NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY EXPERT

Olbrachtova 1980/5, Praha 140 00
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Success Brokers s.r.o. IČ: 24216372 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Rezervační čísla účtů - 249569550/0300, 2017380002/5500, 1323380006/2700, 5672284379/0800, 1069060217/0100
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 18:00
Úterý
09:00 - 18:00
Středa
09:00 - 18:00
Čtvrtek
09:00 - 18:00
Pátek
09:00 - 16:30
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Spolupráci s paní Kristýnou Petržilovou vřele doporučuji. Skvěle a hladce nás provedla celým procesem koupě nemovitosti. Postará se o vše důležité zcela profesionálně a k vzájemné spokojenosti obou zúčastněných stran, což jsme velmi ocenili. Je milá a ochotně se vším poradí.

Lenka Praha

S paní A. Petržílkovou spolupracujeme řadu let a rádi. Kopecký

Roman Kopecký

Ráda bych poděkovala panu Dr.Mrňousovi za skvěle odvedenou práci. Prodej bytu byl velice rychlý, domluva vždy perfektní. Můžu všem vřele doporučit.

Šárka Matoušová Praha

Velmi doporučuji spolupráci s paní Petržílkovou. I přesto, že nákup konkrétní nemovitosti nakonec nevyšel, její profesionální přístup, vstřícnost a ochota byly patrné po celou dobu naší spolupráce. Časové plánování a dodržování termínů bylo výborné. Kdykoliv v budoucnu bych neváhal paní Petržílkovou opět oslovit. Díky za Vaši ochotu.

Daniel Plucha Turnov

Jako vždy super práce!

Českomoravský realitní fond

S realitní makléřkou Kristýnou Petržilovou jsem spolupracovala již několikrát a spolupráce byla naprosto profesionální. Je spolehlivá a velmi příjemná. Pronájem prostor zajistila rychle, všem ji vřele doporučuji.

Jana Holá Praha 2

Děkujeme za velmí profesionální, efektivní a osobní přístup paní Petržílkové, který předčil jakákoli naše očekávání i dosavadní zkušenosti s realitními agenty/kancelářemi.

Ing. Martina Balazsová

Rozhodl jsem se prodat dům, naslepo jsem oslovil Next reality. Ozvala se mě sl. Petržílková, já bez zkušeností prodeje, vše mě vysvětlila, udělala krásnou prezentaci, na dům v krátkém čase byl kupec. Alenu Petržílkovou vřele doporučuji.

Josef Půhoný Praha

Dr. Mrňouse mohu jen doporučit. Je velice seriózní, spolehlivý a ochotný. Je vidět, že tuto profesi vykonává rád. Vyřešil i neočekávané problémy při prodeji nemovitosti a zajistil její prodej k mé plné spokojenosti. Je makléřem na svém místě.

Martina J. K. Vary

Dobrydobry

Šárka Matoušová

100% profesionální přístup, dokonalá příprava, rychlost, ochota, milé vstřícné jednání s klienty, to jsou moje poznatky ze spolupráce při zprostředkování pronájmu bytu s paní makléřkou Kristýnou Petržilovou. V průběhu jednoho týdne nafotila byt, zadala inzerát do nabídky, sjednala prohlídky, vybrala nejvhodnějšího zájemce, podepsali jsme smlouvu a klienti se nastěhovali. Přeji hodně dalších úspěchů a spokojených zákazníků

Zdena Praha

100% profesionální přístup, dokonalá příprava, rychlost, ochota, milé vstřícné jednání s klienty, to jsou moje poznatky ze spolupráce při zprostředkování pronájmu bytu s paní makléřkou Kristýnou Petržilovou. V průběhu jednoho týdne nafotila byt, zadala inzerát do nabídky, sjednala prohlídky, vybrala nejvhodnějšího zájemce, podepsali jsme smlouvu a klienti se nastěhovali. Přeji hodně dalších úspěchů a spokojených zákazníků

Zdena Crkvová

Komunikativnost,slušnost vždy milé jednání. Moc děkuji za úžasný přístup a profesionalitu.

Alena Ederová

Ráda bych poděkovala touto cestou naprosto úžasnému a 100% profesionálovi a zároveň báječnému a obětavému člověku, díky kterému se mi splnil sen. Pana Mrňouse znám už pár let a už mi velmi úspěšně prodal 3 nemovitosti, vždy s naprostou profesionalitou a zároveň lidským a milým přístupem. Vždy a kdykoliv byl ochotný poradit a pomoci i když zvláště v posledním případě to nebylo jednoduché. Jeho přístupem se vše podařilo a ještě mě podpořil, když už jsem ani nedoufala. Díky němu máme vysněný domeček. Až budu prodávat další nemovitosti nebudu ani trochu váhat a opět se s důvěrou na něho obrátím. Moc Vám děkujeme a moc si vážíme Vaší skvělé práce.

Jana Jarolímová Praha 4

Rádi bychom poděkovali makléřce Hance Petržílkové za perfektní práci a servis při prodeji naší nemovitosti, rodinného hotelu. Absolutně jsme nečekali, že komerční nemovitost lze prodat takto rychle, s perfektním servisem a permanentním nasazením paní makléřky. Takto si představujeme špičkového makléře. Stoprocentní znalost realitního prostředí se všemi nezbytnými náležitostmi, úroveň jednání, právní povědomí...... prostě profesionální realitní makléř ( a to máme opravdu s čím srovnávat). Pokud budeme do budoucna uvažovat o prodeji či nákupu jakékoliv nemovitosti, víme, kam a na koho se obrátit.

Světlana Jahodová Praha

Vzhledem k situaci na trhu s nemovitostmi a tlaku vyvíjeného na kupujícího ze stran prodávajících, jsem se rozhodla využít služeb paní Vávrové. Moje zakázka byla najít takový byt, kde se budu cítit dobře, a budu mít jistotu, že nebudu litovat vynaložených finančních prostředků. Přístup paní Vávrové předčil má očekávání. Paní Vávrová se ukázala jako velký profesionál s bohatými znalostmi a přehledem o dění na trhu. Přesto si zachovala vřelý lidský přístup a kladla důraz na mé potřeby a pocity. Paní Vávrová se mnou obcházela jednotlivé nemovitosti, následně mi podávala zpětnou vazbu. Dalším velkým přínosem pro mne bylo její zastupování mé osoby při jednání o cenách nemovitosti, kdy vždy měla připravené podklady k dané nemovitosti, na profesionální úrovni vedla s protistranou konstruktivní rozhovor, což se o protistranách říci nedá. Oslovení paní Vávrové ohledně pomoci s koupí nemovitosti bylo nejlepší rozhodnutí, které jsem mohla udělat. Ušetřila jsem čas, energii i finanční prostředky a získala nemovitost, při které nemusím dělat ústupky.

Lucie Bohatá Praha

Na p. Dr. Mrňouse jsem se po velice dobrých zkušenostech s předchozím prodejem jiné nemovitosti opětovně obrátila a opět jsem byla velice spokojená. P. Dr. Mrňous je skutečně velice zkušený makléř se seriózním jednáním. Mohu jen jeho osobu makléře doporučit.

Martina Jandová

Pan Dr. Mrňous byl velice vstřícný a příjemný. Během celé spolupráce nám poskytoval kvalitní informace o průběhu prodeje nemovitosti. Vážíme si jeho profesionality i lidského přístupu. Přes komplikovanost situace docílil prodeje. Byla to naše nejlepší zkušenost s realitní kanceláří. Jsme rádi, že mu můžeme touto cestou poděkovat.

Radomíra Málková Poděbrady

Pana Mrňouse mohu vřele doporučit. Má zkušenost s ním je naprosto pozitivní. Pan Mrňous je vždy velmi ochotný, spolehlivý, zodpovědný, komunikativní a zdvořilý. Když se objeví příležitost, jak pomoci, poradit nebo něco zařídit, nikdy neváhá a udělá maximum k Vaší spokojenosti. S panem Mrňousem mám zkušenost jako kupující nemovitosti, kterou prodával jinému zákazníkovi, tak i jako přímý zákazník, kdy zařizoval pronájem mého bytu. V obou případech pan Mrňous naprosto předčil veškerá má očekávání a spolupráce s ním je radostí. Pane Mrňousi, velice Vám děkuji za veškerou Vaší pomoc a těším se na naší další spolupráci.

Marcela Toševová Kladno

Profesionální přístup, dokonalá příprava, rychlost, ochota, milé vstřícné jednání s klienty, to jsou moje poznatky ze spolupráce při zprostředkování pronájmu bytu s paní makléřkou Kristýnou Petržilovou. V průběhu jednoho týdne nafotila byt, zadala inzerát do nabídky, sjednala prohlídky, vybrala nejvhodnějšího zájemce, podepsali jsme smlouvu a klienti se nastěhovali. Přeji hodně dalších úspěchů a spokojených zákazníků.

Zdena Crkvova Praha

Dobry den tymto chcem vyjadrit nasu vdacnost s. Alene Petrzilkovej a jej neuveritelny profesionalizmus, ludsky pristup, cestnost a trpezlivost. Nas pribeh a okolnosti, okolo kupy nasho hotela, boli zlozite, no s. Petrzilkova urobila pre nas, vsetko a myslim , ze aj nad ramec svojej prace. Od prveho momentu (telefonicky kontakt) som mala s tejto mladej zeny dobry pocit, a ani raz pocas celeho procesu kupy, som tento pocit nestratila. Vzdy nas o vsetkom informovala, pomahala nam hladat sposoby, ako uskutocnit nas zamer. Vrele odporucam tuto realitnu kancelariu, a menovite s. Alene Petrzilkovej prajem vela spokojnych klientov a uspech tak v profesionalnom ako aj sukromnom zivote. S prianim pekneho dna.

Luba Savelova s rodinou Praha

Velmi děkuji za zajištění prodeje nemovitosti a vyřízení všech souvisejících záležitostí. Pana Mrňousem mohu doporučit, jeho přístup byl velmi profesionální a zároveň lidský, jednání bylo efektivní a rychlost prodeje mě mile překvapila.

Šárka Mullerová Praha

Velmi vstřícný věcný přístup. Pan Bydžovský je profesionál a nebyl problém komunikovat i přes víkend. Osobně jsem rozeslal několik různých požadavků na prohlídky nemovitostí. V tomto případě jsem požadavek zaslal odpoledne a druhý den ráno jsem byl kontaktován. Nikdo jiný takhle rychlý nebyl. Prohlídka proběhla do 2 hodin. Přiznám se, že i chování makléře hrálo při výběru svoji roli. Pana Bydžovského budu doporučovat.

O. Jermář Praha

Profesionální a milé jednání. Co bylo řečeno, to i platilo.

Martin Praha

Chtěla bych touto cestou moc poděkovat makléřce sl. Petržílkové za milý, vstřícný a zároveň velmi profesionální přístup při řešení pronájmu bytu. Velmi děkuji za ochotu a čas který mi věnovala. I když nakonec pronájem nevyšel, velmi ráda využiji služby Next reality a sl. Petržílkové v budoucnu. Již jsem využila služeb i jiných realitních kanceláří, ale tahle je opravdu jednička. Mohu jen doporučit i ostatním zájemcům o prodej, nákup, či pronájem nemovitosti.

Iveta Miklasová Praha

Právě stěhuji jedny z posledních krabic do kanceláře v Běchovicích. Po těch několika dnech co mám kancelář k dispozici mám jen samé kladné dojmy. Chci vám tímto poděkovat za super profesionální a zároveň lidský přístup při řešení celé transakce. Jsem rád, že jste mi pomohl vyřešit všechny úpravy, které jsem do nájemní smlouvy chtěl aplikovat. Vážím si toho a jsem rád za servis, podporu a rady, které jste mi v průběhu celého procesu jednání dal. Přeji Vám hodně úspěchů v pracovním i osobním životě. Držím palce ať se daří co nejlépe!

Jan Samla Praha

Jsem velmi spokojena s vaší firmou. Makléřka Hanka Petržílková je velmi příjemná ,spolehlivá , ochotná a milá při jednání . NEXT REALITY určitě vždy doporučím . Alena Chytrá

Alena Chytrá

S vyřízení prodeje mé nemovitosti jsem byla velmi spokojená. Přístup pana Mrňousé byl velmi efektivní a jednání s ním bylo vždy přijemné

Jana Porybná

VEDENÍ POBOČKY

ASISTENT/KA

REALITNÍ MAKLÉŘI