NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY EXPERT

Olbrachtova 1980/5, Praha 140 00
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Success Brokers s.r.o. IČ: 24216372 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Rezervační čísla účtů - 249569550/0300, 2017380002/5500, 1323380006/2700, 5672284379/0800, 1069060217/0100
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 18:00
Úterý
09:00 - 18:00
Středa
09:00 - 18:00
Čtvrtek
09:00 - 18:00
Pátek
09:00 - 16:30
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Dr. Mrňouse mohu jen doporučit. Je velice seriózní, spolehlivý a ochotný. Je vidět, že tuto profesi vykonává rád. Vyřešil i neočekávané problémy při prodeji nemovitosti a zajistil její prodej k mé plné spokojenosti. Je makléřem na svém místě.

Martina J. K. Vary

Profesionální a milé jednání. Co bylo řečeno, to i platilo.

Martin Praha

Pana Mrňouse mohu vřele doporučit. Má zkušenost s ním je naprosto pozitivní. Pan Mrňous je vždy velmi ochotný, spolehlivý, zodpovědný, komunikativní a zdvořilý. Když se objeví příležitost, jak pomoci, poradit nebo něco zařídit, nikdy neváhá a udělá maximum k Vaší spokojenosti. S panem Mrňousem mám zkušenost jako kupující nemovitosti, kterou prodával jinému zákazníkovi, tak i jako přímý zákazník, kdy zařizoval pronájem mého bytu. V obou případech pan Mrňous naprosto předčil veškerá má očekávání a spolupráce s ním je radostí. Pane Mrňousi, velice Vám děkuji za veškerou Vaší pomoc a těším se na naší další spolupráci.

Marcela Toševová Kladno

Spolupráci s paní Kristýnou Petržilovou vřele doporučuji. Skvěle a hladce nás provedla celým procesem koupě nemovitosti. Postará se o vše důležité zcela profesionálně a k vzájemné spokojenosti obou zúčastněných stran, což jsme velmi ocenili. Je milá a ochotně se vším poradí.

Lenka Praha

Pan Dr. Mrňous byl velice vstřícný a příjemný. Během celé spolupráce nám poskytoval kvalitní informace o průběhu prodeje nemovitosti. Vážíme si jeho profesionality i lidského přístupu. Přes komplikovanost situace docílil prodeje. Byla to naše nejlepší zkušenost s realitní kanceláří. Jsme rádi, že mu můžeme touto cestou poděkovat.

Radomíra Málková Poděbrady

Dobry den tymto chcem vyjadrit nasu vdacnost s. Alene Petrzilkovej a jej neuveritelny profesionalizmus, ludsky pristup, cestnost a trpezlivost. Nas pribeh a okolnosti, okolo kupy nasho hotela, boli zlozite, no s. Petrzilkova urobila pre nas, vsetko a myslim , ze aj nad ramec svojej prace. Od prveho momentu (telefonicky kontakt) som mala s tejto mladej zeny dobry pocit, a ani raz pocas celeho procesu kupy, som tento pocit nestratila. Vzdy nas o vsetkom informovala, pomahala nam hladat sposoby, ako uskutocnit nas zamer. Vrele odporucam tuto realitnu kancelariu, a menovite s. Alene Petrzilkovej prajem vela spokojnych klientov a uspech tak v profesionalnom ako aj sukromnom zivote. S prianim pekneho dna.

Luba Savelova s rodinou Praha

Právě stěhuji jedny z posledních krabic do kanceláře v Běchovicích. Po těch několika dnech co mám kancelář k dispozici mám jen samé kladné dojmy. Chci vám tímto poděkovat za super profesionální a zároveň lidský přístup při řešení celé transakce. Jsem rád, že jste mi pomohl vyřešit všechny úpravy, které jsem do nájemní smlouvy chtěl aplikovat. Vážím si toho a jsem rád za servis, podporu a rady, které jste mi v průběhu celého procesu jednání dal. Přeji Vám hodně úspěchů v pracovním i osobním životě. Držím palce ať se daří co nejlépe!

Jan Samla Praha

Velmi doporučuji spolupráci s paní Petržílkovou. I přesto, že nákup konkrétní nemovitosti nakonec nevyšel, její profesionální přístup, vstřícnost a ochota byly patrné po celou dobu naší spolupráce. Časové plánování a dodržování termínů bylo výborné. Kdykoliv v budoucnu bych neváhal paní Petržílkovou opět oslovit. Díky za Vaši ochotu.

Daniel Plucha Turnov

Rozhodl jsem se prodat dům, naslepo jsem oslovil Next reality. Ozvala se mě sl. Petržílková, já bez zkušeností prodeje, vše mě vysvětlila, udělala krásnou prezentaci, na dům v krátkém čase byl kupec. Alenu Petržílkovou vřele doporučuji.

Josef Půhoný Praha

Profesionální přístup, dokonalá příprava, rychlost, ochota, milé vstřícné jednání s klienty, to jsou moje poznatky ze spolupráce při zprostředkování pronájmu bytu s paní makléřkou Kristýnou Petržilovou. V průběhu jednoho týdne nafotila byt, zadala inzerát do nabídky, sjednala prohlídky, vybrala nejvhodnějšího zájemce, podepsali jsme smlouvu a klienti se nastěhovali. Přeji hodně dalších úspěchů a spokojených zákazníků.

