NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY KLADNO

náměstí Svobody 1626, Kladno 272 01
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Absolut Reality a finance s.r.o. IČ: 49822209 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. 

Účty pobočky určené pro rezervační poplatky:

19-3288652369/0800, 19-4848144309/0800, 19-400252389/0800, 20001-5891145379/0800
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
08:30 - 17:00
Úterý
08:30 - 17:00
Středa
08:30 - 17:00
Čtvrtek
08:30 - 17:00
Pátek
08:30 - 15:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Paní Marcela Trejbalová mě provedla prodejem rodného domu lehce, s citem a naprosto profesionálně. O jednotlivých krocích prodeje jsem byla předem i průběžně informována a myslím, že i díky jejímu pečlivému a realistickému přístupu byla nemovitost rychle prodána. Byla to moje první realitní zkušenost a jsem ráda, že jsem se obrátila právě na paní Trejbalovou. Setkala jsem se vstřícností, která ovšem neznamenala slibovat nemožné, spolehlivostí a vlídným zacházením. S klidným svědomím ji mohu doporučit všem, kteří jsou podobně jako já v rozpacích ze zázračných nabídek všudypřítomných bilboardových "realiťáků".

M. Borová Hřebeč

Rád bych poděkoval Vaší realitní kanceláři, panu Trejbalovi a především panu Kaplanovi za naprosto profesionální zprostředkování koupě našeho domu v Nižboře. Pan Kaplan se svým svědomitým přístupem a komplexním servisem postaral o to, že se z pořízení našeho nového domova stala téměř bezstarostná záležitost. Ještě jednou díky!!!

Ondřej Peták Kladno

Chci touto cestou poděkovat paní makléřce Marcele Trejbalové za její vynikající spolupráci při prodeji mé garáže. Paní Trejbalová je velice milá a spolehlivá, vždy mě včas informovala o průběhu prodeje nemovitosti, dodržovala smluvené termíny a proto ji mohu doporučit dalším klientům. Erika Libá

Erika Libá Kladno

Vřele doporučuji, vstřícný, milý, obětavý, vtipný realitní makléř. Jsem spokojena a v budoucnu budu spoléhat jen na pana Čížka.

Lucie Rudná

Služby pana Čížka můžu vřele doporučit. Minulý rok jsme s manželem kupovali dům z jeho nabídky a přístup i profesionalita pro nás byly milým překvapením. Hledali jsme bydlení přes rok a s žádným realitním makléřem ani developerem nebyla naše zkušenost taková, jako právě s panem Čížkem. Perfektně prezentovaná nemovitost, znalost problematiky, skvělá komunikace s naši právničkou i finančním poradcem. Nikdy jsme necítili nátlak, abychom podepsali něco, co naše právnička neschválila. Podpis smluv se přizpůsobil našemu hektickému režimu a nejasnosti byly hned vysvětleny. I dva měsíce po prodeji nás kontaktoval, jestli je vše v pořádku. Kdybychom v budoucnu potřebovali služby realitního makléře, tak jedině pana Čížka. Děkujeme!

Daniela S. Kladno

Vřele doporučuji spolupráci s paní Petráčkovou, jak při prodeji nemovitosti, tak i při hledání vhodného nájemníka. Opětovně mi pomohla, tentokráte s pronájmem. Budete nadšeni jejím přístupem a nezbyde Vám než jí jen stále děkovat.

Martin Kripner Praha

Chtěla bych poděkovat Vaší realitní kanceláři za pomoc s prodejem bytu v Čechách. Zvláště bych chtěla poděkovat panu Čížkovi, který nám pomáhal při prodeji. Bydlíme v Kanadě a měla jsem obavy z prodeje, jednak už dlouho nežijeme v Čechách a neznáme nové zákony, a také vzdálenost přes půl světa na vyřizování všeho, co je potřeba při prodeji zařídit, se mi zdála velikou překážkou. Naši kamarádi žijící v Čechách nám doporučili vaši kancelář a pana Čížka, neboť jim prodával byt a byli s ním velice spokojeni. Pan Čížek vždy okamžitě odepsal na moje e-maily, odpověděl na všechny moje otázky a poslal mi naskenované dokumenty a návrhy smluv. Na jaře jsme přiletěli do Čech a byli jsme domluveni s panem Čížkem na první schůzce s ním. Díky naší korespondenci, jsem měla všechny potřebné doklady a mohli jsme sepsat smlouvu. Dali jsme panu Čížkovi plnou moc nás zastupovat po dobu naší nepřítomnosti v Čechách a vrátili jsme se do Kanady. Když jsem po čase dostala e-mail, že pan Čížek má vážného zájemce, odletěli jsme znovu do Čech. Teď je byt prodaný a my jsme rádi, že máme o jednu starost méně. Pan Čížek byl velice ochotný, vždy se přizpůsobil naším časovým možnostem, organizoval vše, co jsme v našem krátkém pobytu nestihli a vše řešil s úsměvem. Vytvořil příjemnou a přátelskou atmosféru při jednáni s námi i s kupujícími. Celkově jsme měli pocit, že jednáme s kamarádem, který se nám snaží pomoci. Ještě jednou děkuji Vaší kanceláři za perfektní spolupráci a přeji Vám mnoho úspěchů do budoucnosti.

Jana B. Kladno

Vážení, chci tímto poděkovat paní makléřce Marcele Trejbalové, se kterou jsem měla to potěšení realizovat prodej ne zrovna ideálního stavebního pozemku. Musím ocenit profesionální přístup, znalost věci, ochotu, zejména však velmi příjemné osobní jednání. To vše platí taktéž pro pana ředitele Martina Trejbala. Bylo mi ctí a potěšením se s těmito osobnostmi potkat. Vaši kancelář vždy ráda doporučím. Zároveň chci popřát mnoho úspěchů a dobrých nemovitostí i klientů do budoucna.

Renata Kolářová Kladno

Prodal jsem s pomocí paní Petráčkové byt, díky jejímu profesionálnímu přístupu k přípravě bytu před prodejem našla velice rychle kupce a dokázala realizovat velmi zajímavou cenu. Oceňuji velmi vstřícné jednání a naprostou profesionalitu.

Martin Kripner Kladno

Požádal jsem o zprostředkování prodeje nemovitosti v Nižboru. Jsem velmi spokojen s přístupem manželů Trejbalových, kteří celou záležitost nabídky a prodeje po všech stránkách zajišťovali. Zvlášť oceňuji jejich profesionální a vstřícné jednání. Realitní kancelář všem příštím zákazníkům doporučit.

M. Tyburec Kladno

Velmi dobrá komunikace s paní makléřkou. Mohu ji jen doporučit.

Pavel Coufal Byšice

Ráda bych poděkovala paní realitní makléřce Ivetě Petráčkové za profesionální a lidský přístup při prodeji zahradní chatky a pozemku. Její práce byla nadstandartní a skvělá. Zařídila vše od nafocení až po předání nemovitostí. Péče o klienty je úžasná a bezkonkurenční. Děkuji za její trpělivost a ochotu. Přeji mnoho dalších spokojených zákazníků.

Jolana Prokopová Kladno

Spolupráce s panem makléřem Čížkem při koupi bytu byla na vysoké profesionální úrovni. Oceňuji velmi rychlé jednání a dodržování termínů i případnou pomoc při převodu nemovitosti. Určitě bych neměla problém se v budoucnu na tohoto makléře opět obrátit.

Ing. Olga Kozáková Dobříš

Chtěli bychom Vám s přítelem poděkovat za vynikající služby, které jste nám prokázala při prodeji naší nemovitosti v Kladně. Jsme oba časově velmi vytížení a Vy jste za nás vyřídila mnoho důležitých věcí, potřebných k prodeji domu a následně i vše kolem převodu nemovitosti na kupujícího. Kromě profesionality oceňujeme ale i lidský a velmi osobní přístup, díky kterému bylo znát, že nejsme jen jeden případ z mnoha, jako to bohužel bývá u některých RK, které jdou za kvantitou nehledě na kvalitu. Během prodeje jsme jednali i s panem Martinem Trejbalem, který všechny naše dotazy také vždy ochotně a smysluplně vysvětlil. Za mě mohu Vaši kancelář jednoznačně doporučit. Všechno proběhlo rychle a bez problémů, vždy k naší maximální spokojenosti. Děkujeme.

Dagmar Vlková Kladno

maximální vstřícnost , zkušenost , pomoc s názorem na potenciální zájemce nám velmi pomohla .

Vladimíra Nekvindová

Pane Čížku, já Vám mnohokrát děkuji za skvělou spolupráci při prodeji bytu a za Váš profesionální přístup. Doufám, že v brzké době nic prodávat nebudeme, ale pokud ano, víme, kam se obrátit. Mějte se moc hezky a ať se Vám i nadále daří.

Kristýna Č. Kladno

Paní Trejbalová nám zprostředkovala pronájem našeho bytu. Vynikající komunikace i celková spolupráce, od A do Z. Vřele doporučujeme!

Kantová Praha

Velká spokojenost s prodejem bytu na Kladně, vše proběhlo podle naši domluvy, vše bylo perfektně připravené a precizní. Můžu všem jen doporučit.

Roman Krumpholc Praha

Paní Jitka Mahovská pro nás zprostředkovala prodej bytu. Ocenili jsme profesionální i lidský přístup při jednání. Proces prodeje proběhl velmi rychle, zejména jsme ocenili úsporu našeho času při prohlídkách bytu a profesionalitu při uzavírání smluv. Od té doby jsme služeb Vaší RK, resp. paní Mahovské využili opětovně a doporučili ji rodinným příslušníkům i přátelům. Rádi se na ni obrátíme znovu a budeme ji dále vřele doporučovat.

manželé Horákovi Kladno

Chcel by som poďakovať pani Trejbalovej a jej manželovi za jej obetavú pomoc pri kúpe bytu, ústretovosť a pozitívny prístup. Veľmi chcem pochváliť jej zmysel pre detail a pohodový priebeh. Komunikácia prebiehala vždy veľmi priateľsky a v prípade akéhokoľvek dotazu som vždy dostal vyčerpávajúcu odpoveď. Veľmi sme ocenili správnu vyváženosť profesionálneho prístupu a priateľskej komunikácie. Veľmi sa tešíme novému bytu a ďakujeme za sprostredkovanie. Prajeme veľa ďalších spokojných klientov.

Stanislav H. Kladno

S panem Čížkem byla radost spolupracovat, přímá komunikace a jeho dostupnost, kdykoliv klient potřebuje...

Veronika Zajícová

moc děkuji za veškeré vaše služby. Jsme naprosto spokojeni a nemáme absolutně žádné výtky. Vždy bylo spolehnutí na vaše slova a každé řešení prodeje bylo velmi rychlé a milé.

Nelibovi Kladno

Pán Čížek skvělý makléř a ještě více úžasný člověk, za nás je prostě jednička. Lorencovi

Jakub Lorenc

Přes RK jsme kupovali rekreační chatu. V minulosti jsme měli s jinou realitní kanceláří velmi špatnou zkušenost, do vyřizování koupě jsme tedy šli více než obezřetně. Paní Marcela Trejbalová, pan Martin Trejbal, a i paní Věra Stanislavová, která byla shodou okolností prodávající dané nemovitosti, byli ve všech ohledech mimořádně vstřícní a ochotní, čehož si opravdu ceníme. S důvěrou bychom se na ně obrátili znovu a s čistým svědomím tuto RK rádi dále doporučíme. Jsou to skuteční profesionálové, kteří ovšem nezapomínají ani na lidskou stránku věci. Vše proběhlo bez jakýchkoliv problémů a starostí a tato zkušenost nás přesvědčila o tom, že i v realitním byznysu je přeci jen ještě možné narazit na skutečně kvalitní a slušnou realitní kancelář. Děkujeme!

manželé Ťuchovi Kladno

Chtěli bychom poděkovat za velmi milý a profesionální přístup paní Mahovské při koupi nemovitosti. Spolupráce s paní Mahovskou byla výborná, srozumitelně nám vysvětlila celý postup, ochotně zajistila veškeré náležitosti související s koupí a vše bylo rychle vyřízeno. Vždy byla ochotná pomoci a skvěle s námi komunikovala, moc děkujeme

Novákovi Kladno

Chtěla bych poděkovat paní Mahovské za ochotu a vstřícnost. Je to profesionálka na pravém místě, přála bych si víc takových lidí. Přeji p. Mahovské i celé RK NEXT mnoho dalších pracovních úspěchů.

Dana Palečková Hřebeč

Chtěla bych tímto velice poděkovat za perfektní servis při prodeji mé nemovitosti makléřům panu Ing. Tomáši Ročkovi a Vladimíru Trejbalovi. Jejich velice profesionální ale hlavně i velice lidský přístup mě velice potěšil a pomohl. V dnešní době se málo kde setkáte s takovým přístupem. Díky moc a budu všem doporučovat.

Jírová Kladno

Chtěli bychom touto cestou poděkovat paní Mahovské za profesionální i velmi lidský přístup při prodeji naší nemovitosti. Pí. Mahovská nás vždy včas informovala o průběhu prodeje, dodržovala smluvní termíny, vše bylo dokonale připraveno. Velice rádi se na Vás obrátíme i někdy v budoucnu, protože víme, že jsme v dobrých rukou… Ještě jednou moc děkujeme a přejeme hodně spokojených klientů.

Hana a Jiří Michalovi Praha

S paní Trejbalovou jsme spolupracovali ve věci pronájmu našeho bytu. Její práce byla rychlá, efektivní a spolupráce velmi příjemná. Jedná se jednoznačně o člověka na svém místě – kombinace velkých odborných znalostí a zkušeností z praxe s velmi lidským přístupem je důvodem, proč bychom i v budoucnu nevolili jinak. Jitka a Martin Maříkovi

Martin Mařík Kladno

Pan Čížek nám pomáhal s prodejem nemovitosti. Jeho přístup byl vysoce profesionální a vstřícný. Pokud bych prodávala znovu, nerozhodla bych se jinak. Před prodejem nám poskytl cenné rady, na schůzky dorazil vždy včas a perfektně připravený. Během období prohlídek nás vždy informoval o aktuální situaci. Pan Čížek je usměvavý člověk s nadhledem, který má velký přehled (nejen) v oblasti nemovitostí. Veškeré potřebné informace umí sdělit lidsky, tak aby byly všem jasné. Po prodeji se mi líbil přístup k novým majitelům, kde byla vidět jeho snaha jim co nejvíce pomoci. Jsem si jistá, že jeho chování bylo fér k oběma stranám.

Katka Nejedlá Okr. Kladno

Vyjadřuji tímto velký dík panu Petru Čížkovi, který je skvělý a profesionální makléř. Vždy jedná nejen s ochotou i úsměvem, dovede moudře poradit. Jeho vrozená elegance je zároveň úctou ke všem klientům bez rozdílu věku. Nechť tedy Vaši společnost Next-reality díky mé zkušenosti při jednáních, Vás provází vždy jen vše dobré.

Marcela Máčalová Kladno

S manželem jsme se rozhodli, že chceme koupit byt v panelovém domě. Při první schůzce s panem Čížkem jsem mu vysvětlila důvody, proč chceme koupit zrovna tento konkrétní byt. Celý proces proběhl během jednoho měsíce. Od stanovení ceny přes papírování až po předání bytu. Pan Čížek nám velmi pomohl ke spokojenému a klidnému bydlení !!. Jednal velice rychle a profesionálně. Komunikace s ním byla vynikající. Mohu jen doporučit. Děkujeme

Manželé Hoffmannovi Unhošť

Rádi bychom vyslovili velkou spokojenost a chválu pro Petra Čížka, který nás ohromil svým přehledem, profesionalitou a připraveností na každou naší schůzku. Celá procedura koupě bytu proběhla velmi rychle a perfektně. Naše dotazy byly zodpovězeny bez odkladu a to i o víkendu, nebo večer. Ještě jednou díky za vaše služby odvedené Profesionálem Petrem Čížkem. Přejeme vám mnoho spokojených zákazníků jako jsme my.

Petr P. a Helena K. Kladno

Prodej pozemku v obci Brandýsek byl od počátku velmi rychlý a hladký. Po celou dobu byl kladen důraz na poskytnutí všech potřebných informací a to nejen pro nás jako prodávající, ale především pro budoucí kupující. Obdrželi jsme kvalitní servis při prodeji od začátku do konce. Již bereme pí. Trejbalovou jako osobního makléře a má naši plnou důvěru. Nebudeme váhat se na ni opětovně obrátit.

Manželé Ježkovi Kladno

Děkuji za spolupráci a vyřízení všech náležitosti s prodejem bytu. Skvělý přístup, trpělivost, vstřícné vystupování.

Tomáš Jansa Kladno-Ostrovec

Spolupracovat s vaší realitní kanceláří a hlavně s Paní Trejbalovou mi bylo potěšením, což se v téhle době moc nestává. Hlavně jsem ocenil z Vaší strany pozitivní, lidský a trpělivý přístup k celé zdlouhavé patálii s úvěry. S domem jsem velice spokojen. Děkuji

Tomáš Biolek Kladno

S přítelkyní jsme dlouhé měsíce chodili na prohlídky bytů a nedařilo se nám nic sehnat. Až do doby, než jsme našli pana Čížka. Nejen že nám našel nemovitost podle představ, které jsme mu řekli, ale dotáhnul to s námi až do úplného konce. Od prohlídky, přes veškeré papírování, přípravy a podepisování smluv, předání klíčů a vyřízení na katastru nemovitostí. Ještě jednou bychom mu chtěli tímto poděkovat za jeho pracovitost, přátelský, ale přesto profesionální přístup, ochotu a rychlost. Můžeme jedině doporučit.

Tomáš Votava Bratronice

Takto si představuji, že by měl pracovat každý makléř. Pan Petr Čížek je profesionál v tom nejlepším slova smyslu. Příjemné jednání, perfektně připravené podklady k prodeji bytu, co slíbí to dodrží. Byla to velká radost s Vámi spolupracovat. Přeji mnoho spokojených klientů. S takovýmto proklientským přístupem jich určitě nebudete mít nedostatek. Velmi ráda doporučuji a budu se těšit na další spolupráci. Za mne jednička s hvězdičkou.

Klára Fidlerová Praha 5

Chtěla bych velice poděkovat za perfektní servis při prodeji své nemovitosti Vaší realitní kanceláři. Především děkuji realitní makléřce, paní Jitce Mahovské! Měla jsem první zkušenost s prodejem nemovitosti a díky paní Mahovské. Jsem naprosto spokojená. Velmi lidský a zároveň profesionální přístup a perfektní služby. Díky paní makléřce Jitce Mahovské, mohu Vaši realitní kancelář doporučit všem známým i přátelům. Tomu říkám servis od A do Zet.:) S pozdravem Vám a celému týmu mě oblíbené RK v Kladně

Lenka H. Kladno

Velmi oceňuji vysoce profesionální služby realitního makléře pana Korotashe a společnosti Next Reality Kladno. Realizoval se mnou nákup nemovitosti v Praze, vše proběhlo bezproblémově a rychle. Jeho profesionální a erudované služby mohu vřele doporučit. Ještě jednou děkuji.

Martin Nič Praha

Dovoluji si jako spokojený zákazník Vaší realitní kanceláře, stručně zhodnotit činnost Vašeho pracovníka, makléře, pana Daniela Šilhána. Jeho služby jako seriózního a odpovědného člověka mi byly doporučeny mou známou, za účelem prodeje nemovitosti v Lomnici nad Lužnicí. Musím konstatovat, že to byla správná volba. Pan Šilhán se ukázal jako milý, ochotný a velmi vstřícný. V průběhu vyřizování celého obchodu prokazoval vysokou erudovanost a rychlou reakci na některé dílčí problémy s prodejem spojené, které řešil ke spokojenosti obou zainteresovaných stran při prodeji dané nemovitosti. Děkuji touto cestou Vaší společnosti a osobně panu Danielu Šilhánovi za rychlou a bezproblémovou realizaci celého prodeje a za profesionální práci a velice vstřícný přístup. Kdykoliv v budoucnosti na základě těchto zkušeností Vašich služeb využiji a vřele doporučím.

M. Zachová Kladno

S maklerkou uzasna a pratelska spoluprace. Moc dekuji za vsechny sluzby. Urcite posilam velikou pochvalu.

Petr Hejda

Dovolte mi s úctou vyslovit poděkování Vaší kanceláři NEXT REALITY Kladno, především pak panu Šilhánovi, jeho realizačnímu týmu - paní návrhářce a panu fotografovi, kteří společně připravili zajímavou prezentaci naší prodávané nemovitosti. Pan Šilhán se celému prodeji velmi pečlivě a citlivě věnoval, a tím ochotně zúročil své prodejní a obchodní zkušenosti ku zdárnému prodeji nemovitosti s obrovskou spokojeností zákazníka. Vždy byl vstřícný, ochotný a prodeji nemovitosti se velmi věnoval jako by mu byla vlastní. Jeho reporty o sledovanosti nabízené nemovitosti a průzkum byl nadčasový. S velkým respektem pana Šilhána a Vaší realitní společnost vřele doporučíme. Děkujeme a přejeme velké obchodní úspěchy a vše dobré!

Jana Janáková s maminkou Horoměřice

S prací resp. spoluprací s Mahovskou jsem byla velmi spokojená. Má profesionální přístup, dobře se vyzná v terénu, má přehled. Je velmi spolehlivá. To co řekne, to platí. Drží slovo. Dá se na ni ve všem spolehnout. Díky moc, byla jsem velmi spokojená.

Věra Mattasová Praha 6

V nedávné době jsem prodával byt na Kladně a využil jsem služeb Vaší RK, konkrétně jsem spolupracoval s realitním makléřem Petrem Čížkem. Touto cestou bych rád vyjádřil svou hlubokou spokojenost s jeho přístupem. Historicky mám s jinou RK zkušenost veskrze zápornou, proto jsem rád, že nyní jsem měl tu čest spolupracovat právě s panem Čížkem. Jeho vztah k prodeji je nejen velice profesionální, vstřícný, ale také lidský. Za dobu prodeje jsem se setkával jen s usměvavým člověkem, který dokáže věcně argumentovat, své názory vysvětlí, ale současně nechává mně/klientovi prostor pro vlastní rozhodnutí. Pan Čížek je nejen profesionál a zná a dělá svou práci dobře, ale navíc se s ním laik nebojí řešit i sebehloupější dotazy:) Zpětná vazba v dnešní době funguje hlavně pro stížnosti/řešení problémů. Jsem rád, že touto cestou můžu vyzdvihnout Vašeho zaměstnance - věřím, že stejně jako já, tak i Vy jste si vědomi jeho kvalit. Děkuji tímto za zprostředkování prodeje mého bytu a těším se na další spolupráci!

Jan Huml Kladno

Přes RK jsme kupovali rekreační chatu. V minulosti jsme měli s jinou realitní kanceláří velmi špatnou zkušenost, do vyřizování koupě jsme tedy šli více než obezřetně. Paní Marcela Trejbalová, pan Martin Trejbal, a i paní Věra Stanislavová, která byla shodou okolností prodávající dané nemovitosti, byli ve všech ohledech mimořádně vstřícní a ochotní, čehož si opravdu ceníme. S důvěrou bychom se na ně obrátili znovu a s čistým svědomím tuto RK rádi dále doporučíme. Jsou to skuteční profesionálové, kteří ovšem nezapomínají ani na lidskou stránku věci. Vše proběhlo bez jakýchkoliv problémů a starostí a tato zkušenost nás přesvědčila o tom, že i v realitním byznysu je přeci jen ještě možné narazit na skutečně kvalitní a slušnou realitní kancelář. Děkujeme!

manželé Ťuchovi Kladno

Chtěla bych moc poděkovat paní Trejbalové a jejímu manželovi za krásný lidský přístup za slušnost, ochotu, jednání, prostě jsou to úžasní lidé, kteří mi neuvěřitelně pomohli při koupi bytu na Stochově, setkat se v dnešní době s tak férovymi lidmi je vzácné, moc jim děkuji a přeji jim jen to nejlepší a všem slušným lidem doporučuji.

Renata Moravcova Kladno

Chtěla bych Vám velice poděkovat za pomoc při pronájmu mého bytu. Spolupráce s Vaší realitní kanceláří je moje první zkušenost ""s realitkou"" a tato zkušenost je pozitivní. S Vaší prací jsem byla velmi spokojená. Lidské jednání, ochota a profesionalita. Už vím, kam se pro příště obrátit o pomoc s realitním problémem. Děkuji a na shledanou

Stádníková Lucie Kladno

Naprostá spokojenost. Ochota, serióznost, spolehlivost a profesionalita. Můžu paní makléřku jen doporučit. A již jsem taky doporučil.

Viliam Láska Kladno

Ráda Vám píšu pochvalu, protože nic jiného ani napsat nemohu. Spolupráce s Vámi byla jako vždy bezchybná, preferovala jsem pro mě co nejmenší administrativní zátěž a co nejvíce jistoty při prodeji bytu i předchozím pronájmu. Byla jsem stoprocentně spokojená a pokud budu tyto služby opět potřebovat, nebudu váhat ani chvilku a obrátím se na Vás. Moc děkuji, přeji Vám krásný úspěšný rok.

Radka Mejtská Kladno

Pane Trejbale ráda bych Vám a paní Jitce Mahovské chtěla poděkovat za skvělou spolupráci a profesionální přístup, ochotu a neuvěřitelnou obětavost při prodeji nemovitosti. Je na Vás 100% spolehnutí a Vaše služby vřele doporučím všem svým známým. Jste moc hodný lidičky na pravém místě. A to se jen tak nevidí. Přeji Vám mnoho úspěchů, ať se Vám daří co nejlépe. Moc děkuji a přeji hezký den.

Zdenka Bláhová Kladno

Byli jsme velmi spokojeni s profesionálním přístupem pana Šilhána při koupi RD na okraji Prahy. Věnoval se jak nám kupujícím, tak velmi hezky přistupoval i k prodávajícím. V pozitivním slova smyslu jsme si dokonce dlouho mysleli, že patří do rodiny prodávajících v roli „zetě". To ale nebyla pravda – pouze se jednalo o natolik komplexní servis o klienty. Při každém kroku obchodního případu byl plně připraven, měl vzorně vytisknuty všechny kopie smluv a provedl nás nezbytnými podpisy. Realitní kancelář doporučujeme.

Manželé B. Praha

Paní Trejbalovou včetně celé realitní kanceláře mohu vřele doporučit. Vše bylo na jedničku, ať už se jednalo o profesionální a pohotový přístup v řešení celé věci ale i velmi příjemné jednání. Ještě jednou děkujeme.

Lucie Březinová Praha

Obrátili jsme se na realitní kancelář, kterou v našem případě zastupovala paní makléř Marcela Trejbalová, se žádostí o pomoc při pronájmu našeho bytu 3+1 v Kladně Švermově. V současné době se nezdržujeme na území České republiky, takže komunikace mezi RK a námi byla o to složitější. Veškerou agendu bylo třeba řešit telefonicky a mailovou poštou. Přesto jsme byli s prací paní makléřky Trejbalové velmi spokojeni. Její velice vstřícný a ochotný přístup, naprosto korektní jednání, obdivuhodná flexibilita i v pozdních večerních hodinách a konstruktivní uvažování, si zaslouží nejenom velký obdiv, ale i upřímné a srdečné díky za její odvedenou práci. Velmi rádi se na ni budeme v budoucnu opět obracet a můžeme s naprostým přesvědčením doporučit jak paní makléřku Trejbalovou, tak i RK, kde jsme byli vždy mile a ochotně osloveni. Rádi bychom touto formou paní Trejbalové a jejímu týmu srdečně poděkovali za jejich angažovanost, kompetentnost, dynamičnost a jejich profesionalitu.

Manželé Hoffmannovi Kladno

S radostí konstatujeme, že jsme provedli dobrou volbu při výběru zástupce pro prodej pozemku v Buštěhradě. Makléřka Jitka Mahovská poskytla kompletní profesionální servis prodeje pozemku. Právě kompletnost služby pro nás byla rozhodující, protože v době prodeje jsme většinu času trávili v zahraničí a minimum nutných osobních schůzek bylo zásadním požadavkem, který byl beze zbytku splněn. Navíc příprava podkladů pro všechny kroky byla vždy perfektní - nikdy nic nechybělo a stačilo jen podepisovat připravené dokumenty. Tedy ještě jednou díky - příprava, stanovení ceny, nalezení zájemců, platby a převod vlastnických práv, to všechno orámované vstřícným přístupem = proces proběhl lépe, než jsme si dokázali představit.

Irena a Petr Zárubovi Kladno

Vážený pane Trejbale, ráda bych Vám a celé Vaší realitní kanceláři touto cestou velmi poděkovala za Vaše služby při koupi, dnes už našeho, domu v Unhošti. Profesionální, a při tom velice milé a vstřícné vystupování Vašeho realitního makléře pana Petra Čížka nás velice potěšilo. Jeho přístup nám naše rozhodování usnadnil a jsme tomu moc rádi. Při tak velkém rozhodování, realizování našeho snu o pěkném bydlení, nám byl ve všem víc než nápomocný, uměl nám se vším poradit a pomoci. Dokázal si najít čas pro jednání a skloubit jeho určitě časově náročný program s tím naším a paní Čámské. Nebylo mnohdy lehké najít termín a čas pro společné jednání. Dnes už je vše zařízeno a převedeno. Dům je náš, a to díky Vám a Vaší realitní kanceláři. Rovněž musím vyzdvihnout i profesionální, a přitom milý a bezprostřední přístup pana Jaroslava Kudely, který nám velmi dobře uměl najít správné řešení při finančních otázkách. Neváhal s pomocí a vše vyřešil k naší spokojenosti. Spojení s tímto finančním poradcem bylo určitě pro nás výhrou. Jeho dovednosti a znalosti v oblasti financí nás dovedly k cíli. Také mi dovolte, pane Trejbale, Vám i všem zaměstnancům Vaší skvělé realitní kanceláře, popřát hodně a hodně zdraví, štěstí a spokojenosti i v osobním životě. S pozdravem a velkým díkem

Dagmar S. s manželem a synem Kladno

Dobrý den, můžu vám vážení říct, že pan Šilhán je skvělý makléř. Bernardovi

Vratislav Bernard

Na doporučení jsem využila služby paní Trejbalové za účelem pronájmu bytu v centru Kladna. Oceňuji profesionální přístup, příjemné vystupování a skvělou informovanost po celou dobu spolupráce. Vřele doporučuji dále!

Monika Č. Kladno

"Naprosto profesionální přístup, perfektní prezentace nemovitosti, výborná a příjemná komunikace, cítil jsem, že pan Oleksandr Korotash skutečně zastupuje moje zájmy, jako prodejce nemovitosti. Při jednáních měl vždy připravené všechny potřebné dokumenty a průběžně podával informace o návštěvách zájemců o koupi nemovitosti."

Maksym Sheshenia Hostivice

S paní Trejbalovou jsme spolupracovali ve věci pronájmu našeho bytu. Její práce byla rychlá, efektivní a spolupráce velmi příjemná. Jedná se jednoznačně o člověka na svém místě – kombinace velkých odborných znalostí a zkušeností z praxe s velmi lidským přístupem je důvodem, proč bychom i v budoucnu nevolili jinak.

Martin Mařík Kladno

Ráda bych tímto chtěla poděkovat za naprosto hladký průběh všech procedur při prodeji svého bytu v Kladně, jmenovitě potom paní Marcele Trejbalové, jejíž přístup byl naprosto profesionální, korektní a spolehlivý, velmi oceňuji její vstřícnost. Vše proběhlo v pohodové atmosféře a vždy po vzájemné dohodě. Realitní kancelář určitě doporučím svým přátelům a známým.

Markéta Vaváková Kladno

Chtěl bych Vám a vašim kolegům z realitní kanceláře poděkovat za pomoc a bezproblémové vyřízení všech záležitostí ohledně prodeje nemovitosti. Výborná práce a kdybych náhodou narazil na někoho, kdo bude řešit stejný problém, tak vás beze všeho doporučím. Děkuji ještě jednou, přeji Vám mnoho úspěchů a spokojených klientů.

Miroslav Korec Kladno

Rádi bychom poděkovali touto cestou Vašemu realitnímu makléři p. Petru Čížkovi, za velice rychlý prodej rodinného domu, za jeho velmi příjemné chování, vstřícnost a velikou ochotu. Rádi se na Vás vždy obrátíme a budeme Vás všem známým doporučovat. Moc děkujeme.

Markovi Kladno

Díky za prodej Vaší společností - zástupcem paní Marcelou Trejbalovou, našeho bytu v ulici Bellušova, Praha 5. Byli jsme mile překvapeni profesionálním přístupem, vyřešením všech potřebných náležitostí s prodejem potřebných. Díky moc.

Lada P. Kladno

Chtěl bych poděkovat za realizaci prodeje bytu. Zvlášť paní Jitce Mahovské, za její profesionalitu a zároveň vstřícnost a lidskost, která se dnes bohužel už moc nenosí. Nemusel jsem se o nic starat, a to bylo pro mě podstatné. Paní Mahovskou vřele doporučuji.

Klásek, Milevsko Kladno

Nejen, že bych pana Čížka doporučil ale už jsem to i několikrát udělal - vždy s velmi pozitivním ohlasem. S panem Čížkem spolupracuji již delší dobu a vždy jsem dostal jen nejlepší výsledky.

Martin Mikuláš

Pan Šilhán mi již v minulosti pomohl s prodejem, novou koupí a následným pronájmem nemovitosti. Vždy se něj mohu 100% spolehnout, má profesoinální jednání ve všech směrech, je seriózní a milý. Vše zařídí rychle bez mé přítomnosti, průběžně informuje. Mohu tuto realitní kancelář a hlavně pana Šilhána vřele doporučit.

Marcela Kasíková roz. Zachová

Rádi bychom poděkovali paní Trejbalové a jejímu manželovi za perfektní služby. Od prvního kontaktu probíhalo vše naprosto profesionálně a seriózně. Cítili jsme se opravdu ,,opečováváni,,. Děkujeme za velmi milou spolupráci. Můžeme s klidným svědomím doporučit.

manželé Ševčíkovi Kladno

Touto cestou bychom Vám rádi poděkovali za velice profesionální a vstřícné jednání při koupi nemovitosti. Od prvního kontaktu přes webovou inzerci jsme se setkali s milým přístupem ze strany manželů Trejbalových. Nejen, že způsob nákupu přizpůsobili momentálním potřebám, ale po celou dobu zprostředkovávali jednání mezi kupující i prodávající stranou způsobem, který se nedá popsat jinak než excelentní. Díky nim celý proces nákupu proběhl hladce a ke spokojenosti všech zúčastněných. Jsem si jista, že při další příležitosti neoslovíme jinou kancelář, protože s Vámi máme garanci úspěšné koupě bez starostí.

Hana Junková Kladno

Ráda bych vyjádřila poděkování panu Danielu Šilhánovi ve věci nedávného prodeje bytu na Kladně. Pana Šilhána shledávám jako velmi zodpovědného, seriózního makléře, jehož přístup je profesionální a jedná v zájmu zúčastněných klientů. Po celý čas prodeje byla komunikace pana Šilhána naprosto spolehlivá. Ráda pana makléře doporučím dalším potencionálním klientům. Přeji mnoho úspěchů panu Šilhánovi a celé RK.

Radka Švecová Kladno

jménem nás třech majitelek nemovitosti, kterou jsme prostřednictvím RK prodávaly, bych Vám ráda vyjádřila poděkování. Toto poděkování ale patří především paní Jitce Mahovské, která svým vysoce profesionálním a na druhé straně velmi lidským přístupem zrealizovala prodej našeho domu. Prodej a veškeré formality s ním spojené uskutečnila paní Jitka Mahovská v rekordně krátké době cca 4 měsíců od zadání po předání nemovitosti novým majitelům. Pokud bychom v budoucnu snad potřebovaly službu RK, naše volba by byla jednoznačně Vaše RK a Vaše kolegyně paní Jitka Mahovská. Můžeme ji jen doporučit všem zájemcům o realitní služby.

Alena Kamínková, Stanislava Košťálová a Alena Křivová Kladno

Musím pochválit perfektní služby Vaší makléřky paní Mahovské, která mi zprostředkovala koupi garáže. Vysoce profesionální, bezchybné a hlavně rychlé jednání.

Veronika Richterová Kladno

Děkuji vám za spolupráci. Byla jsem velice spokojená a pokud bych někdy pracovala jako realitní makléř, tak pro vaší RK bych pracovala moc ráda. Ať se vám daří.

Novotná Karin Kladno

I have received payment for the flat today, please can i say thankyou to yourself and Oleksandr for all the work you have done I have been impressed by your efficiency and hard work from the start until the completion of the sale, i am very pleased that i chose to use your service.

Lewis Heal Praha 5

Touto cestou bychom Vám rádi poděkovali za velice profesionální a vstřícné jednání při koupi nemovitosti. Od prvního kontaktu přes webovou inzerci jsme se setkali s milým přístupem ze strany manželů Trejbalových. Nejen, že způsob nákupu přizpůsobili momentálním potřebám, ale po celou dobu zprostředkovávali jednání mezi kupující i prodávající stranou způsobem, který se nedá popsat jinak než excelentní. Díky nim celý proces nákupu proběhl hladce a ke spokojenosti všech zúčastněných. Jsem si jista, že při další příležitosti neoslovíme jinou kancelář, protože s Vámi máme garanci úspěšné koupě bez starostí.

Hana Junková Kladno

Dobrý den, s potěšením mohu konstatovat, že můj obchodní případ vedený paní M. Trejbalovou proběhl k mé plné spokojenosti. Paní makléřka mne velmi srozumitelně informovala o všech jeho etapách. Potřebné smlouvy byly připraveny s předstihem, takže jsem měl dost času se s nimi seznámit. Zvláště oceňuji, že vše i v dnešní nervózní době bez zdržení a v příjemné atmosféře.

Vít Horažďovský Kladno

Pan Roček je velký profesionál, jednání s ním je vždy velmi vřelé a zároveň konstruktivní! Je to skutečně člověk na svém místě a jen díky němu si nechávám už delší dobu inzerovat svou nemovitost k pronájmu u vaší kanceláře. Moravec

Michal a Eva Moravcovi

Chtěla jsem Vám moc poděkovat za Váš nejen profesionální přístup při prodeji bytu, ale i perfektní servis, kterým jste mi velmi usnadnil život. Vše probíhalo naprosto skvěle. Jsem ráda, že jsem Vás oslovila a rozhodla se využít Vašich služeb. Veškerá komunikace a komplikace byly vyřešeny velice rychle a vždy k mé maximální spokojenosti. Hlavně se mi na Vás líbí, že nepřistupujete ke klientovi jako jen ke klientovi, ale dokázal jste se i na chvíli stát součástí naší rodiny, což se mi moc líbilo. Přeji Vám v budoucnu hodně úspěchů a určitě Vás doporučíme i našim známým.

PM Kladno

Pana Čížka mohu jen doporučit. Je velmi profesionální, má velký přehled ve svém oboru a oplývá výbornými komunikačními dovednosti. Je velmi spolehlivý. O všech podniknutých krocích všechny strany vždy informuje. Ještě jednou děkuji a přeji jen to nejlepší do budoucnosti!

Daniel Chochel Slaný

Příprava domu před prodejem i vlastní realizace prodeje domu svěřená do rukou paní Petráčkové proběhla velice rychle a v příjemné atmosféře. Její přístup je více než profesionální a velmi lidský. Několikrát mi pomohla i nad rámec svých povinností za což jí děkuji. Nemohu jinak než paní Petráčkovou opravdu doporučit.

Josef Polák Senomaty

Naše rodina před nedávnem přes pana Čížka kupovala chatu u Rokycan a máme jen slova chvály na pana makléře a vůbec celou tuto pobočku Next Reality. Celý proces od začátku až do konce proběhl hladce. Pan Čížek byl naprosto profesionální, navíc vždy milý a usměvavý. Moc nám pomohl! Asi nejlepší zkušenost za dobu co se v realitách pohybuji, to jest cca 20 let. Děkujeme mnohokrát. Podobnou recenzi jsem napsal i na Google a Firmy.cz.

Jirikoo Kladno

Pan Roček nám již prodával i pronajímal nemovitosti v minulosti a vždy jsme byli naprosto spokojení. Pan Roček je velice příjemný, spolehlivý, zodpovědný a maximálně nápomocný. Pokud budeme prodávat či pronajímat další nemovitost, určitě se na něj opět obrátíme. S tak profesionálním makléřem jsme se ještě nesetkali.

Monika Pilátová

S panem Čížkem jsme měli tu čest již dvakrát a při příští příležitosti se opět obrátíme na něj, kdekoliv v republice se budeme nacházet. Velmi profesionální a ochotný přístup, neuvěřitelná flexibilita a milá lidská upřímnost. Pokud toto čte nějaký potencionální zákazník, tak vám radím - neváhejte. Řešit cokoliv s pánem Čížkem je radost a pokud vás něco překvapí, tak vždy jen mile. Děkujeme za všechno!

T.F. Chýně

I have received payment for the flat today, please can i say thankyou to yourself and Oleksandr for all the work you have done. I have been impressed by your efficiency and hard work from the start until the completion of the sale, i am very pleased that i chose to use your service.

Lewis Heal Praha

Z důvodu úmrtí v rodině a následného stěhování na Moravu jsme museli s mojí maminkou přistoupit k prodeji bytu. S tím jsme neměli žádné zkušenosti a děsilo nás to jak noční můra. Naším štěstím bylo, že nám známí doporučili p. Marcelu Trejbalovou ze společnosti NEXT REALITY Kladno. Od prvního setkání mi bylo jasné, že pokud nás někdo provede touto transakcí bude to právě ona. Svým profesionálním a při tom lidským přístupem nás pak společně vedla bezpečně celým procesem od inzerce až po realizaci prodeje. Při každém dalším papíru a podpisu jsem byla ráda, že s námi pracuje, byla ochotná cokoliv vysvětlit i nám laikům. V celém tom komplikovaném procesu jsme byly vždy o všem přesně a včas informovány krok za krokem. Vše navíc komplikovala doba pandemie, kdy bylo potřebné nasadit na vše více sil a trpělivosti. I v této situaci zůstala p.Trejbalová klidná, milá, usměvavá, a přitom odborně na výši. Jen díky jí a NEXTu se vše povedlo v celkem krátké době vyřídit ke spokojenosti všech tři stran, a navíc s jistotou, že je vše právně a legislativně v pořádku. Díky. Paní Trejbalovou a NEXT mohu 100 % doporučit.

Ing. Ivana Matuszková Kladno

Rovněž se připojujeme ke spokojeným klientům realitní kanceláře Next reality Kladno a děkujeme paní Trejbalové za velmi profesionální provedení celým procesem při prodeji našeho bytu na Kladně. Prodej bytu proběhl velmi rychle, paní Trejbalová vše dokonale vysvětlila a hlavně zajistila. Toto byla již naše čtvrtá zkušenost s prodejem či koupí nemovitosti a jednoznačně ji hodnotíme jako nejlepší. Děkujeme a přejeme celému týmu hodně dalších spokojených klientů.

Monika Joann Praha

Chtěl bych tímto poděkovat paní Trejbalové za perfektní spolupráci při prodeji bytu v Plzni. Vše vždy bylo, jak jsme si domluvili a přístup byl velmi vstřícný. Jsem maximálně spokojený a při případných možnostech budu vždy doporučovat.

Valena Kladno

Byla jsem opravdu velmi spokojená. Profesionalita, ochota a vstřícnost byly maximální. Svým známým budu doporučovat jen Vás.

Božena Slováčková Kladno

Dobrý den, s potěšením mohu konstatovat, že můj obchodní případ vedený paní M. Trejbalovou proběhl k mé plné spokojenosti. Paní makléřka mne velmi srozumitelně informovala o všech jeho etapách. Potřebné smlouvy byly připraveny s předstihem, takže jsem měl dost času se s nimi seznámit. Zvláště oceňuji, že vše i v dnešní nervózní době bez zdržení a v příjemné atmosféře.

Vít Horažďovský Kladno

Dobrý den. Chtěl bych velice poděkovat paní Marcele Trejbalové. Prodej domu pod jejím vedením proběhl naprosto hladce. Smekám před jejím přístupem a zvládnutím všeho okolo prodeje domu. Nemohu naprosto nic vytknout. Vysoce profesionální přístup a znalosti. Vše na rovinu bez jakýchkoliv tajností. Paní Trejbalová moc vám děkuji a vřele vás doporučuji všem kdo přemýšlí využít vaší práci. Hodně štěstí vám přeji.

Aleš Danda Tuchlovice

Jakékoliv jednání s paní Petráčkovou bylo pro nás potěšením, skvělá dohoda, rychlé řešení čehokoliv, absolutní flexibilita, vstřícná, milá. Jsme velmi spokojeni a děkujeme!

Anna a Tomáš Uhrovi Kladno

Chtěly by jsme touto cestou velmi poděkovat panu D. Šilhánovi za realizaci prodeje naší nemovitosti. Celý proces probíhal bezproblémově, nesmírně lidsky a především velmi profesionálně, k naší plné spokojenosti. Z těchto důvodů pana Šilhána vřele doporučujeme všem se zárukou kvalitních služeb a dobře odvedené práce a ještě jednou díky.

Eva Malá a Hana Kraucherová Praha

Ráda bych Vám touto cestou poděkovala za značnou pomoc při vyřizování koupě chaty, obzvláště při zařizování všech nutných formalit. Bez vaší pomoci bych to jen těžko zvládla, protože se v této oblasti neorientuji.

Květa R. Kladno

Moc Vám děkujeme, děkujeme za veškerou a velmi nadstandardní pomoc se všemi záležitostmi.

Eliška Škubalová Kladno

Se službami pana Ročka potažmo s Next Reality jsem byla spokojena. S pozdravem, Diana Mužíková

Diana Vrbová Mužíková

Chtěl bych tímto ještě jednou poděkovat za naprosto profesionální až přátelský přístup paní Trejbalové, která měla na starost prodej našeho bytu v Benešovské ulici v Kladně. Pro někoho, kdo se v tomto oboru vůbec nepohybuje je to velmi příjemné a opravdu jsem se velice rád nechal navádět co dál. Někdy to opravdu není snadné, v mnohých institucích jako je katastr v Kladně se opravdu zastavil čas asi někdy před rokem 1989 a mají na vše dostatek času... I v takových situacích pak dokázala paní Trejbalová věc uklidnit a vnést do toho systém a pořádek. Spolupráce s celou kladenskou realitkou pro mě byla velmi milá a překvapilo mě, že se dnes najdou takový profesionálové ve svém oboru, které to i baví a jsou odborně znalí. Ještě jednou moc děkujeme.

Michal a Simona J. Kladno

Chtěli bychom poděkovat za spolupráci s certifikovanou realitní makléřkou Jitkou Mahovskou při koupi nemovitosti. S paní Mahovskou se nám spolupracovalo velice dobře, ochota a vstřícnost byla na místě. Vše bylo rychle a příjemně vyřízeno, a to nám velice vyhovovalo. Určitě Vaše služby, resp. paní Mahovské doporučíme i našim známým. Vyskytne-li se další obchodní příležitost určitě se obrátíme na paní Jitku Mahovskou a Vaši společnost. S pozdravem a přáním hezkého dne

Ondřej a Tereza L. Kladno

Maximálně vstřícná a vyčerpávající komunikace s makléřkou, přizpůsobení se nestandardním potřebám klienta!

Pavel Kryka

Koupě pozemku 5000 m2 u Berouna. Výborná spolupráce.

Libor Mikulica Ochoz u Brna

Ráda bych poděkovala paní realitní makléřce Ivetě Petráčkové za profesionální a lidský přístup při prodeji mého domu a následně při koupi nového bytu. Její práce byla nadstandartní a skvělá. Zařídila vše od nafocení až po předání nemovitostí. Péče o klienty je úžasná a bezkonkurenční. Děkuji za její trpělivost a ochotu. Přeji mnoho dalších spokojených zákazníků.

Věra Javůrková Kladno

Osobně , bych chtěla moc pochváit pí.Mahovskou , za její přístup a ochotu . Pro mne , její služby ,byly nad mé očekávání . Ještě jednou děkuji . Doubravová Milena

Milena Doubravová

Velká spokojenost z pronajmutí mé nemovitosti. O všechno se postaral, vše bylo rychlé a bez problému. Moc milý přístup a profesionální jednání. Mužů jen doporučit, Děkuji.

Jakub Karásek Kladno

Velmi oceňuji precizní a profesionální přístup pana Korotashe, který zajistil opakovaně pronájem našich prostor. Moc ráda využiji jeho služeb i v budoucnu, či doporučím svým blízkým a známým.

Hana Šrámková Praha

Ráda bych vložila pozitivní referenci pro paní Marcelu Trejbalovou a jejího manžela. Vřele doporučuji. Chtěla bych Vám poděkovat za velmi příjemnou a profesionální spolupráci ohledně prodeje pozemku. Rada se na Vás obrátím i v budoucnu. Dekuji.

Libuse Kubistova Kladno

Ráda bych vyjádřila mou vděčnost milé paní Jitce Mahovské za její veškerou obětavou pomoc při prodeji našich dvou nemovitostí,především za její velmi profesionální a lidský přístup.Díky paní Jitce Mahovské jsem byla schopna obě prodeje uskutečnit ze zahraničí s lehkostí a bez jediného zádrhelu!Paní Mahovské si velice vážím nejen jako profesionální makléřky,ale i jako člověka na pravém místě a vřele ji doporučuji všem nejen u nás doma,ale i v zahraničí,kteří vyhledávají realitní služby.

Jaroslava Karfusová Kladno

Vřele doporučuji a to já doporučuji málokoho. Pan Čížek je kompetentní, důvěryhodný, spolehlivý a navíc milý a vtipný. Doporučí nejlepší postup. Vše vždy vyřídí na čas. Dokonce předvídá všemožné komplikace a snaží se jim předcházet. Když už komplikace nastanou, tak je s velmi pozitivním přístupem hned vyřeší. Takový přístup a proaktivita se už dneska moc nevidí. Člověk prostě ví, že se na pana Čížka může spolehnout a vysloveně rád s ním spolupracuje. Kupovali jsme přes něj nemovitost na bydlení, a pak nám pronajímal a prodával byt v Praze. Až budu příště něco potřebovat ráda zase zavolám.

MBK Praha a Beroun

Spolupráce s pí Trejbalovou byla vždy, ať jsem byl opakovaně na straně kupujícího i prodávajícího, naprosto perfektní. Kompletní a skvělý servis, od poskytnutí nezbytných informací, přes výbornou komunikaci, plánování a flexibilní koordinaci jednotlivých kroků až po přípravu všech nezbytných podkladů a dokumentů. Jako bonus vždy velice vstřícné a příjemné jednání. Opravdu rád se s důvěrou na pí Trejbalovou v budoucnu znovu obrátím.

Luděk Stádník Rynholec

Vše šlo rychle a pohodlně bez mé fyzické přítomnosti. Super spolupráce.

František Kompan Kladno

I asked Oleksandr to rent out my apartment and was absolutely satisfied with his job. The communication was smooth and easy, he was always available and helpful and found the tenant very quickly. Can only recommend!

Danil Merzlov Hostivice

Po neúspěšném hledání nového nájemníka pro můj byt 2+ kk v Praze - Karlíně na stránkách ""bez realitky"" jsem se o této skutečnosti zmínil svému známému z Plzně. Od něj jsem dostal kontakt na realitní kancelář, konkrétně pana Čížka. Vše šlo následně velmi rychle a díky velmi profesionální práci této RK mi byl nový nájemník mého bytu velmi rychle nalezen a za necelý měsíc od prvního kontaktu jsem již s novým nájemníkem uzavřel nájemní smlouvu dle svých představ. Vše probíhalo ve velmi přátelském a vstřícném duchu vč. vzájemné důvěry. Ještě jednou děkuji!

Jiří Novák Kladno

Naprostá spokojenost, profesionální přístup a to pro obě strany (kupující / prodávající). Ze zkušenosti s jinými makléři na trhu se nedá srovnávat. Dnes je makléř každý "vesnický jouda", který se snaží na obou stranách jen vydělat. U paní Trejbalové se takovému jednání vyhnete a dostanete opravdu profesionální službu. Také bych rád vyzdvihl příjemné a přátelské jednání, očividné dlouholeté zkušenosti, proaktivní přístup a perfektní flexibilitu.

