NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY CENTRAL

PRÁVĚ OTEVŘENO
Pondělí
08:00 - 18:30
Úterý
08:00 - 18:30
Středa
08:00 - 18:30
Čtvrtek
08:00 - 18:30
Pátek
08:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

S Petrem Puchmertlem jsme absolvovali několik prodejů (byt, chata, chalupa) a konzultačně i nákup pozemku a bytu. Petr byl vždy velmi profi, vždycky to proběhlo úspěšně, snažil se maximalizovat užitek mě jako klienta a přitom byl fér vůči protistraně. Z doby koupě bytu jsem potkal asi desítku dalších makléřů, ale nesahají Petrovi po kotníky!

Ondřej Kuchař Praha

Já a moje žena jsme velmi rádi spolupracovali s Martinem Vlasákem. Důvěra v realitní kancelář a makléře je pro nás velmi důležitá, hlavně když jsme v zámoří. Vždy jsme cítili, že Martin a Next Reality na nás myslí v tom nejlepším zájmu. Celý proces proběhl tak jednoduše, jak to šlo a nikdy jsme se díky tomu necítili stresováni. Martina a Next Reality bez jakéhokoliv zaváhání doporučuji.

Sacha Spindler Praha

Pan Kopta byl od začátku velmi profesionální a díky jeho práci jsme našli kupující pro náš byt hned po první prohlídce, což jsme tedy původně vůbec nečekali. Díky video prohlídce jsme se navíc vyhnuli desítkám dalších prohlídek bez jasného výsledku.

FRANTIŠEK JANOUCH Praha

Tímto bych chtěla poděkovat Vaši realitní kanceláři za zprostředkování prodeje bytu, konkrétně realitnímu makléři panu Vlasákovi, s jehož přístupem jsme byli nad míru spokojeni. Pan Vlasák celý proces zvládl na velmi profesionální úrovni. Vše proběhlo tak jak mělo, bez jediného zádrhelu. Také jsme ocenili velice férové jednání zmiňovaného makléře. Moc děkujeme!

Markéta Recmanová Praha

Jsem velice spokojen se spoluprací s panem Koptou. Je to člověk na svém místě, profesionál. Velice dobře jsme spolu pracovali. Jeho služby mohu jen doporučit.

Karel Zíma

Za pomoci realitního makléře p. Uhra jsem prodala já i moje rodina dohromady tři nemovitosti. Vše proběhlo hladce k naší spokojenosti. Chtěla bych vyzdvihnout práci p. Uhra. Profesionální přístup, rychlé, bezproblémové a příjemné jednaní. Ještě jednou bych chtěla poděkovat já i celá moje rodina. Můžeme vřele doporučit.

Michaela Rypková Praha

Pana Petra Puchmertla nám doporučila známá, které pomáhal s prodejem bytu. Byla s ním 100% spokojená a my také. Kvalita jeho služeb a osobní přístup nás velmi mile překvapil. Kéž by bylo víc lidí, kteří by tak dobře rozuměli své práci a tak dobře jí odváděli.

Marie Pospíšilová Praha

Dobrý den, chtěla bych tímto velice poděkovat panu Vlasákovi za zařízení prodeje nemovitosti. Jeho přístup byl naprosto profesionální, připravil výbornou 3D prezentaci bytu k prodeji, velmi rychle reagoval na veškerou komunikaci a zařídil, co bylo potřeba. Během prodeje mne vždy informoval o všech krocích, které postupně následovaly, takže jsem měla pocit jistoty, že obchod je v dobrých rukou. Je to skutečný profesionál ve svém oboru a již jsem jej doporučila svému známému k jednání ohledně nemovitosti. Každopádně je to makléř, který by přístup ke klientům, psychologii zacházení s klienty a samotný proces prodeje či koupě mohl učit. Přeji příjemný nový rok 2024, Zuzana Marková

Zuzana Marková

Rychlost, vstřícnost, znalosti a jednání dělají z paní Kouklové profesionálku mezi realitními makléři. Děkujeme ještě jednou!

Hana Kočířová Praha

Vážený pane řediteli, děkuji Vaší firmě za rychlé vyřízení prodeje mé chaty (7 měs.), za což se výrazně, osobně zasloužila makléřka paní Zuzana Kouklová. Komunikace mezi námi byla soustavná a věcná. Díky její iniciativě vše dopadlo skvěle. Přeji Vám více takových makléřů.

Luděk Černý Vráž

Moc děkuji za vstřícné jednání při prodeji pozemku. A touto cestou děkuji paní Kouklové za její ochotu a trpělivost.

Jaromira Šejnová Praha

Moc děkujeme panu Vlasákovi, vše SUPER !

Petr Švihovec

K napsání této reference jsem se bohužel nedostala dříve, ale o to upřímněji bych chtěla poděkovat vaší kanceláři a zejména panu makléři Vladimíru Koptovi za vynikající služby při koupi bytu. Od samého začátku bylo vše na profesionální úrovni a ze strany pana makléře se nám dostávala veškerá potřebná péče. S ohledem na fakt, že žijeme v zahraničí byl proces koupě poněkud složitější, ale díky skvělému přístupu pana Kopty vše proběhlo neuvěřitelně snadno a k veškeré spokojenosti obou stran. Panu Koptovi velmi záleží na spokojenosti zákazníka a to v dnešní době není vždy běžné. Vřele doporučujeme a děkujeme.

Helena Mahuas Praha

Chtěla bych velice poděkovat paní Zuzaně Kouklové za prodej mé nemovitosti. Děkuji ještě jednou za vynikající spolupráci.

Jana Chroustová Praha

Vše bylo perfektní. Pana Koptu povazuji za výborného odborníka. Prezentace byla skvělá, kupci se našli během několika dní. I přes zdrženi na straně kupujícího transakce proběhla k mé spokojenosti. Děkuji!

Ing. Karin Hudečková Praha

Spolupracovala jsem s panem Mgr. Petrem Puchmertlem na prodeji ideální poloviny rodinného domu. Nemohla jsem si vybrat báječnějšího člověka a také odborníka k tomuto nelehkému úkolu. Situace byla komplikovaná špatnou komunikací s druhým spoluvlastníkem nemovitosti a také částečně ztížená mojí fyzickou nepřítomností, neboť žiji ve Velké Británii. Pan Mgr. Puchmertl dokázal nejen navázat dobré vztahy s druhou stranou, ale také mě podpořit psychicky a dodal mi potřebný optimismus a víru, že vše dobře dopadne. Mohu říci, že se díky panu magistrovi situace zvládla výborně, na základě inzerce se velmi rychle našel solidní kupec a celá transakce proběhla bez problémů. Ještě jednou tímto panu magistrovi ze srdce děkuji.

Lenka Stromski Ipswich, UK

Díky trpělivosti a profesionální zkušenosti Vašeho kolegy pana Vladimíra Kopty, jsme já a moje manželka koupili RD v Statenicích. Starší dům, který potřebuje hodně rekonstrukce, ale nachází se na atraktivním místě. Bohužel se celý obchod protáhl kvůli tomu, že původní majitelé nezajistili včas podklady pro pozemek a celé to trvalo od února 2017 do konce července 2017. Navíc se bývalí majitelé ve finální fázi podle mne chovali dost nekorektně, ale pan Kopta zvládl celou kauzu s kompromisem, za což jsme mu moc vděční. Zájemců na tento RD bylo opravdu dost, ale od začátku obchodu nás vždy pan Kopta podporoval, vždy byl s námi v kontaktu a rychle sděloval všechny potřebné informace. Děkujeme mockrát

Yerzhan Karabekov Praha

Chtěla bych touto cestou vyjádřit poděkování realitnímu makléři - panu Jiřímu Handlovi, protože jsme byli velmi spokojení s rychlým a kvalitním průběhem prodeje naší nemovitosti. Projevil jednoznačně znalost a profesionalitu. Děkujeme za takovou práci.

Ester Farská a Josef Rajchl Praha

O letních prázdninách jsem prodával byt 3+1 v Modřanech a pracoval na tom Váš makléř pan Michal Novák. Musím touto cestou velice pozitivně ohodnotit jeho profesionalitu a příkladnou péči, kterou tomuto obchodnímu případu věnoval. Nepodcenil nic v souvislosti s prodejem nemovitosti a vše proběhlo jak velice rychle, tak i bezproblémově. Přesnost při dostavování se na schůzky, všechny dokumenty a náležitosti byly vždy řádně nachystány a velice příjemný a přátelský přístup. Ještě jednou děkuji za zprostředkování prodeje, Vaši společnost budu díky panu Novákovi chválit a doporučovat, kde to půjde.

Jaroslav Braňka Praha

Díky trpělivosti a profesionální zkušenosti pana Vladimíra Kopty, jsme já a moje manželka koupili RD v Statenicích. Starší dům, který potřebuje hodně rekonstrukce, ale nachází se na atraktivním místě. Bohužel se celý obchod protáhl kvůli tomu, že původní majitelé nezajistili včas podklady pro pozemek a celé to trvalo od února 2017 do konce července 2017. Navíc se bývalí majitelé ve finální fázi podle mne chovali dost nekorektně, ale pan Kopta zvládl celou kauzu s kompromisem, za což jsme mu moc vděční. Zájemců na tento RD bylo opravdu dost, ale od začátku obchodu nás vždy pan Kopta podporoval, vždy byl s námi v kontaktu a rychle sděloval všechny potřebné informace. Děkujeme mockrát.

YERZHAN KARABEKOV Statenice

Děkujeme za skvělou spolupráci s panem Martinem Vlasákem z Vaší realitní kanceláře. Zejména za jeho ochotu, vstřícnost a rychlost jeho reakcí.

manželé Mastroianni Praha

Pan Puchmertl se maximálně věnoval velmi komplikovanému a složitému prodeji mojí nemovitosti (kde byl podíl na nemovitosti nezletilých děti a vše muselo projít opatrovnickým soudem). Jeho přístup byl profesionální. Komunikace a právní pomoc při prodeji byla na velmi vysoké úrovni. Byla jsem s jeho službami velmi spokojená. Vše nakonec proběhlo hladce a relativně rychle. Děkuji.

Martina Vaňhová Praha

Rádi bychom touto cestou poděkovali vaší makléřce paní Zuzaně Kouklové za velmi milý, vstřícný a trpělivý přístup při prodeji našeho bytu a také za pomoc při hledání a koupi bytu nového. Děkujeme za všechny rady, pomoc a v neposlední řadě i za její čas, který s námi při výběru nového bytu strávila.

manželé Douchovi Praha

při prodeji bytu jsem se setkala s Petrem Puchmertlem. Jeho přístup byl velmi profesionální. Byla jsem ráda, že jsem se setkala s tak milým člověkem, protože to se v dnešním uspěchaném čase moc nestane. Vše proběhlo velmi rychle, o nic jsem se nemusela starat, takže mu patří stále můj velký dík. Věřím, že i Vy jste rád, že máte ve svém týmu takového člověka a můžete být na něj právem hrdý. Přeji Vám hodně spokojených klientů.

Jarmila H. Praha

Minulý měsíc jsem pomocí Vaší kanceláře prodala svůj byt v Římské ulici. Prodej byl komplikován situací, že v bytě bydlí paní, která má doživotní užívací právo. Vím, že bylo mnoho zájemců na prohlídce bytu, jelikož to byla zajímavá investiční příležitost. Vím o vážném zájemci, Italovi, který z jednání nakonec odstoupil kvůli schválnostem právního zástupce právě té paní, která v bytě bydlela. Její právní zástupce totiž po celé týdny nebral telefon a neodpovídal na maily pana Ing. Kosa. Pan Ing. Kos za pomoci pana doktora Trunečky podali zcela nadstandartní výkon, pan Ing. Kos se mému případu věnoval i o sobotách a nedělích, volal mi, psal, nakonec u dalšího zájemce z Ameriky měl obrovskou trpělivost, dovedl všechno ke zdárnému konci. Byt jsem prodávala z osobních důvodů, v těžké situaci, jsem v plném invalidním důchodu a přestože pracuju, situace s maminkou 92 let a dcerou 18, je nad mé zdravotní možnosti, já si nyní mohu dovolit pomoc v domácnosti a mnoho dalšího pro klidný život. Děkuji z celého srdce Vaší kanceláři, panu Ing. Kosovi vyjadřuji úctu, kterou si maximálně zaslouží.

Nora Chvojková Praha

Mou transakci měl na starosti realitní makléř pan Puchmertl. Mohu potvrdit, že jeho služby byly maximálně profesionální. S jeho celkovým přístupem k projednávání akvizice jsem byla maximálně spokojená.

Hana Šantrochová Praha

Prodával jsem byt na Praze 4 a za pomocí pana makléře Uhra se vše odehrálo hladce a bez problému. Mohu jen doporučit.

Krištof Kříž Praha

Naši zakázku - prodej parcel - zpracovával p. Ing. Novák. S jeho prací, přístupem, trpělivým a odborným jednáním jsme byli velmi spokojeni. Můžeme ho jen a jen pochválit a poděkovat.

Miluše Pumprová Praha

Dobrý den, s makléřem panem Koptou jsme byli velmi spokojeni. Skvělá komunikace, profesionální a rychlé jednání. Řešili jsme s spolu nákup pozemku pro stavbu našeho vysněného rodinného domu a vše proběhlo k naší spokojenosti. Jelikož nás pan Kopta zaujal svým lidským a zároveň profesionálním přístupem, tak jsem se mu rozhodli do rukou svěřit i prodej našeho stávajícího bytu a byla to skvělá volba. Úžasně zpracovaná prodejní prezentace zapůsobila a zájemce se našel velmi rychle. Takže opět velká spokojenost. Panu Koptovi moc děkujeme a pokud budeme v budoucnu opět něco řešit v oblasti realit, tak víme na koho se obrátit. Děkujeme

Jan Šafrata Praha

Chtěla bych touto cestou především poděkovat panu Petrovi Puchmertlovi, který v minulém roce zprostředkoval prodej našeho pozemku v Berouně, který nebyl jednoduchý a vlekl se po dobu mnoha let. Jeho přístup byl vysoce profesionální, ale přitom zdvořilý, velmi osobní a přátelský. Bylo nám jasné, že se můžeme na něho absolutně spolehnout. Jsem podnikatelka a věřím že na takových kvalitních lidech stoji prosperita každé firmy. Ještě jednou děkuji za celou moji rodinu a mohu tohoto pána vřele doporučit každému vašemu zákazníkovi.

Kateřina Schwippelová Praha

S panem Martinem Vlasákem z pražské pobočky jsem spolupracoval již po šesté a jsem moc rád, že jsem takového člověka pro prodeje, nákupy i pronájmy nemovitostí vybral. Servis, péče a informace byly vždy na nejvyšší úrovni, nehledě na rychlost. Poslední prodej po zaplacení proběhl za 17 dní a k mé plné spokojenosti. Stejnou zpětnou vazbu mám i od lidí, kterým jsem Martina doporučil. Značka Next je pro mě, díky němu, synonymem pro TOP kvalitu.

David Myslil Praha

Velice oceňuji spolupráci s panem makléřem Vladimírem Koptou. Spolupráce s ním při prodeji bytu byla na velmi profesionální úrovni. Pan Kopta dodržel, co slíbil, byl velice vstřícný a ochotný a vždy pohotově reagoval na všechny dotazy, byl vždy k zastižení. Tímto bych mu chtěla poděkovat.

Tereza Šimůnková Praha

Ráda bych poděkovala Bc. Martinu Vlasákovi z NEXT Reality za skvělý přístup při zprostředkování pronájmu bytu. Jsem ráda, že jsem vše svěřila do rukou odborníka, a tím ušetřila čas i peníze. Vše proběhlo hladce a během několika dnů. Jsem velmi spokojená a vřele doporučuji!

Klára Prachařová Praha

Chtěla bych touto cestou poděkovat realitnímu makléři panu Jiřímu Handlovi za velmi profesionální pomoc při řešení mého požadavku. Pan Handl vždy velmi spolehlivě a rychle řešil všechny náležitosti a velmi si cením i jeho lidského přístupu.

Jana Holá Praha

Děkujeme za bezproblémový prodej nemovitosti, kdy vše proběhlo bez sebemenšího zádrhele. Musím zde ale hlavně vyzdvihnout pana makléře Ing. Michala Nováka, který nás v této záležitosti zastupoval. Jeho vystupování, profesionální přístup k věci, lidský přístup ke klientovi, znalosti z oboru a nesmírná ochota se vším vždy poradit byly neskonalé, a to mnohdy i mimo pracovní dobu, Pan makléř Ing. Michal Novák je člověkem, který své práci určitě dobře rozumí ale hlavně tu práci dělá, a to je asi to nejdůležitější s ""lidským"" přístupem s citem a pochopením klienta. Jen více takových lidí jako je on a na světě by bylo hned veseleji :o))) Proto ještě jednou moc děkujeme vaší společnosti a zejména panu makléři panu Michalovi Novákovi přejeme spoustu dalších spokojených klientů, jako jsme byli i my.

Kladný Štefan Praha

Vaše práce byla skvělá a profesionální. Paní Králová byla velmi ochotná, vstřícná a vše nám vysvětlila a kdykoli s námi komunikovala ( i o víkendu). Bohužel jsme dlouho čekali na vyjednání hypotéky a ke všemu paní prodávající se neustále něco na smlouvách nelíbilo, ale to není myslím problém Vaší společnosti. Paní Králová vše zařídila tak, aby to vyhovovalo oběma stranám. Děkujeme za skvělou spolupráci.

Jiří Cuc Praha

Při prodeji naší nemovitosti se nám věnoval makléř Martin Vlasák, který byl velice ochotný, trpělivý a o sobotách, nedělích a svátcích se naplno věnoval prodeji. Byli jsme velice spokojeni s jeho přístupem a profesionalitou.

Jaroslava Kropová Praha

Moc ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala panu Martinu Vlasákovi za spolupráci při prodeji mé chaty, za jeho vstřícnost, solidnost při jednání a lidskou slušnost, která dnes mezi lidmi tolik chybí. Byla jsem s jeho prací nadmíru spokojená a budu ho velmi ráda doporučovat dál.

Milena Kotasová Praha

Byla jsem velmi spokojena s nadstandardní službami paní makléřky Ivany Petrákové. Vše probíhalo dle dohody. Děkuji.

Dagmar Praha

Pan Kopta má lidské jednání a při mých problémech mi děsně pomohl. Dokonce pro mě udělal moc pěknou věc a vrátil mi peníze, které mi vracet nemusel 😊👍 absolutní jednička. Moc Vám děkuji.

Marcela Mansfeldová Tábor

Chtěli bychom vyjádřit poděkování za profesionálně odvedené služby při pronájmu naší nemovitosti. Oceňujeme zejména rychlost, vstřícnost, dokonalé vystupování a korektnost. Váš makléř pan Vlasák je skvělým reprezentantem Vaší firmy. Budeme se s ním těšit na další spolupráci

Řehákovi Praha

Byla jsem velmi spokojena. Paní Ivana Králová, naše realitní makléřka, je profesionál, vše vysvětlí, zařídí a je velmi ochotná a příjemná.

Grubauerová Vladimíra Praha

Moc děkuji za vstřícné jednání při prodeji pozemku. A touto cestou děkuji paní Kouklové za její ochotu a trpělivost.

Jaromira Šejnová Praha 4

Chcel by som podakovat pani Zuzane Kouklove za rychly a bezproblemovi predaj bytu na Prahe 5. Kedze byvam v Londyne o tom to bolo zlozitejsie. Vdaka jej profesionalnehu pristupu cely proces predaja prebehol bez problemov. Dakujem este raz a tesim sa na dalsiu spolupracu.

Marek Cervenak Praha

S panem Martinem Vlasákem jsme po celé léta velice spokojeni. Maximiálně spolehlivý a ochotný. S přehledem informuje o situaci na trhu nemovitostí. Vážíme si spolupráce s ním.

Miluše Boučková

Prostřednictvím Vaší kanceláře jsme realizovali prodej našeho bytu v Malešicích. Díky profesionálnímu přístupu Vaší pracovnice pí. Kouklové byl prodej úspěšný k naší plné spokojenosti. Vyjádřete ji prosím naše poděkování.

manželé Zemanovi Praha

chtěla bych touto cestou velice poděkovat panu Ing. Kosovi za jeho profesionální jednání při prodeji. Oceňuji jak jeho vstřícnost, ochotu, laskavé chování, tak celkový přístup. Myslím, že je to člověk, který svoji práci dělá tak, jak by měli všichni ostatní. Ještě jednou mu děkuji a byla bych ráda, aby se toto mé ocenění dostalo k vedení společnosti Next Reality.

Zuzana Píšová Praha

Skvělá práce pana Bc. Vlasáka při realizaci pronájmu bytu. Moc děkuji za perfektní práci.

Roman Hrabal Praha

Výborná práce paní Kouklové, ochotna, rychle reaguje. Vše bez problémů.

Pechat Jiří Praha

Chtěla bych poděkovat za profesionální služby a rychlé zprostředkování prodeje panu Martinu Vlasákovi.

Isabella Paděrova Praha

Velice oceňujeme spolupráci s Martinem Vlasákem. Spolupráce s ním, při prodeji našeho bytu byla na velmi profesionální úrovni. Pan Vlasák byl velice vstřícný, empatický, ochotný a vždy pohotově reagoval na všechny situace. Byli jsme maximálně spokojeni se službami společnosti NEXT reality, co se týče právního servisu a rychlosti prodeje nemovitosti.

Eva a Martin Vágnerovi Praha

Chtěl bych touto cestou poděkovat vašemu zaměstnanci panu Bc. Martinu Vlasákovi za příkladnou péči o nás v záležitosti prodeje našeho bytu. Dosud jsem neměl žádnou zkušenost s prodejem bytu. Dostal jsem od mého finančního poradce kontakt na vás a tímto celá akce začala. Pan Vlasák se nám neprodleně ozval, vše vysvětlil a následně vše co bylo dohodnuto bylo do puntíku splněno. Překvapilo mě, že vše šlo dohodnout i ústně a dodrženo, což v dnešní době není úplný standard. Ještě jednou bych mu touto cestou chtěl poděkovat a jeho vztah ke klientům jen a jen doporučit a pochválit.

Pavel Brůček Praha

Chtěl jsem jen poděkovat za zprostředkování prodeje nemovitosti. Váš makléř Michal Novák odvedl vynikající práci se vším pomohl a dotáhl k naší spokojenosti do zdárného konce. Byli jsem bez jakýchkoliv starostí. Tímto jsem mu chtěl poděkovat i vaší kanceláři a rád vás kdykoli doporučím.

Roman Hogen Praha

Pan Martin Vlasák je náš dlouholetý pan makléř. Upřesňuji: Pan Makléř - velké P i M. Vždy úspěšně k naší spokojenosti vyřešil naše bytové záležitosti.

Miluše Boučková

Chtěli bychom s manželem poděkovat Vaší kanceláři, konkrétně panu Martinu Vlasákovi z pražské pobočky, za skvělou podporu při zajišťování nájemníků pro náš pražský byt. Pan Vlasák již podruhé velmi rychle a bez problémů připravil inzerát, zajistil schůzky, vybral vhodné zájemce a vše dotáhl do konce. Pan Vlasák je velice příjemný a zároveň profesionální, měli jsme pocit, že se věnuje jenom nám. Opravdu není nic, co bychom mu mohli vytknout. Při dalším pronájmu či prodeji nemovitostí se na Vás jistě znova obrátíme.

Jana Štěpničková Praha

S panem Mgr. Petrem Puchmertlem jsme již zrealizovali dva obchody. Poprvé nákup nemovitosti a nyní prodej nemovitosti. V obou případech proběhlo vše hladce a bez problémů. Pan Mgr. Puchmertl nám vše vysvětlil a též vše zařídil, můžeme říct, že doslova od A do Z . Spolupráci s Vaší společností a s panem Mgr. Petrem Puchmertlem můžeme Všem vřele doporučit.

Vladislav a Nadiya Březinovi Praha

Veliká spokojenost s p. Novákem i Vaši realitní společnosti Next Reality. Vřele doporučuji.....

Pražák Luboš Praha

Přestože jsme jako rodina již prodali/koupili několik nemovitostí, také dlouhou dobu některé z nich pronajímáme, ještě jsme se nesetkali s tak profesionálním přístupem, ale zároveň velmi přátelským a lidským, jako je tomu u pana Kopty. Přes vaší RK jsme koupili byt a díky jeho ochotě ho máme neustále pronajatý. Rádi se na Vás obrátíme i v budoucnu a rovněž vždy rádi doporučíme vaší RK.

Ing. Anna Kulíková Praha

Chtěla bych poděkovat paní Zuzaně Kouklové, za profesionální přístup, rychlé jednání a super komunikaci Jelikož jsem v zahraniční, veškerá komunikace probíhala přes e-mail, děkuji.

Palubova Praha

Chcela by sa poďakovať za spoluprácu s Vašou realitnou kanceláriou konkrétne s pánom Vlasákom. Aj napriek tomu že žijem na Slovensku a komunikácia prebehla prevažne cez e-shop mail. Všetko prebehlo bez najmenších komplikácií. Ďakujem

Ingrid Janáková Praha

Ráda bych chtěla poděkovat za profesionální spolupráci, přístup a maximální ochotu Vašeho makléře pana Puchmertla, který nám pomáhal s prodejem bytu. Vždy vše probíhalo hladce dle domluvy. Děkujeme

Sandra Zelinková Praha

Chtěl bych tímto poděkovat Vaší realitní kanceláři za zprostředkování koupě chaty. Jmenovitě bych chtěl poděkovat panu Koptovi a panu Vagnerovi, kteří měli na úspěšné realizaci transakce velký podíl. Celá transakce byla poměrně komplikovaná a vyžadovala velkou dávku trpělivosti, obezřetnosti a lidského přístupu. Musím se přiznat, že díky zmiňovaným pánům se v mých očích výrazně vylepšil obraz realitních kanceláří. Po dřívějších zkušenostech jsem se realitním kancelářím snažil spíše vyhýbat, ale jak je vidět, není třeba všechny házet do jednoho pytle.

Libor Pešl Praha

Rádi bychom poděkovali za profesionální realitní servis poskytnutý toto léto při prodeji chaty makléřkou paní Bc.Ivanou Královou, DiS., z Vaší pobočky na Praze 2. S její prací jsme opravdu moc spokojeni. Byla vždy seriózní, znalá, obětavá, vstřícná, rychlá, spolehlivá, s pochopením pro klienty i potřebným optimistickým nadhledem. Podpora složek centrály NEXT REALITY její úsilí patřičně doplnila, naše obavy svěřit prodej nemovitosti RK se díky tomu rychle rozplynuly. Služby pí. Bc. Králové tak můžeme případným zájemcům s klidným svědomím velmi doporučit.

manželé Haasovi Praha

Není pro mne jiná možnost, než Vašemu pracovníkovi ing. Novákovi vyslovit moc velké poděkování za jeho opravdu nevídanou v této době profesionalitu i přístup k nám, jako klientům Vaší firmy. Ještě jednou díky, přeji Vám a hlavně panu ing. Novákovi pěkný Nový rok, hodně zdraví a hodně tak spokojených klientům, jako jsme byli my.

Vodrážka Praha

V roce 2016 jsem jako soudní znalec prováděl ocenění bývalého autoservisu v Čáslavi. Práce byla objednaná panem Mgr. Petrem Puchmertlem. Spolupráce při prováděném ocenění byla velmi dobrá. V budoucnu budu rád, pokud bude spolupráce i nadále pokračovat.

Josef Liška Praha

Častěji píši stížnosti a reklamace, nebo jiné projevy nespokojenosti, ale tentokrát musím jen chválit, především pana Martina Vlasáka, ale i chod celé Vaší RK. Vše probíhalo jak má, mělo by to být běžné, ale v dnešní době jste spíš výjimka. Před nedávnem jsem měla co do činění s jinou pražskou RK a do byl doslova DĚS, proto jsme byli (já i můj právní zástupce) ze začátku jednání s panem Vlasákem velice ostražití. Ještě jednou děkuji, měla jsem štěstí i na slušného prodávajícího.

Jana Barterová Praha

Nedávno jsem prodala byt na Praze 10 prostřednictvím vaší realitky. Musím především poděkovat makléři Martinu Vlasákovi za profesionální přístup, ochotu a trpělivost. Díky němu byl prodej bytu celkem jednoduchá záležitost. Naprostá spokojenost.

Jana Večeřová Praha

Děkuji za rychlost, spolehlivost a nasazení paní makléřky Ivany Petrákové. Dobře poradila, a vše perfektně vyřídila k mé naprosté spokojenosti.

Iva Praha

Velmi bych chtěla poděkovat panu Vladimíru Koptovi za perfektně odvedenou práci při prodeji naší chaty. Pan Kopta se nás ujal jako odhadem patnáctý makléř, chatu jsme prodávali třetím rokem a vzhledem k právním komplikacím to byl tvrdý oříšek. Ale po mnohých návštěvách se zadařilo a jsme za to moc rádi.

Silvie Greinix Praha

Dobrý den, děkuji za velmi profesionální postup při prodeji mého bytu. Pan Kopta odvedl perfektní práci, jeho vždy vstřícné jednání umocnilo moje přesvědčení o tom, že jsem zadala prodej bytu kvalitní realitní kanceláři zastoupené makléřem, který vše zvládl rychle a spolehlivě.

Irena Vaníčková Sázava

Nemám dotaz, ale mám slova uznání pro Vašeho makléře pana Handla, za jeho vstřícný a etický postup ve věci koupě nemovitosti a zejména pak následného finančního vypořádání. Abych to tak řekl, zachránil v mých očích \""čest praporu\"" Vaší firmy. Nebudu to rozbírat do detailů, ale prostě - pan Handl je člověk na svém místě.

Karel Oliva Praha

Chcem podakovat p.Kralovej za pristup, profesionalitu a serioznost pri sprostredkovani prenajmu bytu na zizkove, krizkovskeeho, ktory sa dnes ukoncil. Nech sa vam nadalej dari.

Anton Vrba Praha

Dobrý den, chtěl bych poděkovat panu Puchmertlovi za prodej mojí nemovitosti, byl to z jeho strany profesionální přístup.

Pavel Křemen Praha

Pan Uher byl při prohlídce bytu velmi milý, zdvořilý a velmi ochotný. Jednání s ním bylo naprosto korektní a kultivované. Vše probíhalo velmi pružně a byl přístupný, mohla jsem se na něj kdykoliv obrátit s dotazem. Jeho služby vřele doporučuji.

Lenka Feldsteinová Praha

Rád bych vyzdvihnul služby Vašeho realitního makléře Martina Vlasáka za jeho příkladné služby. Pan Vlasák se od počátku prodeje bytu choval naprosto profesionálně a vždy byl nápomocen. Prodej bytu od prvního kontaktu s novou majitelkou trval cca 2 měsíce. Pan Vlasák se postaral o všechny prohlídky, formality, přepisy plnu, elektřiny, předání bytu atd. V podstatě z naší strany bylo nutné pouze podepsat smlouvu. Rád bych také zdůraznil, že pan Vlasák o recenzi nežádal, byl to náš nápad. Jednalo se o prodej bytu v Benkově ulici, majitelka Hana Jedličková. Já jsem pouze jednal s panem Vlasákem. Přeji Vám více takových zaměstnanců. Rozhodně pana Vlasáka budu doporučovat. Žádné negativní připomínky na jeho adresu rozhodně nemáme.

Jan Pidanič Praha

Spolupráce s panem Koptou byla vynikající. Mohu jeho služby vřele doporučit. Veliká spokojenost. Pokud v budoucnu budu něco prodávat nebo kupovat obrátím se na něj.

Svobodová Eva Praha

Přednedávnem jsme se stali majiteli bytu, kde celá realizace a cesta k našemu cíli byla doprovázena jedním opravdu skvělým člověkem a dle našeho názoru i odborníkem v oboru, kterému patří od nás velké DĚKUJEME! Kromě toho, že se nám dostalo nespočet cenných rad a tipů, tak jsme moc ocenili i lidský přístup pána Vladimíra Kopty. Přejeme NEXT REALITY a pánu Koptovi hodně úspěchů a aby jste měli minimálně tak spokojené klienty-lidi, jak jsme byli spokojení s panem Koptou my.

Hrubešovi Praha

Pan makléř Ing. Michal Novák, který zastupoval prodej naší nemovitosti, byl po všech stránkách profesionál a můžeme ho ostatním klientům vaší společnosti jen doporučit. Vlastně jsme se nemuseli vůbec o nic starat a vše proběhlo bez sebemenších zádrhelů jak ze strany prodávajících tak i ze strany kupujících. Děkujeme.

Štefan Kladný Praha

Pan Mgr. Petr Puchmertl se mi maximálně věnoval při prodeji nemovitosti. Jeho přístup byl příjemný, vstřícný, seriózní, snažil se mi dobře poradil. Byla jsem s jeho službami spokojená. Budu-li ještě v budoucnu potřebovat realitní služby, určitě se obrátím na pana Puchmertla.

Dagmar Holečková Praha

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI