NAPIŠTE ŘEDITELI

Ing. ARNOŠT BLATNÝ

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Vedoucí pobočky

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Chtěl bych touto cestou poděkovat za spolupráci s panem Ing. Arnoštem Blatným, který se ujal prodeje našeho domu ve Straškově. Byly jsme příjemně překvapení profesionálním přístupem, bezvadnou prezentací při prohlídkách a především skvělými vyjednávacími schopnostmi při finálním jednání se zájemci o koupi domu. Jenom díky němu se dům podařilo prodat na místní poměry v rekordním čase a za velmi slušnou cenu. Jsem moc rád, že jsem se rozhodl pro spolupráci právě s ním, je to příkladný reprezentant Vaší společnosti. Ještě jednou moc děkuji za dokonale provedenou práci.

Szemály Cheb

Seriózní jednání, výborný servis a hlavně bleskový prodej mé nemovitosti. Všem doporučuji.

Pavel Langmaier Cheb

Ráda bych před Vámi vyjádřila velké díky panu Arnoštovi Blatnému z Next reality Cheb, za prodej našeho bytu. Dokázal pro mě téměř nemožné, neboť náš byt byl velice specifickou záležitostí a jeho prodej nebyl rozhodně snadný. Přesto pan Blatný dokázal byt prodat a ještě za velmi slušnou cenu. Přístup pana Blatného byl ve všech ohledech maximálně profesionální. Vaši realitní kancelář tak mohu s klidným svědomím doporučovat a pokud bude třeba, s důvěrou se na Vás znovu obrátím. Děkuji a přeji další úspěšné obchody.

Ing. Veronika Mocová Cheb

V roce 2017 jsem navštívil novou (pro mě) realitní kancelář v Chebu, kde mě p. Blatný seznámil s informacemi o možném prodeji mého bytu. Mé zkušenosti z minulosti nebyly vždy positivní (mimo CR). Po delším uvažovaní jsem se rozhodl k prodeji nemovitosti s kanceláři NEXT, hlavně proto že Ing. Blatný mi dal informace které se mi zdály kompletní, věrohodné a průhledné i pro mě. Nezmýlil jsem se. Transakce proběhla přesně podle smlouvy a pan Blatný mi několikrát pomohl když nepředvídané okolnosti začaly ovlivňovat průběh transakce. Mohu doporučit Reality NEXT CZ mým známým a každému kdo se mě zeptá.

Rudolf Flaska Cheb

S prací Ing. Blatného z pobočky Cheb jsem byla velice spokojena a jistě se na Vaši kancelář v blízké době znovu obrátím. Děkuji D. Franková, Františkovy Lázně

D. Franková Cheb

Chtěla bych touto cestou poděkovat Ing. Arnoštu Blatnému za vynaložené vynikající spolupráci při prodeji nemovitosti v Chebu. Oceňuji jeho seriózní a vstřícné jednání, profesionální přístup a rychlý a hladký průběh vyřízení této záležitosti. Vřele doporučuji.

Jana Nebáznivá Cheb

Byli jsme po všech stránkách spokojeni s profesionálním přístupem a vstřícným a rychlým jednáním.

Vladimíra Kutílková Cheb