cheb

Děkuji panu Brychovi, za seriózní jednání a dostatek informací při koupi chaty. Mohu pana Brycha doporučit.

Jakub Marek Cheb

Veliká spokojenost se vším. Obzvláště p. Ing. Brych !!!! Je úžasný !! Díky

Ing. K. Rejsek a Rejskova Cheb

Dobrý den, chtěl bych mockrát poděkovat panu Ing. Milanu Brychovi za jeho vstřícný a profesionální přístup v prodeji mého bytu. Veškeré dotazy byly ihned zodpovězeny, se vším nám ochotně poradil a pomohl. Vřele pana Ing. Brycha doporučuji i dalším Vaším zákazníkům.

Ing. Ptáček Cheb

Myslím, že ing. Huba je po dlouhé době opravdu člověkem na svém místě. Profesionalita, rychlost, ochota a především slušnost. Díky.

Cheb

S prací Ing. Blatného z pobočky Cheb jsem byla velice spokojena a jistě se na Vaši kancelář v blízké době znovu obrátím. Děkuji D. Franková, Františkovy Lázně

D. Franková Cheb

Dovoluji si touto cestou oslovit realitní kancelář NEXT REALITY GROUP a.s. a poděkovat za úspěšnou koupi bytu 2+1 v Chebu, v ulici Přátelství 3. Všechna potřebná jednání s panem Ing. Zdeňkem Kábou probíhala na profesionální úrovni. Celý čas od prohlídky prvního bytu v Chebu, v ulici Přátelství 19 až do koupě druhého bytu v Chebu, v ulici Přátelství 3 se pan Kába o nás vzorně staral, vše nám důkladně vysvětlil a průběžně nás informoval o postupu událostí a to i po dobu čerpání své řádné dovolené. Pan Kába byl flexibilní, vstřícný, ochotný, důvěryhodný a především spolehlivý. To, co se domluvilo, vždy platilo. Jeho lidský přístup a péče o klienta je naprosto dokonalá. Je to vysoce kvalifikovaný pracovník. Myslíme si, že velmi dobře reprezentuje Vaši společnost. Byli jsme s ním nadmíru spokojeni a to i přesto, že se vše protáhlo kvůli neúspěšné koupi prvního bytu. Pokud budeme někdy plánovat další koupi či prodej bytu nebo domu, obrátíme se znovu na Vaši realitní kancelář a na výše zmíněného realitního makléře. Závěrem bych chtěla ještě jednou Vaší realitní kanceláři velice poděkovat a především panu Ing. Zdeňku Kábovi. S Vaší realitní kanceláří byla radost spolupracovat. Vše proběhlo k naší naprosté spokojenosti. Určitě od nás dostanete doporučení i pro celý okruh našich známých a vlastně už teď doporučuji kudy chodím...

Andrusczynová Zdeňka Cheb

Chtěla bych ocenit profesionální přístup pana ing. Milana Brycha při prodeji mého nájemního domu, zvláště pak hledání toho nejlepšího řešení i ve složitějších situacích, které během prodeje nastaly. Určitě bych se na něj opět obrátila.

Mgr. Alena Borkovcová Cheb

Seriózní jednání, výborný servis a hlavně bleskový prodej mé nemovitosti. Všem doporučuji.

Pavel Langmaier Cheb

Závěrem bychom chtěli Vaší realitní kanceláři velice poděkovat a především Vašemu makléři Ing. Zdeňku Kábovi. Jeho lidský přístup a péče o klienta je naprosto dokonalá. Je to vysoce kvalifikovaný pracovník. Myslíme si, že velmi dobře reprezentuje Vaši společnost. Byla s ním radost spolupracovat a vše proběhlo k naší naprosté spokojenosti.

David Andrusczyn Cheb

Vše proběhlo hladce, rychle, bez problémů. Jsem spokojená a určitě doporučuji. Děkuji

Jindra Korcová

Byli jsme po všech stránkách spokojeni s profesionálním přístupem a vstřícným a rychlým jednáním.

Vladimíra Kutílková Cheb

Chtěl bych touto cestou poděkovat za spolupráci s panem Ing. Arnoštem Blatným, který se ujal prodeje našeho domu ve Straškově. Byly jsme příjemně překvapení profesionálním přístupem, bezvadnou prezentací při prohlídkách a především skvělými vyjednávacími schopnostmi při finálním jednání se zájemci o koupi domu. Jenom díky němu se dům podařilo prodat na místní poměry v rekordním čase a za velmi slušnou cenu. Jsem moc rád, že jsem se rozhodl pro spolupráci právě s ním, je to příkladný reprezentant Vaší společnosti. Ještě jednou moc děkuji za dokonale provedenou práci.

Szemály Cheb

Chtěla bych touto cestou poděkovat Ing. Arnoštu Blatnému za vynaložené vynikající spolupráci při prodeji nemovitosti v Chebu. Oceňuji jeho seriózní a vstřícné jednání, profesionální přístup a rychlý a hladký průběh vyřízení této záležitosti. Vřele doporučuji.

Jana Nebáznivá Cheb

Ráda bych před Vámi vyjádřila velké díky panu Arnoštovi Blatnému z Next reality Cheb, za prodej našeho bytu. Dokázal pro mě téměř nemožné, neboť náš byt byl velice specifickou záležitostí a jeho prodej nebyl rozhodně snadný. Přesto pan Blatný dokázal byt prodat a ještě za velmi slušnou cenu. Přístup pana Blatného byl ve všech ohledech maximálně profesionální. Vaši realitní kancelář tak mohu s klidným svědomím doporučovat a pokud bude třeba, s důvěrou se na Vás znovu obrátím. Děkuji a přeji další úspěšné obchody.

Ing. Veronika Mocová Cheb

Realitní makléř Ing. Zdeněk Kába zajistil zcela hladký a bezproblémový prodej mého bytu. Děkuji.

Petr Vaněk Cheb

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI