NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY DŮM SNŮ

Dr. E. Beneše 1831/12, Šumperk 787 01
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Dům snů s.r.o. IČ: 09056718 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 1337544024/2700
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 18:00
Úterý
09:00 - 18:00
Středa
09:00 - 18:00
Čtvrtek
09:00 - 17:00
Pátek
09:00 - 16:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Přístup paní Chládkové naprosto profesionální. Spokojenost, doporučuji.

Ludovít Ovčiarik Staré Město

Děkuji za zprostředkování prodeje bytu v Zábřehu paní Chládkové. Po zkušenostech s jinými realitními makléři jsem byla mile překvapená za ochotu, profesionalitu a hlavně lidský přístup. Vřele doporučuji lidičky z NEXT REALITY DŮM SNŮ.

Diana Bartoňová Zábřeh

Díky moc za zprostředkování nemovitosti. Michal Kleštinec vše vyřídil za krátký čas. Spolupráce s ním byla fakt super!

Vojtěch Špatný Libina

Chci poděkovat Mgr. Veronice Chládkové za bezproblémovou koupi nemovitostí v Javorníku v Rychlebských horách. Vše probíhalo velice profesionálně, jednotlivé dílčí úkony spojené s koupi nemovitostí, dotazy a řešení vždy ochotně ráda vysvětlila a pomáhala nám je vyřešit k naší spokojenosti. Velice byla spokojena i prodávající strana. Ještě jednou ji chceme za její práci moc poděkovat a přejeme hlavně zdraví a ať se jí v její práci daří.

Zdirad Moškoř obec Javorník - okres Jeseník

Chtěl bych tímto poděkovat paní Veronice Chládkové za prodej mého bytu. Během prodeje jsem nemusel nic řešit, o vše se ochotně postarala paní Chládková. Je naprosto profesionální. Byla radost s ni spolupracovat. Děkuji

Martin Pavlů Šumperk

Vřele doporučuji lidem, kteří nechtějí mít žádné starosti a opravdu spolehlivého člověka, který jim zařídí pronájem nebo koupi nemovitosti. Poprvé jsem řešila něco takového a pokud v budoucnu budu řešit pronájem nebo koupi nemovitosti, tak se 100 % obrátím opět na p. Veroniku Chládkovou.

Hana Novosadová Šumperk

Touto cestou bychom chtěli poděkovat makléřce Mgr. Veronice Chládkové za zprostředkování prodeje našeho pozemku, a to ve velmi krátké době. Pozemek jsme nabízeli přes jinou realitku, kde prodej trval neskutečné tři roky. Svou profesionalitou, seriózním jednáním, maximální zkušeností ve svém oboru a dokonalým vystupováním, dokázala zorganizovat nejen prohlídky pozemku bez naší účasti, následně realizaci prodeje, ale také kupní smlouvu a vše co k tomu náleží až po předání nemovitosti, které proběhlo k naší spokojenosti a znovu podotýkám, vše ve velice krátké době. Tuto ochotnou, laskavou a zejména slušnou makléřku paní Mgr. Veroniku Chládkovou, která vůbec neváhala s námi jednat i ve svém volném čase, všem vřele doporučujeme, kdo chtějí nemovitost prodat.

manželé Smrčkovi Šumperk

Dobrý den, tímto bych chtěla poděkovat paní Veronice Chládkové za její profesionální a zároveň lidský přístup k řešení mé situace ohledně bydlení. Její férové jednání by mělo být příkladek u jiných makléřů. Mohu vřele doporučit a pokud budu ještě někdy řešit bydlení, tak jedině s ní.

Hana Součková Šumperk

Na paní Veroniku Chládkovou jsem se obrátil s žádostí o pomoc při koupi prvního bytu. Byl jsem velice mile překvapen, jak paní Chládková k práci realitního makléře přistupuje. Jednotlivé kroky a možnosti mi jasně vysvětlila a seznámila mě s celým postupem. Neměl jsem pocit žádného pochybného ani neférového jednání, jak u některých jiných realitek, které jsem pro srovnání kontaktoval. Vše proběhlo hladce a relativně rychle. Byl jsem velice spokojený. Při předání bytu, se paní Chládkova zmínila o jiné nemovitosti a hned jsem doporučil svému bratrovi ať se společně kontaktují... Budu velice rád, když zůstaneme nadále v kontaktu a vše spojené s nemovitostmi a financováním předám na starosti právě Veronice a celému týmu z firmy Dům snů. Osobně mohu tento mladý tým lidí, kteří se snaží dělat práci jiným způsobem, určitě doporučit. ⭐⭐⭐⭐⭐

Ondřej Hojgr Zábřeh

Touto cesto bychom chtěli vyjádřit velké poděkování paní Mgr. Veronice Chládkové. Její profesionality, rychlosti, empatie a vždy na 100% odvedené práce si velice vážíme a ceníme. Komunikovala s námi i ve svém osobním volnu, vše perfektně zařídila a včas doručila. Ani vzdálenost téměř 360 km komunikaci mezi námi nijak nenarušila. Vyjadřujeme jí tímto velké poděkování za perfektně zajištěný prodej našeho domu v krátkém čase. Moc si její práce vážíme a moc za ni děkujeme. Můžeme jen doporučit, jistota je zaručena.

Manželé Jelínkovi Šumperk

Děkuji paní Chládkové za parádní profi přístup při prodeji bytu. Na dobu kdy se nemovitosti prodávají hůře si s tím poradila na výbornou dle mých představ. Formální záležitosti také byly rychle vyřešené bez jakýchkoliv průtahů. Můžu jen doporučit.

Martin Tomíček Mohelnice

Michal má profesionální a zároveň lidský přístup. Celý prodej proběhl naprosto hladce a pro nás bez starostí. Na čem jsme se domluvili, to platilo a to je myslím v dnešní době velká ctnost! Díky Klešťo, byli jsme moc spokojeni.

Ivan Kaněv

Velmi profesionální přístup při koupi nemovitosti. Za mě 5 hvězd.

Petr Kodeš Šumperk

Slečna byla velice profesionální a milá. Všechno kompletně a rychle vyřídila. Nemusela jsem se o nic starat. Mohu jen doporučit :)

Jana Firngerová Rovensko

Můžu jen doporučit, úžasný přístup slečny Kvapilové, vše bylo vyřízené opravdu rychle. Jakýkoliv problém jsme vždy vyřešili, super spolupráce!! DOPORUČUJI

Sára Bonczeková Rohle

Byli jsme moc spokojení s jednáním pana Kleštince, vyřídil vše, co bylo třeba, my ""jen"" podepisovali. Je to ochotný sympaťák, spolupráce s ním byla super

Hana Niklová Šumperk

Oceňuji zejména rozsah informací o nabízené nemovitosti, z toho plynoucí schopnost odpovědět zákazníkovi na všechny jeho otázky, ale především je třeba vyzvednout mimořádně vstřícný přístup ke klientovi.

Anna Podhrázská Vikýřovice

Velmi chválím práci makléřů p. Kvapilové a p. Rozmana. Prohlídka bytu-perfektní domluva, vyčerpávající informace, přátelské jednání. Super! Oproti zkušenostem s jinými realitkami, tohle je opravdu profesionální přístup. K tomu podklady s informacemi a pozornost. Mohu jen doporučit!

Jitka Orságová Uničov

Paní Chládkovou jsme oslovili a požádali o zpracování potřebných náležitostí spojených s prodejem mého bytu v lednu 2021. Velice ochotně a srozumitelně s námi komunikovala. Informovala hbitě o tom, jak se vše vyvíjí. Domlouvala schůzky a vždy vše proběhlo k naší spokojenosti. Ve velice krátkém čase se prodej uskutečnil. Paní Chládková je profesionálkou ve svém oboru. Mnohokrát děkuji za poskytnuté služby. Byla to pro mne pozitivní zkušenost.

Eva Smékalová Zábřeh

Chtěla bych touto cestou poděkovat Michalovi Kleštincovi za skvělou spolupráci, lidský a přátelský přístup. Prodej naší nemovitosti probíhal naprosto v klidu. Vlastně jsme si ani nestihli uvědomit, že se něco děje a už bylo po všem :-) Michala všem vřele doporučuji!!!! Nemohli jsme zvolit lépe.. Míšo, děkujeme a přejeme spoustu úspěchů jak v životě tak v prodeji realit.

Hana Langrová Šumperk

Spolupráci s paní Mgr. Veronikou Chládkovou můžu všem dalším zákazníkům jen doporučit. Při koupi chaty byla velmi vstřícná, profesionální a ochotně nám pomohla s každým problémem. Je radost s ní spolupracovat. Vyřídila nám veškeré náležitosti na úřadech, mohli jsme se na ni ve všem spolehnout. Shrnu do 4 slov-byli jsme Maximálně Spokojeni - Zn. Ideál!

Jitka Greifova Šumperk

Super komunikace, parádní, rychlá domluva. Splnění všech požadavků. Naprostá spokojenost. Vřele doporučuji.

Jana Dostálová Uničov

Celá spolupráce s paní Pobuckou při koupi domu v Pivoníně byla výborná a profesionální a mohu ji v podstatě jen doporučit. Velice si vážím toho, že vše na čem jsme se před koupí dohodli platilo a bylo splněno. Co bych opravdu vyzdvihl, tak je to skutečnost, že i po předání domu jsme s paní Pobuckou stále v kontaktu a pomáhá nám s terénními pracemi na pozemku a částečně s dostavbou a zařízením domu. Takto nám dokázala poradit, pomoci i dohodnout různé výhody, jelikož má spoustu kontaktů s dodavateli stavebních prací, materiálů a služeb. Společná jednání byla vždy férová a vstřícná, pokud se vyskytl problém, vždy se k němu postavila čelem a udělala vše, co bylo v jejích silách, abychom byli spokojeni. Pokud bych ještě někdy v budoucnu hledal spolehlivého partnera v oblasti realit, rozhodně bych se na paní Pobuckou a její tým znovu obrátil.

David Wolf Zábřeh

Se slečnou Kvapilovou byla příjemná profesionální spolupráce. Na každou otázku vždy byla vyčerpávající odpověď. Mohu doporučit.

Suchý Květoslav Uničov

Chtěl bych poděkovat Veronice Chládkové v souvislosti s nákupem bytu. Vždy byla vstřícná a na mé všechny otázky a požadavky se rychle reagovalo, celý proces proběhl rychle a ve slíbeném termínu. Děkuji a přeji hodně spokojených klientů!

Ruslan Kirpichenko Šumperk

Ochota, vstřícnost, profesionalita.

Bořivoj Král Šumperk

Pro prodej svého bytu v Šumperku jsem zvolila sympatického makléře MICHALA KLEŠTINCE z NEXT REALITY DŮM SNŮ. Všem vřele doporučuji, neudělala bych příště jinak. Už při první schůzce jsem věděla, že je Michal profík a jedná narovinu. S mojí minimální asistencí se postaral o vše potřebné a celý prodej proběhl rychle, bez problémů a za dohodnutých podmínek. Víc takových lidí, které baví jejich práce! Ještě jednou děkuji a přeji spoustu prodaných nemovitostí!

Monika Havlová Petrov nad Desnou

Při koupi stavebního pozemku skvělá komunikace, férové a seriózní jednání, dochvilnost při prohlídce. Moc doporučuji

Irena Wimmerová Domažlice

Na Veroniku Chládkovou a Dům snů jsme se s manželem obrátili v momentě, kdy už jsme přestali věřit, že bychom vůbec někdy mohli v současné situaci na realitním trhu na Šumpersku najít naše vysněné bydlení. Od prvního setkání jsme věděli, že tohle je ono. Nejen že nám paní Chládková nabídla širokou škálu služeb od A až do Z, ale hlavně nám ukázala, že realitka, pokud jedná solidně a transparentně, nemusí být nutně nepřítelem v cestě za koupí nemovitosti, ale významným a důležitým spojencem. Moc děkujeme!

Lucie Hejlová Šumperk

Paní Vendula Kvapilová je opravdu člověk na svém místě. Vždy ochotně poradí a co řekne, to skutečně platí. Svou práci dělá profesionálně a s lidskou tváří, což jsem ocenila. Velmi se nám také líbila prezentace nemovitosti. Mohu jen doporučit!

Veronika Kršková Šumperk

Ráda bych touhle cestou poděkovala paní Veronice Chládkové v souvislosti s nákupem našeho vysněného domečku. Vždy jsme se setkali s velmi milým jednáním, naprostou vstřícností a spolehlivostí ve věci termínů schůzek i ostatní komunikace. Služby poskytované paní Chládkovou včetně veškerého zařizování náležitostí na příslušných úřadech jsou velice profesionální a ušetří konečnému klientovi mnoho času a starostí. Děkujeme a přejeme mnoho spokojených klientů.

Nahodilovi Šumperk

Parádní komunikace, na všem jsme se domluvili. Vřele doporučuji.

Jiří Jedlička Litovel

Dobrý den, velice děkujeme za pomoc při koupi naši vysněné nemovitosti. Za velmi profesionální přístup paní makléřky Kvapilové. Za pomocnou ruku při vyřizování na úřadech a její trpělivost při jednáních. A také za milou pozornost při předání samotného bytu. Měli jsme pocit, že jsme pro ni opravdu jako klienti na prvním místě.

Martina Klusáková Šumperk

Příjemná, milá, vstřícná. Mohu jen doporučit!

Milan Drechsler Šumperk

Profesionální přístup paní Chládkové je velmi dobře namíchán s lidskostí a pochopením. Dokázala skloubit prodejce a kupující velmi dobrým způsobem a byla nablízku jakékoli otázce a nejasnostem ze strany kupujícího - mého bratra. Umí pochopit potřeby obou stran a snaží se je skloubit do fungujícího procesu. Žel, na podpásovku, které se dočkal (ne svou vinou) kupující bratr v zámoří jsme byli všichni krátcí a přestože to byla situace, do které bych nikomu nepřála se dostat, paní Veronika se zhostila nelehkého úkolu perfektně a zachovala přízeň i ve chvílích, kdy bychom se nejraději neviděli. Děkujeme! Tímto chci poděkovat za veškerou péči a pokud kdy budeme potřebovat řešit něco na realitním trhu, určitě bude paní Chládková tím, na koho se obrátíme.

Stanislava Kulichová Šumperk

Rád bych vyzdvihnul Michalovu kompetenci, ochotu a proaktivitu ve spolupráci. Společně jsme realizovali nákup a prodej nemovitosti a vřele mohu doporučit velmi individuální přístup, jasnou informovanost o dění v nákupu a prodeji, stejně jako ochotu komunikace v jinak dostupných časech tzn. i víkendy. Pokud chcete opravdu kvalitního makléře s přátelským přístupem a jistotou, tak jej určitě kontaktujte a "snese Vám modré z nebe". Děkuji Michale!!!

Lukáš Pokora Šumperk

Ráda bych poděkovala Veronice Chládkové za prodej bytu. Neměla to s naší nemovitostí vůbec jednoduché. Nic pro ni nebyl problém, vše za nás vyřídila. Oceňuji její lidskost, férové jednání a ochotu pomoci v záležitostech, které se netýkají přímo prodeje nemovitosti. Velmi nám pomohla. Mohu jen doporučit a moc děkuji!

Kateřina Prokopová Králec

Můžu jen doporučit, úžasný přístup slečny Kvapilové, organizace výborná, vše bylo připraveno, materiály s podrobným popisem i výpisem z katastru, občerstvení. I když se nám nemovitost líbila, ale odradil nás právě výpis z katastru/ sousedi a podílové vlastnictví/, přesto profesionální přístup. Děkuji a doporučuji

Jana Klimešová Šumperk

Chtěla bych touto cestou poděkovat a vyjádřit velkou pochvalu realitní makléřce Ivaně Uhlířové za kvalitní služby ohledně zprostředkování pronájmu nemovitosti. Je profesionál na svém místě.

Hanušová Šumperk

Oceňuji kreativní přístup sl. Mgr. V .Chládkové Šumperk! S takovou prof. aktivitou jsem se dosud nesetkal a že jsem v nemovitostech dlouho angažován. Vše dobré Vám i firmě! DV

Dušan Vaněk, doc. Ing., Ph.D. Šumperk

Parádní komunikace, na všem jsme se domluvili. Vřele doporučuji.

Jiří Jedlička Litovel

Spolupráci s paní Chládkovou můžu jen doporučit. Naprosto profesionální přístup po celou dobu prodeje nemovitosti. Férové a rychlé jednání. Se vším nás vždy srozumitelně seznámila a pokud se objevil v průběhu prodeje jakýkoliv problém, byl po vzájemné komunikaci ihned vyřešen. Opravdu člověk na svém místě.

Roman Smrž Šumperk 1

Děkuji za ochotné, profesionální a velmi flexibilní jednání při zprostředkování nákupu nemovitosti.

Makousek Šumperk

Skvělý přístup, komunikace na úrovni. Při prohlídce nemovitosti vstřícnost a nepřibarvování skutečnosti. Doporučuji.

Vladimír Koudelka Litovel

Oceňuji ochotu a profesionální přístup při zprostředkování pronájmu nemovitosti.

Ungermannová Šumperk

Velice profesionální makléř s velkým M, o kterého se dá za každé situace opřít! Přístup, komunikace - all inclusive. Doporučuji !!! :-)

Petr Kvapil Mohelnice

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI