NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY VYŠKOV

Smetanovo nábřeží 785/61, Vyškov 682 01
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností N A K O spol. s r.o. IČ: 46977163 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 115-8823970207/0100
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 17:00
Úterý
zavřeno
Středa
09:00 - 12:00
Čtvrtek
09:00 - 12:00
Pátek
09:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Dobrý den, s prodejem nemovitosti jsme byli spokojeni. Ocenili jsme profesionální přístup a férovou komunikaci. Byli jsme odborně provedeni celým procesem prodeje. Věřím, že bychom se obrátili znovu při realizaci dalšího prodeje v budoucnu.

Petr Vinklárek Ivanovice na Hané

Dobrý den, s prodejem nemovitosti jsme byli spokojeni. Ocenili jsme profesionální přístup a férovou komunikaci. Byli jsme odborně provedeni celým procesem prodeje. Věřím, že bychom se obrátili znovu při realizaci dalšího prodeje v budoucnu.

Petr Vinklárek Ivanovice na Hané

Dobrý den paní Nezvalová i pane Derko, co se týče spolupráce s realitní kanceláří NEXT REALITY, tak nemohu jinak, než chválit: Od prvního setkání byl přístup velice profesionální a současně i lidský. Po celou dobu transakce o nás bylo skvěle pečováno a to nejen během samotného prodeje, ale i po něm při předávání prodaného bytu. Nikdy před tím jsem byt neprodávala, takže jsem vůbec nevěděla, co mě čeká, ale s Vaší pomocí mě ani jednou nepřepadl pocit obav a nejistoty. Ještě jednou za všechno moc děkuji.

Alice Dvořáková Brno

Pan Veverka odvedl skvělou práci v prodeji domu. Rychlé a pohotově jednání vše za mě vyřídil a o všem průběžně informoval. Můžu ho doporučit, pokud chcete prodat rychle za férovou cenu. Děkuji za účast na prodeji nemovitosti.

Martin Blažek Vyškov

Dovoluji si touto cestou poděkovat a také velmi pochválit vašeho makléře z Next reality v Hodoníně, pana Bedřicha Petržilku. V této nelehké době se choval naprosto profesionálně, ale také lidsky, byl ve všem spolehlivý, vždy plnil dané slovo, a tak nás dovedl ke zdárnému konci. Nemovitost jsme předali kupci ve čtvrtek 27.března 2020 k oboustranné spokojenosti. Ještě jednou děkuji vaší Next reality i panu Petržilkovi.

Mgr. Drahomíra Šimková a manželé Birešovi Hodonín

Děkuji za profesionální, srozumitelný a příjemný přístup při vyřizování koupě nemovitosti. Děkuji a doporučuji.

Lenka Studená Podivín

Jsem moc ráda, že jsem mohla "spolupracovat" zrovna s paní Procházkovou, která je nejen profesionálka, ale i ochotná a vstřícná. Její lidské jednání ukazuje, že na prvním místě je klient. Prodej nemovitosti proběhl bez problémů a byla radost s ní spolupracovat.

Eva Matysková Šlapanice

děkujeme za příjemné jednání a profesionální přístup. Rádi Vás doporučíme známým. Přejeme hodně pracovních úspěchů.

M.Valenta Ořechov

Pana Petržílku mohu jen doporučit. Jeho služby jsme měli možnost využít 2x a vždy se choval velmi slušně a profesionálně. Děkujeme

Josef Šebík Brno

Dobrý den. Připojují se k velmi kladnému hodnocení makléře pana Adamce. Vcítil se do mé stávající situace a jeho přístup a ochota vyjít všem vstříc byla opravdu příjemná a především profesionální. Je to člověk na svém místě je vidět ze svou práci dělá s radostí. Víc takových zodpovědných makléřů. Děkuji

Jana Ceznerová Praha

Chtěl bych Vám touto cestou poděkovat vaší realitní kanceláři a to zejména panu Petržilkovi Bedřichovi za velmi profesionální přístup ve věci pronájmu komerčních prostor. Můžete být hrdý na to, jaké máte schopné lidi ve Vašem týmu. Zejména pana Petržilku budu vřele doporučovat mým známým. Ještě jednou děkuji

Dvořák Zdeněk st Hodonín

Tímto bychom rádi poděkovali panu Veverkovi, že nám dopomohl ke splnění našeho snu. Pan Veverka je velmi profesionální, trpělivý a seriózní. Je znát, že ho práce naplňuje a baví. Ještě jednou moc děkujeme za Vaše služby! 🙂

Adéla Kotvrdová Brno

Seriózní jednání realitní kanceláře, pan Veverka TOP realitní makléř.

Hana Votavová Vyškov

Dobrý den, s jistotou říkám, že jste mi zachránili život a budoucnost. S vaší prací jsem byla velmi spokojená, cokoliv bylo potřeba se vyřešilo okamžitě. Když jsem potřebovala poradit, hned jste reagovali. Přístup jak váš, tak pana Derky byl úžasný. Nápady a způsoby jak zajistit nejvyšší cenu prodeje nemovitostí a následná realizace proběhla přesně tak, jak jsme se domluvili. Nové informace jste podávali okamžitě. Věřím, že tento váš přístup není jen z nějakého školení, ale vaše osobní, lidské vcítění máte v sobě. Zajistili jste veškerý servis, o nic jsem se nemusela starat, prodej proběhl rychle. Vřele doporučuji.

Irena Mede Kačice

Profesionální přístup ve všech směrech. Mohu jen doporučit.

Luděk Vladeka Krhovice

Děkujeme panu Veverkovi. Lepšího člověka pro prodej našeho domu jsme si nemohli ani přát. Úžasná domluva, skvělá komunikace. Milý a zároveň profesionál, opravdu člověk na svém místě. Jeden den přijeli dům nafotit, druhý den vyšla inzerce a třetí den se inzerát stahoval - dům byl prodaný. Ještě jednou děkujeme!

Martin Švec Buchlovice

S paní Nezvalovou a panem Derkou jsme byli při koupi domu v nad míru spokojeni. Zajišťovali prodej domu v Říčanech u Prahy, který byl kvůli exekucím původního majitele extrémně komplikovaný. Když si vzpomenu kolik stran a právníků do toho řízení vstupovalo je až s podivem, že to všechno dobře dopadlo a v domě dnes bydlíme. Velmi jsme ocenili i to, že ačkoli na nemovitost byla řada kupců, pan Derka s paní Nezvalovou upřednostnili rodinu, která bydlení zoufale potřebovala na rozdíl od někoho, kdo chtěl dům třeba na investici, či mohl platit rovnou bez úvěru. Jednání obou i jejich právníků bylo profesionální a jsme rádi že jsme narazili v této branži na někoho, kdo tu práci nebere jen jako byznys, ale je i naprosto férový a lidský. Kdybychom v budoucnu opět řešili bydlení, určitě bychom se na ně jak s prodejem tak koupí obrátili.

Martin Bišof Říčany u Prahy

Měla jsem na Slovensku chatu mého srdce mého dětství vzpomínek, pač jsem se tam narodila, šílenství corony mě nedovolila užívat můj majetek a tak jsem usoudila chatu prodat. Našla jsem makléře taky cítícím srdcem, který mě všechno vysvětlil, byl vstřícní ve všem , hned měl všechny doklady zpracované o všem mě informoval i když to nebylo lehké jsem občan Česka , vždy našel tu pravou cestu ke zdárnému konci. Děkuji pane Martine za vaši profesionální práci i přístup k lidem , přeji hodně zdraví a úspěchů v tom co děláte.

Danka Veverková Moravský Žižkov

Dobrý den, s realitní společností Next mám jen velmi dobré zkušenosti. Spolupráce byla příjemná, lidská a profesionální. Vše kolem prodeje mi bylo srozumitelně vysvětleno a kdykoliv jsem se na ně mohla obrátit s případným dotazem. NEXT reality mohu jen doporučit.

Nersová Kamila Olomučany

Ze službami realitní kanceláře jsem velmi spokojená vždy když jsem volala tak nebyl problém a vše jsme vyřešili. Mohu doporučit. Paní Procházková Kateřina. 👍👍🙂

Kateřina Procházková

Rychlé jednání na vysoké profesionální úrovni. Otevřený a férový přístup ke klientovi, maximální snaha vyhovět. Doporučuji!

Michal Kosík Brno

Chtěla bych touto cestou poděkovat za rychlý nákup nemovitosti. Pan makléř Bedřich Petržílka byl velmi vstřícný a ochotný. Děkujeme.

Jiřina Goliášová Hodonín

Dobrý den paní Nezvalová a pane Derko. Ráda bych Vám poděkovala za Vaše služby. V roce 2020 jsem byla v nelehké životní situaci potřebovala jsem prodat dům. Díky Vašemu přístupu a podpoře při prodeji domu se vše zvládlo na výbornou. Vaše služby mohu víc jak 100% doporučit. Děkuji a přeji spokojené klienty, kteří budou jen a jen přibývat.

Markéta Vlčková Prostějov

Rád bych se podělil o svou pozitivní zkušenost s realitním makléřem panem Ing. Adamcem. Jeho profesionální a vstřícný přístup při prodeji mého bytu byl skutečně úžasný. Pan Adamec projevil hluboké znalosti realitního trhu a byl schopen mi poskytnout cenné rady a doporučení. Jeho komunikace byla vždy promptní a jasná, a věnoval mi dostatečnou pozornost, abych se cítil v bezpečí a informovaný o každém kroku prodejního procesu. Díky jeho závazku a úsilí byl prodej bytu velmi rychlý a efektivní. Pan Adamec se postaral o všechny administrativní záležitosti a zajistil, že všechny dokumenty byly správně vyřízeny. Jeho profesionální přístup mi výrazně ulehčil celý proces prodeje. Rád bych poděkoval panu Adamcovi za jeho skvělou práci a vřele ho doporučil všem, kteří hledají spolehlivého a kvalitního realitního makléře. Jeho odborné znalosti, ochota naslouchat a profesionální přístup jsou vynikající a zajišťují pozitivní zkušenost při prodeji nemovitosti. Děkuji ještě jednou, za vaši skvělou službu a úsilí, které jste věnoval prodeji mého bytu. Jsem s vaší prací více než spokojen a přeji vám mnoho dalších úspěchů ve vaší kariéře.

MVDr. Jan Hejný Vyškov

Milý prodávající a kupující. Chci touto cestou moc poděkovat panu Veverkovi za jeho spolupráci a pomoc s prodejem mě nemovitosti. Pan Veverka je nejenom profesionální, ale také velmi ochotný, trpělivý a hlavně lidský. Jeho přístup k klientům je velmi přátelský a odhodlaný jít s ním i do ohně. Můžu pana Veverku opravdu všem jen doporučit. Po celou dobu byl náš vztah přátelský. Nikdy mu nezapomenu co pro nás udělal. Pro je je ten něj Makléř s deseti hvězdičkami. Ještě jednou velké díky.