Ondřej K. Unhošť

Chtěli bychom touto cestou, poděkovat Vaší realitní kanceláři, zvláště panu Čížkovi za zprostředkování koupě bytu v Praze. Jeho přístup byl maximálně profesionální a také velice lidský a trpělivý, díky tomu bylo celé jednání vždy vedeno ve výborné atmosféře. Pan Čížek umí jednat s lidmi, vše ochotně vysvětluje a nemůže opomenout, že pro laiky srozumitelně. Byl vždy ochotný poradit, kdykoliv jsme, cokoliv nevěděli, pohotově reagoval na každý náš dotaz. Průběžně nás informoval o jednotlivých řízeních, takže jsme mohli klidně spát. Ještě jednou moc děkujeme za úžasný profesionální přístup panu Čížkovi, určitě budeme realitní kancelář doporučovat známým a přejeme mnoho úspěšných prodejů, koupí a spoustu spokojených klientů jako jsme my.

Lenka K. a Stanislav K. Kladno

S panem Čížkem úspěšně spolupracujeme již několik let. Společně jsme jeden byt prodali a další dva pronajímáme. Spolupráci s panem Čížkem považuji za výjimečnou. Pan Čížek je skutečným profesionálem ve svém oboru. Je vždy možné se na něj stoprocentně spolehnout. Velmi rychle reaguje na potřeby a dotazy. Zároveň velmi oceňuji jeho milý a velmi lidský přístup. Jedná vždy s úsměvem a pozitivní energií. Kombinace vysoké profesionality, lidského přístupu a maximální důvěry z pana Čížka pro mě dělá jednoznačně realitního makléře číslo jedna. Je skutečnou radostí pro mě s ním spolupracovat.

Ing. Lenka Drobná Kladno

Pan Čížek je profík, všechno proběhlo k maximální spokojenosti. Příprava nemovitosti na prodej, samotné focení a natáčení. Prezentace na webu.... Komunikace a rychlost byla k plné spokojenosti. Díky za pomoc s prodejem. Marika Ketnerová

Marika Ketnerová

V minulém roce jsme prostřednictvím pana Čížka z vaší kanceláře kupovali byt v Bratronicích. Protože jsme byli velmi spokojeni, doporučili jsme pana Čížka a vaši realitní kancelář naší kamarádce Janě, která žije v Kanadě a chtěla prodat byt po rodičích u Příbrami. Určitě to takto na dálku nebylo jednoduché, ale všechno se podařilo a pan Čížek to zvládnul skvěle. Vyslovujeme vám i panu Čížkovi velkou pochvalu a poděkování.

Zuzana a Ladislav K. Kladno

S paní Petráčkovou dlouhodobě spolupracuji při pronájmu našich bytů. Její milý a ochotný přístup, jak k nám jako majitelům, tak k zájemcům o prohlídky vždy přinesl ovoce. S prověřenými nájemci, které nám pomohla vybrat jsme spokojeni a těšíme se na další spolupráci.

Renata Z. Kladno

Dovolte mi oslovit Vás s poděkováním za skvělé služby Vaší kolegyně, paní Jitky Mahovské. V každé fázi obchodního případu byla perfektně připravena a jednání s obchodními partnery vedla ku spokojenosti obou stran. Svůj druhý úkol v mých zájmech dotáhla do kýženého cíle dokonce i po dlouhé přestávce vynucené vážnou zdravotní indispozicí mého obchodního partnera, přičemž nedošlo ke změně, již vyjednané dohody a též kupní ceny. Vyskytne-li se příště další obchodní příležitost, své investice s důvěrou svěřím paní Jitce a Vaší společnosti. S přátelským pozdravem

Martin Kosa Kladno

chtěla bych osobně poděkovat realitnímu makléři Petru Čížkovi za ochotu a vynikající spolupráci při koupi naší nemovitosti. Mohu doporučit všem budoucím klientům. S pozdravem a veliké díky.

Iryna Yovzhiy s rodinou Kladno

Jednání s panem Čížkem bylo velice profesionální. Ocenila jsem, že byl velmi vstřícný a ochotný pomoci. Měla jsem k němu plnou důvěru, vše trpělivě vysvětlil a byl vždy k dispozici na telefonu pro mé dotazy. Děkuji panu Čížkovi za příjemnou spolupráci během celého procesu koupě mého bytu.

Marie H. Kladno

Pan Čížek má ode mně za své služby 15 bodů z 10! Naprostý profesionál, který oplývá něčím, co se dnes již moc nenosí a to je slušnost. Od A do Z jsem vše nechal na něm a dobře jsem udělal. Od A do Z totiž vše klapalo. Vice pánů Čížků a to nejen v realitách. Vděčný účastník jeho reality show Karel Havránek

Karel Havránek Praha 9

Přístup paní Mahovské je úžasný. Asi stačí napsat (podobně jako ostatní spokojení klienti): Super lidský a normální přístup!!! Normální neznamená neprofesionální - NAOPAK ! Děkujeme. Je úžasné když někdo dělá práci na 100%.

Daniel Šperl Praha 6

Chtěla bych moc poděkovat panu Čížkovi za jeho ochotu, trpělivost, vstřícnost a dobrou vždy dobrou náladu :-)

Zuzana Vilímková

Spolupráce s makléřem panem Čížkem byla na profesionální úrovni a je vidět, že se v tomto oboru už nějakou dobu pohybuje. Vše proběhlo bez sebemenších problémů a komunikace s realitním makléřem byla výborná. Spokojenost s jeho prací byla maximální a pokud bude někdy potřeba, jeho služeb opět velice ráda využiji.

Lucie Žufníčková

Chtěl bych moc pochválit pana Daniela Šilhána. Pomáhal nám s prodejem garáže, velice rychle sehnal klienty, měl přehled, komunikovat s ním bylo bez problémů a opravdu věřím, že jeho profesionální přístup byl důvodem tak rychlého prodeje. Určitě se na něj obrátíme i s prodejem rodinného domu a budeme doporučovat dalším přátelům.

Vojtěch K. Kladno

Moc bych chtěla poděkovat vaší realitní kanceláři za perfektně odvedenou práci. Děkuji panu Trejbalovi, a hlavně panu Kaplanovi, neměl to jednoduché, bylo plno zádrhelů z naší strany, ale poradil si s tím (klobouk dolů). Moc děkuji a přeji hodně nových klientů.

Alena S. Kladno

Veľmi pekne ďakujem p.Čížkovi za jeho pomoc pri kúpe bytu. Jeho prístup bol veľmi profesionálny a najmä ústretový, nakoľko moje sťahovanie bolo potrebné zariadiť vo veľmi krátkom čase, p.Čížek bol veľmi nápomocný, flexibilný a s jeho pomocou kúpa bytu prebehla úplne podľa mojích predstáv.

Dávid Račko Praha

Velmi osobitý a profesionální přístup, komunikace byla naprosto úžasná, i přes prodej z jiného města (nemovitost Kladno, my z Brna ) bylo vše výborné....tuto realitní kancelář vřele doporučuji a paní Trejbalovou jakbysmet. Moc děkujeme

Kamila Klímová Kladno

Rád bych tímto jen napsal několik děkovných řádků za zprocesování nákupu/prodeje pozemku, který jsme realizovali díky vaší makléřce Jitce Mahovské. Velmi si vážíme pomoci, které se nám dostalo od paní Mahovské a to hlavně za nadstandardní péči a lidský přístup, který do celého procesu vložila. Jsme opravdu velmi spokojeni, jak paní Mahovská celý proces prodeje vč. vyřízení veškeré byrokracie perfektně odřídila. Na nás tím pádem zbylo jen minimum nezbytných úkonů. Je neskutečně ulevující, když celý tento ne úplně jednoduchý proces odřídí za klienta poradce s takovou úrovní profesionality. V budoucnu se na vás i díky této zkušenosti pravděpodobně obrátíme s další případnou potřebou prodeje nemovitosti. Děkujeme.

Lenka a Vítězslav Švecovi Kladno

VEDENÍ POBOČKY

ASISTENT/KA

REALITNÍ MAKLÉŘI