Zdena Crkvova Praha

Velmi děkuji za zajištění prodeje nemovitosti a vyřízení všech souvisejících záležitostí. Pana Mrňousem mohu doporučit, jeho přístup byl velmi profesionální a zároveň lidský, jednání bylo efektivní a rychlost prodeje mě mile překvapila.

Šárka Mullerová Praha

Ráda bych poděkovala touto cestou naprosto úžasnému a 100% profesionálovi a zároveň báječnému a obětavému člověku, díky kterému se mi splnil sen. Pana Mrňouse znám už pár let a už mi velmi úspěšně prodal 3 nemovitosti, vždy s naprostou profesionalitou a zároveň lidským a milým přístupem. Vždy a kdykoliv byl ochotný poradit a pomoci i když zvláště v posledním případě to nebylo jednoduché. Jeho přístupem se vše podařilo a ještě mě podpořil, když už jsem ani nedoufala. Díky němu máme vysněný domeček. Až budu prodávat další nemovitosti nebudu ani trochu váhat a opět se s důvěrou na něho obrátím. Moc Vám děkujeme a moc si vážíme Vaší skvělé práce.

Jana Jarolímová Praha 4

Vzhledem k situaci na trhu s nemovitostmi a tlaku vyvíjeného na kupujícího ze stran prodávajících, jsem se rozhodla využít služeb paní Vávrové. Moje zakázka byla najít takový byt, kde se budu cítit dobře, a budu mít jistotu, že nebudu litovat vynaložených finančních prostředků. Přístup paní Vávrové předčil má očekávání. Paní Vávrová se ukázala jako velký profesionál s bohatými znalostmi a přehledem o dění na trhu. Přesto si zachovala vřelý lidský přístup a kladla důraz na mé potřeby a pocity. Paní Vávrová se mnou obcházela jednotlivé nemovitosti, následně mi podávala zpětnou vazbu. Dalším velkým přínosem pro mne bylo její zastupování mé osoby při jednání o cenách nemovitosti, kdy vždy měla připravené podklady k dané nemovitosti, na profesionální úrovni vedla s protistranou konstruktivní rozhovor, což se o protistranách říci nedá. Oslovení paní Vávrové ohledně pomoci s koupí nemovitosti bylo nejlepší rozhodnutí, které jsem mohla udělat. Ušetřila jsem čas, energii i finanční prostředky a získala nemovitost, při které nemusím dělat ústupky.

Lucie Bohatá Praha

100% profesionální přístup, dokonalá příprava, rychlost, ochota, milé vstřícné jednání s klienty, to jsou moje poznatky ze spolupráce při zprostředkování pronájmu bytu s paní makléřkou Kristýnou Petržilovou. V průběhu jednoho týdne nafotila byt, zadala inzerát do nabídky, sjednala prohlídky, vybrala nejvhodnějšího zájemce, podepsali jsme smlouvu a klienti se nastěhovali. Přeji hodně dalších úspěchů a spokojených zákazníků

Zdena Praha

S realitní makléřkou Kristýnou Petržilovou jsem spolupracovala již několikrát a spolupráce byla naprosto profesionální. Je spolehlivá a velmi příjemná. Pronájem prostor zajistila rychle, všem ji vřele doporučuji.

Jana Holá Praha 2

Ráda bych poděkovala panu Dr.Mrňousovi za skvěle odvedenou práci. Prodej bytu byl velice rychlý, domluva vždy perfektní. Můžu všem vřele doporučit.

Šárka Matoušová Praha

Chtěla bych touto cestou moc poděkovat makléřce sl. Petržílkové za milý, vstřícný a zároveň velmi profesionální přístup při řešení pronájmu bytu. Velmi děkuji za ochotu a čas který mi věnovala. I když nakonec pronájem nevyšel, velmi ráda využiji služby Next reality a sl. Petržílkové v budoucnu. Již jsem využila služeb i jiných realitních kanceláří, ale tahle je opravdu jednička. Mohu jen doporučit i ostatním zájemcům o prodej, nákup, či pronájem nemovitosti.

Iveta Miklasová Praha

Velmi vstřícný věcný přístup. Pan Bydžovský je profesionál a nebyl problém komunikovat i přes víkend. Osobně jsem rozeslal několik různých požadavků na prohlídky nemovitostí. V tomto případě jsem požadavek zaslal odpoledne a druhý den ráno jsem byl kontaktován. Nikdo jiný takhle rychlý nebyl. Prohlídka proběhla do 2 hodin. Přiznám se, že i chování makléře hrálo při výběru svoji roli. Pana Bydžovského budu doporučovat.

O. Jermář Praha

Rádi bychom poděkovali makléřce Hance Petržílkové za perfektní práci a servis při prodeji naší nemovitosti, rodinného hotelu. Absolutně jsme nečekali, že komerční nemovitost lze prodat takto rychle, s perfektním servisem a permanentním nasazením paní makléřky. Takto si představujeme špičkového makléře. Stoprocentní znalost realitního prostředí se všemi nezbytnými náležitostmi, úroveň jednání, právní povědomí...... prostě profesionální realitní makléř ( a to máme opravdu s čím srovnávat). Pokud budeme do budoucna uvažovat o prodeji či nákupu jakékoliv nemovitosti, víme, kam a na koho se obrátit.

Světlana Jahodová Praha

VEDENÍ POBOČKY

ASISTENT/KA

REALITNÍ MAKLÉŘI