NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY MLADÁ BOLESLAV

Českobratrské náměstí 140/15, Mladá Boleslav 293 01
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností PKP reality s.r.o. IČ: 24155462 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Otevírací doba - kdykoliv po telefonické domluvě.

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 6602700001/5500 ; 305565280/0300
PRÁVĚ OTEVŘENO
Pondělí
09:00 - 17:00
Úterý
09:00 - 17:00
Středa
09:00 - 17:00
Čtvrtek
09:00 - 17:00
Pátek
09:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Skvělý přístup, komunikace, doporučuji.

Soňa Šiklová

Vše bylo perfektní a rychlé jako vždy. Děkuji

Filip Líhař

chtěl bych pochválit paní Šedivou z Mladé Boleslavi za její přístup, služby a ochotu. Paní Šedivá mi moc pomohla při koupi bytu.

Vondráček Mladá Boleslav

Dobrý den, tímto chci sdělit velké poděkovaní za vynikající odbornou práci pobočce v Mladé Boleslavi v čele manželů Šedivých a osobně makléřce pí. Lefnerové za spolupráci při koupi bytu, rychlé a bezproblémové řešení a pomoc s vyřizováním všech dokumentů. Tým NEXT REALITY v Mladé Boleslavi je na vysoké profesní úrovní.

Malcevova Natalie Mladá Boleslav

Chtěl bych ještě jednou poděkovat paní Melicharové za skvěle odvedenou práci při prodeji nemovitosti a rád doporučím dalším zájemcům. Moje hodnocení : 1

Milan Hančín Habřinská Stráň 168, 411 45 Úštěk

Výborná a vstřícná komunikace, skvělá spolupráce, lidský, milý a profesionální přístup. Vřele doporučuji.

Šárka Langová Mírová pod Kozákovem

Chtěl bych poděkovat paní Marcele Šedivé za pomoc s prodejem bytu, a také za obětavou pomoc s následnými přepisy energií a další administrativou. Za mne velká spokojenost... Velmi děkuji

Martin Groušl Mladá Boleslav

Byla jsem maximálně spokojena. Paní Melicharová byla velmi akční a snaživá. I přes moje obavy z nejistoty prodeje pozemku mě neustále uklidňovala ať nemám strach, že se prodá… Kdybych měla někomu někoho doporučit , určitě bych mu paní Melicharová doporučila.

Eva Bernardová

Byl jsem celkově velmi spokojen a rád s Vámi v budoucnu budu opět spolupracovat.

Trávníček Martin Mladá Boleslav

Jsem maximálně spokojená a ráda využiju I v budoucnu služeb vaší realitní kanceláře. Ráda bych dostávala nabídky bytů v Mladé Boleslavi. Nejvíce by se mi hodilo v Havlíčkově ulici a blízkém okolí. Byt o velikosti 3+1, ráda bych s lidžii, nutný je výtah, hlavně ne byt nad hlavním vchodem.Děkuji

Ilona Hartigová

Jsem velice spokojená s prodávající pí.Blankou Melicharou,spolehlivá,profesionální přístup👍

Renáta Findejsová Jukovič

Rádi bychom poděkovali paní Melicharové za skvěly přístup, rychlé a spolehlivě jednání. Všem můžeme vřele jen doporučit.

Michal Neureiter Trutnov

Chtěl bych touto cestou ocenit a pochválit realitní makléřku paní Marcelu Šedivou. Paní Šedivá po 2 roky doprovázela prodej našeho domu v hodnotě ca. 10 mil. kč v atraktivní lokalitě u Mladé Boleslavi. Provedla nás celou cestou od prvních konzultací, zcela profesionálně pořízené foto- a videodokumentace, přes řadu prohlídek až k podpisu rezervační a prodejní smlouvy, předání nemovitosti a převodu peněz. Celá spolupráce byla nejen profesionální, ale i lidsky příjemná a citlivá. Paní Šedivá byla v případě potřeby kdykoli k dispozici i v nestandardních časech jako večery nebo víkendy. Chtěl bych vás tímto požádat, zdali byste zvážil možnost nějakého ocenění paní M. Šedivé, z mého pohledu si ho více než zaslouží. Blahopřeji Vám, že máte ve firmě takové kompetentní a angažované pracovníky.

M. Klaus / jednatel Digiteq Automotive s.r.o. Mladá Boleslav

Výborná komunikace, bezproblémová spolupráce, rychlý prodej a především oceňuji profesionální přístup paní Blanky Melicharové. Vřele doporučuji!

Ludmila Gazdová Frýdek-Místek

Paní Marcelu Šedivou oslovuji ohledně realitních služeb již cca 10 let a za tuto dobu jsem byl vždy s jejím přístupem a vlídným zacházení vždy velmi spokojen.

Mlejnek Mladá Boleslav

Dobrý den, chtěl bych poděkovat slečně Ivě Lefnerové z Mladé Boleslavi za rychlý a bezchybný obchod. Komunikace, prezentace a vystupování na nejvyšší úrovni. Byt se prodal za částku o které sem ani neuvažoval. V tomto případě se mi uzavření výhradní smlouvy velice vyplatilo. Bude-li třeba, tak do budoucna určitě znovu využiji služeb slečny Lefnerové. Děkuji Next reality!

Tomáš Sedláček Mladá Boleslav

Děkujeme. Výkon paní Bc.Marcely Šedivé byl obdivuhodný. Od zpracování inzerátu, až po podpis smlouvy o prodeji. Zájemcům vřele doporučuji, pro její profesionalitu, rychlost a zároveň lidský přístup. Děkujeme také právnímu oddělení .

Michaela Maryšková

Chtěl bych ocenit a pochválit realitní makléřku paní Marcelu Šedivou. Paní Šedivá je velmi sympatická a usměvavá vždy se skvělou náladou. Provedla nás dvěma prohlídkami nemovitosti a každá byla nejen profesionální, ale i lidsky příjemná. Paní Šedivá byla v případě potřeby kdykoli k dispozici i v nestandardních časech jako večery nebo víkendy. Chtěl bych vás tímto požádat, zdali byste zvážil možnost nějakého ocenění paní Šedivé. Ještě jednou moc děkuji.

Lukaš Kubec Mladá Boleslav

Velice děkuji paní Melicharové za skvělou spolupráci a veškerý servis při prodeji moji nemovitosti.

Čeněk Mach Úpice (Úpice ) / Trutnov

Moc děkuji makléřce paní Šedivé za zprostředkování prodeje domu a za velmi vstřícný přístup. Mohu jen doporučit. Opravdu perfektně odvedené služby na úrovni.

Norbert Bárta Mladá Boleslav

Velice jsem byla spokojená s makléřkou Marcelou Šedivou, vždy dokázala poradit a pomoci a vše vyřídila k mé spokojenosti. Tím ji strašně moc děkuji

Jana Dolečková Mladá Boleslav

Přístup paní makléřky byl profesionální a zároveň i lidský. Děkujeme

Svatopluk Jánošík

Děkujeme paní Šedivé za velice příjemný a profesionální přístup při prodeji bytu. Rychlé jednání a kompletní servis.

Lukáš M. Mladá Boleslav

Děkuji paní Šedivé za zprostředkování koupi bytu. Oceňuji vysokou schopnost prizpůsobit se potřeba obou stran. Znalosti v oboru realit a financování. Poskytování služeb na špičkové úrovni.

Lukas Sustek Mladá Boleslav

Byla jsem moc spokojená se službami realitní kanceláře a s osobním přístupem paní Šedivé.

Renata Premovicová Mladá Boleslav

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI