NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY KARLOVY VARY

Dr. Davida Bechera 903/19, Karlovy Vary 360 01
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností KVK Reality s.r.o. IČ: 08632201 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 290646749/0300
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 17:00
Úterý
09:00 - 17:00
Středa
09:00 - 17:00
Čtvrtek
09:00 - 17:00
Pátek
09:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Paní makléřku velice chválím je velice ochotná, vstřícná, dokáže poradit a vždy si najde čas. Mohu ji doporučit, prodala mi dva domy, je opravdu šikovná.

K.Štefkova Karlovy Vary

Přes Next reality a pí. Vajnerovou jsme před nedávnem koupili vilu v Karlových Varech. Přestože musela být celá akce velmi rychlá vše se podařilo na jedničku. Profesionálně (právní servis, komunikace s KÚ, notář atd.), empaticky a citlivě. Oceňujeme především postoj paní makléřky, která se po celou dobu snažila , aby skutečně byly spokojené obě strany a to se povedlo. Služby můžeme rozhodně doporučit.

Pavel Neckář Brno

Ráda bych poděkovala za velmi profesionální jednání.

Emanuela Zabuďková Karlovy Vary

Nejvíce jsem byla spokojena s panem Spáčilem, ochotný, příjemné vystupování veliké poděkování.

Musilová Marie Karlovy Vary

Vše proběhlo rychle a profesionálně. Byli jsme velmi spokojeni s celým procesem a vysokou mírou profesionality a empatie ze strany realitního makléře. Děkujeme.

Tomáš Bucha Stříbro

Pan Majer byl velmi profesionální a zároveň velmi vřelý v průběhu celé naší spolupráce. Komunikace byla bezchybná, vždy jasná a srozumitelná. Uměl vše výborně vysvětlit a poradit ohledně ceny, a já jsem měla vždy jistotu, že jsem informována o každém kroku v procesu pronájmu nemovitosti. Jeho servis byl na úrovni 100 procent, a já jsem velmi vděčná za jeho péči a profesionální přístup. Rozhodně bych pana Majera doporučila všem, kteří hledají spolehlivého realitního makléře.

Andrea Rojtenbergová

S realitním makléřem panem Ronaldem Majerem jsme velmi spokojeni, jak při koupi tak prodeji nemovitosti. Všem mohu vřele doporučit tuto realitní kancelář, rychlé a profesionální jednání. Děkujeme.

Libor Tomka Karlovy Vary

Děkuji Vám za prodej nemovitosti v Kladně, který zprostředkoval Váš makléř Ing. Vladimír Sušek vedoucí kladenské pobočky.

E. Zabuďková Karlovy Vary

Jsem velice spokojen s prací pana Ronalda Majera. Podává kvalitní a věcné informace, rychle reaguje na změny v rámci vyjednávání podmínek prodeje. Zodpovědný, otevřené, přímé jednání.

František Jirásek Karlovy Vary

Perfektní přístup, profesionalita, lepší cena, než jsem doufala.

Malinová Dana Karlovy Vary

Chtěla bych Vám poděkovat za služby vaší realitní kanceláře NEXT, obzvláště za služby které pro mne a mou rodinu dělá pan Ing. Vladimír Sušek. Poslední zakázku kterou pro mne vyřizoval ( prodej chalupy Tanvald ) , byla obzvlášť náročná, a proto bych chtěla ještě jednou moc poděkovat za jeho ochotu a veškeré vyřizování v dané situaci.

Fraibišová Karlovy Vary

Velmi profesionální přístup Vašeho makléře pana Grossera. Byl to náš třetí kontakt s realitní kanceláří a jenom díky přístupu Vašeho makléře jsme si vlastně byt koupili. Ještě jednou moc děkujeme.

Dana a Bohumil Bouškovi Karlovy Vary

Se službami paní Vajnerové jsme byli moc spokojeni - byla velice milá, ochotná a pracovitá, našla nám solidní nájemníky i v době, která tomu úplně nepřála, a celkově se nám s ní skvěle spolupracovalo. V budoucnu se na ni rádi obrátíme znovu!

Markéta Grulichová Odolena Voda

Byl jsem velmi mile překvapen s profesionálním přístupem pana Ing. Vladimíra Suška. Celkový průběh prodeje nemovitosti byl z jeho strany veden k mojí spokojenosti. Moc děkuji

Jan Forchheim Karlovy Vary

Mockrát děkuji panu Josefu Grosserovi za veškerou jeho pomoc.

Fialová Eva Karlovy Vary

Velmi děkuji realitní makléřce paní A. Prýmkové za profesionální jednání, spolehlivost a ochotu při prodeji mého bytu. Vše dopodrobna vysvětlila, aby nevznikaly pochybnosti, se vším mi pomohla a vše zařídila tak, že jsem se musela minimálně angažovat. Přeji hodně dobrých zakázek.

H.Martínková Karlovy Vary

Dobrý den, Chtěl bych velmi poděkovat za rychlý a bezproblémový prodej mého bytu, díky velice profesionální práci pana Vladimíra Suška, který vše zajistil ke spokojenosti mé a troufám si říci, že i kupujících.

David Loučka Karlovy Vary

Chtěl bych VELMI A JEŠTĚ JEDNOU VELMI ocenit a pochválit naprosto profesionální přístup realitního makléře pana RONALDA MAJERA, od počáteční komunikace až po finální věci administrativy a celkového přístupu v celém průběhu řízení, informovanosti a prostě všeho s tím spojené. Je vidět, že má Vaše realitní kancelář opravdového profesionála ve Vašich řadách, člověka naprosto na svém místě, který svou profesionální kvalitou dělá neskutečně dobré a luxusní image Vaší firmě. Pokud budu v budoucnu cokoliv řešit, moje volba je tímto naprosto jasná. Ještě jednou velký dík, radost s Vámi spolupracovat a speciálně potom s panem Ronaldem Majerem.

Tomáš Stránský. Karlovy Vary

Velké poděkování spol. NEXT REALITY v Karlových Varech, zvláště pak paní Bohdaně Podzimkové, za poskytnutí nadstandardních služeb. Oceňujeme rychlost, informovanost, vyřízení všech formalit k úplné naší spokojenosti. Využili jsme služeb několika realitních kanceláří, ale nyní již budeme klienty pouze paní Podzimkové. Děkujeme.

Sejkorovi Karlovy Vary

Prodej mého bytu v Praze Strašnicích realizoval v letošním roce p. Ing. Vladimír Sušek. Spolupráce s ním byla velice příjemná a bezproblémová. Vždy mě podával informace o průběhu prodeje bytu. Jeho jednání jako zástupce vaší společnosti bylo profesionální a s jeho prací jsem byla plně spokojena. V případě potřeby v budoucnu ráda jeho služby opět využiji. Ještě jednou děkuji.

Mgr. Smolíková Karlovy Vary

Chtěla bych vyjádřit velikou spokojenost s prací Vaší realitní makléřky paní Aleny Prýmkové z K. Varů. Její práce je naprosto profesionální, vždy je dokonale připravena a ochotna vyjít vstříc klientovi, bez ohledu na svůj čas. Při jednání je velice příjemná a je vidět, že se na trhu nemovitostí vyzná.

J. Havlíková Karlovy Vary

Využil jsem vašich služeb již několikrát k mé spokojenosti, zejména s přístupem pana Ronalda Majera jsem velmi spokojen. Děkuji

Klára Benešová Karlovy Vary

Byla jsem velmi spokojena s komunikací, jednáním a osobním přístupem makléřky Bohdany Podzimkové.

Věra Kašpárková Karlovy Vary

Rád bych touto cestou poděkoval za ukázkovou práci Vašich makléřů Ing. Vladimíra Suška a Stanislava Plecitého, kteří se perfektně starali o prodej naší nemovitosti v Kolešovicích. Jejich jednání bylo vždy na profesionální úrovni a vycházeli nám ve všem maximálně vstříc. Prohlídky zajišťované p. Plecitým byly vždy věcné a perfektně z organizované. Problémy, které vznikly na straně kupujícího (hypotéka, podpisy, ...) byly vždy řešeny k naší maximální spokojenosti a o všem jsme byli vždy neprodleně informováni. I přes vzniklé nestandartní obtíže se nakonec vše dotáhlo do zdárného konce a za cenu, kterou jsme požadovali. Práci makléřů hodnotím na nejvyšší úrovni a opět jsem se na ně obrátil s prodejem další naší nemovitosti (pozemek). Věřím, že opět budeme 100% spokojeni. Na závěr bych chtěl jen říct, že takto si práci makléřů představuji a nemůžu absolutně nic vytknout!

Ing. Martin Mužík Ph.D. Karlovy Vary

Kupovali jsme dům přes Next Reality, naším makléřem byl pan Vladimír Sušek. Nemohli jsme narazit na lepšího makléře :-) pan Sušek je moc ochotný a vstřícný, se vším rád poradil, několikrát s námi na dům dojel a byl k dispozici na telefonu, když jsme potřebovali. Vřele pana Suška všem doporučuji :-)

Barbora Sýkorová Karlovy Vary

Realitní makléřka mi byla vždy k dispozici a vždy ochotně poradila. Byla jsem maximálně spokojená se službami společnosti NEXT reality, co se týče právního servisu, rychlostí prodeje nemovitosti a ochoty paní makléřky. Vřele mohu doporučit.

Jana Simonová Karlovy Vary

Jako kolega makléř z jiné kanceláře mohu pochválit velice férové a slušné jednání.

Jakub Karlovy Vary

Velice spokojené s panem Ronaldem Majerem z Karlových Varů. To je vážně jednička.

Davidová Libuše Karlovy Vary

Byl jsem velice spokojený. Vše proběhlo v pořádku. Vstřícnost pana Mgr. Grossera byla nad mé očekávání . Všem vaši společnost doporučuji .

Černý Pavel Karlovy Vary

Chtěl bych vyjádřit svoji spokojenost s profesionální úrovní služeb realitní kanceláře NEXT REALITY. Především oceňuji spolupráci s panem Vladimírem Suškem při nákupu nemovitosti.

Ladislav Vašků Karlovy Vary

Ing. Vladimír Sušek kterého jsem si vybral na doporučení mne od samého začátku realizace prodeje mého bytu nenechával na pochybách, že je skutečný profesionál. S přehledem a rychle vyřešil vše potřebné. Hodnocení jeho práce nemůže být jiné než vynikající.

Vlastimil Strejček Karlovy Vary

Chtěla bych Vám i panu Suškovi moc poděkovat nejenom za Vaše služby při koupi bytu v Praze Hostivaři, ale především za lidský přístup, se kterým se již v poslední době často nesetkávám, a za trpělivost, se kterou jste v naší věci postupovali. Velmi výrazně kladně hodnotím Vaše služby především v porovnání s dalšími institucemi jako je např. Modrá pyramida. Kdyby bylo v obchodě s nemovitostmi více lidí a firem jako jste Vy a ta Vaše, nejenom že by lidé byli spokojenější, ale také by jim šel obchod mnohem lépe. Vaši realitní společnost mohu velmi vřele doporučit a to také budu.

Jitka Bicanová Karlovy Vary

Ráda bych tímto způsobem poděkovala paní Bohdaně Podzimkové, která mě koupi bytu provedla k mé maximální spokojenosti. Velmi mile mě v dnešní době překvapila její laskavost, vstřícnost a profesionalita. Na čemkoli jsme se domluvily, vždy dodržela. Ještě jednou, dekuji!

Pekárková Renata Karlovy Vary

Velmi kaldně hodnotím práci pana makléře Ronalda Majera - směrem k nám jako prodejcům nemovitosti - dostatečná a jasná informovanost, rychlost a spolehlivost. Děkujeme.

Anna Frydýnová Karlovy Vary

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI