NAPIŠTE ŘEDITELI

ZUZANA KOUKLOVÁ

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Vedoucí týmu
Specializace: Rodinné domy, byty, pozemky, komerční nemovitosti
Praxe: 14 let
O mně:
Moje pracovní motto: „Úsměv a dochvilnost, polovina úspěchu! První dojem je totiž jen jeden.”

Baví mě lidem pomáhat a hledat pro ně optimální řešení. Žádný obchod není stejný, jako žádný člověk není stejný. Individuální přístup ke každému klientovi je pro mne klíčový.
Za 12 let své praxe v tomto oboru jsem se naučila, že být spolehlivý, všestranný, kreativní a pracovitý je cesta ke spokojenosti mých klientů. A to je to, co považuji za nejdůležitější.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Výborná práce paní Kouklové, ochotna, rychle reaguje. Vše bez problémů.

Pechat Jiří Praha

Rádi bychom touto cestou poděkovali vaší makléřce paní Zuzaně Kouklové za velmi milý, vstřícný a trpělivý přístup při prodeji našeho bytu a také za pomoc při hledání a koupi bytu nového. Děkujeme za všechny rady, pomoc a v neposlední řadě i za její čas, který s námi při výběru nového bytu strávila.

manželé Douchovi Praha

Chtěla bych poděkovat paní Zuzaně Kouklové, za profesionální přístup, rychlé jednání a super komunikaci Jelikož jsem v zahraniční, veškerá komunikace probíhala přes e-mail, děkuji.

Palubova Praha

Rychlost, vstřícnost, znalosti a jednání dělají z paní Kouklové profesionálku mezi realitními makléři. Děkujeme ještě jednou!

Hana Kočířová Praha

Moc děkuji za vstřícné jednání při prodeji pozemku. A touto cestou děkuji paní Kouklové za její ochotu a trpělivost.

Jaromira Šejnová Praha 4

Prostřednictvím Vaší kanceláře jsme realizovali prodej našeho bytu v Malešicích. Díky profesionálnímu přístupu Vaší pracovnice pí. Kouklové byl prodej úspěšný k naší plné spokojenosti. Vyjádřete ji prosím naše poděkování.

manželé Zemanovi Praha

Moc děkuji za vstřícné jednání při prodeji pozemku. A touto cestou děkuji paní Kouklové za její ochotu a trpělivost.

Jaromira Šejnová Praha

Vážený pane řediteli, děkuji Vaší firmě za rychlé vyřízení prodeje mé chaty (7 měs.), za což se výrazně, osobně zasloužila makléřka paní Zuzana Kouklová. Komunikace mezi námi byla soustavná a věcná. Díky její iniciativě vše dopadlo skvěle. Přeji Vám více takových makléřů.

Luděk Černý Vráž

Chtěla bych velice poděkovat paní Zuzaně Kouklové za prodej mé nemovitosti. Děkuji ještě jednou za vynikající spolupráci.

Jana Chroustová Praha

Chcel by som podakovat pani Zuzane Kouklove za rychly a bezproblemovi predaj bytu na Prahe 5. Kedze byvam v Londyne o tom to bolo zlozitejsie. Vdaka jej profesionalnehu pristupu cely proces predaja prebehol bez problemov. Dakujem este raz a tesim sa na dalsiu spolupracu.

Marek Cervenak Praha