NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY PARDUBICE

17. listopadu 232, Pardubice 530 02
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Realitní kancelář Pardubice s.r.o.. IČ: 19284331 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 323100292/0300
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
08:00 - 16:00
Úterý
09:00 - 16:00
Středa
09:00 - 16:00
Čtvrtek
09:00 - 16:00
Pátek
09:00 - 16:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Pan Bahenský, makléř, je korektní, vstřícný a vždy dochvilný. Díky jeho umu jsme prodali nemovitost rychle a bez problémů. Díky za práci. Strnadovi

Věra a Martin Strnadovi Svitavy

Chtěl bych touto cestou poděkovat za služby panu Zdeňku Mrňákovi z NEXT Reality za prodej mé nemovitosti. I přes nelehkou a turbulentní dobu se nakonec podařilo nemovitost prodat za slušnou cenu. Celý prodej proběhl bezproblémově a hladce. Děkuji a přeji mnoho úspěchů v pracovním i osobním životě.

Jan Mach Praha

Dobrý den, pane Mrňáku, s Vašimi službami jsme byli spokojeni. Náměty ke zlepšení ani nemáme. Děkujeme, mějte se hezky, Jan Ptáček

Jan Ptáček Praha

Chtěla bych poděkovat panu Dubcovi za naprosto profesionální a přitom velmi chápavé, vstřícné a ochotné jednání při zprostředkování koupě nemovitosti. Určitě ho mohu jen doporučit.

Monika Kulatá Mladá Vožice

Rád bych touto cestou poděkoval makléři Zdeňku Mrňákovi a pobočce NEXT REALITY v Pardubicích za prodej domu a pozemku v obci Srch. Pan Mrňák nám poradil prodat parcelu a dům odděleně. Díky tomu jsme z prodeje získali daleko vice peněz, než jsme očekávali. Pan Mrňák zajistil prodej včetně vyklizení domu, vymalování, nafocení atd. Ještě jednou moc děkujeme.

manželé Šťastní Pardubice

Pokud někdo uvažuje o prodeji své nemovitosti, tak bych ráda doporučila, pana Zdeňka Mrňáka z NEXT REALITY. Máme s ním ty nejlepší zkušenosti. Je velice vstřícný a ochotný. Prodal naší nemovitost ke spokojenosti naší i kupujících. Opravdu, moc děkujeme.

Václava Vilgošová Nepolisy

S panem Ing,. Bahenským se mi velmi dobře spolupracovalo. Jeho profesionální přístup s přihlédnutím na moje požadavky vedl k rychlému prodeji moji nemovitosti. Mohu jeho služby doporučit.

Jana Kaplanová Letohrad

Touto cestou bych chtěla velice poděkovat realitním makléřům Jaroslavu Vaníčkovi a Zdeňkovi Mrňákovi za bezproblémovou realizaci prodeje mého domu. Nemovitost jsem nabízela již dlouhou dobu přes jinou realitní kancelář, avšak bez úspěchu. Až s pomocí NEXT REALITY a díky profesionálnímu, ale i lidskému přístupu výše uvedených makléřů, se podařilo najít kupce a celý případ dotáhnout do zdárného konce. Ještě jednou velice děkuji a budu všem jen a jen doporučovat!

Nina Kořínková Pardubice

Příjemné jednání, rychlý prodej nemovitosti. Doporučuji

Antonín Weinrich Pardubice

Této realitní kanceláři, a hlavně makléři panu DUBECKÉMU musím udělit velikou pochvalu. S takovým přístupem k zákazníkům jsem se dlouho nesetkala. Moc mu děkuji za kvalitní přístup a jednání. Jestli někdo bude prodávat nemovitost na 100% doporučuji.

Drahomíra Perková Pardubice

Na jaře letošního roku jsem prodávala být v Polabinách. Kontaktoval mě váš makléř pan Kmoníček a domluvili jsme se na spolupráci. Ráda bych zde vyjádřila svou velkou spokojenost ze spolupráce. Vše, na čem jsme se domluvili dodržel, poskytl mi rady, když jsem v něčem tápala, hodně věcí zařídil. Chtěla bych mu touto cestou poděkovat. Přeji vám vše dobré, hodně spokojených zákazníků.

Naděžda Volková Pardubice

Chtěl bych tímto vyjádřit svoji spokojenost s prací Next Reality a zejména s prací makléře Petry Štěpánové. Po celou dobu se prodeje se usilovně snažila najít způsob jak nemovitost prodat a nakonec se jí to podařilo co jiným před ní nikoli. Za to vše vám a hlavně jí moc děkujeme.

Mette Jiří Pardubice

Maximální ochota makléře

Schletterová Hana

S koupí bytu jsem byla spokojená včetně služeb pana Zdeňka Mrňáka.

Marie Pazderková Hradec Králové

Tímto bych chtěl poděkovat za zprostředkování prodeje bytu. V rámci Vaší realitní kanceláře prodej zajišťovala realitní makléřka p. Štěpánová Petra (pobočka Pardubice). Ač jsem původně chtěl byt prodat sám, oslavila mě p. Štěpánová s nabídkou prodeje vytu. V krátkém termínu sehnala zájemce o byt a od té doby šlo všechno doslova jako po ""drátkách"" včetně předání bytu a převodu nemovitosti. Chtěl bych Vám tímto ještě jednou poděkovat za výborně a profesionálně odvedenou práci, kterou Vaše realitní kancelář odvedla.

Beran Leoš Pardubice

Vstřícné ,ochotné a spolehlivé jednání při prodeji bytu, za mě můžu jen doporučit.

Dita Bogušovská Pardubice

S panem Bahenským byla radost spolupracovat. Vstřícně zvedal telefony a odpovídal na mé otázky v jakýkoli den v jakoukoli hodinu. Nákup nemovitosti proběhl naprosto hladce a rychle.

Adam Boháč Pardubice

Dobrý den chtěla bych poděkovat realitní kanceláři nextreality zvláště panu Bahenskému za profesionální přístup prodeje bytu. Děkuji a mohu je on doporučit.

Hana Tricari Čáslav

Dobrý den, rád bych tímto poděkoval panu Mrňákovi za perfektní a hlavně velmi profesionální spolupráci s prodejem a pronájmem nemovitostí. Pan Mrňák je férový a pohodový člověk. Dokáže zařídit i nadstandardní služby, např. vyklizení a vymalování. Klient se nemusí o nic starat. Pana Mrňáka mohu 100% doporučit.

Jaroslav Puhlovský Pardubice

Musím říct ze jsem s panem Bahenským velice spokojen. Vstřícnost a rychlost by mohla být jeho motem. Vždy když jsem potřeboval nějakou informaci nebyl problém kontaktovat a hned byla odpověď. Za mě doporučuji

Patrik Vojáček Kunvald

Pan Mrňák nám zprostředkoval prodej stavebního pozemku. Musím ocenit jeho profesionální přístup a ochotu s námi řešit cokoli jsme potřebovali. Mohu jenom doporučit.

Jitka Zajková Kopidlno

Děkujeme panu Dubcovi při prodeji bytu za jeho profesionální a hlavně lidský přístup. Zařizoval potřebné informace i takové ,které nebyli v jeho kompetenci, tím nám ušetřil hodně času a svým způsobem i financí. Je to profesionál na svém místě. Vřele ho můžeme doporučit.

Ludvíkovi Luže

Chtěl bych touhle cestou poděkovat velice srdečně makléřce Petře Štěpánové z Next Reality, která mě zastupovala při prodeji bytové jednotky. S její prací jsem byl naprosto spokojený, byla spolehlivá a ochotná v klidu vyřešit jakýkoli problém. Celá záležitost proto proběhla hladce ke spokojenosti obou stran. Ještě jednou děkuji Next Reality a speciálně paní Petře Štěpánové za perfektní práci. Velice rád jí budu doporučovat.

Josef Tabak Pardubice

Dobrý den, pane Mrňák. S Vašimi službami jsem byla moc spokojená. V budoucnu, pokud budu tyto služby potřebovat, určitě se na Vás obrátím. Přeji krásné dny Vám i Vaší rodině a věřím, že i Vy se máte fajn.

Jaroslava Bednářová Pardubice

Děkuji paní Petře Štěpánové za velmi pozitivní přístup ke klientovi, obětavost a ochotu ve všem vyjít vstříc. Je málo takových lidí. Děkuji.

Jiří Zrust Pardubice

Oceňuji práci Ing. Bahenského, zejména jeho osobní a profesionální přístup. S jeho pomocí proběhl prodej domu bez stresu a zbytečného zdržování. Děkujeme!

Olga Zmátlová Pardubice

Chtěla jsem touto cestou poděkovat za vynikající spolupráci při koupi bytu ve Šternberku. Profesionalita a efektivnost pana Mrňáka na nás mile zapůsobila a jsme moc rádi, že vše dopadlo k všestranné spokojenosti.

Lucie Ryšavá Prostějov

Profesionalita, odbornost, ochota jednat a komplexní dlouhodobý realitní servis. Děkuji za bezvadnou spolupráci!

Martin S. Pardubice

Dobrý den, ano, byla jsem spokojená. Jsem ráda, že máme prodáno. Teď ještě dobudovat nové bydlení :)

Iva Hanyková Hradec Králové

Spolupráce s panem Mrňákem byla na jedničku, moc ochotný, vstřícný, akční, moc nám pomohl s dvojitou akcí prodej bytu a zároveň koupě jiného, je kreativní, pořád k dispozici, moc doporučuji jeho služby makléře.

Iveta Hamplová Pardubice

Dobrý den, pane Mrňák. S Vašimi službami jsme byli maximálně spokojeni. Takže doporučit můžeme jenom to, ať pokračujete v tom, co děláte! Ještě jednou děkuji za Vaše služby a servis. Až budeme něco prodávat, obrátím se na Vás - popřípadě Vaše služby doporučíme.

Mgr. Petr Krejčí Pardubice

Chtěla bych poděkovat panu Janu Kmoníčkovi, který mi pomohl s prodejem domu v Pardubicích. Spolupráce s ním byla vždy na vysoké úrovni. Má velice slušné vystupování a co řekl, vždy splnil. Dům k prodeji připravil a vyřídil potřebné věci. Za jeho profesionální přístup mu moc děkuji a přeji mnoho úspěchů.

N. Zelenková Pardubice

S Paní Štěpánovou máme již několik zkušeností a vždy maximální spokojenost. Vstřícné, rychlé a velmi profesionální jednání. Pokud budeme potřebovat opět cokoliv z realit, obrátíme se pouze na ni.

Oliver Obr

Dobrý den, všechno bylo vyřízeno a vyřešeno perfektně. Přístup, komunikace, nemám vůbec nic co bych vytkl. Prodej se podařil velmi úspěšně což bylo stěžejním bodem celého procesu. Také myšlenka podržet pro nás pozemek když by bylo i více jiných zájemců se mi líbilo, jinak bychom se k této lokalitě nedostali a bůh ví kde bychom hledali dál. Úskalí s tím majitelem příjezdové komunikace bylo transparentně sděleno, takže žádné tajnosti a tak bych Vás chtěl pochválit. Napsal jsem Vám hodnocení na mapy.cz (jako může vkládat běžný člověk): "Skvělý přístup, ochota, tah na branku. Perfektní práce odvedená panem Mrňákem, mohu vřele doporučit. Povedlo se prodat nemovitost za vyšší cenu než jsem nakonec čekal, také všechny smlouvy okolo byly transparentně napsané a vše detailně vysvětleno." Můžete si dát i na svůj web + jestli chcete ještě někde něco napsat, tak klidně, každopádně co funguj nejlépe je asi reference osobní a tu dám rád když budu o někom vědět 😉 S pozdravem Olda Burian

Oldřich Burian Praha

Za naší rodinu stoprocentní spokojenost, profesionalita a osobní přístup, který nás přesvědčil, že naše rozhodnutí o volbě vaší realitky bylo správné. Zdravíme z nového domku v Doubravicích.

