NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY LUŽINY

Archeologická 2256/1, Praha 155 00
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Dobrá realitka Praha, s.r.o. IČ: 08276374 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 9781074010/5500
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 20:00
Úterý
09:00 - 20:00
Středa
09:00 - 20:00
Čtvrtek
09:00 - 20:00
Pátek
09:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Velká vstřícnost a ochota

MUDr. Jana Kriváková Praha

Ochotný, příjemný, snaživý, spolehlivý a časově flexibilní makléř. Děkujeme za zprostředkování a určitě služeb vaší realitní kanceláře znovu využijeme.

Linda Šeredová Praha

S panem Sýkorou byla radost spolupracovat. Prodával nám 2 nemovitosti a pomohl s nákupem jedné. Transakce byly velmi složité, ale on vše perfektně zvládl. Pokaždé připravený, reagoval rychle na dotazy, vyřešil veškeré převody, jednal s bankou, úřadu, radost s ním spolupracovat. Vřele ho každému doporučuji.

Ivona Voženílková Pardubice

S prací makléřkou paní Hes jsem velice spokojená, nebyla to první spolupráce s ní a vždy na vysoké úrovni jak odborné tak lidské. Za mě obrovská spokojenost po všech stránkách. Duskova

Jana Dušková

Chtěl bych touto cestou poděkovat Vašemu makléři, panu Tomáši Böhmovi, který byl tak laskav a zrealizoval s mojí osobou a mojí partnerkou v pátek dne 11. září 2020 v 17:00 hodin v obci Chrást nad Sázavou-Krhanice prohlídku bytu nabízeného k prodeji. Musím podotknout, že s mojí partnerkou jsme se v poslední době setkali s několika makléři a makléřkami různých realitních společností, avšak u daných makléřů a makléřek jsem se nesetkal s tak ochotným přístupem a laskavým jednáním jako právě u pana makléře Tomáše Böhma. Pan Tomáš Böhm mě velmi mile překvapil svým profesionálním vystupováním na úrovni a bez jakýchkoliv ústupných nebo výmluvných manévrů, narozdíl od ostatních makléřů, kteří mě tak od další spolupráce s nimi odradili, nám pan Böhm představil byt nabízený k prodeji. Byť se moje partnerka nakonec pro koupi tohoto bytu nerozhodla, musím říci, že jednání pana Böhma ve mě zanechalo opravdu velmi dobrý dojem a bude pro mě ctí, pokud se s panem makléřem Tomášem Böhmem někdy v blízké budoucnosti opět setkám třeba právě při prohlídce nemovitosti, kterou bychom se rozhodli zakoupit. Pana makléře Tomáše Böhma mohu jen a jen doporučit.

Martin Carvan Praha

Spokojenost s poskytnutými službami. Děkuji

František Smrčka

výborný a profesionální servis, maximální spolehlivost

Jan Kvasnička Praha

Byl jsem zcela spokojen. Zůstanou-li služby Vaší kanceláře na stejné úrovni, využiji jich v budoucnu s radostí opět.

Waldemar Grutke Praha

Mnohokrát děkuji za spolupráci při pronájmu našich prostor. Velmi jsme ocenili rychlost, profesionalitu i lidský přístup při poskytování realitní služby. V budoucnu se na Vás určitě rádi obrátíme znovu.

Ladislav Š. Praha

Petr Hromas mě jako makléř bezpečně provedl mou první zkušeností prodeje nemovitosti. Velmi oceňuji jeho vstřícnost, ochotu, klidné a příjemné vystupování a trpělivost, se kterou mě provedl všemi kroky. S jeho pomocí to byl proces jasný, rychlý a dosažená cena v horním rozsahu původních odhadů. Petr Hromas na mě působí jako člověk, kterého baví co dělá a své věci rozumí a dokáže o ní jasně komunikovat a poradit. S jeho službami jsem byl velmi spokojen a mohu je jen doporučit.

Ing. arch. Štěpán Martinovský Praha, Londýn

Snad proto, že jsem již potkal několik realitních makléřů nejrůznějších kvalit a způsobů jednání, rád bych pana Sýkoru vyzvedl jako skutečného profesionála. Od prvního setkání až po konec celé transakce probíhala spolupráce zcela bezproblémově, pan Sýkora po celou dobu dodržoval veškeré dohody, na schůzky přicházel vždy dokonale připraven a odvedl práci přesně dle mých představ. Děkuji a jsem rád, že jsem mohl být Vaším klientem.

Ing. Milan Zajíček, Ph.D. Odolena Voda

Mohu všem doporučit. Profesionální jednání, lidský přístup a ochota pana Petra Spiese. Administrativní úkony skvěle vypracovány s neuvěřitelnou rychlostí. Správný člověk na svém místě. Kdybych se měl příště rozhodnout pro jakou R. K., tak se znovu rád obrátím na R. K. Next v Jablonci nad Nisou.

Tomáš Přáda

Velice děkuji Tomáši Grecovi, Tomáši Böhmovi a dalším pracovníkům Next Reality za rychlé a hlavně vysoce profesionální zpracování ocenění nemovitosti. Z mé strany bylo třeba dodat jen to nejnutnější, vše ostatní pánové zařídili. Jasné, rychlé, vstřícné a profi. Skvělá práce.

Jan Tolar Praha

Pana Sýkoru můžeme vřele doporučit, díky němu proběhl nákup nemovitosti velmi rychle a hlavně bezproblémově. Vždy měl vše připravené, ochotně spolupracoval a snažil se o maximální spokojenost všech zúčastněných. Děkujeme za profesionálně poskytnuté služby.

RNDr. Lukáš Boháč Lanškroun

Ráda bych touto cestou poděkovala panu Petrovi Spiesovi, který se mnou spolupracoval na prodeji nemovitosti. Byla to moje první zkušenost, a tak jsem uvítala velmi profesionální jednání, spolehlivost a výbornou komunikaci. Oceňuji především skvělý servis při samotném prodeji. Děkuji hlavně za vstřícnost a ochotu. Ráda bych vyzdvihla průběžné a pravidelné poskytování informací , díky kterým jsem věděla, co se aktuálně děje a jaké budou další kroky. Děkuji a přeji ať se daří.

E. Kličková Česká Lípa

Naprostá spokojenost s Petrem Hromasem. I z toho důvodu, jmenovanému nabídnuta další spolupráce / prodej nemovitosti / v budoucnu.

Václav Mindek Holubice

Za mne můžu říct, že jste odvedli opravdu skvělou práci. Byla jsem nadšená z lidského přístupu a profesionality. Na začátku jsem měla obavy jak to bude všechno probíhat, ale to bylo naprosto zbytečné. Když jsem se potřebovala na něco zeptat, tak mi bylo vše jasně a srozumitelně vysvětleno. Moc bych chtěla jmenovitě poděkovat paní Procházkové a panu Sýkorovi, bez kterých bych to nezvládla. Určitě vás budu doporučovat.

Alexandra Halašová Praha

Velmi spokojená, vše vyřešeno promptně a bez jakýkoliv problémů. Hodnotím nadstandardně dobře. Doporučila bych svým známým.

Renata Ouředníková Praha

Pana Böhma musíme doporučit. Nejen jako člověk, ale i jako profesionál je zodpovědný a precizní k oběma stranám, u kterých k "obchodu" dochází.

Klára Fraňková

Ráda bych poděkovala panu Ladislavu Sýkorovi za lidský přístup. Díky němu jsem se mohla přestěhoval do bytu dříve, než byl na mne v katastru přepsán. Nemusela jsem řešit dočasné bydlení. Svůj byt sem prodávala a současně kupovala nový.

Světlana Brezinova Praha

Při volbě pronájmu nemovitosti a její prohlídce i při zodpovězení dotazů, a to po pravdě, jak se věci mají, jsme byli velmi příjemně překvapeni vstřícným a lidsky příjemným jednáním a přístupem pana makléře Petra Spiese a díky zprostředkování kontaktu s majitelem jsme získali potřebnou odvahu a jistotu, která je nezbytná k uskutečnění takového životního kroku, jakým je přestěhování. Pana Petra Spiese tak můžeme rádi doporučit. Martin Pelant s rodinou.

Martin Pelant Jablonec nad Nisou

Perfektní spolupráce s paní Olgou Procházkovou. Když bylo potřeba něco navíc, vždy vyhověla na 100 procent a komunikace byla úžasná. Vše zařídila podle mých představ a děkuji za ochotu a vstřícnost. Určitě kdybych chtěl opět něco zařídit ohledně koupě či prodeje, tak jedině s paní Olgou Procházkovou děkuji moc.

Martin Zeman Tanvald

Dobrý den, Rád bych pochválil paní Olgu Procházkovou touto cestou, kéž by bylo více takových makléřů, rychlá, přesná, pečlivá, zodpovědná, co více dodat... Děkuji moc s prodejem nemovitosti.

Jan Veltruský Breznice

Perfektní spolupráce, naprostá spokojenost. Příští pronájmy jedině s Mgr. Procházková.

Ivan Latowski Hostivice

Spolupráce s panem Hromasem byla výborná. Ke své práci přistupuje profesionálně. Vždy byl velmi dobře připravený a dokázal poradit. Doporučuji.

Stanislav Jaška Praha

Makléř poskytl profesionální služby a vše zprocesováno, tak jak jsme se na zacatku domluvili. Muzu doporucit a jeste jednou mu dekuji za pomoc s realizaci.

Petr Dušek Praha

Velice děkuji Tomáši Grecovi, Tomáši Böhmovi a dalším pracovníkům Next Reality za rychlé a hlavně vysoce profesionální zpracování ocenění nemovitosti. Z mé strany bylo třeba dodat jen to nejnutnější, vše ostatní pánové zařídili. Jasné, rychlé, vstřícné a profi. Skvělá práce.

Jan Tolar Praha

Profesionální přístup, flexibilita, vstřícnost.

Tomáš Pavlíček Chýně

Přes Next Reality jsem kupoval rodinný dům. Převod nemovitosti byl stížen o zástavní právo bývalých vlastníků v katastru nemovitostí. Paní Morchové chci poděkovat za její profesionalitu, flexibilitu, dobré rady a vždy vstřícné řešení pro obě strany. Mohu vřele doporučit.

Antonín Krejčí Milovice

Byla jsem moc spokojená. A pokud budu potřebovat, obrátím se na služby Vašeho pracovníka.

Jana Pokorná

Dobrý den, chtěla bych tímto pochválit pana realitního makléře Petra Spiese z Vaší společnosti, neboť je to velmi slušný a schopný člověk, profesionál, který umí vždy dobře poradit a pomoci. Nevtírá se a má přehled.

Pavla Martínková Zálezly

Velice děkuji paní Morchové za vstřícnost, rychlost a profesionalitu při jednání o nákupu nemovitosti. Téměř dokonale podané informace a možnost vše projednat předem, ještě bez přímého setkání, a tedy bez ztráty vzácného času. Doporučuji.

V. Janoušek Praha

Prodej či nákup nemovitosti zní jako něco, co dokáže zvládnout každý sám. Nicméně, mít pana Sýkoru po boku jako skutečného profesionála, nám ušetřilo mnoho času, spoustu chyb a dalo nám klidný spánek po celou dobu transakce. Ať už to byla jeho přítomnost u návštěv, dohadování smluv, vyjednávání podmínek či předání nemovitosti. Hlubokou znalostí svého oboru, realitního práva i osobním přístupem nás utvrdil, že pro budoucí pomoc už netřeba hledat jiných pomocníků.

M. Tichy Praha

Pan Sýkora mi pomohl s nákupem bytu a byla radost s ním spolupracovat. U bytů, o které jsem měl zájem, byl schopen odhalit potenciální problémy a nejasnosti - jak technické, tak právní - takže jsem se nedostal do žádných problémů. Na moje dotazy reagoval rychle, vždy měl vše připraveno. Oceňuji, že dokáže pomoci v celé šíři problémů spojených s nemovitostmi. Rozhodně ho doporučuji.

Ondřej Fialka Praha

Pan Sýkora zpočátku mohl prodávat jen mou polovinu domu ale podařilo se mu vykomunikovat i mého spoluvlastníka (v podstatě věc medioval) . Naši finální kupující museli prodat své dvě nemovitosti aby byli schopni zaplatit kupní cenu. S pomocí pana Sýkory se jim to zadařilo a celá transakce se nakonec ukončila v kratší lhůtě než jsme všichni očekávali. Pan Sýkora je profesionál každým coulem a z mého pohledu velmi komplikované prodeje se zhostil na výbornou.

Vladimír Hameršmíd Pardubice

Naprostá spokojenost. 5 z 5!

Šušanik Harutjunjan Praha

Mnohokrát děkuji panu Tomáši Grecovi za profesionální, rychlé a vstřícné jednání při nákupu bytu. Byl jsem naprosto spokojen. Výborná práce!

Jan Jedlička Praha

Vše proběhlo ke spokojenosti. Děkuji

František Smrčka

S Tomášem Grecem jsem spolupracoval při prodeji dvou mých bytů v Praze. Oba byty jsem prodával v mimořádně obtížné době, kdy se prodej nemovitostí na trhu téměř zastavil. Nadto se v obou případech jednalo o poměrně drahé a hůř prodejné nemovitosti. Tomáš však dokázal oba byty během pár měsíců prodat za předem dohodnutou. Jednání bylo ve všech ohledech velice rychlé, jasné a profesionální. Tomáš patří mezi skutečné profesionály ve svém oboru.

Tomáš Bodnar Praha

Chtěl bych touto cestou poděkovat za profesionální práci paní Procházkové. S prodejem nemovitosti si poradila na výbornou. Můžeme doporučit.

Jiří Hrubý Beroun

Naprostá spokojenost s kvalitou poskytnutých služeb, profesionál na správném místě, doporučujeme.

Miloš Kučera Kralupy nad Vltavou

Děkuji za zprostředkování pronájmu, vše proběhlo rychle, efektivně a profesionálně. S výsledkem jsem velice spokojen a vřele doporučuji využití Vašich služeb.

Pavel Kubišta Praha 5

Vstřícné a hlavně rychlé vyřízení. A pokud jsem potřebovala poradit, vždy pomohli.

Jana Krupičková Praha

Denisa Nguyenová je velmi krásná a kultivovaná dívka, s kterou je radost jednat. Její osobní prezentace je velice sympatická a její předávané informace jsou pro klienty ucelené a velmi poučné.

Hannah Bartíková Libčice nad Vltavou

Dekuji vrele za spolupraci s pani Olgou Prochazkovou, predevsim za spolehlivost, profesionalitu a duveru, kterou jsem v ni mela. Byla to dobra volba.

Ingrid Tuhackova Praha

Ráda bych touto cestou poděkovala paní Mgr. Procházkové za její naprosto perfektní práci. Vyzdvihuji maximální profesionalitu, férovost, ochotu a vstřícnost.

Radka V. Mladá Boleslav

Pan Petr Hromas je iniciativní, vstřícný, flexibilní, velmi pečlivý, vše měl perfektně připraveno.

Jana Stralczynská Praha

Prodej mého bytu jsem svěřil panu Tomáši Grecovi a udělal jsem dobře. Má zcela profesionální přístup, je maximálně ochotný, vstřícný a odborníkem ve svém oboru. Plně jsem mu mohl důvěřovat po celou dobu realizace prodeje mé nemovitosti, která byla díky jeho zkušenostem, rychle vyřízena.

Jiří Ženatý Praha

Velice děkuji paní Morchové za vstřícnost, rychlost a profesionalitu při jednání o nákupu nemovitosti. Téměř dokonale podané informace a možnost vše projednat předem, ještě bez přímého setkání, a tedy bez ztráty vzácného času. Doporučuji.

V. Janoušek Praha

Mám potřebu se ještě jednou vrátit ke zhodnocení prodeje bytu přes vaší realitní kancelář. Ráda bych poděkovala Vašemu spolupracovníkovi panu Sýkorovi, který měl na starost prodej mého bytu. Pan Sýkora se choval vždy mile, příjemně, vždy měl vše připraveno, předběžně domluveno, zjištěno, nikdy na nic nezapomněl a celý prodej proběhl bez komplikací, hladce a celkem i rychle. Věřím, že to měl velmi náročné a ztížené, protože v době koronaviru se musely určité situace řešit on-line nebo v rouškách nebo jinou cestou. Pan Sýkora řešil vše zodpovědně a profesionálně. Celá realitní kancelář může být na něho pyšná. A já vaši kancelář a pana Sýkoru budu všem doporučovat. Pro mě bylo příjemné, že nemusím na nic myslet, nic připravovat, a že všechny důležité dokumenty budou v pořádku. Ještě jednou děkuji za vyřízení prodeje bytu díky panu Sýkorovi, tedy vaší firmě.

Mgr. Yveta Nemešová Praha

Setkání s Olgou Procházkovou byla náhoda (v cukrárně jsem vyslechla od vedlejšího stolu její rozhovor s klientem a přehodnotila svůj názor na realiťáky). Šťastná náhoda. Upřímná, férová, pracovitá i na Silvestra. Ačkoli do naší spolupráce zasáhla inflace a realitní krize, zvládla to jako úhoř, tedy čistě a hladce. Klobouk dolů. Už spolu vymýšlíme další akci, realiťáka už neměním. Olgo, děkuji moc. Byla to fuška😉

Zuzana Kocurová Hostivice

Spolupráce s panem Sýkorou byla velmi dobrá,jednání věcné,svou práci dělá dobře.

Daniel Malý

Ochota. Profesionalita.

Monika Hlavničková Strašice

Olga Procházková je profesionál každým coulem. Rychlé, vstřícné a konstruktivní jednání je její samozřejmostí. Komunikace skvělá, zdá se 24 hodin denně :). Pokud bych si vybírala znovu makléře či poradce v rámci realit, rozhodně bych neváhala a paní Olga Procházková by byla volbou číslo 1.

Miloslava Jansonová Praha

Příjemné jednání. Spolehlivá domluva. Profesionalita webových stránek.

Irena Čejková Strašice

Ráda bych touto cestou poděkovala za vynikající zkušenost s koupí bytu. Bylo nám potěšením využít služeb pana Hromase, který nás provedl celým procesem velmi profesionálně, ale hlavně s velkou vstřícností, trpělivostí, pečlivostí a s velmi přátelským přístupem.

Iveta Šimlová Praha

Rád bych zde velice kladně ohodnotil spolupráci s pí. Mgr. Olgou Procházkovou, za velice rychlé zprostředkování pronájmu bytu, které proběhlo v době 38 hodin od prvotní prohlídky, do podpisu smlouvy a předání bytu. Vše bylo realizováno díky vstřícnosti, rychlosti a schopnosti pí. Mgr. Procházkové. Je to osobnost na svém místě a v budoucnu to bude právě ona, kterou oslovím při pomoci s nemovitostmi. Moc Děkuji.

Radek Mára Praha 9

Velmi profesionální, odpovědná a zapálená práce s klientsky přívětivou a komunikativní tváří. Díky moc. Budeme realizovat další obchody. Dlouhodobá spolupráce.

Viktor Navrátil

Chci vyzdvihnout výbornou komunikaci, bezproblémovou spolupráci a profesionální přístup při prodeji nemovitosti. I přes problémy, které prodej nemovitosti provázel pan Sýkora vždy našel nějaké řešení ke spokojenosti nás prodávajících a i kupujících. Vřele doporučuji, byla jsem velmi spokojená. Ještě jednou moc děkuji.

Pavla Dolejšová Praha 6 - Liboc

VEDENÍ POBOČKY

ASISTENT/KA

REALITNÍ MAKLÉŘI