NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY JINDŘICHŮV HRADEC

Školní 77, Jindřichův Hradec 377 01
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Jan Kubeš IČ: 87048647 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 2103615103/2700
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
08:00 - 17:00
Úterý
08:00 - 17:00
Středa
08:00 - 17:00
Čtvrtek
08:00 - 17:00
Pátek
08:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Ráda bych poděkovala paní Mgr. Bauerové za její perfektní přístup a pomoc při koupi nemovitosti. Ne vše bylo jednoduché, ale s pomocí paní Bauerové jsme vše zvládli. Je velice ochotná kdykoliv a s čímkoliv pomoci...úžasný lidský přístup. Vřele doporučuji. Děkujeme.

Markéta Vrábková České Budějovice

Při koupi bytu jsem byl ve všem spokojen a mohu pana Jana Kubeše všem doporučit.

Martin Schacherl České Budějovice

Chtěla bych poděkovat paní Mirce Bauerové za to, jak rychle se jí povedlo zprostředkovat prodej bytu a hlavně, jak skvěle odvedla svou práci. Perfektně se postarala o prezentaci prodeje, zajištění prohlídek a následné administrativní úkony spojené s prodejem bytu. Vždy mne informovala o všech aktivitách a kompletně zajistila vše potřebné. Jako bonus navíc musím vyzdvihnout její lidský přístup, vše zvládla s úsměvem a profesionálním přístupem, a to v nelehké situaci koronavirové pandemie. Velice Vám děkuji a přeji samé spokojené klienty!

Lenka Mottlová České Budějovice

Za svůj život jsem se setkala soukromě i profesně s mnoha makléři. Ale málokdo v sobě spojuje preciznost a profesionalitu s opravdovým zájmem o klienty. Je minimum makléřů, kterým bych s důvěrou dala do prodeje veškerý svůj majetek. Ale Mirce Bauerové ano. Doporučuji.

Antonie Benešová České Budějovice

Vše probíhalo dle domluvy. Vstřícnost, obětavost, trpělivost a hlavně fér jednání. Doporučuji a děkuji.

Radek Šmiro České Budějovice

Kupovala jsem byt v Plané nad Lužnicí. Zprostředkovatel byl právě pan Kubeš a musím říct, že jsem byla velmi spokojená. Skvělá domluva na termínech jak prohlídky, podpisů, předání i vyřízení potřebných formalit. Prodej proběhl ke spokojenosti všech stran. Děkuji.

Pavla Marie Šedivá Jindřichův Hradec

Pan Jan Kubeš prodal moji chatu v Ševětíně velmi rychle, to je pro prodávajícího přínosné. Vystupování měl sympatické, odborně na úrovni, dodržel dohodu (např. termín + hodina setkání). Toto vše platí i pro jeho asistentku paní Lešetickou. Kdyby někdo z mých příbuzných, kolegů atp. v budoucnosti chtěl prodávat nějakou nemovitost, rád na něho a jeho asistentku upozorním a doporučím.

G. Kubovec Jindřichův Hradec

Paní Miroslava Bauerová je výborná, velice spolehlivá, energická, příjemná, mohu vřele doporučit.

Renata Žižková

Rád bych vyjádřil svoji spokojenost s panem Kubešem, který mě provedl koupí bytu v Českých Budějovicích. Vše proběhlo bez zádrhelu, pan Kubeš vždy vyšel vstříc, jeho vystupování je slušné a profesionální. Podávané informace byly vždy jasné a přesné. Vřele každému doporučuji.

Jan Mercl Jindřichův Hradec

Chtěl bych moc poděkovat paní Bauerové za skvěle odvedenou práci při prodeji bytu. I v těžké době koronaviru bojovala za prodej, patří jí neskutečný dík, klobouk dolů. Vím, že toho nemá málo, já jako OZ zrovna také ne. Ale přesto prodej dotáhla do finále. Za to jí budu vděčný do konce života. Je to profesionálka na svém místě. Vřele doporučuji všem, kdo potřebuje prodat, pronajmout nebo třeba koupit nemovitost. Ještě jednou moc děkuji za vše, co paní Bauerová pracovně udělala. I pro mě to bylo vysvobození ze stresu. Navíc je to pracovitá, nádherná, krásná a slušná žena. Přeji jen to nejlepší, moc si jí vážím.

Milan Borový České Budějovice

Mgr Bauerová je úžasná "realiťačka", nikoho lepšího jsem za dobu, kdy pronajímám byty, nepotkala. Jsem s ní naprosto spokojená a každému bych ji doporučila.

Stanislava Brůhová

Přístup paní makléřky Bauerové byl velice vstřícný, férový. S jakýmkoliv dotazem jsem se na ní mohla obrátit. Snažila se nám vyhovět ve všem, tak aby to bylo dobře na obě strany. Ještě jednou moc děkujeme. A mám jasno, koho budu vždy doporučovat.

Kateřina Cvachova České Budějovice

Paní Bauerová nám pomáhala s prodejem bytu. S jejími službami jsme byli spokojeni jak po stránce profesionální, tak po stránce lidské. Ke své práci přistupuje velice zodpovědně, jakékoli dotazy či připomínky řeší obratem a její příjemné vystupování nemalým podílem přispívá ke spokojenosti jejích klientů. K dalším službám spojených s prodejem či koupí nemovitosti zcela zaručeně vyhledáme stejného realitního makléře.

Roman Valášek České Budějovice

S celým procesem prodeje nemovitosti jsem byl velmi spokojen. Vše proběhlo rychle a dle domluvených podmínek. Přístup byl vstřícný a férový.

Radek Křiklán Jindřichův Hradec

Perfektní přístup paní makléřky, vše proběhlo bez komplikací. Úpravy ve smlouvě velmi rychle zařídila a do týdne od prvního kontaktu jsme měli od výrobních prostor klíče. Rozhodně doporučuji a nemám sebemenší výtku!

Martin Mařík České Budějovice

Děkujeme paní Bauerové za perfektní práci při pronájmu našeho bytu. Písečkovi

Magdaléna Písečková

Pan Jan Kubeš byl šikovný a rychlý makléř, vše dobře vysvětlil a vyřídil a budu ho všude doporučovat pro známé v mém okolí.

Součková Jindřichův Hradec

Chtěl bych reagovat a zároveň poděkovat za velmi profesionální přístup makléřky paní Lešetické, má velice vstřícný a profesionální přístup ke klientům, spolupráce s ní byla velmi dobrá, vše probíhalo podle dohody a bez problémů.

Miroslam Tůma Humpolec

S paní Bauerovou jsme řešili koupi bytu a následný pronájem od listopadu do února. Nemám jedinou výtku k její práci a přístupu. Paní Bauerová s námi komunikovala vždy v přátelském duchu, ale zároveň byla velmi profesionální. Veškeré naše požadavky a dotazy řešila téměř okamžitě. Byli jsme opravdu velmi spokojeni a můžeme p. Bauerovou jen doporučit. Ještě jednou děkujeme a těšíme se na případnou budoucí spolupráci!

Tereza Ž. Český Krumlov

Realitní služby pana Kubeše můžeme vřele doporučit. Vše spolehlivě zařídil a vyšel nám maximálně vstříc. Paní Lešetická je taktéž člověk na svém místě, komunikace s ní proběhla na jedničku. Děkujeme.

Hanuš Tejkal Jindřichův Hradec

Moc bych chtěla vyzdvihnout paní Bauerovou, absolutně profesionální a zároveň lidský přístup. Ochotná, milá, opravdu možné hodnotit jen v superlativech. Vše co řekla, vždy platilo a i její osobní nasazení bylo nadstandardní. Chtěli bychom jí s partnerem touto cestou poděkovat a můžeme jen doporučit.

Lada Vinclérová Homole

Skvělý přístup i pomoc

Barbora Karafiátová Praha 4

Chtěla bych touto cestou moc poděkovat panu Kubešovi , je to skvělí makléř a člověk. Prodává mi byt a pomáhá mi i s koupí nového bytu. Jezdí se mnou i do nového města kde vše za mě vyřizuje s makléřkou. Pomáhá mi i v mnoha dalších věcech , které souvisejí s novým bytem. Je na něj opravdu spolehnutí . je vidět, že svou práci má rád a že ji rozumí. Jeho přístup k lidem je skvělý, má mnoho porozumění. Ještě jednou obrovský dík, pane Kubeš.

Vlasta Jelínková Jindřichův Hradec

Profesionální přístup od prvního kontaktu až po předání nemovitosti, paní Michaelu mohu jen doporučit.

Zdeněk Svatoš Týn nad Vltavou

Výborná spolupráce s paní Bauerovou. Vše co bylo domluveno platilo. Děkujeme

Josef Starý

Maximální spokojenost s panem Kubešem. Perfektní komunikace i v ne-jednoduchém prodeji. Taktéž skvělá práce od paní Lešetické. Skvělý tým. Děkuji.

Milan Semerad Jindřichův Hradec

Při prodeji bytu jsem byla s panem Kubešem velice spokojená, měla jsem všechny informace od začátku spolupráce až do konce. Oceňuji jeho přístup a jednání. Všechno řešil hned, bez zbytečných průtahů.

Jana Lahodná Jindřichův Hradec

Prodej bytu proběhl rychle, paní Lešetická byla spolehlivá, milá a vstřícná. Moc děkuji, ať se vám daří.

Svetlana Wagnerova Tábor

Komunikace s paní Bauerovou od začátku do konce byla perfektní. Dostali jsme rychlé odpovědi na všechny naše otázky a časově se nám paní Baurová vždy přizpůsobila. Bylo nám umožněno podepsat smlouvu elektronicky, což bylo pro nás důležité, jelikož jsme se nemohli vždy dostavit osobně. Určitě bych makléře a i služby realitní kanceláře doporučila. Rychlé jednání, příjemná komunikace, spolehlivost a maximální spokojenost.

Jiřina Šlégrová

Při prodeji mého bytu bylo jednání s panem Janem Kubeše a jeho asistentkou Lenkou Lešetickou vstřícné a příjemné a vše bez problémů na profesionální úrovni zařídili. Vřele doporučuji, kdo by chtěl prodat nemovitost.

Jana Hlaváčová Jindřichův Hradec

Rozhodli jsme se pro koupi domu, který byl prodáván prostřednictvím pana Jana Kubeše z Next reality. Oceňuji především skvělou komunikaci, vstřícnost, ochotu a rychlost, s jakou celý prodej proběhl. Pan Kubeš s kolegyní paní Lešetickou vyřídili veškeré potřebné smlouvy co se koupě týče, zařídili i pomohli s přihlášením k odběru energií, což nám ušetřilo velmi práce a zařizování, takže ve finále se tak celá koupě domu zdála velice jednoduchá a pohodlná. Tímto velice doporučuji skutečně profesionální tým pana Kubeše a ještě jednou moc děkujeme.

Pavlína Dymáková Jindřichův Hradec

Dobrá práce…👍

Jaroslav Šilha Soběslav

Na jaře tohoto roku jsme s panem Kubešem nasdíleli svůj investiční záměr a díky jeho znalostem a zkušenostem na trhu nemovitostí jsme naši investici úspěšně zrealizovali. Jeho služby a jeho profesionální přístup tímto velmi oceňujeme.

Radek Havlík Jindřichův Hradec

Děkuji za zprostředkování koupě nemovitosti. Ze strany pana Kubeše je jednalo o velmi kvalitní, profesionální a lidský přístup. Pana Kubeše rozhodně doporučuji. Příjemné a profesionální vystupování.

Karel Beneš Jindřichův Hradec

Hledal jsem s přítelkyní byt a narazil na p. Jana Kubeše, který si s námi domluvil hned druhý den schůzku. I když jsme neměli žádné dřívější zkušenosti s koupí bytu pan Kubeš nám vše do detailu vysvětlil. Doporučil nám financování ve spojení Partners. Vše postupovalo rychle a já nemusel nic řešit. Vše zařídil pan Kubeš, který je ochotný, příjemný a snaží se Vám ve všem vyhovět. S přítelkyní jsme byli maximálně spokojení.

Tomáš Louša Jindřichův Hradec

S pomocí pana Kubeše při prodeji chaty jsme byli maximálně spokojeni a nedovedeme si představit prodej bez jeho zkušeností. Jednání bylo rychlé. Pana Jana Kubeše doporučujeme dalším klientům pro jeho profesionální a pohodový přístup.

D. a P. Havlíkovi Jindřichův Hradec

Měli jsme možnost koncem loňského roku spolupracovat s panem Kubešem. Pan Kubeš jako realitní makléř splnil naše veškeré požadavky na profesionálním přístupu. Je nadmíru ochotný, vstřícný, důvěryhodný, dochvilný a spolehlivý, korektní a příjemně vystupující. Vše z hlediska jeho profese zajistí s dokonalostí a grácií, bez zbytečných odkladů a s naprostou jistotou. Můžeme vřele doporučit.

Manželé Koneční Jindřichův Hradec

Výborná spolupráce, ochota, rychlost, co opravdu oceňuji je, že nám byla doporučena finanční poradkyně která nám vše ochotně a svižně zařídila. Určitě doporučuji.

Denisa Dejová České Budějovice

Služby paní Mgr. Bauerové vřele doporučuji. Prodej nemovitosti proběhl naprosto v pořádku, a to právě díky paní Bauerové. Se vším skvěle poradila, pomohla a celkový proces mi velmi usnadnila.

Dominika Čápová České Budějovice

Doposud nejlepší makléřka s jakou jsem měl tu čest jednat. Skvělý přístup , ochota , loajalita , důvěryhodnost, atak dále a tak dále. Jedním slovem JEDNIČKA v oboru.!!!

Filip Leština

Oslovila jsem pana Kubeše s prodejem mého bytu. Jeho jednání, zkušenosti, způsob komunikace mě přesvědčili, že je profesionál. Nakonec jsme se domluvili na pronájmu bytu. Pan Kubeš s paní Lešetickou vše zařídili, byt pronajali, bez toho abych musela cokoli zařizovat. Bydlím od uvedeného bytu daleko, nemusím tam ani jezdit a na účet mi chodí peníze. :-) Skvělá spolupráce. :-) Děkuji a vřele doporučuji.

Jarmila Králová Jindřichův Hradec

Realitní služby téměř nadstandardní. Rada a velmi aktivní pomoc s prodejem i koupí nemovitosti a se všemi příslušnými potřebnými záležitostmi.

Pavel Macek Milevsko

Rozhodla jsem se, že prodám byt a zároveň koupím menší. Díky špatné spolupráci s oslovenou realitní kanceláří jsem se dostala do ""patové situace"". Shodou náhod se objevil pan Kubeš, se zájmem vyslechl můj problém a vzápětí začal jednat. Byla jsem překvapená jeho zájmem, ochotou a vstřícností. Během pár měsíců jsme společně, ale hlavně jeho přičiněním, vše zvládli. Bydlím, bez starostí a nejistoty. Byla jsem velice spokojená s jeho přístupem a zájmem, ve spolupráci s jeho asistentkou paní Lenkou Lešetickou jsme vše zajistili a vyřídili. Odvedli skvělou práci, na které je vidět, že ji dělají rádi a že je baví. Chválím, chválím a ještě jednou chválím. Všem doporučuji a ještě jednou moc děkuji.

Jitka Jeřábková Jindřichův Hradec

Byli jsme velmi spokojeni s prací pana Kubeše při prodeji našeho bytu v Českých Budějovicích. Vše proběhlo v pořádku a ze strany pana Kubeše profesionálně. Doporučujeme.

Maurenzovi Jindřichův Hradec

Skvělá spolupráce. Není absolutně co vytknout. Do budoucna bych nevolil jinak. 10/10.

Ondřej Gába Písek

Paní Waloszková je profesionální, velmi ochotná a příjemná, mohu jen doporučit

Helena Vlková

Výborná spolupráce, vstřícné a pohotové jednání, výborná komunikace. Obchod proběhl rychle, bez problémů. Velmi mě potěšil kompletní servis, kdy za mě bylo vyřízena potřebná administrativa a já neztrácel čas papírováním a běháním po úřadech. Pan Kubeš má výbornou asistentku, která se v jeho nepřítomnosti snaží vše řešit obratem tak, aby jste měli vždy aktuální informace o stavu prodeje.

Zdeněk Přech Jindřichův Hradec

Michaela nám zprostředkovala nákup i prodej nemovitosti a můžu ji vřele doporučit. Má velmi profesionální přístup, je dochvilná a připravená. Velmi oceňuji to, že opravdu dotahuje projekty až do konce.

MP Milevsko

Chtěla bych poděkovat za profesionální přístup, ochotu a vstřícnost realitní makléřky paní Miroslavy Bauerové. Vždy mě podala jasné a srozumitelné informace. Spolupráce s ní byla spolehlivá, rychlá a příjemná. Ještě jednou moc děkuji.

Renata Žižková Soběslav

Oslovil jsem pana Kubeše při prodeji bytu. Pan Kubeš byl ochotný, velice rychle sehnal kupce a vše potřebné za mě vyřídil. Vím, že bych pana Kubeše znova kontaktoval pro další spolupráci.

Jaroslav Lidinský Jindřichův Hradec

Vše proběhlo naprosto v pořádku. Děkuji hlavně Janu Kubešovi, jeho práce si vážím.

Jan Novák Jindřichův Hradec

Doporučuji realitní kancelář Next reality zastoupenou panem Janem Kubešem a asistentkou paní Lenkou Lešetickou. Prodej mojí nemovitosti proběhl po všech stránkách velice profesionálně bez jakýchkoli problémů .Super jednání.

Venuše Silbernaglová Kladno

Jednalo se o prodej bytu v Jindřichově Hradci. V lednu 2020 zadáno a i přes "" krizi"" a ""karanténu"", která vše zkomplikovala, byl uzavřen úspěšný prodej nemovitosti. Pan Kubeš je velmi flexibilní člověk, dokázal vždy najít čas ke schůzce i v ČB, kde pracuji. Zařídil vše potřebné, vysvětlil mě neznámé pojmy a dojmy a asistentka paní Lešetická je očividně pravou rukou v tomto týmu. Podpis smluv, přepis bytu, doplacení hypotéky, odhlášení plynu a elektřiny..... vše vyřešeno. Ještě jednou díky za skvělou zkušenost a spolupráci mohu jen a jen doporučit.

Vladimír Školka Jindřichův Hradec

S Míšou se mi spolupracovalo skvěle - vše, co jsme dohodly, vždy platilo, navíc je velmi milá a vstřícná:) Sama vždy proaktivně hledala cesty řešení tak, aby obě strany byly ošetřené a provedla nás celým procesem včetně pomoc se zápisy, převody energií, zkrátka kompletní servis. Vřele doporučuji:)

Jana Humpálová Písek 1

Prodávali jsme dům. Tuto realitku můžu jen doporučit. Vstřícnost a ochota je zde na prvním místě. P. Lešetická má velmi milý a profesionální přístup.

Monika Svačinová Jindřichův Hradec

Moc milá paní👩 opravdu ochotná a spolehlivá. Určitě doporučuji paní Bauerovou jsem ráda, že jsem dostala kontakt na prodej mé nemovitosti.. Dokázala zázraky 😊💐🌷🌹🍀správný člověk na správném místě 🍀🌹🌷💐férové jednání atd... 🌹🍀

Mirka Šírková České Budějovice

Ráda bych touto cestou poděkovala p. Bauerové za skvělý přístup při koupi nemovitosti. Kvalita jejich služeb, znalosti v daném oboru a osobní přístup mě velmi mile překvapil. Své práci na 100 % rozumí a nebyl žádný problém v komunikaci i mimo pracovní dobu. V budoucnu bych neváhala p. Bauerovou znovu oslovit. Doporučuji a velmi děkuji!

Andrea Tobolková České Budějovice

Díky paní Bauerové jsem velice rychle během jednoho měsíce a bez jakýkoliv starostí prodala byt. Dá se říct, že jsem vše nechala na paní Baurové a má důvěra v ní se velice vyplatila. Nemusela jsem se o nic starat a jako matce na mateřské dovolené mi to velice pomohlo. Nemusela jsem dojíždět, vše jsme ihned řešily telefonicky a do druhého dne vše paní Bauerová vyřešila. Vřele tuto energickou a ochotnou mladou paní všem doporučuji a rozhodně jejich služeb při koupi nemovitosti v budoucnu využiji.

Zuzana Linhartová České Budějovice

Děkujeme p. Kubešovi a jeho asistence p. Lešetické za perfektně odvedenou práci při zprostředkování prodeje domu. Zejména musíme vyzdvihnout férové, kvalitní a rychlé jednání ,ochotu, příjemné a vstřícné vystupování . P. Lešetická vždy ochotně se vším pomohla a poradila. Díky za opravdu profesionální přístup a odvedenou práci. Vřele doporučujeme!

manželé Raušerovi Netolice

Při koupi bytu jsme byli spokojeni s profesionalitou, rychlostí, vstřícností a příjemným jednáním realitního makléře firmy NEXT REALITY Group a.s. pana Jana Kubeše a jeho pracovním týmem.

Vavříkovi Písek

Pan Jan Kubeš je veliký sympaťák a člověk na svém místě. Určitě by jsme ho doporučili našim známím a okolí. S pozdravem Stropkovi

Václav Stropek

S prací pana Jana Kubeše jsem spokojená na 100%. Zařídil mi prodej bytu v Praze v návaznosti na koupi bytu v Českých Budějovicích. Velice ochotný, sympatické vystupování. Vzniklé problémy uměl vyřešit. V polovině března 2020 jsem začala řešit prodej X koupi bytu, 1.6.2020 jsem již bydlela v ČB.

Zdenka Kracíková Jindřichův Hradec

Vstřícné jednání, kvalitní a podrobné informace o nemovitosti, rychlá příprava podkladů pro převod nemovitosti. Všem doporučuji.

Milan Šmíd Jindřichův Hradec

Můj dojem a osobní zkušenost? Velmi příjemná dáma, která nijak nepropaguje své ego, ale klidně a soustředěně pracuje ... a má výsledky! Moc děkuji!

Stanislava Brůhová České Budějovice

Velice profesionální a příjemná makléřka. Naprostá spokojenost - vřele doporučuji.

Lenka Dulíková Karlovy Vary

Paní Bauerové patří náš velký dík a uznání. Prodej našeho bytu byl rychlý, bezproblémový a my jsme nemuseli prakticky nic řešit, což nám s malým dítětem velmi pomohlo. Přístup, ochota, profesionalita a lidskost je na úplně jiné úrovni, než jsme byli doposud zvyklí. Maximálně doporučujeme.

Pavel Sychrovský České Budějovice

Kupovala jsem nemovitost která byla v nabídce RK a jednala jsem s p. Kubešem. Vždy byl ochotný, příjemný, o průběhu jsem dostávala informace. Když jsem měla nějaký dotaz nebyl problém mu zavolat, pokud nemohl zrovna volat, ozval se jak to bylo možné. K podpisům smluv jsem nemusela jet do Jindřichova Hradce, p. Kubeš přijel do Českých Budějovic, pro mne to byla veliká výhoda. Vše proběhlo podle domluvy. Na základě výborných zkušeností jsem dál s p. Kubešem jednala a pomohli mi s paní L. Lešetickou najít vhodné podnájemníky do koupené nemovitosti. Opět to bylo ochotné, příjemné a vstřícné vystupování. Jsem spokojená a doporučuji všem. Tuto recenzi si zasloužíte, děkuji moc a pokud bych někdy potřebovala, určitě se obrátím zase na Vás.

Zdena Zemanová Jindřichův Hradec

Spolupráce během celé transakce byla příkladná. Paní Bauerová byla vždy k dispozici, vstřícná, ale taky proaktivní a pohodlně nás provedla nákupem nemovitosti. Byl jsem maximálně spokojen a vlastně nadšen ze spolupráce.

Jan Hlavac Dřešínek

Profesionální přístup a bezproblémové jednání ze strany pí. Bauerové. Rychle vyřízení všech formalit kolem prodeje. Co se domluvili tak vždy platilo. Vřele všem doporučuji.

Pavel Liška Tremosna

Děkujeme p. Bauerové za profesionální a vstřícný přístup při prodeji našeho bytu. Všem doporučuji.

Zdenka a Pavel Hymrovi České Budějovice

Velmi rychlá, profesionální spolupráce. Paní Bauerová všechno okamžitě zařídila, o vše se postarala. Vřele doporučuji a těším se na další spolupráci.

Zuzana Květounová Beroun

Moc si vážím odborné a skvělé práce paní Bauerové. Jistě jí doporučím. Je skvělá.

Klára Margušová České Budějovice

Pan Kubeš byl moc příjemný pán, vše probíhalo bez problémů mohu jen doporučit

Marek Kubasek Jindřichův Hradec

Perfektní spolupráce , kompletní servis , skvělá komunikace. Vše super a za to moc děkujeme. Vřele doporučuji.

Daniel Jiráček Týn nad Vltavou

Služby paní Bauerové jsou profesionální a zároveň lidské. Celý nákup nemovitosti od prohlídky po převzetí klíčků byl naprosto hladký, bez jediné chybičky. Nemáme co vytknout. Pokud budeme v budoucnu potřebovat služby makléře, určitě se obrátíme na paní Bauerovou. Mockrát děkujeme a přejeme mnoho spokojených klientů.

Barbora Zemanová České Budějovice

Rádi bychom poděkovali paní Bauerové za její profesionální přístup a velkou ochotu při prodeji nemovitosti. Spolupráci s ní vřele doporučujeme dalším klientům.

Iveta Michalcová Včelná

Oceňuji profesionalitu a zároveň ochotu, díky které byla koupě nemovitosti jednodušší než se na první pohled zdálo. Za takový přístup děkuji.

Karolína Rejdová Praha

Byl jsem skutečně překvapen a unesen naprosto profesionální prací a přístupem paní Bauerové. Velmi rychle vyřídila všechny potřebné formality, papírování, spojení s právníky a dalšími zúčastněnými stranami. Vyřídí vše i nad rámec jejích povinností. Velmi doporučuji a sám se těším na další spolupráci.

Pavel Vacarda České Budějovice

Vše proběhlo OK. Děkuji a DOPORUČUJI !!!

Marie Strosserová České Budějovice 5

S paní Bauerovou byla perfektní spolupráce. I když kolem koupi bytu byly dohady z prodávajícím, paní Bauerová vše vyřešila ke spokojenosti obou stran. Kdybych ještě někdy měla kupovat byt - určitě bych kontaktovala tohoto realitního makléře.

Lenka Chrtova České Budějovice

Chtěli bychom spolu s bratrem poděkovat za zcela profesionální přístup paní Bauerové při prodeji nemovitosti. Informace podávala vždy obratem, vyřizovala vše srozumitelně a jasně. Jsme velmi spokojeni s jednáním. Vřele doporučujeme tuto makléřku kontaktovat.

Jitka Veverková České Budějovice

Na základě pozitivních referencí jsme se s prodejem bytu obrátili na paní Bauerovou z NEXT Reality. Již při prvním kontaktu jsem věděl, že to byla více než dobrá volba. Celý prodej proběhl velmi hladce včetně podpory renomované právní kanceláře. Moc děkujeme a určitě DOPORUČUJEME!!!

Pavel Ruža Klatovy

Paní Bauerová mi prodávala byt. Její profesionalita a ochota s lidským přístupem mne ohromovala. Při sebemenším problému, ať ze strany banky nebo kupující strany, okamžitě řešila. Pokud bych potřeboval využít služeb realitního makléře, obrátím se na paní Bauerovou.

Miloslav Švarc České Budějovice

Vřele děkuji za spolupráci s panem Kubešem při prodeji nemovitosti. Vše proběhlo hladce, profesionálně, vše za nás zařídila i jeho asistentka paní Lešetická. Byl jsem velice spokojený a pana Kubeše rozhodně všem doporučuji.

Josef Vlk Jindřichův Hradec

Výborná, velice spolehlivá, energická, příjemná, mohu vřele doporučit.

Roman Vlček České Budějovice

Vše proběhlo bez problémů, profesionální přístup, mohu doporučit.

Radek Bárta České Budějovice 5

Ráda bych tímto poděkovala paní Bauerové za profesionální a vstřícný přístup při pronájmu nemovitosti. Velmi si cením toho, že ve chvíli, kdy se vyskytly komplikace způsobené vládními opatřeními proti šíření nemoci covid-19, a my jsme nemohli dostát svému závazku, paní Bauerová pomohla situaci vyřešit ke spokojenosti všech klientů.

Michaela Fenckova České Budějovice

Dobrý den, na p. Kubeše jsem se obrátil s nabídkou prodeje bytu. Během velice krátké doby byl byt prodán, prodával jsem tzv. na klíč, to znamená, že p. Kubeš veškeré náležitosti samostatně vyřídil. Mohu vyslovit absolutní spokojenost.

René Honzík Třeboň

Děkujeme paní Bauerové za pomoc při prodeji našeho bytu. Oceňujeme zejména profesionální přístup k celé záležitosti, který zahrnoval veškeré věci spojené s nafocením bytu pomocí profesionálního fotografa, online inzerce, zprostředkování a provádění prohlídek zákazníků jakož i veškerou poradenksou činnost v oblasti orientace na trhu s nemovitostmi. V samotné fázi prodeje bytu zkontaktování s právnickou podporou a doladění všech ostatních nezbytných formalit, ve kterých se běžný smrtelník těžko orientuje. To vše za neustávající dobré nálady a úsměvu na tváři.

Martin Skočdopole České Budějovice

Rad bych vyzdvihl profesionalni pristup,ochotu a mile jednani pani Misi.Dekuji.

Milan Hulan Tábor

Děkuji za velmi dobrou službu. Kvalita, rychlost, jistota. Mohu pouze doporučit.

Martina Šulcová Jindřichův Hradec

Profesionální přístup a ochota Mgr. Bauerové, na té nejvyšší úrovni. Mohu všem doporučit její služby, vše bez komplikací a prodlení. Naprostá spokojenost.

Janečková České Budějovice

Skvělá zkušenost a opravdu perfektní a profesionální, přesto však lidský přístup. Paní Bauerová byla velmi milá a ochotná. Vše se řešilo rychle, na emaily a telefony odpovídala hned a vždy dodala co slíbila zaslat. Jednání bylo vždy v přátelském duchu i přes zdržování od banky. Také oceňuji, že vše bylo jasně vysvětleno a všechny důležité informace byly sděleny hned na začátku jednání. Velmi děkuji a mohu jen doporučit.

Michal Rohlena České Budějovice

Spolupráce s panem Kubešem mě příjemně překvapila, prodej bytu proběhl rychle, jednání pana Kubeše bylo profesionální.

Jan Voráček Jindřichův Hradec

Chci poděkovat paní Lešetické za profesionální práci a naprosto bezproblémovou realizaci koupě nemovitosti . Děkuji, Čadek

Karel Čadek Jindřichův Hradec

Paní Tůmové jsme svěřili prodej naší zemědělské usedlosti nedaleko Písku. V domě se uskutečnilo mnoho prohlídek a vždy jsem dostala aktuální informace o jejich průběhu. Reagovala okamžitě na sms i volání. Prodej se nedávno ukončil a vše v závěru proběhlo hladce a dle domluvy.

Markéta Filipová Praha

Chtěli bychom vyjádřit poděkování (za velice kvalitní práci a profesionální přístup) Vaší realitní makléřce paní Lešetické. Díky ní a panu Kubešovi proběhl prodej bytu 2+1 v Jindřichově Hradci bez nejmenších problémů. Opravdu oceňujeme jejich práci a díky této dobré zkušenosti budeme doporučovat všem svým známým.

Milena Tesařová a Jan Tesař Jindřichův Hradec

Děkuji panu Kubešovi i všem jeho spolupracovníkům včetně právního zastoupení pana Mgr. Písečky za příjemný a ryze profesionální přístup. Vše proběhlo k naprosté spokojenosti. Budu všem doporučovat.

Zdeněk Musil Liberec 3

S panem Kubešem jsme spolupracovali při koupi bytu. Musím říct, že vše proběhlo nad očekáváni - velmi rychle a hladce. Pana Kubeše doporučuji všemi deseti. Velký dík patří i paní Lešetické, která zařídila veškeré následné formality. Děkujeme

Adéla Kloudová České Budějovice

Pan Kubeš má naprosto profesionální přístup. Schopný obchodník, který dotáhnul prodej obou mých nemovitostí až do konce, vetne vyřízení všech náležitostí s převodem energií. Při dalších prodejích či nákupech nemovitosti budu vždy kontaktovat pana Kubeše.

Richard Honzovic Jindřichův Hradec

Paní Bauerová nám zprostředkovala prodej i koupi nemovitosti. Obě akce proběhly s profesionálním přístupem hladce a rychle. Při prodeji našeho bytu výborná příprava na focení, rychlý prodej nemovitosti. Z naší strany 100% spokojenost. Vřele doporučujeme dalším klientům.

David Kolář Česke Budějovice

Velice dobře a profesionálně odvedená práce od paní Mgr. Bauerové. Skvělý přístup od začátku až do předání nemovitosti. Jestli někoho oslovit při prodeji nebo koupi nemovitosti, tak právě paní Mgr. Bauerovou. Moc Vám děkujeme.

Michal Havlík České Budějovice

Paní Bauerové patří velká poklona. Během prodeje bytu šlo vše hladce od začátku do konce. Komunikace, přístup, lidskost, profesionalita - vše na jedničku. Maximálně doporučujeme.

Pavel Sychrovský

Hledal jsem byt v oblasti Jižních Čech a na webu jsem našel jeden zajímavý byt v Bechyni, který nabízel pan Kubeš. Ihned se mi ozval na můj ohlas a i když jsem ještě byl jenom v stadiu prodeje předešlého bytu, kde bylo potřeba ještě čekat asi měsíc, byl pan Kubeš velice ústřetový a ukázal mi několik bytů, všechny moje požadavky mi kdykoliv a v nejbližší době vždy vyplnil, vyšel v ústřety i v otázce zálohy a sepsaní všech potřebných dokumentů pro mně výhodně v Praze. Prostě se s ním pracovalo velice dobře. Vždy byl milý, usmívavý a vstřícný. Velice mu tímto za vše děkuji a všem ho rád a vřele doporučuji.

Ing. Karol Neznik Jindřichův Hradec

Musím velmi ocenit skvělý a profesionální přístup paní Bauerové. Po dobu celého obchodu jednala vždy rychle a v přátelském duchu. Byla radost s ní spolupracovat a touto formou bych jí rád ještě jednou poděkoval a vřele všem doporučil.

Jiří Ťápal České Budějovice

S Janem Kubešem jako makléřem jsem měl čest spolupracovat již vícekrát. Ať už při prodeji mé nemovitosti, tak při nákupu nové nemovitosti. Díky němu bydlím podle svých představ a jeho odbornost a práce na mém případu byla více než skvělá. Vždy s ohledem a odborností zastupoval obě dvě zúčastněné strany. Spolupráci s ním mohu jen doporučit.

Jan K. Jindřichův Hradec

Byli jsme velmi spokojeni s panem Kubešem, neboť má velice solventní přístup a lidské jednání, snaží se dělat maximum pro spokojenost zákazníků, jsme rádi, že jsme takového realitního makléře dohledali.

Kočovi Jindřichův Hradec

Paní Míša je pro mě jednička. Prodej bytu proběhl, nad naše očekávání velice rychle a hladce. Je skvělé, že ještě v dnešní době se najdou lidé, které svou práci dělají s láskou a ochotou pomoct a ne si jen vydělat. Vřele doporučuji

Balounová Romana České Budějovice

Chtěl bych touto cestou ještě jednou moc poděkovat paní Bauerové za zprostředkování prodeje bytu. Od našeho prvního setkání na mě působila velmi mile a profesionálně, což se po celou dobu nezměnilo. Určitě doporučuji paní Bauerovou jako skvělou makléřku. Ještě jednou díky :-)

Tomáš Blažek

Děkuji p. Kubešovi a p. Lešetické za ochotné a vstřícné jednání při koupi bytu. Spolupráci s tímto týmem vřele všem doporučuji. V budoucnu se kdykoliv budu potřebovat na ně obrátím o pomoc.

Lenka Štemberková Písek

Velmi vstřícná, ochotná pomoci, super přístup k zákazníkovi. Nemáme jedinou připomínku. Moc děkujeme za pomoc při převodu zakoupené nemovitosti a přechodu k dodavateli energií. Můžeme paní Bauerovou jen doporučit.

Marie Tůmová Jarošov nad Nežárkou

Jak s panem Kubešem, tak s jeho asistentkou paní Lešetickou jsem byl velmi spokojen. Veškerá komunikace byla vedena profesionálně a srozumitelně. V průběhu celé spolupráce nenastal žádný problém. Sám jsem vybíral zprostředkovatele realitních služeb podle internetových recenzí a tuto můžu upřímně doporučit. Vyzdvihnul bych přímé a férové jednání, skvělou flexibilitu v domlouvání jakýchkoliv termínů a ochotu pomoci nejenom v úřednických záležitostech. Z vlastní zkušenosti vím, že v realitních službách se ne vždy potkáte s tak výborným přístupem, jaký nabízí pan Kubeš a paní Lešetická. Ještě jednou Vám děkuji.

Josef Drobilič Jindřichův Hradec

Při prodeji mé chaty na Orlické přehradě jsem kontaktovala pana Kubeše. Pan Kubeš byl velice vstřícný, měl profesionální přístup, vše zařídil za mě včetně smluvní dokumentace i návrhu na vklad. Přestože to nebyl úplně jednoduchý prodej, zvládl to na jedničku. Všem mohu pana Kubeše vřele doporučit.

MUDr. Jana Roberta Sereghy Jindřichův Hradec

Děkuji za zprostředkování prodeje nemovitosti. Ze strany pana Kubeše bylo vše kvalitní a profesionální. Hlavně musím poděkovat paní Lešetické, která vše zajistila a já se de facto nemusela o nic starat. Hlavně ta rychlost se kterou byla nemovitost prodána. Doporučuji všem tuto společnost.

Iva Anderle Jindřichův Hradec

Ráda bych touto cestou ještě jednou moc a moc poděkovala paní magistře Mirce Bauerové za pronájem nemovitosti. Paní makléřka dokázala i za ztížených podmínek způsobených coronavirem pronajmout byt. Pro mne naprosto bez starostí, vše zařídila, neustále byla se mnou v kontaktu. Velice oceňuji milým, vstřícným, profesionální a hlavně lidský přístup. Je to člověk na správném místě. Splnila moje očekáváni a ráda ji doporučím všem známým. Ještě jednou děkuji!

Lucie Volemanová České Budějovice

Paní Bauerová nám pomohla se vším ohledně dokumentů, hlídala termíny a celý proces koupi domu byl rychlý. Má profesionální přístup a spolupracuje s právníkem v ČB, který odvedl skvělou práci (kupní smlouva, úschova). Rozhodně můžeme paní Bauerovou doporučit.

Kateřina České Budějovice

Rád bych vyzdvihl profesionální přístup, ochotu a milé jednání.

České Budějovice

Velmi ráda bych chtěla poděkovat paní Bauerové za úžasné, rychlé, absolutně plynulé zprostředkování koupě bytu. Neumím si představit, že by koupě bytu mohla být ještě snadnější. Paní Bauerová se o vše postarala a srozumitelně vysvětlila všechny kroky celého procesu. Prakticky jsem jen přišla ve smluvený termín na dané místo, podepsala smlouvy a nemohla se dočkat předání bytu. Nic jsem nemusela řešit. Proto jedině musím paní Bauerovou všem vřele doporučit.

Aneta Fremlová České Budějovice

Chtěla bych paní Bauerové poděkovat za velmi profesionálně odvedenou práci. Jedná rychle, rázně, přitom velmi lidsky. Je vidět, že se ve svém oboru vyzná a práce ji baví. Mohu jen doporučit.

Ivana Codlová Velešín

S paní Bauerovou jsem byla velmi spokojená, vždy mi vyšla vstříc, jednala férově a velmi empaticky. Vždy splnila, co slíbila. Určitě paní Bauerovou doporučím svým známým

Žaneta Matunáková České Budějovice

Ráda bych poděkovala panu Kubešovi za pomoc při koupi bytu. Spolupráce probíhala bez komplikací s maximálním nasazením a snahou vyhovět všem mým požadavkům. Doporučuji a ještě jednou děkuji.

Maria Andrusiak České Budějovice

Začátkem tohoto roku jsme se rozhodli prodat náš byt a koupit dům. Naše volba padla na realitní kancelář pana Kubeše, který se hned pustil do práce. Měli jsme možnost být i prohlídky našeho bytu, kterou naplánoval. Vše bylo naprosto úžasné, profesionální a bez jediného problému. Moc děkujeme jemu i jeho asistence paní Lešetické, která vždy ochotně pomohla a se vším poradila. Ještě jednou moc děkujeme za úžasný přístup a pomoc při prodeji a následně koupi.

Petra Štěrbová Jindřichův Hradec

Muzu vsem jenom doporucit. Pri prodeji nemovistosti bylo vse potrebne zarizeno a domluveno. Nadstandartni a proklientsky pristup. Dekuji a preji Vam spoustu spokojenych klientu jako jsem byl ja.

Lukas Dvorak Ceske budejovice

Služby paní Mgr. Bauerové můžeme vřele doporučit. Nákup nemovitosti nám velice usnadnila a patří jí náš velký dík. Již její inzerát nás zaujal a byt nám moc hezky odprezentovala. Ve všech našich požadavcích nám vyšla vstříc a zajistila nám potřebné dokumenty. Paní Bauerová s námi jednala velice férově a při osobním kontaktu byla vždy přátelská. S jejími službami jsme byli velice spokojení.

Lukáš Mlčoch a Terezie Carbová České Budějovice

Ráda bych poděkovala paní Bauerové za její ochotný přístup a služby při zprostředkování prodeje bytu. Od začátku naší komunikace byla velice profesionální, skvěle připravená již od první prohlídky až po finální předání nemovitosti. Na rozdíl od jiných makléřů, se kterými jsme se setkali, byla komunikativní, milá a vždy ochotná cokoli vysvětlit. Tímto ještě jednou děkujeme za skvělou spolupráci!

Magda Mikulášová České Budějovice

Velké díky patří panu Kubešovi za jeho rychlý profesionální přístup s velkorysou pomocí nad rámec jeho povinností . Profesionální přístup, příjemné vystupování a ochota pomoci k nezaplacení, děkuji ještě jednou a v budoucnu se na Vás určitě obrátím .

Lucie Zástěrová České Budějovice

Rozhodla jsem se oslovit pana Jana Kubeše pro prodej bytu v Č.Budějovicich. Již po první schůzce jsem byla ráda, že jsem zvolila NEXT REALITY s panem Kubešem, který za mě vše zařídil a zajistil potřebné formality. Touto cestou, bych mu chtěla ještě poděkovat za velice vstřícné a lidské jednání. Jeho schůzky byly vždy pečlivě a časově naplánované předem, aby oběma vyhovovaly. Poděkování i asistence paní Lence Lešetické, která zařídila vše potřebné pro převody bytu a energií. Určitě moc doporučuji. Děkuji za skvěle odvedenou práci.

Jana Honsová České Budějovice

Rádi bychom touto cestou ještě jednou poděkovali p. Bauerové za prodej nemovitosti, kdy během jednoho týdne pro nás bez starostí prodala byt. Naprosto nás odzbrojila svým milým, vstřícným, profesionálním a hlavně lidským přístupem. Je to člověk na správném místě. Pomohla nám připravit nemovitost tak, aby působila na zájemce co nejlépe. Umí se na nemovitost dívat očima kupujícího, vidí ji realisticky a ví, na co se zájemci zaměřují. Splnila naše očekáváni a rádi ji doporučíme našim známým. Ještě jednou děkujeme!

Karin Uhlíková, Jakub Plojhar České Budějovice

Děkuji p. Bauerové za profesionální přístup, vstřícnost, ochotu a stále dobrou náladu i přes některé překážky, které se v průběhu realizace vyskytly. Klidně bych p. Bauerovou doporučila svým blízkým, pokud by potřebovali její služby. děkuji.

V. Klimešová České Budějovice

Děkuji panu Kubešovi i jeho asistentce paní Lešetické za výborně odvedenou práci. Rychlé jednání, kvalita, příjemné vystupování a vše vyřídili za mě. Mohu vřele doporučit.

Jaroslav Zevel Jindřichův Hradec

Ráda bych zde ještě jednou poděkovala paní Mgr. Bauerové za zprostředkování pronájmu bytu. Po mé předchozí negativní zkušenosti s pronájmem (jiná RK) to pro mne byla osvěžující, nadějná a pozitivní zkušenost - skvělý přístup, profesionalita, přitom lidsky přívětivé a vlídné jednání, pro mne vše bez jakýchkoliv starostí. Připojuji se k positivním referencím, děkuji a doporučuji!

Eva Alterová České Budějovice

Při prodeji mého bytu bylo jednání s panem Janem Kubešem na profesionální úrovni, korektní, rychle si u mě získal plnou důvěru a vše proběhlo v klidu tak, jak by to mělo vypadat. Proto jmenovaného makléře a jeho spolupracovníky vřele doporučuji všem, kdo chce prodat nebo koupit nemovitost. Dávám jedničku.

Vladimír Glovan Jindřichův Hradec

Od pana Kubeše byl výborný přístup i přes nečekané komplikace v případu. Vždy nám byl velmi nápomocen a informoval nás o průběhu případu. Mohu jen vřele doporučit.

Pavla Šedivá Jindřichův Hradec

Spolupráci s panem Kubešem můžeme jen doporučit. Je to velice spolehlivý a profesionální odborník v oblasti realit. Měl naši plnou důvěru a jsme mu vděční za kvalitní služby a úspěšně zrealizovaný obchod. I zde platí, že když dva dělají totéž, není to totéž a že práce odvedená se srdcem je cítit. Děkujeme moc.

Renáta Růžková Jindřichův Hradec

Opravdu mimořádně vstřícný a bezproblémový přístup po celou dobu jednání. Hodnocení 1!!!!!!

Jana a Petr Velešcký České Budějovice

Paní magistru Bauerovou jsem kontaktovala po předchozí výborné zkušenosti, tentokrát s žádostí o pomoc při prodeji pozemku. Tento nelehký úkol zvládla navíc v nelehké koronavirové době nad mé očekávání. Byla se mnou v kontaktu, o všech svých krocích mě informovala a plně respektovala mé požadavky. Paní magistra je nejen profesionálem na svém místě, kterého budu doporučovat všem, kteří budou mít zájem o ty nejkvalitnější služby v oboru prodeje nemovitostí, ale hlavně člověkem, který svoji práci bere jako své poslání - vkládá do ní velkou dávku pochopení, empatie a vstřícnosti. Její služby jsou nejen komplexní, ale hlavně nadstandardní. Brzy se těším na naši další spolupráci, protože pro prodej další nemovitosti mám jasnou volbu!

Radka Volfová České Budějovice

S panem Kubešem jsme byli při koupi chaty v Novém Bozděchově velice spokojeni. Pan Kubeš je velice příjemný a ochotný. Ostatním klientům pana Kubeše vřele doporučujeme.

M. a R. Vodičkovi Jindřichův Hradec

Při jednání o koupi bytu s paní Lešetickou příjemné a profesionální jednání. Vřele mohu doporučit.

Martin Urbánek Jindřichův Hradec

Chtěla bych poděkovat milé makléřce paní Bauerové za pomoc při prodeji bytu. Jednání bylo profesionální, pohodové a vstřícné. Určitě ráda doporučím. Zároveň chci poděkovat i právní zástupkyni paní Mgr. Písečkové za velmi profesionální, rychlý a ochotný přístup.

Jitka Ondrová Sochová Český Krumlov

S prodejem chaty v Dobešicích u Kluk jsem s panem Kubešem byla spokojená. Díky profesionálnímu přístupu a velkému množství domluvený schůzek se podařilo najít nové majitele, kteří se budou starat a náročnou bonsaiovou zahradu. Smlouva a přepis proběhla v krátkém termínu k oboustranné spokojenosti.

Iva Šímová Jindřichův Hradec

Děkuji za vstřícné a rychlé jednání ze strany pana Kubeše a jeho asistentky. Byla jsem velmi spokojená s profesionálním přístupem a komunikací, která byla jak osobní, telefonická i mejlová.

Iva Šímová Písek

Spolupráce s panem Kubešem mne velmi příjemně překvapila. Velice si vážím nejen profesionálního přístupu, ale i lidskosti, milého přístupu a chování. Cítila jsem k němu důvěru. A to jsou bonusy k jeho už tak perfektně odvedené práci. Děkuji. Dokonce jsem jej doporučila přítelkyni, která byla také spokojená.

Renata Volfová Jindřichův Hradec

Velmi děkujeme paní Bauerové za vstřícné a rychlé jednání při prodeji i koupi bytu. Paní Bauerová je velice spolehlivá, vše ihned zařídila, věděla si rady při řešení vzniklého problému. Také je velice lidská a rádi jsme s ní spolupracovali. Rádi paní Bauerovou doporučíme.

Lenka Bátinová České Budějovice

S paní Lešetickou mám výborné zkušenosti, pomáhala mi s výběrem podnájemníků. Prohlídky bytu byly jen na ní, protože bydlím 70km od nemovitosti. Zájemcům se věnovala i o víkendech když bylo třeba, toho si cením protože musela dojíždět. Vždy mě informovala, jak o prohlídkách tak o lidech. Nevěděla jsem o pronájmu nic, takže mi vše vysvětlila a doporučila jak nastavit platby abych měla přehled atd. Vypracovala nájemní smlouvu a vše potřebné o nic jsem se nemusela starat. Nájemníci bydlí od 1.5.2019 a není žádný problém, jsme spokojeni obě strany, díky zodpovědnému a profesionálnímu přístupu p. Lešetické. Má příjemný, ochotný a lidský přístup. Pokud někdo bude potřebovat pomoct, určitě se s důvěrou obraťte na paní Lešetickou, vřele a ráda doporučuji. My jsme to zvládly i na dálku moc děkuju.

Zdena Zemanová Jindřichův Hradec

Pan Kubeš je profesionál, moje velká spokojenost, není co vytknout, děkuji.

Václav Sedláček Borovany

Nechci se opakovat, ale musím opět potvrdit, že paní Mirka dokáže opravdu nemožné, je to jedinečný člověk. Ještě jednou za vše moc děkuji, Linhartová

Hana Linhartová České Budějovice

Pana Kubeše můžu jen a jen doporučit. Kupovali jsme byt v ČB ,který jsme našli na stránkách. Velice milé jednání, na vše vždy rychle reagoval, nemuseli jsme se v podstatě vůbec nic řešit. Určitě bych ho doporučila všem.

Jiřina Lhotková České Budějovice

Paní Bauerová nám moc pomohla k našemu novému bydlení. Byla velice ochotná, milá, vstřícná a vyhověla všem našim požadavkům. Moc si ceníme hlavně i pohotovost paní Bauerové, že dokázala vše rychle za nás vyřešit a se vším poradit.

Filip Vojtek České Budějovice

Se spoluprací s panem Kubešem jsem velmi spokojen. Na čem jsme se dohodli, tak to platí, jeho přístup je velmi vstřícný a férový. Pana Kubeše mohu všem s klidným svědomím velmi doporučit. Zároveň bych chtěl velmi poděkovat paní Lešetické, spolupráce s ní je vynikající. Kéž by všichni realitní makléři odváděli svojí práci ve srovnatelné kvalitě. Děkuji moc.

Jan Kaiser Jindřichův Hradec

Obchod proběhl rychle dle našich požadavků. Problémy vyřešeny obratem. Velmi ochotný člověk. Líbilo se nám, že věděl co prodává, je dobře obeznámen s nemovitostí. Velmi lidský přístup.

Ludmila Crdlíková Jindřichův Hradec

Děkuji panu Kubešovi i jeho asistentce paní Lešetické za skvěle odvedenou práci při prodeji mého bytu v Praze. Rychlé, milé a kvalitní jednání, příjemné vystupování. Všechny potřebné dokumenty vyřídili za mne. Vřele mohu pana Kubeše i paní Lešetickou doporučit.

Eva Nechanická Jindřichův Hradec

Rádi bychom velice poděkovali paní Bauerové za vynikající přístup při koupi bytu. Kdykoliv jsme potřebovali, byla nám k dispozici. Vždy nám vyšla se vším vstříc. Velice profesionální jednání. Na 100% doporučujeme. Kdybychom pořizovali další nemovitost, určitě se na ní znovu obrátíme.

Krejsovi České Budějovice

Jsme s Vašimi službami maximálně spokojeni. Realitní makléřka paní Michaela Waloszková je profesionál, je na ní vidět že ji práce baví a má bohaté zkušenosti. Budeme JI doporučovat přátelům.

Jiří Žikeška

Ke spolupráci s panem Kubešem nemám výhrad, vše proběhlo bez komplikací. Jako realitního makléře ho mohu jen doporučit.

Otto Likavec Jindřichův Hradec

S panem Kubešem se mi velmi dobře jednalo. Je spolehlivý a vstřícný a snažil se vždy ochotně vyřešit všechny naše i méně běžné požadavky. S jeho pomocí byl prodej bytu hračka. Ušetřil nás spousty starostí, které by jinak padly na naši hlavu.

Jiřina Chladová Jindřichův Hradec

Byla jsem spokojená s jednáním pana Kubeše při prodeji nemovitosti. Vždy jsme se na všem dohodli a vyřešili všechny situace k oboustranné spokojenosti.

Pavlína Širůčková Jindřichův Hradec

VEDENÍ POBOČKY

ASISTENT/KA

REALITNÍ MAKLÉŘI