NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY FAMILY REAL

Výstavní 892/30, Brno 603 00
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Hatl company, s.r.o. IČ: 09148353 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 1343953027/2700
PRÁVĚ OTEVŘENO
Pondělí
09:00 - 18:00
Úterý
09:00 - 18:00
Středa
09:00 - 18:00
Čtvrtek
09:00 - 18:00
Pátek
09:00 - 18:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

S paní Hatlapatkovou při prodeji bytu jsem byl nadmíru spokojen. Profesionální přístup a hlavně jednání. Je to paní makléřka na správném místě. Vše profesionálně vysvětlila a vše měla vždy důkladně připravené. Prodej proběhl bez jakékoliv komplikace. Paní Hatlapatkovou velice doporučuji :)

Jakub Radiměřský Brno

Vše proběhlo v naprostém pořádku a profesionálně.

Hanuš Krawczyk

Paní Hatlapatkova je člověk na pravém místě a dělá svou práci především pro klienty, aby oni byli s její prací spokojeni. Je to realitní makléřka, která dokázala prodat náš byt i v době, kdy jsem si myslela, že to nepůjde zas tak rychle a snadno a s její pomocí se neskutečné stalo reálným. Je to profesionálka, která své práci rozumí a ví, co je potřeba, aby klienti s její prací byli spokojeni, a proto je to podle mého názoru jedna z mála realitních makléřů, kteří si svou provizi opravdu zaslouží. Pokud bych někdy v budoucnu znovu potřebovala služby realitního makléře, obrátila bych se opět s prosbou o pomoc právě na paní Hatlapatkovou.

Beata Velflova Olomouc

Se službami jsme byli opravdu spokojeni. Služby paní Hatlapatkové byly rychlé a profesionální.

Eva Hrochová

Přístup paní Grůzové byl velice profesionální, komunikace nebyl problém, byl jsem informován o všech nabídkách, změnách apod. Zároveň bych rád vypíchl velice profesionální nafocení bytu, fotograf byl opravdu skvělý, a výsledek předčil všechna moje očekávání. Ještě jednou děkuji za pomoc.

Tomáš Warzecha

Ráda bych touto cestou poděkovala paní Hatlapatkové. Byla jsem velmi spokojená s jejím vstřícným přístupem, ochotou ve všem poradit, pomoci a dotáhnout do zdárného konce koupi domečku. Vše probíhalo v příjemném a přátelském duchu. Paní Hatlapatková je profesionálka s bohatými zkušenostmi a všem vřele doporučuji spolupráci s ní.

Hana Gayerová Rebešovice

Dobrý den, paní Hatlapatkovou můžeme jenom doporučit. Její profesionální přístup, poctivost, přehled v dané problematice i ochota zařídit pár věcí nad rámec svých povinností nám dopomohli k vysněnému bydlení. Doslova nás nadchl její lidský, milý přístup a férovost, jenž je v realitách spíše zvláštností. Dokázala běh věcí urychlit i všem zúčastněným dobře poradit. Jsme moc rádi, že jsme narazili právě na ni.

Jan Hrnčíř Šenov

Paní Hatlapatková je člověk na svém místě. Nejenže své práci rozumí, baví ji ale je obdařena empatií a slušností a to je dnes bohužel ne zcela automatický jev”. Naši rodinu čekají velké životní změny a díky exkluzivním službám, které si paní makléřka snad ani neuvědomuje toto všechno zvládáme bez stresu . Velice ráda paní Hatlapatkovou doporučuji😊👍

Naďa Soukupová Praha- východ

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI