NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY MLADÁ BOLESLAV

Českobratrské náměstí 140/15, Mladá Boleslav 293 01
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností PKP reality s.r.o. IČ: 24155462 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Otevírací doba - kdykoliv po telefonické domluvě.

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 6602700001/5500 ; 305565280/0300
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 17:00
Úterý
09:00 - 17:00
Středa
09:00 - 17:00
Čtvrtek
09:00 - 17:00
Pátek
09:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Rádi bychom poděkovali paní Melicharové za skvěly přístup, rychlé a spolehlivě jednání. Všem můžeme vřele jen doporučit.

Michal Neureiter Trutnov

Děkujeme paní Šedivé za velice příjemný a profesionální přístup při prodeji bytu. Rychlé jednání a kompletní servis.

Lukáš M. Mladá Boleslav

chtěl bych pochválit paní Šedivou z Mladé Boleslavi za její přístup, služby a ochotu. Paní Šedivá mi moc pomohla při koupi bytu.

Vondráček Mladá Boleslav

Chtěl bych ještě jednou poděkovat paní Melicharové za skvěle odvedenou práci při prodeji nemovitosti a rád doporučím dalším zájemcům. Moje hodnocení : 1

Milan Hančín Habřinská Stráň 168, 411 45 Úštěk

Moc děkuji makléřce paní Šedivé za zprostředkování prodeje domu a za velmi vstřícný přístup. Mohu jen doporučit. Opravdu perfektně odvedené služby na úrovni.

Norbert Bárta Mladá Boleslav

Skvělý přístup, komunikace, doporučuji.

Soňa Šiklová

Byla jsem moc spokojená se službami realitní kanceláře a s osobním přístupem paní Šedivé.

Renata Premovicová Mladá Boleslav

Chtěl bych ocenit a pochválit realitní makléřku paní Marcelu Šedivou. Paní Šedivá je velmi sympatická a usměvavá vždy se skvělou náladou. Provedla nás dvěma prohlídkami nemovitosti a každá byla nejen profesionální, ale i lidsky příjemná. Paní Šedivá byla v případě potřeby kdykoli k dispozici i v nestandardních časech jako večery nebo víkendy. Chtěl bych vás tímto požádat, zdali byste zvážil možnost nějakého ocenění paní Šedivé. Ještě jednou moc děkuji.

Lukaš Kubec Mladá Boleslav

Vše bylo perfektní a rychlé jako vždy. Děkuji

Filip Líhař

Chtěl bych touto cestou ocenit a pochválit realitní makléřku paní Marcelu Šedivou. Paní Šedivá po 2 roky doprovázela prodej našeho domu v hodnotě ca. 10 mil. kč v atraktivní lokalitě u Mladé Boleslavi. Provedla nás celou cestou od prvních konzultací, zcela profesionálně pořízené foto- a videodokumentace, přes řadu prohlídek až k podpisu rezervační a prodejní smlouvy, předání nemovitosti a převodu peněz. Celá spolupráce byla nejen profesionální, ale i lidsky příjemná a citlivá. Paní Šedivá byla v případě potřeby kdykoli k dispozici i v nestandardních časech jako večery nebo víkendy. Chtěl bych vás tímto požádat, zdali byste zvážil možnost nějakého ocenění paní M. Šedivé, z mého pohledu si ho více než zaslouží. Blahopřeji Vám, že máte ve firmě takové kompetentní a angažované pracovníky.

M. Klaus / jednatel Digiteq Automotive s.r.o. Mladá Boleslav

Byla jsem maximálně spokojena. Paní Melicharová byla velmi akční a snaživá. I přes moje obavy z nejistoty prodeje pozemku mě neustále uklidňovala ať nemám strach, že se prodá… Kdybych měla někomu někoho doporučit , určitě bych mu paní Melicharová doporučila.

Eva Bernardová

Děkuji paní Šedivé za zprostředkování koupi bytu. Oceňuji vysokou schopnost prizpůsobit se potřeba obou stran. Znalosti v oboru realit a financování. Poskytování služeb na špičkové úrovni.

Lukas Sustek Mladá Boleslav

Velice jsem byla spokojená s makléřkou Marcelou Šedivou, vždy dokázala poradit a pomoci a vše vyřídila k mé spokojenosti. Tím ji strašně moc děkuji

Jana Dolečková Mladá Boleslav

Chtěl bych poděkovat paní Marcele Šedivé za pomoc s prodejem bytu, a také za obětavou pomoc s následnými přepisy energií a další administrativou. Za mne velká spokojenost... Velmi děkuji

Martin Groušl Mladá Boleslav

Jsem maximálně spokojená a ráda využiju I v budoucnu služeb vaší realitní kanceláře. Ráda bych dostávala nabídky bytů v Mladé Boleslavi. Nejvíce by se mi hodilo v Havlíčkově ulici a blízkém okolí. Byt o velikosti 3+1, ráda bych s lidžii, nutný je výtah, hlavně ne byt nad hlavním vchodem.Děkuji

Ilona Hartigová

Výborná komunikace, bezproblémová spolupráce, rychlý prodej a především oceňuji profesionální přístup paní Blanky Melicharové. Vřele doporučuji!

Ludmila Gazdová Frýdek-Místek

Děkujeme. Výkon paní Bc.Marcely Šedivé byl obdivuhodný. Od zpracování inzerátu, až po podpis smlouvy o prodeji. Zájemcům vřele doporučuji, pro její profesionalitu, rychlost a zároveň lidský přístup. Děkujeme také právnímu oddělení .

Michaela Maryšková

Dobrý den, tímto chci sdělit velké poděkovaní za vynikající odbornou práci pobočce v Mladé Boleslavi v čele manželů Šedivých a osobně makléřce pí. Lefnerové za spolupráci při koupi bytu, rychlé a bezproblémové řešení a pomoc s vyřizováním všech dokumentů. Tým NEXT REALITY v Mladé Boleslavi je na vysoké profesní úrovní.

Malcevova Natalie Mladá Boleslav

Byl jsem celkově velmi spokojen a rád s Vámi v budoucnu budu opět spolupracovat.

Trávníček Martin Mladá Boleslav

Výborná a vstřícná komunikace, skvělá spolupráce, lidský, milý a profesionální přístup. Vřele doporučuji.

Šárka Langová Mírová pod Kozákovem

Chtěla bych touto cestou poděkovat paní makléřce paní Marcele Šedivé za její skvěle odvedenou práci při prodeji našeho bytu. Vzhledem k okolnostem musím vyzdvihnout její osobní a zároveň profesionální přístup, kterým byla zajištěna spokojenost u všech zúčastněných stran. V případě potřeby či nejasností byla vždy k dispozici, připravena odpovědět, vysvětlit a kolikrát i určitě mimo její prac. dobu. Z pohledu laika je proces prodeje ze začátku jedna velká neznámá, ale díky paní Šedivé to byla od začátku do konce jedna velká profi jízda👍. Ještě jednou díky.

Pavlína Majerová Mladá Boleslav

Paní Marcelu Šedivou oslovuji ohledně realitních služeb již cca 10 let a za tuto dobu jsem byl vždy s jejím přístupem a vlídným zacházení vždy velmi spokojen.

Mlejnek Mladá Boleslav

S jednáním a ochotou jsem byl zde v Mladé Boleslavi spokojen 👍

Jakub Kříž Mladá Boleslav

Velice děkuji paní Melicharové za skvělou spolupráci a veškerý servis při prodeji moji nemovitosti.

Čeněk Mach Úpice (Úpice ) / Trutnov

Dobrý den, chtěl bych poděkovat slečně Ivě Lefnerové z Mladé Boleslavi za rychlý a bezchybný obchod. Komunikace, prezentace a vystupování na nejvyšší úrovni. Byt se prodal za částku o které sem ani neuvažoval. V tomto případě se mi uzavření výhradní smlouvy velice vyplatilo. Bude-li třeba, tak do budoucna určitě znovu využiji služeb slečny Lefnerové. Děkuji Next reality!

Tomáš Sedláček Mladá Boleslav

Jsem velice spokojená s prodávající pí.Blankou Melicharou,spolehlivá,profesionální přístup👍

Renáta Findejsová Jukovič

Přístup paní makléřky byl profesionální a zároveň i lidský. Děkujeme

Svatopluk Jánošík

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI