NAPIŠTE ŘEDITELI

EVA KALEMBOVÁ

Hodnocení: DOBRÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Děkuji za profesionální a výborně odvedenou práci paní Kalembové, mohu všem jen doporučit.

Andrea Malečková Praha

Gratuluji Vám, že máte ve svém týmu paní Evu Kalembovou. Tato úžasná paní nám přes určité problémy zprostředkovala koupi vysněného pozemku. Udělala pro nás naprosté maximum, neváhala poskytnout služby nad rámec svých povinností. Moc jí děkujeme za profesionální přístup a ochotu.

Jitka Jelínková Praha

Ráda bych touto cestou poděkovala Vaší realitní makléřce Evě Kalembové za dlouholetou spolupráci . Před několika lety s prodejem našeho bytu v Kladně a po té s výběrem a koupí domu. Díky jejímu profesionálnímu a obětavému přístupu jsem opět využila jejich služeb při prodeji chaty. Dnes dospěla celá záležitost ke zdárnému konci. Cením si hlavně její vstřícnosti a ochoty, se kterou k nám vždy přistupovala. Do budoucna přeji Vaší realitní společnosti i paní Kalembové hodně úspěchů.

Jitka Procházková Praha

Dobrý den, krom vyznačení stupňů spokojenosti, jak výše uvedeno, nemohu nedoplnit ještě navíc slova uznání pro jednání, vystupování a operativnost Vaší realitní makléřky paní Evy Kalembové, jejiž práci a tím i Vaši společnost budu po takové pozitivní zkušenosti velmi rád doporučovat. S přáním úspěšných a příjemných letních dnů Josef Dědič

Josef Dědič