Ilona Efstathiou Heilbronn

Děkuji realitní kanceláři Next a realitnímu makléři panu Derkovi a paní Nezvalové za zprostředkování koupě domu. Vše bylo rychle vyřízené a podle termínu. Můžu doporučit.

Renata Přichystalová Králopolské Vážany

S panem Petržílkou jsme byli velice spokojeni. Je velmi vstřícný, ochotný a spolehlivý. Můžeme jen doporučit.

Josef Šebík Brno

Pro prodej svého domu jsem si vybrala p. Kateřinu. Musím ocenit její přátelský přístup, lidské jednání a ochotu pomoci i nad rámec jejích povinností. Během celého prodeje mě pravidelně informovala o situaci a byla k dispozici vždy, když jsem potřebovala. Děkuji za nadstandartní servis od začátku naší spolupráce až k podpisu kupní smlouvy.

Kristýna Rabušicová Lanžhot

Jsem velmi rád že jsem natrefil zrovna na pana Veverku, který je spolehlivý a profík. Lidské jednání mu není cizí a koupě nemovitosti s ním probíhá bez problémů. Pana Veverku můžu jen doporučit.

René Nosek Moravská Nová Ves

Perfekní domluva,pohodová,spolehlivá.

Marie Lišková

V mém případě se jednalo o prodej jedné nemovitosti a koupi druhé v jeden čas. Z tak složité transakce jsem měl na počátku obavy. Nakonec a to také díky panu Veverkovi vše proběhlo hladce, bez komplikací a zbytečných křečí. Pan Veverka opravdu ví co dělá. Prodej nemovitosti proběhl velmi rychle a vše se skloubilo s nákupem druhé, včetně vyřízení dokumentů a převodu peněz. Pan Veverka je profesionál, který vám rád pomůže. Vřele doporučuji. Díky

Zdeněk Veselý Moravský Žižkov

Absolvovali sme veľké množstvo prehliadok a nemali s realitnými agentami dobré skúsenosti, to ale pán Krmíček napravil a svojim profesionálnym prístupom a príjemnou komunikaciou uľahčil náročný proces kúpy nehnuteľnosti.

Filip Müller

Chci poděkovat panu Veverkovi, který byl naším realitním makléřem při koupi nemovitosti. Po celou dobu byl velmi ochotný, nápomocný a trpělivý a se vším nám vypomohl. Vše dopadlo na jedničku a díky panu Veverkovi máme vysněný dům. RK Nextreality i pana Martina Veverku můžeme jen doporučit.

Marian Paldan Vyškov

Pan Petržilka je velmi ochotný, akční, spolehlivý člověk. Jsme rádi, že jsme naši nemovitost prodávali právě s jeho pomocí. Prodej proběhl neskutečně rychle a bez problémů. Pan Petržilka je opravdový profesionál. Moc mu děkujeme a doporučujeme všem.

M. Brandejsová a sestry Hodonín

Profesionální přístup, rychlé, otevřené a férové jednání ke straně kupujícího i prodávajícího.

Petr Buchlovský Bučovice

Dobrý den, chtěli bychom reagovat na realitní makléře Štěpána Derku a Markétu Nezvalovou, při zrealizování prodeje nemovitosti. Všechno proběhlo rychle a účelně. Přístup při jednáni byl lidský a příjemný. Děkujeme a doporučujeme spolupráci.

manželé Novákovi Morkovice

Děkujeme panu Petržilkovi za realizaci koupě pozemku. Komunikace s ním byla bez problémů, vše potřebné vyřídil a pro nás potřebné informace zjistil.

Benáčkovi Hodonín

S paní Nezvalovou a panem Derkou jsem spolupracoval při koupi mého domu a poté i při prodeji bytu. Komunikace v obou případech byla výborná a vše mi vysvětlili a se vším, co bylo potřeba, mi pomohli. Při prodeji bytu udělali skvělou práci a nalezení kupce proběhlo velice rychle. Spolupráci s touto skvělou dvojicí vřele doporučuji.

Libor Šacl ml. Tišnov

Paní Zifčáková byla velmi ochotná a vstřícná. Jednání s ní bylo příjemné a věcné. Byli jsme velmi spokojeni a můžeme jen doporučit.

Lenka Blaťáková Olomouc

Co se týče jednání s paní Svobodovou, tak můžu jen doporučit. Profesionální a rychlý přístup, při koupi nemovitosti.

David Handzel Brno

Realitní makléř Pan Veverka člověk na svém místě. Slušnost, zodpovědnost, a hlavně pomoc a poradenství v různých záležitostech okolo nemovitostí. Za mě uděluji 5 z 5. hvězdiček Děkuji

Jindřich Polášek Vyškov

Dobrý den, moc děkuji Markétě a Štěpánovi za pomoc při prodeji mého domu. Prodej jsem potřebovala vyřešit rychle, ale během jednotlivých jednání se ukázalo, že to tak jednoduché nebude. Na katastru vázla stará věcná břemena, nemovitost nebyla správně zavedena v evidenci. Pro samotnou méně pohyblivou ženu to byl velký problém. Markéta a Štěpán mně však se vším pomohli, co šlo, zařídili místo mě. Jen díky nim se nakonec všechno podařilo, dům je prodaný a já můžu být klidná, že mám všechny starosti za sebou.

K. Hanušová Bukovinka

Díky panu Veverkovi, se náš sen o vlastním bydlení stal skutečností. Skvělý a profesionální přístup a hlavně neskutečná rychlost. Děkujeme a doporučujeme.

Veronika Hrabalíková Hrušovany nad Jevišovkou

Rychlá perfektní komunikace o všem a průběhu stavu prodeje i koupi vždy informoval, vřele doporučuji.

Jaroslav Omelka Břeclav

Velice oceňuji spolupráci s panem makléřem Martinem Veverkou. Spolupráce s ním při prodeji bytu byla na velmi profesionální úrovni. Pan Veverka dodržel, co slíbil, byl velice vstřícný a ochotný a vždy pohotově reagoval na všechny dotazy, byl vždy k zastižení. Tímto bych mu chtěl poděkovat. Pokud bych někdy v budoucnu kupoval/prodával nemovitost, určitě se na něj znovu obrátím.

Jakub Senk Vyškov

Dobrý den, pan Derka s paní Nezvalovou s námi procházeli naši cestu hledání vysněného domečku. Napřed jsme se náhodou potkali na nějaké prohlídce, občas si volali, když se někde něco objevilo. Pak jsme ho viděli a když jsme na druhé straně sluchátka slyšeli pana Derku, byli jsme rádi. Pak už bylo jasné, ze se jedna o TEN dům. A taky, ze jo. Vše s námi prošli, vše nám vysvětlili, nachystali, mohli jsme se absolutně spolehnout. Věc probíhala velmi rychle, při každé změně nás kontaktovali, ať jsme v obraze. Domeček je náš už přes rok a neměnili bychom. Ani dům, ani důvěru v ně. Děkujeme.

Halady Pěnčín

Komunikace s realitní kanceláří Next Reality je bezproblémová a realitní makléři jsou vstřícní a přátelští. Vyřídí všechny potřebné formality a zajišťují prohlídky nemovitosti. Z tohoto důvodu doporučuji využít služeb Next Reality k nákupu nebo prodeji nemovitosti.

Ing. Aleš Musil Kotvrdovice

Profesionální a lidský přístup. Mohu jen doporučit.

Natálie Součková Brno

Profesionální jednaní, ochota, trpělivost, vstřícnost. Děkujeme paní Nezvalové a panu Derkovi za dobře odvedenou práci, manželé Královi.

Eva Králová Senožaty

Spolupráce s paní Nezvalovou a panem Derkem při prodeji našeho bytu a následně při koupi našeho nového domu byla nadstandardní nejen po profesionální stránce, ale hlavně i lidská. Vše probíhalo v naprostém pořádku a my byli nadmíru spokojeni. Velice rádi všem doporučujeme.

Manželé Gregorovi Tlumačov

Díky panu Petržílkovy jsme si neměli na co stěžovat. Vše vysvětlil, zařídil a byl velmi vstřícný i v času svého volna

Richard Nedvídek Hodonín

Velká spokojenost, jednání na úrovni, vše bylo dokonale připraveno, jsme velmi spokojeni a vřele doporučujeme každému zájemci o prodej nebo koupi přes tuto realitní kancelář. Zvláště paní Nezvalové a panu Derkovi při zprostředkování koupi pozemku.

Říhovi Drnovice

S paní Procházkovou jsem měli při koupi bytu dobrou zkušenost. Byla vždy ochotná nám poradit. Má nejen profesionální, ale i lidský přístup. Ještě jednou děkujeme.

Dana Svobodová Brno

Dobrý den, společnost NEXT Reality a zejména realitní makléře paní Nezvalovou a pana Derka mohu bezpochybně doporučit. Profesionální přístup je u nich samozřejmostí, ale oceňuji velmi empatické, pohodové a rychlé jednání. Koupě, převod a ostatní administrativní záležitosti proběhly dle plánu, byli jsme o všech krocích včas informováni a vše nám bylo vysvětleno. Pokud bych v budoucnu prodával nemovitost, určitě bych se obrátil na společnost Next Reality.

Roman Jelínek Kuřim

Při koupi bytu jsme měli velké štěstí, že jsme narazili na Zdeňka Adamce. Je to sympatický a veselý chlapík. Vše vysvětlí, zařídí a je radost s ním komunikovat. Zprostředkoval koupi nového bytu a zajistil i prodej stávajícího bytu - vše za férové ceny. Takhle si představuji kvalitní služby. Moc děkuji a doporučuji všem.

Pavel Jaroš Praha

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za příjemné jednání a spolupráci Paní Jiřině a Martinovi Procházkovým veliká spokojenost.

Zdeňka Effenbergerova Brno

Děkujeme za profesionální přístup. Přejeme hezké dny a mnoho dalších obchodních úspěchů.

Ilona a Zděněk Darebníkovi Královopolské Vážany

....chtěla bych velmi poděkovat Next Reality Vyškov, kteří se zhostili prodeje jedné naší nemovitosti a v návaznosti na to koupě domu jiného. Celý proces byl poměrně logisticky složitý, nicméně pan makléř Derka i paní makléřka Nezvalová se ho zhostili se ctí a k velké spokojenosti všech zúčastněných stran. Musím vyzdvihnout diplomacii pana Derky při jednáních, velkou vstřícnost a ochotu být "k dispozici" kdykoliv. V podstatě nebylo potřeba se o nic starat, pouze přijít a podepsat dokumenty, pak už vše běželo bez nutnosti naší účasti až do chvíle předání nemovitostí. Takto si představuji profesionální práci.

Eliška Vafková Bukovinka

Dobrý den paní Nezvalová i pane Derko, co se týče spolupráce s realitní kanceláří NEXT REALITY, tak nemohu jinak, než chválit: Od prvního setkání byl přístup velice profesionální a současně i lidský. Po celou dobu transakce o nás bylo skvěle pečováno a to nejen během samotného prodeje, ale i po něm při předávání prodaného bytu. Nikdy před tím jsem byt neprodávala, takže jsem vůbec nevěděla, co mě čeká, ale s Vaší pomocí mě ani jednou nepřepadl pocit obav a nejistoty. Ještě jednou za všechno moc děkuji.

Alice Dvořáková Brno

Pan Veverka během celé spolupráce vystupoval a jednal velmi profesionálně. Vždy reagoval velmi pohotově a dokázal poradit ve všech situacích. Koupě proběhla bez jakýchkoliv komplikací. Děkuji za bezproblémovou a přínosnou spolupráci a v případě další koupě/prodeje, nebudu váhat se na Vás obrátit.

Jiří Pšenčík Vyškov

Pan Adamec je profesionál s lidským a přátelským přístupem. Bylo nám potěšením s ním spolupracovat. Děkujeme za vše! :)

Adéla Kotvrdová Brno

Dobrý den, chtěli bychom reagovat na realitní makléře Štěpána Derku a Markétu Nezvalovou, při zrealizování prodeje nemovitosti. Všechno proběhlo rychle a účelně. Přístup při jednáni byl lidský a příjemný. Děkujeme a doporučujeme spolupráci.

manželé Novákovi Morkovice

Chtěla bych poděkovat panu Veverkovi za jeho profesionální přístup při prodeji mého bytu a koupi nového domu. Je to makléř ,kterého můžu doporučit. Byl vždy ochotný kdykoliv zodpovědět veškeré mé dotazy, zařídil veškerou dokumentaci. Spolupráce s ním proběhla k mé velké spokojenosti.

Radka Holková STRÁŽNICE

Pan Veverka je velice seriózní a spolehlivý makléř. Koupě domu v době covidové byl oříšek, ale díky panu Veverkovi vše dopadlo na jedničku. Vždy byl vstřícný a ochotný. Pana Veverku a Next Reality mohu jen doporučit.

Sandra Durajová Brno

Chcete-li koupit, či prodat nemovitost, heslo pana Veverky je nejen hbitost, ochota, vstřícnost, lidský přístup. Když budu potřebovat, obrátím se na něj vždycky. Ať byla středa nebo neděle, nikdy mě neposlal do...... Ať je vedro nebo lije, on svou prací prostě žije. Pana Veverku mohu jen doporučit, někteří makléři mohli by se od něj učit. Děkuji a přeji spoustu spokojených kupujících a prodávajících.

V. Pešková Vyškov

Dobrý den, chtěly bychom touto cestou poděkovat panu makléři Martinu Veverkovi za skvělou spolupráci. Vše nám vždy ochotně vysvětlil a zařídil. Jeho jednání bylo vstřícné, milé a komunikace takřka blesková. Jeho služby můžeme vřele doporučit!

Helešicová a Svobodová Břeclav

Pan Veverka je opravdu člověk na svém místě. Profesionální jednání, spolupráce, vše jak by měl dle našich názoru realitní makléř vystupovat. Děkuji za super odvedenou práci. Awesome :-)

Zdeňka a Jan Mikešovi Hrušovany nad Jevišovkou

Pan Veverka nám byl doporučen a proto jsme ho kontaktovali. Velmi se nám líbila prezentace naší nemovitosti, která byla zanedlouho prodána. Pan Veverka je velmi milý a líbí se nám jeho osobité jednání. Jde vidět, že ho tato práce baví. Přejeme mu mnoho úspěchů v další práci.

Lenka Kratochvílová Vrbice

Má naprostá spokojenost s makléři NEXT REALITY, Vyškov, konkrétně s paní Markétou Nezvalovou a panem Štěpánem Derkou mě nutí k zaslání recenze průběhu prodeje nemovitosti pod jejich vedením. Jelikož mám jisté zkušenosti z minulosti, mohu hodnotit přístup předmětných makléřů za vysoce nadstandardní vzhledem k celkovému průběhu prodeje od počáteční prezentace prodávané nemovitosti, přes realizované prohlídky až po předání kupujícímu. Mohl jsem se spolehnout na sdělení a případné vysvětlení všech kroků, které byly s prodejem spojeny a veškeré informace byly předány i kupující straně, takže si dovolím věřit ve spokojenost všech zúčastněných. Dále ještě velice oceňuji rychlost prodeje, kdy je nutno postupovat s maximální mírou efektivity v rozhodovacích procesech a makléři byli schopni zastupovat se stejnou mírou pozornosti prodávající i kupující stranu. Závěrem tedy, paní Nezvalová, pane Derko, děkuji moc, a pokud v budoucnu budu mít ještě co prodat, jde to přes Vás 😊

Jiří Látal Brno

Marťo, moc děkujeme za skvělou spolupráci a za rychlý prodej domu. Jsi fakt profík 😇Doporučujeme 😇

Zuzana Rebrosova Osvětimany

Ze strany makléře, pana ing. Krmíčka , profesionální přístup a odborná znalost

Karel Dobeš

Prostřednictvím RK NEXT REALITY a paní Procházkové jsme kupovali dům v Rosicích u Brna. Nebyl to zdaleka náš první nákup nemovitosti a můžeme tedy srovnávat. Jednání s paní Procházkovou bylo velmi příjemné a děkujeme jí za vstřícný, lidský a přitom profesionální přístup. Co se týče realitní kanceláře, nesmírně nás překvapila a potěšila jak flexibilita, tak férovost poskytnutých služeb, o čemž si některé „velké“ realitní kanceláře, které se snaží takto prezentovat, mohou nechat jen zdát. Celkově jsme tedy byli spokojeni po všech stranách s makléřkou i s realitní kanceláří. Posíláme velký dík a přejeme do budoucna hodně štěstí a mnoho spokojených klientů. J. & Š. Bílkovi

manž. Bílkovi Brno

Chtěli bychom poděkovat panu Petržílkovi, prodal naši nemovitost rychle a byli jsme s jeho profesionálním jednáním velmi spokojeni. Chválíme a doporučujeme.

Renata Foltýnová Hodonín

Po dlouhém zvažování jsem se rozhodl pro prodej nemovitosti. S absolutní neznalostí a bez jakékoliv zkušenosti v této oblasti. Na doporučení jsem se obrátil na Vaši realitní kancelář zastoupenou makléřem panem Adamcem. Spolupracovat s ním byla radost. Dlouho jsem se nepotkal s tak profesionálním přístupem k práci reprezentovaným odbornými znalostmi, ochotou, příjemným vystupováním, zájmem o klienta a vysokou kvalitou veškerých makléřských služeb. Je to makléř, který pracuje i "srdcem" pro firmu, pro klienta a v neposlední řadě i pro sebe, pro svoji radost z práce. S úctou, vděkem a velkým poděkováním B. Pánek, Třebíč

B. Panek Třebíč

Pana Veverku znám asi 2 roky, kdy dělal u jiné realitky. Proto jsem poradila sestře v březnu 2020, kdy se rozhodla po smrti svého manžela prodat rod. Domek, aby se na něj obrátila. Je spolehlivý, vše vysvětlí při podepsání smlouvy a hlavně, nebude se hned platit při podpisu, jak to chtěli po mně druhé realitky. Časově je tahle práce náročná, p.Veverku baví, pro klienty je ochotný, má trpělivost a je rád že mu lidé důvěřují, dobře poradí, to je pro tuhle práci hlavní. Pokud bych prodávala nemovitost, tak doporučuji pana Veverku, přeji mu aby se mu dařilo, nejen v práci ale i v osobním životě.

M.Meredová Vyškov

Prodej stavebních pozemků proběhl nad moje očekávání a za to mohu poděkovat profesionálnímu přístupu paní Markétě Nezvalové a panu Štěpánu Derkovi z realitní kanceláře Next Reality. O nic jsem se nemusel starat a jen jsem podepsal smlouvy. Tyto dva realitní makléře mohu jen doporučit. Možná stačí jen dvě slova: profesionalita a spolehlivost. Děkuji Vám za Vaši skvěle odvedenou práci.

Jindřich Kocour Kotvrdovice

Posíláme poděkování panu Veverkovi za pomoc s koupí nemovitosti, která se i při větší vzdálenosti bez problémů velmi rychle zrealizovala. Opravdu profesionální a příjemné jednání, můžeme jen doporučit.

Zuzana Mikulová Doubravčice

Pan Veverka je velmi spolehlivý, velmi ochotný. Dostala jsem na Pana Veverku doporučeni a doporučuji dal. Jsem nad míru spokojená, vše zařídil a pomohl mi se vším co bylo potřeba a čemu jsem nerozuměla. Moc milí pán a za vše mu srdečně děkuji.

Eva Klusakova Břeclav

Dobrý den, společnost NEXT Reality a zejména realitní makléře paní Nezvalovou a pana Derka mohu bezpochybně doporučit. Profesionální přístup je u nich samozřejmostí, ale oceňuji velmi empatické, pohodové a rychlé jednání. Koupě, převod a ostatní administrativní záležitosti proběhly dle plánu, byli jsme o všech krocích včas informováni a vše nám bylo vysvětleno. Pokud bych v budoucnu prodával nemovitost, určitě bych se obrátil na společnost Next Reality.

Roman Jelínek Kuřim

Chtěl bych tímto Vašemu kolegovi a Vám poděkovat za dokonale odvedenou práci při prodeji našeho bytu v Kuřimi. Můžete se spolehnout, že Vás budeme doporučovat jako perfektně sehraný tým.

Šaclovi Tišnov

Chtěla bych tímto poděkovat slečně Jílkové za profesionální přístup při pronájmu nemovitosti. Během pár dní zajistila vše potřebné a okamžitě reagovala na naše připomínky a prosby. Díky tomu vše proběhlo rychle a bez jediného zádrhelu. Neváhala bych se na slečnu Jílkovou obrátit znovu.

Zuzana Konečná Brno

Celkový přístup byl velice profesionální, vše probíhalo rychle, velice dobrá komunikace o veškerém stavu věcí. Vřele doporučuji

Karel Dobiáš Hluboká u Dešné

Koupě garáže proběhla bez komplikací a problémů a ocenil jsem seriózní jednání. Určitě můžu tuto realitní kancelář doporučit.

Josef Hudec Rousínov

Od prvního setkání byl pan Martin Veverka velmi ochotný, vstřícný. Kdykoliv pomohl, poradil. Je to opravdu člověk na svém místě - výborný makléř!!! DĚKUJEME

Hanke Pavla Hodonín

Dobrý den, chtěl bych popsat úžasnou zkušenost s makléřem panem Martinem Veverkou. Byl velmi profesionální, rychlí v odpovědi a velmi organizovaný . Během celého procesu mi velmi pomáhal a průběžně mě informoval a dokázal velmi jasně odpovědět na všechny moje otázky. Můžu jen doporučit. Velmi si vážím jeho pomoci, Děkuji Martine.

Tomáš Zapletal Velké Bílovice

Od prvního setkání s p. Martinem Veverkou jsem se cítila ve správných rukou. Perfektní komunikace, ochota, vstřícnost a přehled. Vřele doporučuji a v případě dalšího prodeje nebo koupě se na něj s důvěrou určitě zase obrátím.

Alena Michalíková Velké Bílovice

Na doporučení mé dcery jsem se obrátila na pana Veverku realitního makléře s prodejem svého bytu. Od prvopočátku jsem nabyla pocit, že jsem zvolila správně. Představil se mi mladý muž a v jeho chování jsem zpozorovala, že naše spolupráce bude efektivní a já budu mít brzy prodanou nemovitost. Nemýlila jsem se. Pan Veverka oplývá úžasnými vlastnostmi, jako je ochota pomáhat lidem, dobrotou, schopností a nasloucháním. Spolupráce probíhala skvěle a rychle. Vše bylo do detailu propracované. Pan Veverka se ve své profesi opravdu vyzná. Bylo mě potěšením se s panem Veverkou poznat a svěřit se s prodejem do jeho rukou. Všem mohu jen doporučit jeho služby. Dnes je obzvlášť zapotřebí více takových lidí. Mockrát děkuji.

Dáša Mazalová Hodonin

Rozhodnout se při prodeji mých nemovitostí pro firmu NEXT Reality bylo jedním z doposud nejlepších voleb . Velmi seriózní přístup, kreativní postup a špičková asistence, lidské jednání a dokonce vyšší získaná prodejní cena za mé nemovitosti jsou výstavním štítkem této excelentní high class společnosti. V mém případě se jedná přímo o pana Ing. Adamce, který pro své klienty udělá opravdu i nemožné a to vždy s pochopením a milým úsměvem na tváři. Jelikož vlastním více nemovitostí a chystám se ovšem také reinvestovat..., můj absolutní vítěz a důvěryhodný partner je a bude pan Ing. Adamec a samozřejmě pan ředitel Svoboda s celým týmem NEXT Reality. Děkuji.

Martina Wielandová Klobouky u Brna

Dobrý den, v dubnu letošního roku došlo prostřednictvím vaší RK k prodeji našeho rodinného domu v Brně-Chrlicích. Chtěl bych touto cestou poděkovat vaší RK zastoupené Ing. Zdeňkem Adamcem z vyškovské pobočky. Tomuto prodeji věnoval maximální úsilí i ve svém volném čase a díky jeho přístupu se podařilo i v tak složité době prodej zrealizovat. Jeho profesionální přístup by mohl být vzorem pro mnohé obchodní zástupce.

Klimeš Bohumír Brno

S paní Nezvalovou a panem Derkou jsem spolupracoval při koupi mého domu a poté i při prodeji bytu. Komunikace v obou případech byla výborná a vše mi vysvětlili a se vším, co bylo potřeba, mi pomohli. Při prodeji bytu udělali skvělou práci a nalezení kupce proběhlo velice rychle. Spolupráci s touto skvělou dvojicí vřele doporučuji.

Libor Šacl ml. Tišnov

Chtěl bych tímto Vašemu kolegovi a Vám poděkovat za dokonale odvedenou práci při prodeji našeho bytu v Kuřimi. Můžete se spolehnout, že Vás budeme doporučovat jako perfektně sehraný tým.

Šaclovi Tišnov

Chtěl bych moc poděkovat panu Radimovi Krmíčkovi za zprostředkování pronájmu našeho bytu v Břeclavi. Z jeho strany se vždy jednalo o profesionální jednání, co se právního servisu týče, pomoc při výběru nových podnájemníků, organizaci prohlídek bytu a všech dalších věcí s tímto spojených. Pokud někdy v budoucnu bude opět potřeba, okamžitě využiji znovu jeho služby!! Vaši realitní kancelář mužů jenom doporučit.

Pavel Blažej Břeclav

Koupě garáže proběhla bez komplikací a problémů a ocenil jsem seriózní jednání. Určitě můžu tuto realitní kancelář doporučit.

Josef Hudec Rousínov

Dobrý den paní Nezvalová a pane Derko. Ráda bych Vám poděkovala za Vaše služby. V roce 2020 jsem byla v nelehké životní situaci potřebovala jsem prodat dům. Díky Vašemu přístupu a podpoře při prodeji domu se vše zvládlo na výbornou. Vaše služby mohu víc jak 100% doporučit. Děkuji a přeji spokojené klienty, kteří budou jen a jen přibývat.

Markéta Vlčková Prostějov

Dobrý den, moc děkuji Markétě a Štěpánovi za pomoc při prodeji mého domu. Prodej jsem potřebovala vyřešit rychle, ale během jednotlivých jednání se ukázalo, že to tak jednoduché nebude. Na katastru vázla stará věcná břemena, nemovitost nebyla správně zavedena v evidenci. Pro samotnou méně pohyblivou ženu to byl velký problém. Markéta a Štěpán mně však se vším pomohli, co šlo, zařídili místo mě. Jen díky nim se nakonec všechno podařilo, dům je prodaný a já můžu být klidná, že mám všechny starosti za sebou.

K. Hanušová Bukovinka

Ráda bych touto cestou poděkovala slečně Simoně Jílkové za zprostředkování prodeje nemovitosti. Nemovitost se prodávala před výskytem covid-19 a jakmile začala omezení pohybu, tak jsme ani nedoufali, že se nemovitost podaří prodat. Nakonec vše dobře dopadlo a nemovitost má již nového majitele. Přístup slečny Jílkové byl profesionální, přátelský.

Jana Lusová Vyškov

Dobrý den, s jistotou říkám, že jste mi zachránili život a budoucnost. S vaší prací jsem byla velmi spokojená, cokoliv bylo potřeba se vyřešilo okamžitě. Když jsem potřebovala poradit, hned jste reagovali. Přístup jak váš, tak pana Derky byl úžasný. Nápady a způsoby jak zajistit nejvyšší cenu prodeje nemovitostí a následná realizace proběhla přesně tak, jak jsme se domluvili. Nové informace jste podávali okamžitě. Věřím, že tento váš přístup není jen z nějakého školení, ale vaše osobní, lidské vcítění máte v sobě. Zajistili jste veškerý servis, o nic jsem se nemusela starat, prodej proběhl rychle. Vřele doporučuji.

Irena Mede Kačice

Pan Derka a Paní Nezvalova nám pomohli zprostředkovat prodej naše bytu a koupi našeho nového domova. Vše probíhalo k naprosté spokojenosti a na profesionální úrovni. Dokázali pomoct i poradit v kteroukoliv hodinu. Obchod probíhal rychlostí světla a my mohli na Vánoce být s rodinou pod stromečkem v novém domově. Určitě můžeme doporučit vložit v tuto sehranou dvojici důvěru a nemít strach prodat, či koupit nemovitost. Moc děkujeme za pomoc a psychickou podporu.

Ančincovi Kroměříž

Děkujeme za profesionální přístup. Přejeme hezké dny a mnoho dalších obchodních úspěchů.

Ilona a Zděněk Darebníkovi Královopolské Vážany

Dobrý den, ani nevím jak paní makléřku popsat. Velmi lidský, vstřícný a obětavý přístup. Vždy si věděla poradit jak nějaký problém vyřešit. Věděla jakou prodejní cenu nemovitosti nastavit, aby byla v této nelehké době prodejná. Dům prodat za velmi krátkou dobu, nezbývá mi jak vřele paní makléřku doporučit. Pokud bych opět potřebovala služby realitní kanceláře, tak jedině na ni se obrátím. Přeji hodně spokojených zákazníků jak jsem byla já. S pozdravem Hrobařová

Růžena Hrobařová Strachotín

Komunikace s realitní kanceláří Next Reality je bezproblémová a realitní makléři jsou vstřícní a přátelští. Vyřídí všechny potřebné formality a zajišťují prohlídky nemovitosti. Z tohoto důvodu doporučuji využít služeb Next Reality k nákupu nebo prodeji nemovitosti.

Ing. Aleš Musil Kotvrdovice

Profesionální jednání při koupi RD, která byla trochu problematičtější co se týče vypořádání dědictví, starých zástavních smluv i zakreslení nemovitosti v katastru. Nicméně všechny překážky se podařilo vyřešit a koupě proběhla v pořádku, jednání bylo vždy transparentní a rozhodně můžu p. Veverku doporučit.

Vojtěch Talíř Břeclav

Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Kateřině Slezákové za úplně perfektní zprostředkování prodeje našeho rodinného domku v Lanžhotě. Vždy jsme byli plně informováni o stavu věci a jelikož jsme z Brna a bylo by pro nás náročné jezdit ke každé prohlídce, sama se toho ujala a tím nám ušetřila spoustu času. Až k podpisu kupní smlouvy byla naše spolupráce perfektní a pevně věřím, že kdykoliv budu opět potřebovat pomoci od realitního makléře, obrátím se zase na ni. Ještě jednou, moc děkuji.

Miluše Svitáková Brno střed

Paní Slezáková je přesně ta správná realitní makléřka kterou jsem si představoval. Je to člověk na správném místě a ví přesně co má dělat. Komunikace s ní je naprosto bez problémů jak ve dne, tak v noci. Jde vidět že nemovitosti prodává srdcem a není jí práce lhostejná. Rychlá, flexibilní a vše řeší s úsměvem ikdyž to nebylo někdy vůbec lehké. Jsme šťastní že jsme měli to štěstí narazit na paní Slezákovou. Mohu ji doporučit opravdu každému i co se týče právního servisu, ten byl taky naprosto profesionální. Vaše realitní služby budu velice rád doporučovat i svým známým.

Jakub Uher

Jednání s klienty bylo upřímné. Vše probíhalo na profesionální úrovni. Děkuji za velmi kvalitně odvedenou práci. Mohu všem doporučit a ještě jednou díky za vše a všem, kteří tomu věnovali svůj čas a snahu, aby klienti byli spokojeni.

Astrolog Zdeněk Hvězdlice

Skvělá komunikace, bezproblémová spolupráce a především oceňuji rychlost a profesionální přístup pana Veverky. Můžu jen doporučit!

Radovan Mrkus Břeclav

Ráda pochválím vaše realitní makléře p. Veverku a p. Adamce. Hlavně p. Veverku. Obdivuji styl a profesionální jednání p. Veverky. Člověk slyší i mezi řádky - tento realitní makléř se jeví jako čestný, slušný a pracovitý partner při prodeji všech mých nemovitostech. Věřte, že mám, s kým a s čím porovnat. Držte si p. Veverku zuby nehty. Je to DOKONALÝ PROFESIONÁL. Zároveň děkuji za zveřejnění mých inzerátů a spolupráci. Pochvalte oba výše jmenované pány. Máte diamanty mezi realitníma makléři...

Anna Vítková Vyškov

Děkujeme za profesionální a příjemný přístup. Ochota, komunikace, rychlost a efektivita jednání. Vše na výbornou. Děkuji. Lenka Studená

Lenka Studená Podivín

Pan Veverka je profesionální a zkušený makléř. Jednání s ním bylo vždy bezproblémové. Vše vyřídil podle domluvy. Transakce probíhala naprosto hladce. Mohli jsme se na něj zcela spolehnout. Služby pana Veverky mohu jen doporučit.

Petr Grossmann Babice nad Svitavou

Pan Veverka byl makléřem u nemovitosti, kterou jsme chtěli koupit. Jeho přístup se nám líbil už od začátku. Musím říct, že po X nemovitostech, které jsme prošli a po X makléřích, které jsme díky tomu potkali, jsme konečně našli někoho kdo NEchce klienta jen "zaháčkovat" a dál se nezajímá. Komunikace, vysvětlení všeho potřebného a nápomocnost z jeho strany opravdu chválíme. Cokoli bylo potřeba zjistil a dodal. Proto pana Veverku opravdu můžeme doporučit a přejeme mu spoustu spokojených klientů, tak jako jsme my. Děkujeme

Jakub Dlouhý Uherské Hradiště

Děkuji za možnost spolupracovat s panem Veverkou. Koupě nemovitosti s jeho pomocí byla bezproblémová, vždy jsem byl seznámen se stavem jednání koupě. Jsem rád, že jsem mohl s panem Veverkou spolupracovat. Pana Veverku velice doporučuji, jelikož mě přesvědčil, že se stále najdou kvalitní a poctiví realitní makléři.

Petr Dorazil Rosice

Prodej stavebních pozemků proběhl nad moje očekávání a za to mohu poděkovat profesionálnímu přístupu paní Markétě Nezvalové a panu Štěpánu Derkovi z realitní kanceláře Next Reality. O nic jsem se nemusel starat a jen jsem podepsal smlouvy. Tyto dva realitní makléře mohu jen doporučit. Možná stačí jen dvě slova: profesionalita a spolehlivost. Děkuji Vám za Vaši skvěle odvedenou práci.

Jindřich Kocour Kotvrdovice

Chtěl bych touto cestou napsat pochvalu na realitního makléře Zdeňka Adamce, který mi pomohl s prodejem mého bytu. Po celou dobu naší spolupráce jsem byl jsem velmi spokojen s jeho prací. Především bych chtěl zmínit, že byl velmi profesionální a ochotný. Byl jsem potěšen osobním přístupem k mému bytu a samotným prodejem, který proběhl velmi hladce a bez jakýchkoliv komplikací. Vždy mi byl k dispozici pro konzultace a rychlé odpovědi na mé dotazy. Rozhodně bych Zdeňka doporučil každému, kdo hledá kvalitního a spolehlivého realitního makléře.

David Gurka Pustiměř

Vyborná spolupráca s Martinom, bez problémov dokázal predat byt aj v Bratislave :) profesionalný prístup, maklér na ktorého sa da vždy spolahnuť, estě raz vďaka za super spoluprácu 👍

Mário Kohút Bratislava

Přestože jsme s manželkou nechtěli exkluzivní spolupráci a chtěli si nemovitost prodávat i po své vlastní ose, Z. Adamec nás předběhl a naši nemovitost poměrně rychle prodal za cenu, v kterou jsme doufali, ale nevěřili. Z. Adamce budu určitě dále doporučovat!

Milan Široký Vyškov

Profesionální a přátelský přistup. Vše bylo vyřízeno velmi rychle a ke spokojenosti. Určitě doporučuji.

Tomáš Gabriel Bohdalice

S paní Nezvalovou a panem Derkou jsme byli při koupi domu v nad míru spokojeni. Zajišťovali prodej domu v Říčanech u Prahy, který byl kvůli exekucím původního majitele extrémně komplikovaný. Když si vzpomenu kolik stran a právníků do toho řízení vstupovalo je až s podivem, že to všechno dobře dopadlo a v domě dnes bydlíme. Velmi jsme ocenili i to, že ačkoli na nemovitost byla řada kupců, pan Derka s paní Nezvalovou upřednostnili rodinu, která bydlení zoufale potřebovala na rozdíl od někoho, kdo chtěl dům třeba na investici, či mohl platit rovnou bez úvěru. Jednání obou i jejich právníků bylo profesionální a jsme rádi že jsme narazili v této branži na někoho, kdo tu práci nebere jen jako byznys, ale je i naprosto férový a lidský. Kdybychom v budoucnu opět řešili bydlení, určitě bychom se na ně jak s prodejem tak koupí obrátili.

Martin Bišof Říčany u Prahy

Profesionální jednaní, ochota, trpělivost, vstřícnost. Děkujeme paní Nezvalové a panu Derkovi za dobře odvedenou práci, manželé Královi.

Eva Králová Senožaty

Dovoluji si touto cestou vyjádřit svou maximální spokojenost se službami Vašeho makléře Bedřicha Petržílky, který mi pomáhal prodat bytovou jednotku v Prostějově. Jeho přístup byl nadstandardní, byl velice ochotný, poradil mi a vše vyřídil velmi rychle, k mé naprosté spokojenosti. Ještě jednou velice děkuji a v budoucnosti se ráda na pana Petržílku opět obrátím.

Mgr. Dana Šmerdová Hodonín

Zdravím všechny, které zajímá spolupráce s panem Adamcem, mohl bych sem o spolupráci s tímto makléřem napsat slohovou práci, ale vezmu to ve zkratce. Nikdy jsem nepoznal nikoho tak profesionálního. Veškerá spolupráce byla zcela perfektní, ač se zamýšlím sebevíc, nenapadá mě jediná maličkost, která by za celou dobu spolupráce byla špatně. Společně s panem Svobodou (ředitel kanceláře) mi obrovsky pomohli, jelikož můj případ byl vskutku unikátní. Přes to všechno to se mnou nevzdali a nakonec jsme koupi bytu dotáhli ke zdárnému konci. Jestli se rozmýšlíte, zda těmto pánům důvěřovat, tak neváhejte a běžte do toho, rozhodně nebudete litovat. Jen tak dál pánové! A ještě jednou mnohokrát děkuji, budu Vás doporučovat všude kam se vrtnu.

Stanislav Mihula Vyškov

Pana Veverku znám krátce, ale od první schůzky jsem si byl jist že jsem ve správných rukou...Vše mi bylo vysvětleno, jak vše bude probíhat a ono opravdu vše dopadlo nad očekávání. Dům byl prodán ve velmi krátkém čase v této nelehké době. Pan Veverka je opravdu muž na správném místě...... Tímto mu chci mockrát poděkovat za opravdu vynikající profesionální přístup. Rád ho doporučím dalším klientům a těším se na další spolupráci.

František Vacula Neslovice

Spolupráce s panem Veverkou při koupi pozemku byla korektní a sympatická. Vždy šel ještě o pověstnou míli dál a snažil se bezodkladně řešit dotazy i nastalé komplikace, to vše s lidským přístupem. Rád proto doporučuji a děkuji za spolupráci.

Petr Němec Brno

Prodej bytu proběhl v pořádku, pana Veverku můžu doporučit.

Dostál Břeclav

Dobrý den, pan Derka s paní Nezvalovou s námi procházeli naši cestu hledání vysněného domečku. Napřed jsme se náhodou potkali na nějaké prohlídce, občas si volali, když se někde něco objevilo. Pak jsme ho viděli a když jsme na druhé straně sluchátka slyšeli pana Derku, byli jsme rádi. Pak už bylo jasné, ze se jedna o TEN dům. A taky, ze jo. Vše s námi prošli, vše nám vysvětlili, nachystali, mohli jsme se absolutně spolehnout. Věc probíhala velmi rychle, při každé změně nás kontaktovali, ať jsme v obraze. Domeček je náš už přes rok a neměnili bychom. Ani dům, ani důvěru v ně. Děkujeme.

Halady Pěnčín

Paní Simona mi pomohla s pronájmem bytu. Oceňuji u ní osobní přístup, profesionální a rychlé jednání. Zajistila kompletní fotodokumentaci a ve velmi rychlém čase nabídku zpracovala. Následně provedla kompletní servis od prohlídek, až po podpis nájemní smlouvy. Její služby vřele doporučuji.

Jaroslav Holánek Brno

Profesionální přístup ve všech směrech. Mohu jen doporučit.

Brigita Navrátilová Bzenec

Chtěl bych touto cestou poděkovat panu makléři Bedřichu Petržílkovi za jeho profesionální přístup k zákazníkovi. Po setkání s ním jsem nabyl dojmu, že mu nevadí jestli je noc nebo den a vždy Vám ochotně vše vysvětlí se vším pomůže. Vřele doporučuji ostatním zákazníkům.

Jar. Vlček Hodonín

Perfektní spolupráce, není co vytknout, takhle služby mají vypadat, perfektní.

Martina Mecova Ostrava

Pán Veverka nám sadol s partnerkou ľudsky i pracovne. Vytvára pocit, že na prvom mieste je u neho klient a spokojnosť oboch strán. Je odborne pripravený reagovať na akékoľvek otázky. Vie v človeku vytvoriť pocit, že jedná s niekým, kto vie čo robí a ten pocit sa na konci pretavuje aj do samotných činov. Radosť spolupracovať. Vrelo odporúčame.

Ľubomír Šiška Brno

Spolupráci s paní Jílkovou nelze nic vytknout. Velmi profesionální, ale zároveň milý a empatický přístup, rychlé jednání a ochota s čímkoliv pomoci. Kdyby byli všichni realitní makléři jako ona, bylo by na světě krásně. Můžeme opravdu jedině doporučit a ještě jednou děkujeme.

Voháňkovi Brno

Skvělá paní makléřka. Úžasná spolupráce, ochotná kdykoliv cokoliv poradit. Děkujeme za uskutečněnou koupi RD.

Zdeňka Laštůvková Brno

Jednání i služby na vysoké profesionální úrovni. Maximální snaha vyřešit všechny požadavky klienta, přátelský přístup, jednoznačně doporučuji!

Jana Bagyon Otmarov

S paní Jiřinou se jednalo výborně, trpělivě poskytla všechny dostupné informace o nemovitosti a dohledala dodatečné informace na požádání. Organizace termínu a samotná prohlídka nemovitosti na jedničku. Celkově velmi vstřícné jednání.

Zbynek Cierny Rosice

Pana Adamce mohu vřele doporučit jako realitního makléře. Je vstřícný, obětavý a vše, na čem jsme se domluvili, tak platilo. Zajistil veškeré kroky prodeje, který proběhl velmi hladce a bez jakýchkoliv komplikací. O veškerých krocích v čas a srozumitelně informoval. Vybrala bych si ho znovu. Děkuji za vaše služby.

Jana Kochanová Prostějov

Z pohledu kupujícího jsem se službami Next reality velmi spokojen. Vše bylo řečeno na rovinu a nic se nezatajilo. Paní Nezvalová i pan Derka jsou velmi příjemní lidé, ze kterých budete mít pocit, že je o vás opravdu postaráno. NEXT REALITY mohu jen doporučit!

Pavel Peš Brno

Pan Bedřich Petržílka je člověk na svém místě. Naši nemovitost prodal velmi rychle a i v napjatých situacích, které nevznikly jeho vinou, zachoval klid a profesionalitu a podpořil nás. Děkujeme moc, chválíme a doporučujeme !!

Sloukovi Hodonín

Dobrý den, chtěla bych velice poděkovat realitnímu makléři panu Martinovi Veverkovi za jeho úžasný, lidský přístup při výběru a koupi nemovitosti a provedením celého jednání. Jsem velmi spokojená a mohu jen pana Martina Veverku doporučit .

Eva Dvořáková Syrovin

Pan Veverka je velmi spolehlivý, velmi ochotný. Dostala jsem na Pana Veverku doporučeni a doporučuji dal. Jsem nad míru spokojená, vše zařídil a pomohl mi se vším co bylo potřeba a čemu jsem nerozuměla. Moc milí pán a za vše mu srdečně děkuji.

Eva Klusakova Břeclav

Rádi bychom touto cestou poděkovali panu Martinu Veverkovi za vstřícný , rychlí a hlavně velice profesionální přístup . V nabídce NEXT Reality nás v září 2022 zaujala nabídka na prodej chaty . I když se jednalo o chatu na Slovensku , tak vše proběhlo velice rychle a hladce. Vše samozřejmě díky panu Veverkovi , který na nás hned od první chvíle udělal příjemný dojem a tak si získal naši plnou důvěru . Dále už probíhalo vše opravdu rychle a pan Martin Veverka se snažil vyhovět našemu požadavku o předání této nemovitosti co nejdříve. Začátkem října nám byla tato nemovitost předána. Opravdu vše proběhlo v řádu týdnů. Pana realitního makléře Martina Veverku mohu jen a jen doporučit. Je to opravdu profesionál ve svém oboru. Ještě jednou moc díky a těšíme se na další setkání a možnou spolupráci.

Dáša a Libor Hlavenkovi Valtice

Dobrý den. Jen k té referenci. Shrnul bych to takhle. Prodat bez problémů, když je poptávka větší než nabídka, asi není takový problém. Ovšem prodat a pak umět řešit neočekávané problémy, které mohou vzniknout s profesionálním přístupem, rychlostí a nadhledem neumí každý. A právě za to celému Vašemu týmu velký dík.

Lubomír Šugár Brno

Chtěla bych moc poděkovat paní makléřce Kateřině Slezákové za velmi kladný přístup ke mně jako klientce. Je velmi vstřícná, nápaditá a se vším ohledně prodeje nám velmi pomáhá.

Miluše Svitáková Brno střed

Co víc napsat…???? Naprosto profesionální přístup..., vše proběhlo na jedničku s hvězdičkou…. přesně tak jak bylo domluveno... Takže případní zájemci o služby této realitní kanceláře..., tak se toho nebojte..., určitě to nebude krok vedle…

Michal Šugár Kanice

S pomocí paní Henzlové jsme prodávali pozemek. Celá transakce proběhla výrazně rychle a úspěšně. Před zahájením prodeje paní Henzlová věnovala čas na vzájemné předání důležitých informací, což jsme zpětně vyhodnotili jako velmi přínosný krok. Oceňuji otevřenou komunikaci a ochotu podělit se o zkušenosti. Paní Henzlová nás hladce provedla celým procesem a jednáním s kupujícími. Oceňujeme profesionalitu, spolehlivost, zkušenosti i příjemné jednání paní Henzlové a můžeme ji všem vřele doporučit.

Rampouchovi Brno

Moc děkujeme.

Veronika Mazůrková Otrokovice

Velmi ráda doporučím pana Adamce jako realitního makléře. Díky němu jsem si mohla koupit přesně takový byt, jaký jsem si představovala. Vždy se vším rád a ochotně pomohl a vše vysvětlil. Dokonce mi poradil i nad rámec svých možností, což se v dnešní době už nevidí. Pokud budu zvažovat další koupi, prodej nebo pronájem nemovitosti, bez váhání se na něj vždy ráda obrátím. NEXT REALITY může být hrdá na to, že má p. Adamce se svých řadách.

Pikalová Karolína Prostějov

Dobrý den. Velice ráda bych Vám chtěla napsat o jednom výjimečném muži, který svou pílí a srdcem pomohl změnit osud mé rodiny. Realitní makléř Martin Vaverka nemá pracovní dobu jako mají ostatní lidé. Pan Martin pracuje pořád a stále. Na stránkách realit v okrese Břeclav jsem společně se svým mužem našla letos na jaře inzerát o prodeji rod. domečku v obci Hrušky. Tuto nemovitost měl pod svou kompetencí pan Veverka. Když jsem se na něho obrátila, tak nám se vší ochotou pomohl zpracovat všechny potřebné transakce a záležitosti k prodeji domu. Všechno proběhlo velice rychle a kvalitně. Děkuji moc za mě a mou rodinu Lali.

Lali Stolarská Břeclav-Hrušky

Má naprostá spokojenost s makléři NEXT REALITY, Vyškov, konkrétně s paní Markétou Nezvalovou a panem Štěpánem Derkou mě nutí k zaslání recenze průběhu prodeje nemovitosti pod jejich vedením. Jelikož mám jisté zkušenosti z minulosti, mohu hodnotit přístup předmětných makléřů za vysoce nadstandardní vzhledem k celkovému průběhu prodeje od počáteční prezentace prodávané nemovitosti, přes realizované prohlídky až po předání kupujícímu. Mohl jsem se spolehnout na sdělení a případné vysvětlení všech kroků, které byly s prodejem spojeny a veškeré informace byly předány i kupující straně, takže si dovolím věřit ve spokojenost všech zúčastněných. Dále ještě velice oceňuji rychlost prodeje, kdy je nutno postupovat s maximální mírou efektivity v rozhodovacích procesech a makléři byli schopni zastupovat se stejnou mírou pozornosti prodávající i kupující stranu. Závěrem tedy, paní Nezvalová, pane Derko, děkuji moc, a pokud v budoucnu budu mít ještě co prodat, jde to přes Vás 😊

Jiří Látal Brno

Dobrý den, s realitní společností Next mám jen velmi dobré zkušenosti. Spolupráce byla příjemná, lidská a profesionální. Vše kolem prodeje mi bylo srozumitelně vysvětleno a kdykoliv jsem se na ně mohla obrátit s případným dotazem. NEXTreality mohu jen doporučit.

Nersová Kamila Olomučany

Dovolte mi, abych se s Vámi podělila o zkušenost s prací realitního makléře NEXT REALITY, pana Martina Veverky. S panem Martinem Veverkou jsem se seznámila prostřednictvím telefonního hovoru při hledání nemovitosti, rodinného domu. Po upřesnění mého a manželova záměru a daného požadavku pan Martin Veverka doslova řekl - cituji: „To by musel čert sedět na koze, abych Vám něco nezajistil “. Do několika týdnů nám doporučil rodinný dům, pro který jsme se ihned s manželem rozhodli a koupi rodinného domu zrealizovali. Prodej našeho bytu, pod vedením pana Veverky, proběhl neuvěřitelně rychle a především ke spokojenosti všech zúčastněných. V průběhu doby při koupi domu i prodeji bytu, pan Veverka nehledě na čas, ochotně a trpělivě vysvětloval a přibližoval další průběh realizace. Je vidět, že prací realitního makléře je pohlcen, svou prací žije, klientům se věnuje s maximální pozorností. Slušné jednání, vlídný a trpělivý přístup z něj děla jedničku mezi realitními makléři. Vřele doporučuji pana Martina Veverku k zajištění prodeje či koupě nemovitosti. Martinovi Veverkovi patří za nás oba velké poděkování. Manželé Aleš a Marie Hejdovi

Marie Hejdová Brno

Spolupráce s paní Nezvalovou a panem Derkem při prodeji našeho bytu a následně při koupi našeho nového domu byla nadstandardní nejen po profesionální stránce, ale hlavně i lidská. Vše probíhalo v naprostém pořádku a my byli nadmíru spokojeni. Velice rádi všem doporučujeme.

Manželé Gregorovi Tlumačov

Ačkoliv naše předchozí zkušenost s realitními makléři nebyla dobrá, paní Jílková se svým profesionálním přístupem obrátila tuto naši špatnou zkušenost o 180 stupňů. Proaktivní a přátelský přístup, výborná komunikace a hlavně pomoc a ochota v celém procesu nákupu nemovitosti. Paní Jílková po celou dobu zodpovídala všechny naše dotazy, pomohla nám s administrativou a z koupě bytu nakonec udělala bezproblémový proces pro nás kupující i prodávající stranu. Moc děkujeme za vše a spolupráci s ní můžeme jedině doporučit!

Křivánkovi Brno

Pana Veverku jsme oslovili na základě dobrého doporučení. V oboru se opravdu vyzná - proběhlo jak dobré určení ceny, tak následné poradenství ohledně přípravy nemovitosti na prodej. Zajištění fotografa, kameramana bylo taktéž skvělé. Cca 4 prohlídky a bylo prodáno :)

Švecová Újezdec

Chtěli bychom tímto poděkovat panu Petržílkovi. Při prodeji naší nemovitost naprostá spokojenost s jeho přístupem a korektním jednáním, nelze jinak než pochválit a doporučit. Ještě jednou děkujeme.

Lenka a Miroslav Kratochvílovi Dubňany

Pan Derka a Paní Nezvalova nám pomohli zprostředkovat prodej naše bytu a koupi našeho nového domova. Vše probíhalo k naprosté spokojenosti a na profesionální úrovni. Dokázali pomoct i poradit v kteroukoliv hodinu. Obchod probíhal rychlostí světla a my mohli na Vánoce být s rodinou pod stromečkem v novém domově. Určitě můžeme doporučit vložit v tuto sehranou dvojici důvěru a nemít strach prodat, či koupit nemovitost. Moc děkujeme za pomoc a psychickou podporu.

Ančincovi Kroměříž

Pane Derko, jste velice laskavý a vstřícný. Máte pochopení pro moje obavy. To co jsem zažila se ani nedá věřit. Krásnou neděli. Děkuji Vám.

Anna LYSOŇKOVÁ BÍLOVICE okr. Uh. Hradiště

S panem Martinem Veverků jsem byl plně spokojen, je to skvělý realitní makléř, na kterém jde vidět že ho práce baví, všechno proběhlo v naprostém pořádku, kdykoli jsem něco potřeboval vědět rychle odpověděl a celkově skvělý profesionální přístup od začátku do konce. Díky skvělé zkušenosti ho můžu všem jen doporučit, pokud budu někdy v budoucnu něco řešit, tak se na něj určitě obrátím.

Martin Křivák Velké Bílovice

Co víc napsat…???? Naprosto profesionální přístup..., vše proběhlo na jedničku s hvězdičkou…. přesně tak jak bylo domluveno... Takže případní zájemci o služby této realitní kanceláře..., tak se toho nebojte..., určitě to nebude krok vedle…

Michal Šugár Kanice

Nechtěli jsme prodávat pozemek veřejně. Byl poměrně problémový a chtěli jsme se vyvarovat dohadování o ceně. Proto jsme požádali o prodej v tichosti pro investory a vážné zájemce. Prodali jsme díky panu Adamcovi za cenu, kterou jsme si řekli zhruba do 14 dnů :) Děkujeme a doporučujeme!

Domoradovi Vyškov

Zprostředkování koupě garáže proběhlo bez problémů. Oceňuji ochotu, vstřícný přístup, vlídnou komunikaci a rychlé jednání.

Adam Škrabánek Břeclav

Děkuji za možnost spolupracovat s panem Veverkou. Koupě nemovitosti s jeho pomocí byla bezproblémová, vždy jsem byl seznámen se stavem jednání koupě. Jsem rád, že jsem mohl s panem Veverkou spolupracovat. Pana Veverku velice doporučuji, jelikož mě přesvědčil, že se stále najdou kvalitní a poctiví realitní makléři.

Petr Dorazil Rosice

Velká spokojenost, jednání na úrovni, vše bylo dokonale připraveno, jsme velmi spokojeni a vřele doporučujeme každému zájemci o prodej nebo koupi přes tuto realitní kancelář. Zvláště paní Nezvalové a panu Derkovi při zprostředkování koupi pozemku.

Říhovi Drnovice

Jsme velice spokojeni s profesionálním přístupem pana Veverky. Klid, pohoda, vše vysvětleno srozumitelně a jednoduše. Neměli jsme pocit nervozity či nátlaku. Velmi příjemné jednání, administrativní kroky připraveny bez překážek. Petr a Jaroslava Podsedníkovi

Petr Podsedník Telč

S panem Petržilkou jsem se setkala při prodeji rod. domku po rodičích. Dostala jsem na něj reference od známých, kteří také využili jeho služeb a byli velmi spokojeni.. Velmi nám pomohl již při přípravě domu k prodeji. Je velmi ochotný a vstřícný, několik schůzek jsme měli o sobotách a nedělích. Chci mu touto cestou moc poděkovat za profesionální a laskavý přístup k nám zákazníkům a to jak prodávajícím, tak ke kupujícím. Jednání probíhalo vždy v přátelském a pohodovém duchu.

Blahová Anna Hodonín

Po celou dobu byl přístup pana makléře profesionální, jednal velmi ochotně a na úrovni. Co bylo dohodnuto, to platilo. Doporučuji!

Lukáš Kotoun Brno

Ein Haus in Mähren zu finden war unser Ziel. Dabei hat uns Martin Veverka sehr geholfen. In allen Bereichen war er für uns da und stand bis zum Abschluss an unserer Seite. Danke für den ganzen Einsatz.

Karl Pufler Wien

Za svůj život jsem při hledání i prodeji nemovitostí potkala mnoho realitních makléřů. Jsem, řekla bych, náročnější klient v tom, že pokud v makléři nevidím důvěru, znalosti, spolehlivost, snaživost a i lidskost , nemám zájem s takovým člověkem spolupracovat. Pan Veverka mě velice mile překvapil již na první schůzce a předčil mé očekávání. Je to Pan makléř na svém místě.

Ludmila Dominiková Lanžhot

Velké díky p. Nezvalové i p. Derkovi za vstřícné jednání, velkou pomoc, ochotu, solidní jednání a výbornou organizaci jak prodeje chalupy, tak i garáže. V době prodeje chalupy mi pomohli v mé osobní těžké situaci nad rámec běžných úkonů vyplývajících kolem prodeje. Děkuji ještě jednou za jejich vstřícné a citlivé jednání a doufám, že se pracovně ještě setkáme.

J.Braná Brno

Moc děkujeme.

Veronika Mazůrková Otrokovice

Marťu znám od střední školy a díky facebooku jsem věděl, ze byl velmi dobrý v prodeji realit, tak proto jsem se rozhodl svěřit prodej bytu přímo jemu. Od začátku Marťa působí přátelsky a profesionálně. Byt jsme podle něj nachystali tak, ze fotky pro inzerát vypadaly perfektně a stejně tak videoprohlídka, kterou Martin dělal poprvé. Celkový prodej bytu, návštěvu zájemců, moderoval dokonale a byt byl pro mě za nepředstavitelnou cenu prodán. Tímto moc díky Marťo, a pro případné zájemce, nebojte se pana Veverku kontaktovat, rozhodně to stoji za to.

Roman Makudera Moravany

Ráda pochválím vaše realitní makléře p. Veverku a p. Adamce. Hlavně p. Veverku. Obdivuji styl a profesionální jednání p. Veverky. Člověk slyší i mezi řádky - tento realitní makléř se jeví jako čestný, slušný a pracovitý partner při prodeji všech mých nemovitostech. Věřte, že mám, s kým a s čím porovnat. Držte si p. Veverku zuby nehty. Je to DOKONALÝ PROFESIONÁL. Zároveň děkuji za zveřejnění mých inzerátů a spolupráci. Pochvalte oba výše jmenované pány. Máte diamanty mezi realitníma makléři....

Anna Vítková Vyškov

Pan Adamec je neuvěřitelně milý, vstřícný a trpělivý. Už jednou jsme nemovitost kupovali u jiného makléře a měla jsem hrůzu z toho, že nás to čeká znovu. Nicméně jednání s tímto prodejcem je příjemné. Ve všem poradí a pokud neví, nepodává zavádějící informace, ale zjistí skutečnost, což je obrovské plus. S prodejem naší nemovitosti a zároveň s nákupem nové nám vše krásně zařídil tak, aby z nás nebyly bezdomovci. Celý prodej i koupě probíhali hladce a přesně v návaznosti na sebe. Tento prodejce vylepšil mé mínění o realitních makléřích a hluboce se omlouvám, za to, že jsem na prohlídku šla s velkou nedůvěrou. Děkuji za Vaši péči o zákazníky. Budu Vás chválit a doporučovat každému, kdo se zmíní, že potřebuje spolehlivého a zodpovědného makléře na špičkové úrovni. Se vší důvěrou a vděkem Jarošová.

Lucie Jarošová Praha 4

Pan Derka a Paní Nezvalova nám pomohli zprostředkovat prodej naše bytu a koupi našeho nového domova. Vše probíhalo k naprosté spokojenosti a na profesionální úrovni. Dokázali pomoct i poradit v kteroukoliv hodinu. Obchod probíhal rychlostí světla a my mohli na Vánoce být s rodinou pod stromečkem v novém domově. Určitě můžeme doporučit vložit v tuto sehranou dvojici důvěru a nemít strach prodat, či koupit nemovitost. Moc děkujeme za pomoc a psychickou podporu.

Ančincovi Kroměříž

K panu Veverkovi jsme se dostali na doporučení mé kamarádky a už od prvopočátku šlo vidět, že se jedná o profesionála - má veškeré důležité vlastnosti - komunikace, flexibilita, hbitost, odbornost... Prodeje našeho domu jsme se obávali, ale vše pan Veverka vyřešil a zařídil, proto jej můžeme ho jen doporučit a chválit :-)

Jaroslava Konečná Vyškov

S panem Ing. Adamcem je radost spolupracovat. Je sympatický, empatický, houževnatý, jedná narovinu. Všem vřele doporučuji a přeji mnoho úspěchů při dalších prodejích.

Lucie Vyškov

Z pohledu kupujícího jsem se službami Next reality velmi spokojen. Vše bylo řečeno na rovinu a nic se nezatajilo. Paní Nezvalová i pan Derka jsou velmi příjemní lidé, ze kterých budete mít pocit, že je o vás opravdu postaráno. NEXT REALITY mohu jen doporučit!

Pavel Peš Brno

Je to velký profesionál na právem místě. Svoji práci odvádi opravdu poctivě a vychází klientovi maximálně vstříc. Takového člověka chcete v dnešní době při prodeji nemovitosti! Zdendo, jsi jednička!

Rodina Zahradníkova Kovalovice

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za příjemné jednání a spolupráci Paní Jiřině a Martinovi Procházkovým veliká spokojenost.

Zdeňka Effenbergerova Brno

Děkuji a oceňuji realitního makléře pan Veverku za jeho perfektní práci při prodeji mého bytu. Jeho lidský přístup, ochota, rady, jak byt připravit na prodej, nafocení, příprava dokumentů k prodeji, vyřízení všech formalit s neustálou informací jak prodej probíhá, ve které fázi se nachází smlouvy atd.. Díky jeho pomoci s přípravou na prodej byl můj byt prodán ještě téhož dne, kdy byl zveřejněný na internet. stránkách. Je vidět, že jeho práce je i jeho koníčkem, kterému se věnuje, a to z něho dělá dokonalého profesionála ve svém oboru. Chválím, chválím, chválím a příští nemovitost dám na starost zase jemu. Díky, že si držíte takové odborníky a fajn lidi.

Jiřina Dorrington Zámečníková Vyškov

Predaj bytu pod taktovkou Markéty Nezvalovej a Štepána Derku bola tá správna voĺba. Komunikácia bola skvelá, vecná a v správnom rytme. Pripomienky vždy riešené a racionálne vyriešené. Túto dvojicu vrele odporúčame.

Madlenovci Sliač

Rád bych touto cestou vyjádřil kladnou referenci na Zdeňka Adamce. Již při nachystání naší nemovitostí na prodej jsem koukal, co je makléř ochotný udělat pro nadstandardní prezentaci - stěhování nábytku dodávkou pro nafocení, úklid atd. Proces prodeje probíhal dle plánu a naši nemovitost prodal za cenu, kterou jsme si představovali. Jen tak dál!

Patrik Brtníček Vyškov

Děkujeme za koupi bytu přes pana Bedřicha Petržilku. Perfektní jednání, přístup, podání informací. No prostě vše super. Moc děkujeme.

Konečná Hodonín

Když jsem zvažovala koupi bytu, ihned jsem měla jasno, koho oslovit na hledání vysněné nemovitosti. Martina znám od začátku jeho kariéry realitního makléře a kvůli nespočtu spokojených klientů jsem i já zvolila jeho. Jednání bylo velmi efektivní, rychlé. Kvůli vzdálenosti kupované nemovitosti byla realizace náročnější, ale díky Martinovi to šlo vše hladce. Velmi jsem ocenila jeho profesionalitu, osobní přístup a pomoct při zodpovězení otázek a řešení problémů. Za mě velké děkuju a budu se těšit na další spolupráci.

Lenka Vlková Praha

Dovolte abychom vyjádřili VELKÉ PODĚKOVÁNÍ makléři panu Bedřichovi Petržilkovi z pobočky Hodonín a paní Stanislavě Staňkové hypoteční poradkyni z pobočky Hodonín.Jejich mimořádný, profesionální a laskavý přístup v jednaní se zákazníkem dává každému pocit absolutní jedinečnosti. Jejich práce nezná časové omezení a vždy se zařídili k absolutní spokojenosti. Velké poděkování i díky oběma. . Jen málokdy je možné se setkat s takovou profesionalitou. Přejeme hodně spokojených zákazníků a hodně úspěchů v pracovním i soukromém životě..

Petra a Vlastimil Birešovi Hodonín

Predaj bytu pod taktovkou Markéty Nezvalovej a Štepána Derku bola tá správna voĺba. Komunikácia bola skvelá, vecná a v správnom rytme. Pripomienky vždy riešené a racionálne vyriešené. Túto dvojicu vrele odporúčame.

Madlenovci Sliač

Hodnocení práce s panem Veverkou ,vstřícný ,milí , přátelský a při jednání korektní.

Poláčková Vyškov

Pan Veverka je velmi spolehlivý, velmi ochotný. Dostala jsem na Pana Veverku doporučeni a doporučuji dal. Jsem nad míru spokojená, vše zařídil a pomohl mi se vším co bylo potřeba a čemu jsem nerozuměla. Moc milí pán a za vše mu srdečně děkuji.

Eva Klusakova Břeclav

Paní Svobodová je profesionál a člověk, který své práci rozumí. Obrátil jsem se na ní při prodeji našeho bytu a nelituji. Sympatická mladá dáma, která má svou práci velmi ráda, což se projevuje nejen odborností a zkušenostmi, ale je velmi vstřícná a empatická a spolupráce s ní byla super životní zkušenost. Jsem rád, že jsem měl při prodeji šťastnou ruku a mohu paní Svobodovu jen doporučit a pokud bych měl já sám v budoucnu potřebu řešit nákup nebo prodej nemovitosti, paní Svobodová bude jasná volba.😁 Za mě a za manželku moc děkujeme a přejeme vše nejlepší do osobního a profesního života.

Jaroslav Stloukal Adamov

S paní Jílkovou byla skvělá komunikace, vše vyřešila bez zaváhání, její přístup byl profesionální. Byli jsme velice spokojení, nemůžeme jinak než doporučit. Těšíme se na případnou další spolupráci.

Bronislav Čermák Sivice

Rád bych touto formou poděkoval za perfektní servis při prodeji bytu v Břeclavi, který mě zrealizoval realitní makléř pan Martin Veverka. Jeho vstřícný a přátelský přístup, rychlé a proaktivní jednání mi velmi usnadnily prodej bytu. Velká spokojenost, doporučuji!

Radovan Mrkus Břeclav

Od samého začátku naprostá spokojenost. Po celou dobu velmi ochotný, spolehlivý a dochvilný. I přes obtíže s klienty si od samého začátku, od ledna 2020 do května 2020, dokázal poradit a povzbudit, že zítra to zase bude lepší. Mohu pana Veverku pouze s čistým svědomím jen a jen doporučit. Při dalším prodeji nemovitosti bych se na něj znovu obrátila.

Kateřina Horáková Vyškov

Potřebovala jsem prodat chatu. A na doporučení mého syna jsem se seznámila s panem Martinem Veverkou realitním makléřem. Od začátku jsem byla nadmíru spokojená s postupem i přístupem, řešením nastalých problémů. Je to sympatický, hodný a laskavý člověk, který ví co udělat v určitý čas. Moc Vám pane Veverka za pomoc při prodeji děkuji a vřele Vás doporučím dalším lidem. Je vidět, že Vaše práce Vás baví a vkládáte do ní své poctivé a dobré srdce.

Magda Lorencova Brno

Jednání s klienty bylo upřímné. Vše probíhalo na profesionální úrovni. Děkuji za velmi kvalitně odvedenou práci. Mohu všem doporučit a ještě jednou díky za vše a všem, kteří tomu věnovali svůj čas a snahu, aby klienti byli spokojeni.

Astrolog Zdeněk Hvězdlice

Chtěla bych velmi poděkovat panu Martinu Veverkovi za jeho profesionální i srdečný přístup při prodeji našeho bytu v Hodoníně. Pan Veverka byl velmi ochotný a milý. Dělá svou práci velmi rád a s velkým nasazením. Pokud ještě někdy budu potřebovat realitní služby velmi ráda využiju jeho znalostí a doporučím ho svým přátelům a známým. Ještě jednou moc děkuji. Bylo mi ctí s vámi spolupracovat.

Martina Brablcová Hodonín

Skvělý makléř, který má velice vstřícný přístup. Jsem rád, že jsem řešil nákup nemovitosti právě s ním.

Vojtěch Burda Prostějov

Paní Jiřinku velice ráda doporučuji za celou naší rodinu. Když jsme prodávali náš dům, nebylo to zrovna lehké a startovací pole měla skutečně složité, jelikož jsem zprvu dost naletěla, když jsem dům zadala k prodeji jiné RK, lépe řečeno mé kamarádce z jiné RK.. Jiřinka se nás ujala prakticky za minutu 12. Tlačil nás čas, dvakrát snižovaná cena od první RK a neseriózní jednání od první makléřky udělalo své, ale Jiřinku to neodradilo a s vervou jí vlastní se pustila do boje. Mohu říci, že přes všechna ta zmiňovaná úskalí dovedla prodej k úplnému konci s happyendem. Prodali jsme dům, koupili nový a to vše se podařilo v rekordním čase a ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Mohu ji tedy s klidným svědomím doporučit všem. Její lidský přístup a zároveň profesionalita je její nejlepší vizitkou. Rádi na Vás vzpomínáme a ještě jednou děkujeme.

Lenka Rozdrojovice

Chtěl bych tímto poděkovat panu Martinovi Veverkovi za vynaložení velkého úsilí při prodeji zahrady s věcným břemenem, kdy soused dělal schválnosti, abychom zahradu nemohli prodat, nicméně přístup pana Veverky byl natolik profesionální, že se to po dlouhých měsících nejistoty nakonec zdařilo! Pan Veverka je člověk na svém místě, byla radost s ním spolupracovat!! Ještě jednou tímto děkuji !

Josef Vlaschinský Vyškov

Reality NEXT doporučujeme. S panem Ing. Adamcem se spolupracuje na jedničku, je empatický, svědomitý, upřímný, pohodový, velice komunikativní, dohoda s ním platí.

Lucie Krejbich

Pan Veverka odváděl skvělou práci ohledně koupi našeho nového rodinné domu. Veškeré věci, které jsou ohledně koupi rodinných domů tak vyřídil za nás. Dělal vše, proto aby nám mohl ulehčit veškeré papírování okolo toho co je potřeba. Takže jsem byl velice spokojený s jeho jednáním a pohotovosti a vstřícnosti. Tak když někdo bude chtít prodat nebo koupit dům obraťte se na pana Veverku a sami usoudíte že máte vše v dobrých rukou.

Karel Novák Vyškov

Při realizaci prodeje panem Petržílkem jsem byl velice spokojen, příjemné vystupování a vše proběhlo rychle, mohu jen doporučit.

Karel Kratochvil Hodonín

Jednání paní makléřky bylo profesionální a zároveň osobní. Oceňuji empatický přístup, výbornou komunikaci a vstřícnost. Předání nemovitosti ještě neproběhlo, jelikož nájem začíná 1. 2. 2024, ale v hodnocení jsem uvedl maximální spokojenost, jelikož předpokládám, že vše bude jako doposud.

Jan Brychta

S přítelem chceme poděkovat panu Veverkovi za vstřícné a profesionální jednání a přátelský přístup. Při koupi nemovitosti poradil a vše vysvětlil. Je vidět, že práce je pro něj koníčkem a hlavně posláním🙏. Moc děkujeme a vřele doporučujeme 🙂.

Dita Padalíková Břeclav

Dakujem Martinovi za vynalozeny cas a usilie, za predaj bytu v Bratislave aj pocas tejto tazkej Covidovej situacie.

Jan Starovic Bratislava

....chtěla bych velmi poděkovat Next Reality Vyškov, kteří se zhostili prodeje jedné naší nemovitosti a v návaznosti na to koupě domu jiného. Celý proces byl poměrně logisticky složitý, nicméně pan makléř Derka i paní makléřka Nezvalová se ho zhostili se ctí a k velké spokojenosti všech zúčastněných stran. Musím vyzdvihnout diplomacii pana Derky při jednáních, velkou vstřícnost a ochotu být "k dispozici" kdykoliv. V podstatě nebylo potřeba se o nic starat, pouze přijít a podepsat dokumenty, pak už vše běželo bez nutnosti naší účasti až do chvíle předání nemovitostí. Takto si představuji profesionální práci.

Eliška Vafková Bukovinka

Děkuji realitní kanceláři Next a realitnímu makléři panu Derkovi a paní Nezvalové za zprostředkování koupě domu. Vše bylo rychle vyřízené a podle termínu. Můžu doporučit.

Renata Přichystalová Královopolské Vážany

Děkuji paní Jiřině, za rychlou a vstřícnou reakci. Jednání bylo vždy příjemné. Paní Jiřina mi vše trpělivě vysvětlila, měla jsem v ní plnou důvěru.

Mirka Kamenická Říčany

Velké díky p. Nezvalové i p. Derkovi za vstřícné jednání, velkou pomoc, ochotu, solidní jednání a výbornou organizaci jak prodeje chalupy, tak i garáže. V době prodeje chalupy mi pomohli v mé osobní těžké situaci nad rámec běžných úkonů vyplývajících kolem prodeje. Děkuji ještě jednou za jejich vstřícné a citlivé jednání a doufám, že se pracovně ještě setkáme.

J.Braná Brno

Dobrý den. Jen k té referenci. Shrnul bych to takhle. Prodat bez problémů, když je poptávka větší než nabídka, asi není takový problém. Ovšem prodat a pak umět řešit neočekávané problémy, které mohou vzniknout s profesionálním přístupem, rychlostí a nadhledem neumí každý. A právě za to celému Vašemu týmu velký dík.

Lubomír Šugár Brno

VEDENÍ POBOČKY

ASISTENT/KA

REALITNÍ MAKLÉŘI