Strejc Viktor s rodinou Pardubice

Po mamince jsme společně se sestrou a bratrem podědili nemovitosti v Chrudimi. Vzhledem k tomu, že jsme se rozhodli pro prodej, na doporučení známých jsme oslovili Vaši realitní kancelář konkrétně pana Jana Kmoníčka. I přes jeho mládí jsme byli mile překvapeni profesionálním jednáním a velmi lidským přístupem k nám všem. Můžeme jen doufat, že v této profesi vydrží a uspěje i nadále, neboť má dar příjemného vystupování a vcítění se do problémů svých klientů. Děkujeme.

Melanie Heroldová, Veronika Šreková a Rostislav Maindl Pardubice

Chtěl bych touto cestou poděkovat za pomoc s prodejem bytu po rodičích v Pardubicích panu Kmoníčkovi, který byl velice laskavý, co slíbil splnil, vše dohodnuté se naplnilo, jeho jednání bylo na úrovni a moc příjemné. Snažil se a děkuji moc za jeho pomoc.

Josef Herian Pardubice

Ráda bych tímto poděkovala panu Mrňákovi za profesionální přístup, vstřícnost, ochotu a empatii. Příjemná spolupráce s respektem a ohledem k potřebám klienta, doporučuji !!

S.A.Nebesařová Praha

S panem Lukášem Machem jsme prodávali byt 3+1 v Českém Brodě. Od prvopočátku na nás zapůsobil velice přátelsky. Dostali jsme od něho veškeré informace a odpovědi na naše otázky, kterých nebylo málo. Mezi p. Lukášem Machem a námi vznikl přátelský vztah a důvěra, byli jsme neustále v kontaktu po celou dobu prodeje našeho bytu, ale také i po jeho prodeji. Vyřídil za nás veškeré písemnosti související s prodejem bytu. Jeho jednání lze hodnotit na velice profesionální úrovni, je to člověk na svém místě. Za vše co pro nás udělal mu moc děkujeme.

Jaromír a Lada Olexovi Sokoleč

Prodával jsem svůj byt. Představu jsem měl ale pan Kmoňíček mě mile překvapil ! Perfektní vzhled, vystupování ale hlavně jednáním. Pokud bude někdo v mém okolí prodávat nemovitost pan Kmoňíček je jasná volba.

Petr Kohoutek Pardubice

Velmi příjemné jednání všemi směry a klidné vyřízení všech problémů a rychle jednání. Mohu doporučovat.

Alena Jahnkeova Graz

Rád bych poděkoval panu Dubcovi za příkladné zprostředkování koupě nemovitosti. Ve všech krocích jsme se ze strany pana Dubce setkali s profesionálním přístupem a s velkou dávkou trpělivosti a empatie. To je zejména v dnešní nelehké době na trhu realit z našeho pohledu jeden z nejdůležitějších faktorů.

Martin Drašnar Vrátkov

Chci touto cestou doporučit pana Bc. Dubce jako velmi spolehlivého makléře. Jeho profesionální přístup a skutečný zájem o potřeby klienta mne mile překvapil. Veškerá úskalí prodeje nemovitosti mi trpělivě vysvětlil, byl vždy milý, ochotný a hlavně se mu podařilo prodat naši nemovitost v krátkém čase a ke spokojenosti nás všech. Pokud někdy v budoucnu budu prodávat nemovitost, pak se obrátím znovu na něj.

Simona P. Praha

Dobrý den, chci poděkovat paní Petře Štěpánové za naprosto profesionální přístup, kterým realizovala prodej našeho bytu. Ze zdravotních důvodu jsme museli řešit koupi bytu s výtahem a následný prodej původního bytu. Chtěli jsme si byt prodat sami, tak jsme dali inzerát. Ozvala se paní Štěpánová, hned řekla, že je z RK Next a může nám s prodejem pomocí. Dali jsme si schůzku, kde nám objasnila, co pro nás může udělat. Nového majitele sehnala během měsíce a po celou dobu s maximálním nasazením přistupovala k řešení jednotlivých úkonů, které vedly k úspěšnému prodeji. Když se na situaci podívám zpětně, sami bychom těžko propluli všemi úkony, které vedly k výsledné realizaci a bez kterých bychom se neobešli. Promptní zajištění právního servisu, jasně vysvětlování bodů smlouvy a právního žargonu. Paní Petra pro nás udělala maximum a patří ji náš dík. Bez ohledu na čas se přizpůsobovala oběma stranám. A to vše s milým úsměvem a noblesou. Petro, děkujeme ☺️

Zdenka Buresova Pardubice

Moc děkuji makléři Zdeňku Mrňákovi z Pardubic za rychlý prodej mého bytu v Táboře. Byt prodal za pouhých 20 dní a ještě zvládl navýšit kupní cenu. Děkuji

Jaroslava Volková Pardubice

Chci Vám ještě jednou poděkovat za vše, co jste pro mě s panem Machem udělali. Byla to moje první zkušenost s prodejem nemovitosti a byla perfektní. Zažila jsem vaši práci a byla to práce profesionální, dokonalá, rychlá a založená na komunikaci, spolehlivosti a důvěře. Jsem velice spokojená. Ať se Vám daří.

V.Weisová Pardubice

Chtěli bychom poděkovat panu Ing. Bahenskému a zároveň ho tímto doporučit. Nákup nemovitosti proběhl v přátelském duchu. Oceňujeme zvláště vstřícný a aktivní přístup. Je to člověk na svém místě, který dozajista zvyšuje profesionálnost a důvěryhodnost firmy NEXT REALITY.

Jan Paščenko Čáslav

Chci Vám ještě jednou poděkovat za vše, co jste pro mě s panem Mrňákem udělali. Byla to moje první zkušenost s prodejem nemovitosti a byla perfektní. Zažila jsem vaši práci a byla to práce profesionální, dokonalá, rychlá a založená na komunikaci, spolehlivosti a důvěře. Jsem velice spokojená. Ať se Vám daří.

V. Weisová Svitavy

Rádi bychom touto cestou ještě jednou poděkovali paní Petře Štěpánové za prodej našeho bytu v Pardubicích na Dukle. Přestože jsem v počáteční fázi prodeje odmítli podepsat smlouvu o zastupování, paní Štěpánová náš byt ochotně nabízela zájemcům a nakonec se jí ho v poměrně krátké době povedlo prodat. Rovněž při samotné realizaci prodeje byla paní Štěpánová velmi ochotná a zařídila vše potřebné. Děkujeme moc.

Pavla Pokorná Pardubice

Dobrý den, chci Vám tímto poděkovat za vaše slušné, vstřícné a rychlé jednání . Jsem spokojená, byt mám už dodělaný, t.j. vymalovaný dle mého vkusu novou kuchyňskou linku včetně obložení kachličkami. Jsem šťastná, že bydlím opět ve svém rodném městě a ještě nějaké známé potkávám, míváme i srazy se spolužáky. Už bych v životě nešla bydlet na vesnici . Loučím se s vámi a ještě jednou děkuji za vše.

Soňa Vomáčková Pardubice

„Pan Zdeněk Mrňák je za mě profesionál ve svém oboru a výborný obchodník. S manželkou nám prodával několik nemovitostí a byli jsme velmi spokojeni, zejména s cenou, za jakou se mu podařilo naše nemovitosti prodat. Pan Mrňák je velmi pracovitý, flexibilní, spolehlivý a vždy pro nás zařídil i služby navíc např. v rámci pomoci se stěhováním apod. Jeho služby rád doporučuji i svým klientům, protože Vím, že budou také velmi spokojeni 😊"

Roman Vejdělek Hradec Králové

Nedělám to často, abych psal pochvalu přímo řediteli. V případě realitní makléřky Petry Štěpánové z pardubické pobočky NEXT REALITY, dělám výjimky. Jmenovaná makléřka nám zajistila prodej bytu a chalupy a to k plné naší spokojenosti. Podotýkám, že jsme původně prodej zadali jiné realitní kanceláři, která nebyla úspěšná. Pí Štěpánová nám v krátké době zajistila kupce na obě nemovitosti. Její přístup byl ryze profesionální, spojený s ochotou, bylo na ní ve všech záležitostech 100% spolehnutí. Moc děkujeme za vzorné služby NEXT REALITY.

Provazníkovi Pardubice

Se službami pana Dubce jsme byli velmi spokojeni. Je profesionální, trpělivý, vše nám srozumitelně vysvětlil a poskytl veškeré informace.

Jana Kůsová Chrudim

100% profesionalita, komunikativnost a vstřícnost. Z mé strany naprostá spokojenost.

Jan Bureš Licoměřice

Se službami realitního makléře, skutečného odborníka a velmi slušného člověka, pana Zdeňka Mrňáka, jsme byli velice spokojeni. Zaujal nás svou profesionální i lidskou rozvahou, obchodní prozřetelností, korektností (vč. komunikace, poskytování průběžných informací a vedení celého obchodního případu) a schopností náš pozemek rychle a dobře (myšleno za příznivou cenu a s veškerým profesionálním právním i jiným servisem) prodat. Rádi na něj vzpomínáme a můžeme jej rozhodně doporučit.

Ing. Zdeněk Mahler Pardubice

Skvělá komunikace, pan Mrňák je velice spolehlivý a velmi schopný realitní makléř. Je to jednička v oboru.

Jana Šimánková Pardubice

Rád bych touto cestou poděkoval makléřům Josefu Diveckému a Zdeňku Mrňákovi za rychlý prodej mého pozemku v Třebechovicích pod Orebem.

JUDr. Zdeněk Kadleček Pardubice

Přes pana Mrňáka jsem kupovala byt v Pardubicích a mohu pouze doporučit. Úkol to byl poměrně nejednoduchý, jelikož se sama nacházím na opačné straně republiky a tak bylo potřeba vše synchronizovat nejen mezi námi, ale ještě s mojí mamkou. Vše proběhlo na jedničku, navíc byl vždy ochotný se nám věnovat i třeba o víkendu, když už jsem do Pardubic dorazila. Mockrát děkujeme a ať se daří :)

Renata Guttenová Pardubice

Velká spokojenost s panem makléřem při dvojité akci prodej- koupě bytů , vstřícný, ochotny, moc šikovný a akční, hlavně při prodeji, doporučuji

Iveta Hamplová Pardubice

Spolupráce s makléřem byla bezproblémová, vystupování vstřícné a prodej nemovitosti proběhl ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Jsme spokojeni a tohoto makléře doporučujeme.

Libor Čáp Moravská Třebová

Touto cestou chci poděkovat makléřce Petře Štěpánové z pobočky Pardubice za profesionální řešení a vyřešení prodeje mého bytu a následně koupi jiného. Byla velmi ochotná, aktivní a znalá v oblasti realit. Moc děkuji.

Ing.Josef Mrkus Pardubice

Chtěla bych velice vyzvednout úžasnou práci makléřky p.Štěpánové, spolupráce s ní byla úžasná, profesionální, ale i lidská. Budu vřele doporučovat nejen její osobu, ale i celou vaši realitní kancelář děkuji i vám všem, v úctě Pecinová.

Martina Pecinová Pardubice -Rosice

Velice dobrá spolupráce a perfektní servis. Všeobecná spokojenost s panem Kmoníčkem. Děkuji

Herian Karel Pardubice

Pan Dubec je velmi příjemný člověk, ohledně prohlídky nás provedl a podal všechny informace vyčerpávajícím způsobem, žádnou otázkou jsme ho nezaskočili, moc děkujeme Zemanová

Gabriela Zemanová Sázava

S makléřem Honzou jsme začali v letě 2018, měli jsme novostavbu RD a potřebu se přestěhovat za školou a kroužky. Našel kupce a prodej za nás vyřešil. Pak předvedl naprosto husarský kousek. Řekli jsme mu , kde chceme bydlet (zadali jsme 3 ulice poblíž centra Pardubic) a on tam do 3 týdnů našel dům, který jsme koupili. Když bylo něco hodně složitého, vyřešil to s panem Mrňákem (majitel RK), kterému taky děkujeme. Po dobu poměrně zdlouhavých námluv jak s prodávajícími tak i kupujícím jsme měli pocit, že pan Makléř pracuje jen pro nás, konstruktivně, bez odkladů.. Panu Kmoníčkovi fandíme v jeho dráze realitního makléře!

Markéta Fikarová, Jan Fikar Pardubice

Chtěli bych touto cestou poděkovat makléřce Petře Štěpánové z Next Reality, která nás zastupovala při prodeji a zároveň koupi bytové jednotky. S její prací jsme byli naprosto spokojeni , byla spolehlivá a ochotná v klidu vyřešit jakýkoli problém. Celá záležitost proto proběhla hladce ke spokojenosti všech tří stran. Ještě jednou děkuji celé Next Reality a hlavně paní Petře Štěpánové za perfektní práci , protože sladit vše tak , aby se vzájemně shodly tři strany nebylo vůbec nic jednoduchého. Dotáhla vše do úplného konce. Velice rádi ji budeme doporučovat.

Manželé Justovi. Pardubice

Pan Dubec je opravdu ochotný, profesionální a příjemný makléř. Vždy vše vysvětlil po telefonu, všechny podklady měl pečlivě připravené. Děkuji tímto za bezchybné zprostředkování koupě nemovitosti, a to i v dnešní době, kdy je situace kolem nemovitostí složitá.

Lucie Mašková Světlá nad Sázavou

Zdravíme Vás a chtěli bychom tímto poděkovat za profesionální a ochotný přístup při prodeji našeho bytu. Také Vám přejeme mnoho osobních a profesních úspěchů. Tímto ještě jednou děkujeme.

K+Z Hejnovi Pardubice

Velmi děkujeme paní Petře Štěpánové za zprostředkování prodeje nemovitosti, za její vstřícnost, věcnost, ochotu a příjemné vystupování. Ještě jednou děkujeme a rozhodně doporučujeme!!!

K. Filipová Pardubice

Výborná spolupráce a profesionální přístup.

Řezník lubomir Starkoč

Spolupráce s panem Kmoníčkem z NEXT REALITY byla bezvadná. Je spolehlivý, empatický, vždy dokázal řešit každou nenadálou situaci. Kdykoli bylo potřeba, vše trpělivě vysvětloval. Je dobré, když víte, že máte někoho spolehlivého, pokud potřebujete vyřešit těžké a náročné situace. Pro mě je tím člověkem pan Kmoníček. Mohu doporučit i přátelům.

Zdeněk Hudeček Pardubice

Díky Zdeňkovi se podařilo zrealizovat koupi bytu. Vše s perfektním servisem, rychle a především v přátelském duchu. Děkuji a přeji mnoho nejen pracovních úspěchů 👍

Lucie Mrázková Havlíčkův Brod

Služby pana Dubce mohu rozhodně doporučit. Spolupracovali jsme opakovaně na prodeji i pronájmu nemovitostí. Má vždy výborný přístup, zájem o klienta, spoustu zkušeností, je časově flexibilní.

Petr Šeda Pardubice

S přístupem pana Dubce jsme byli maximálně spokojeni. Vystupuje profesionálně a zároveň přirozeně. Vše co bylo potřeba nám vysvětlil. Nemáme úplně dobré zkušenosti s některými realitními makléři. Spolupráci s panem Dubcem můžeme doporučit.

Jiří Zemánek Tišnov

Předpokládal jsem, že koupě bytu bude hektická a náročná procedura. Díky panu Bahenskému tomu tak nebylo. Od předváděcí schůzky přes podpis smluv, vše proběhlo bez problémů. Za celou spolupráci děkujeme!

Tomáš Knejp Pardubice

Velmi úspěšnou realitní makléřku p. Petru Štěpánovou mohu opravdu doporučit. Její ochota, flexibilita a podpora hned od prvního kontaktu při prodeji nemovitosti nám pomohla k hladkému průběhu celé transakce. Nelze vůbec nic vytknout, vše na 1*. Perfektní, spolehlivé a dech beroucí profesionální jednání. Realitní kancelář Next Reality pod vedením ředitele Zdeňka Mrňáka je opravdu jedničkou ve svém oboru, což dokazují i mnohá ocenění. Byl jsem naprosto se vším spokojen a za vše ještě jednou moc děkuji. Přeji vám hodně dalších spokojených klientů, zasloužíte si je.

Oldřich Sklenář Pardubice

Kdybych opět uvažovala o prodeji či koupi jakékoliv nemovitosti, nebudu váhat a opět se obrátím na pana makléře Zdeňka Mrňáka z Next Reality. Tímto bych mu chtěla vyjádřit své velké poděkování za zcela bezproblémový a rychlý prodej nemovitosti, profesionální, ale i lidský přístup. K makléřům jsem vždy byla skeptická, ale pan Mrňák mne svou ochotou a přístupem přesvědčil o opaku. Rovněž se sám ochotně nabídl jako poradce při prohlídce nové nemovitosti. Přeji mu do budoucna hodně pracovních úspěchů a mnoho štěstí v osobním životě. Více takových makléřů!!! Děkuji.

Bc. Jana Švejcarová Pardubice

Dobrý den, ještě jednou bych Vám rád poděkoval za realizaci prodeje chalupy. Díky Vašemu vstřícnému a ochotnému jednání, proběhlo vše hladce a pro nás úspěšně. Pokud bych v budoucnu realizoval prodej nebo nákup nemovitosti, tak se určitě na Vás obrátím.

Radek Marcín Libenice

Bez realitní kanceláře Next reality si neumím prodej mého bytu představit. Chci poděkovat Ing. Ondřeji Bahenskému za profesionální přístup, odborné rady a bezproblémový prodej bytu v Pardubicích. Při další příležitosti se na něj určitě znovu obrátím.

Ing. Lenka Andrýsová Litovel

Oceňujeme vstřícnost, slušnost a ochotu při jednání. Díky rychlému jednání proběhla celá transakce rychle a bez problémů. Děkujeme a upřímně doporučujeme Ing. Bahenského všem, kteří mají zájem o reality prostřednictvím Next reality.

Oldřiška Hazafyová Říčany/Licoměřice

Dobrý den, rád bych touto cestou vyzdvihl práci pana Lukáše Macha, který nám pomohl a zprostředkoval prodej bytu v Milovicích. Veškerá komunikace s ním proběhla v naprostém pořádku a na nejvíc seriózně. I přes komplikované období na realitních trzích, rychle sehnal kupce, postaral se o vše potřebné a k naší spokojenosti se mu podařilo dohodnout cenu nad naše očekávání. Za jeho práci děkuji.

Zdeněk Macura Milovice

Pan Kmoníček předvedl profesionální přístup a byt prodal navzdory ne úplně příznivým podmínkám. Panu Kmoníčkovi jsme popřáli mnoho úspěchů v další práci.

Martin Slezák

Tímto bych chtěl poděkovat za ochotu a bezchybnou práci pana Mrňáka. Jeho přístup a každodenní dostupnost nám výrazně pomohla při koupi bytu. Neplnil pouze své povinnosti, ale byl ochotný nám pomoci i v situaci, kdy se na nás ""vykašlal"" náš finanční poradce. Za celou dobu nenastal v naší spolupráci jediný problém a vše proběhlo hladce.

Jakub Kočí Pardubice

S Vašimi službami jsem byla velmi spokojená, jednání bylo velmi korektní a vstřícné. Jsem velmi ráda, že ještě existují tak slušné a vstřícné realitní kanceláře s tak příjemnými pracovníky. Pokud budu v budoucnosti potřebovat služeb RK s důvěrou se na Vás obrátím. Ještě jednou děkuji za Vaše služby a přeji mnoho úspěchů v osobním i pracovním životě.

Dana Šilarová Pardubice

Děkujeme realitnímu makléři panu Zdeňku Mrňákovi za profesionální služby při prodeji našich dvou nemovitostí v Pardubickém kraji, výbornou prezentaci včetně zajištění videa z kamery dronu. Prodej proběhl bez potíží a velmi rychle od zadání.

Vladimír Vyskočil Pardubice

Super profesionální přístup. Ochota pomoci nad rámec běžné služby. Výborné a kvalitní jednání. Využili jsme jeho služeb již podruhé a byli jsme opět maximálně spokojeni. Doporučujeme všem. Zdravíme a přejeme mnoho dalších úspěchů v osobním a pracovním životě.

Karel Hejna Chrudim

Na základě vlastní zkušenosti si dovoluji všem dalším zájemcům doporučit NEXT reality, zejména pak spolupráci s p. Ing. Bahenským - oceňuji zejména jeho rychlost a způsob jednání, přímočarost, příjemné vystupování, vzájemnou komunikaci, profesionalitu i zkušenost s výběr potenciálně vhodných zájemců o pronajímanou nemovitost. Doporučuji.

Petr Coufal Litomyšl

Makléř jak má být. Ano, to mluvím o panu Lukáši Machovi, který je dle nás profesionálem na svém místě. Hledali jsme makléře, kterému předáme podklady, sdělíme své představy a dále se o prodej nebudeme muset starat.... a našli jsme. Ačkoli byla nemovitost, kterou jsme prodávali vzdálená přes tři hodiny jízdy autem, vždy se tam se zájemcem setkal. Samozřejmostí byla příprava nemovitosti k prodeji, pravidelné informování o průběhu prodeje vč. návrhů dalšího řešení. To vše v pohodové atmosféře. Můžeme jen doporučit.

Radomír Čáp Staré Jesenčany

Nejlepší makléř ve východních Čechách, pokud bych šel do koupi nebo prodeje tak jedině s p. Bahenským

Martin Briš Pardubice

Rád bych touto cestou poděkoval makléři, panu Lukáši Machovi, za jeho profesionální přístup při realizaci koupě domku. Po celou dobu obchodu byl vstřícný, komunikativní a vysoce profesionální. Jako bývalý makléř vím velmi dobře co tato práce obnáší a pan Mach se ji zhostil na jedničku. Děkuji

Vladimír Sušek Pardubice

Velmi oceňuji profesionalitu, ochotu a vstřícnost makléře pana Mrňáka, který se naprosto perfektně postaral o prodávající nemovitost. S jeho prací jsme byli navýsost spokojeni a Vaší realitní kanceláři velmi děkujeme právě za pana Mrňáka. 👍😃

Jaroslav Kňava Pardubice

S panem Mrňákem jsme byli velmi spokojeni, byl velmi ochotný a profesionální, celou transakci včetně administrativních náležitostí zajistil na výbornou.

Bernardovi Pardubice

Velmi děkujeme paní Petře Štěpánové za zprostředkování prodeje nemovitosti, za její vstřícnost, věcnost, ochotu a příjemné vystupování. Ještě jednou děkujeme a rozhodně doporučujeme!!!

K. Filipová Pardubice

Dobrý den, pane Mrňáku, byli jsme s Vámi spokojeni - příjemné vystupování, fajn domluva. Děkujeme a mějte se hezky.

Lucie Hrachová Pardubice

Nemovitost byla prodána během pár dní. Se službou realitky jsem byl nadmíru spokojen. Můžu všem doporučit.

Jiří Krudenc Svoboda nad Úpou

Příjemné jednání, rychlý prodej nemovitosti. Doporučuji

Antonín Weinrich Pardubice

S makléřkou Štěpánovou z Pardubic jsem byla nanejvýš spokojena, vše bylo perfektní, děkuji moc.

Pavla Brunclíková Pardubice

Spolupráce s panem Kmoníčkem byla bezvadná. Je spolehlivý, empatický a vždy dokázal řešit každou nenadálou situaci. Kdykoli bylo potřeba, vše trpělivě vysvětloval. Je dobré, když víte, že máte někoho spolehlivého, pokud potřebujete vyřešit těžké a náročné situace. Pro mě je tím člověkem pan Kmoníček. Mohu doporučit i přátelům.

Jana Hudečková Pardubice

Přes pana Mrňáka jsem kupoval byt a celá záležitost proběhla více než hladce. S panem Mrňákem je radost komunikovat, reaguje rychle, vstřícně, je dobře informován a jeho přístup je ve všech ohledech naprosto profesionální. I nezkušeného člověka celým procesem prodeje od A do Z provede způsobem, že se snad ani nemůže nic pokazit :-) Budu-li v budoucnu opět řešit něco ohledně nemovitostí, tak doufám, že znovu s panem Mrňákem, můžu ho všem vřele doporučit!

Adam Vašina Pardubice

Rozhodli jsme se prodat byt z pozůstalosti. Chtěli jsme si jej prodat sami, bez realitky. Kromě několika zájemců se na náš inzerát ozývali i makléři mnoha realitek. Od jedné i asi 10 lidí. Všichni až na jednoho byli poměrně agresivní a to na nás nebylo. Přesto nás zaujal jeden, který mluvil rozumně, nic nesliboval a nestavěl vzdušné zámky. Domluvili jsme si schůzku s tím, že si nemovitost prohlédne a prověří, jestli je námi požadovaná cena adekvátní. Shodli jsme se a domluvili, že na den, kdy jsme měli prohlídky bytu přivede nezávisle i své zájemce. Nakonec slovo dalo slovo a dohodli jsme se jeho zájemci na koupi. To co následovalo pak v podání pana Kmoníčka byla pro nás prakticky bezstarostná záležitost. Všechno papírování, převody v katastru a následně i peněz a předání bytu proběhlo bez nejmenších problémů a starostí. Díky moc, milý Jane a držíme pěsti štěstí do další práce.

Manželé Plaňanských Pardubice

Koupě objektu probíhala v klidné a vstřícné atmosféře, bez zbytečného zdržování. Všechny informace i odpovědi na mé otázky pan Ing. Bahenský neprodleně nebo po zjištění od kompetentních subjektů zodpověděl.

Jaroslava Fajtová Zruč nad Sázavou

Chtěla bych touto cestou poděkovat a zároveň i doporučit p.Bahenského, skvělý profesionální i lidský přístup, vždy mi vše vysvětlil, rozhodně doporučuji.

Jaroslava Heilová Chvaletice

Pana Bahenského mohu jen doporučit, rychlý a bezproblémový prodej nemovitosti, profesionální přístup.

Pavel Richter Luže

Dobrý den, s Vašimi službami jsem byl naprosto spokojený, neměl jsem žádné výhrady a rád Vás doporučím.

Pavel Teplý Praha

Reference 10 z 10 rád bych doporučil, práce na 100 procent, příjemný a spolehlivý člověk.

Ievgenii Romanchuk Hradec Králové

Chci se podělit s velice dobrou zkušeností s realitním makléřem panem Mrňákem. Při prodeji chaty jsem byla s manželem velice spokojená jak přístupem tak ochotou. Neshledala jsem v ničem žádný problém. Komunikace telefonická i osobní by se dala hodnotit na jedničku. Vřele doporučuji.

Jirousková Marie Pardubice

Touto cesto bych velice rád poděkoval pobočce v Hradci Králové za realizaci prodeje našeho rodinného domu. Setkal jsem se s profesionálním, důvěryhodným a lidským přístupem, a i přes dílčí problémy se podařilo najít kupce a prodej dovést do zdárného konce. Velice jsem ocenil pomoc a rady při této realizaci. Chtěl bych jmenovitě poděkovat panu Mrňákovi, dále panu Kopeckému, který se postaral o všechny náležitosti týkající se převodu na katastru nemovitostí a zejména pana Vaníčka, se kterým byla radost spolupracovat a s jeho oceněním (makléř měsíce srpna) naprosto souhlasím. Ještě jednou velice děkuji.

Miroslav Hybský Pardubice

Pan Mrňák nám zprostředkoval prodej stavebního pozemku. Musím ocenit jeho profesionální přístup a ochotu s námi řešit cokoli jsme potřebovali. Mohu jenom doporučit.

Jitka Zajková Kopidlno

To že pan Lukáš Mach dokázal prodat náš byt za velmi krásnou cenu, to byla už jen suprová tečka za naší spoluprací (i když velmi důležitá :)). Od začátku byl pan makléř velmi profesionální, podrobně s námi probral naše možnosti, jak budeme postupovat a co můžeme očekávat. Příprava bytu a následné focení bylo úžasné, vše v přátelské atmosféře a perfektními výslednými fotkami. Prohlídky vždy také velmi profesionální a prakticky bez nutnosti naší účasti, stejně tak následná komunikace se zájemci. Prodej jako takový proběhl taky velmi hladce, kromě pár podpisů za nás vše vyřídil. Pokud bych tedy měla znovu řešit prodej či koupi nějaké nemovitosti, určitě bych se s důvěrou obrátila na pana Macha.

Blajerovi Český Brod

Rád bych Vám poděkoval za Vaši pomoc při prodeji bytové jednotky Na Drážce. Nenapadlo by mě, že během takové chvíle dokážete sehnat zájemce, který se během jednoho odpoledne a po prohlídce stal i kupujícím. Jsem rád, že jsem se obrátil na Vaši realitní kancelář, neboť nám odpadly rovněž starosti se smlouvami, hypotékou, přepisy energii atd. Pokud k tomu bude příležitost, rád Vaše služby doporučím v mém okolí. Ještě jednou děkuji a třeba v rámci dalšího obchodu na viděnou.

Pavel Menšl Pardubice

Dne 21. ledna 2019 jsme (tři sestry) požádaly vaši kancelář "" Next Reality "" zastoupenou paní Petrou Štěpánovou o zprostředkování prodeje bytu 2+1 v Pardubicích na Dukle. Jejím korektním a vstřícným jednáním se jí podařilo byt prodat za necelé 2 měsíce po podepsání Zprostředkovatelské smlouvy. Po předchozí nabídce u realitní kanceláře Remach s.r.o. Uherské Hradiště, zastoupené panem Valihorou, který ani po půl roce nedokázal byt prodat, to pro nás bylo velmi milé překvapení. Važte si prosím, takových zaměstnanců jako je paní Štěpánová. Přejeme Vám plno prodaných bytů a ještě více paní Štěpánových.

Nováková Pardubice

Komunikace s p. Lukášem Machem byla vždy korektní a bezproblémová. Veškerá jednání proběhla hladce a mohu tohoto makléře doporučit všem potencionálním zájemcům o prodej či nákup nemovitosti.

Libor Čáp Moravská Třebová

Kolem bytu vše nakonec proběhlo v pořádku, i vyúčtování. Děkuji za bezproblémový prodej. Vše bylo v pořádku, zajistil jste nejen všechny "papíry", návštěvy zájemců i převod energií. Byla jsem ráda, že jsem se nemusela o nic starat. Ať se Vám daří v práci a máte další spokojené klienty.

Ivana Hanušová Pardubice

S panem Vlachým spolupracuji snad 10 let a vždy se na něho ráda obracím. Najde mi nájemníka podle mích představ.

Ortová Eva

Velmi si vážím profesionálního přístupu pana Mlčocha. Trpělivě jednal s klienty, ačkoliv nemovitost byla dosud obsazena podnájemníkem, což situaci z mého pohledu mírně komplikovalo. Byt se podařilo prodat ve velmi krátké lhůtě. Vyhovuje mi lidský přístup, empatické jednání a korektnost. Maximální spokojenost, doporučuji!

Monika Hatalová Čáslav

Vyhledala jsem pana Dubce v případě pronájmu bytu a mohu říct, že pamatoval na všechna úskalí, pronájem mé nemovitosti probíhal bez problému, cokoli bylo potřeba řešit i v průběhu pronájmu, mohli jsme počítat s jeho pomocí. Při prodeji nemovitosti jsme se bez váhání obrátili opět na něj. I v tomto případě byl patrný jeho profesionální přístup, vše proběhlo na vysoké úrovni a domnívám se, že ke spokojenosti obou stran.

Eva Zemanová Pardubice

Nemohu jinak než paní makléřku Štěpánovou skutečně pochválit, líbilo se mi její sebejisté vystupovaní, dobře odvedená práce. Měla jsem také velké štěstí že se velmi brzy přihlásil kupec a tak celá transakce díky profesionalitě makléřky proběhla rychle a bez problémů. Ještě jednou paní makléřce za vše dekuji.

Jana Řeháková Pardubice

Při hledání domu ke koupi jsme narazili na různé makléře. Pan Lukáš Mach nám pomohl se vším a věřím, že ani nemusel. Od takového realitního makléře by člověk koupil i psí boudu. Děkujeme, že jsme měli štěstí zrovna na pana Macha. Vstřícný přístup, snaha pomoci. Všem vřele doporučujeme.

Radek a Lucie Veselý Litětiny

Rád bych poděkoval panu Dubcovi za profesionální a kvalitní přístup. Bezchybné zprostředkování a zajištění potřebných materiálů k prodeji bytu. Můžu doporučit! Moc děkuji

Marek Metelka Pardubice

S paní Štěpánovou jsme byli moc spokojeni. Velmi příjemná paní, která se umí vyznat v nemovitostech a dokáže poradit a najít vždy řešení v dané věci. Vřele doporučujeme všem, kteří potřebují pomoct s prodejem nebo koupí nemovitostí.

Ondřej a Veronika Vávrovi Pardubice

Dobrý den, rádi bychom poděkovali panu Dubcovi, za velmi vstřícné a profesionální jednání při prodeji našeho bytu. Jelikož se nejednalo zrovna o jednoduchý prodej, pan Dubec nám vše trpělivě vysvětloval, zajišťoval potřebné podklady, pomáhal ve všech směrech. Nebyl problém mu kdykoliv zavolat, vždy si udělal čas a když bylo potřeba ochotně přijel. Pan Dubec je naprosto profesionální člověk s lidským přístupem a pochopením. Můžeme jen doporučit a ještě jednou moc poděkovat.

Řípovi Světlá nad Sázavou

S panem Ing,. Bahenským se mi velmi dobře spolupracovalo. Jeho profesionální a lidský přístup s přihlédnutím na moje požadavky vedl k rychlému nákupu nemovitosti. Mohu jen a jen jeho služby doporučit 👌.

Lucie Rostlapilova Pardubice

Děkuji panu Mrňákovi za bleskurychlý prodej bytu. Byt jsem se snažila s jinými makléřem prodat neúspěšně několik měsíců, ale jakmile se dostal do rukou pana Mrňáka, za pár dní bylo prodáno. Zároveň děkuji za vstřícnou domluvu při podržení rezervace u koupi nového bytu. Velmi doporučuji a v budoucnu, až budeme potřebovat služby realitního makléře, máme jasno, koho oslovíme.

Jana Budínová Pardubice

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI