NAPIŠTE ŘEDITELI

VLADIMÍR KOPTA

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Vedoucí pobočky
Specializace: Domy, byty, pozemky, komerční nemovitosti
Praxe: 14 let
Jazyková vybavenost: Německý jazyk
O mně:
"S klientem mám vždy společný cíl"

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Pan Kopta má lidské jednání a při mých problémech mi děsně pomohl. Dokonce pro mě udělal moc pěknou věc a vrátil mi peníze, které mi vracet nemusel 😊👍 absolutní jednička. Moc Vám děkuji.

Marcela Mansfeldová Tábor

Velice oceňuji spolupráci s panem makléřem Vladimírem Koptou. Spolupráce s ním při prodeji bytu byla na velmi profesionální úrovni. Pan Kopta dodržel, co slíbil, byl velice vstřícný a ochotný a vždy pohotově reagoval na všechny dotazy, byl vždy k zastižení. Tímto bych mu chtěla poděkovat.

Tereza Šimůnková Praha

Díky trpělivosti a profesionální zkušenosti Vašeho kolegy pana Vladimíra Kopty, jsme já a moje manželka koupili RD v Statenicích. Starší dům, který potřebuje hodně rekonstrukce, ale nachází se na atraktivním místě. Bohužel se celý obchod protáhl kvůli tomu, že původní majitelé nezajistili včas podklady pro pozemek a celé to trvalo od února 2017 do konce července 2017. Navíc se bývalí majitelé ve finální fázi podle mne chovali dost nekorektně, ale pan Kopta zvládl celou kauzu s kompromisem, za což jsme mu moc vděční. Zájemců na tento RD bylo opravdu dost, ale od začátku obchodu nás vždy pan Kopta podporoval, vždy byl s námi v kontaktu a rychle sděloval všechny potřebné informace. Děkujeme mockrát

Yerzhan Karabekov Praha

Pan Kopta byl od začátku velmi profesionální a díky jeho práci jsme našli kupující pro náš byt hned po první prohlídce, což jsme tedy původně vůbec nečekali. Díky video prohlídce jsme se navíc vyhnuli desítkám dalších prohlídek bez jasného výsledku.

FRANTIŠEK JANOUCH Praha

Velmi bych chtěla poděkovat panu Vladimíru Koptovi za perfektně odvedenou práci při prodeji naší chaty. Pan Kopta se nás ujal jako odhadem patnáctý makléř, chatu jsme prodávali třetím rokem a vzhledem k právním komplikacím to byl tvrdý oříšek. Ale po mnohých návštěvách se zadařilo a jsme za to moc rádi.

Silvie Greinix Praha

Chtěl bych tímto poděkovat Vaší realitní kanceláři za zprostředkování koupě chaty. Jmenovitě bych chtěl poděkovat panu Koptovi a panu Vagnerovi, kteří měli na úspěšné realizaci transakce velký podíl. Celá transakce byla poměrně komplikovaná a vyžadovala velkou dávku trpělivosti, obezřetnosti a lidského přístupu. Musím se přiznat, že díky zmiňovaným pánům se v mých očích výrazně vylepšil obraz realitních kanceláří. Po dřívějších zkušenostech jsem se realitním kancelářím snažil spíše vyhýbat, ale jak je vidět, není třeba všechny házet do jednoho pytle.

Libor Pešl Praha

Přestože jsme jako rodina již prodali/koupili několik nemovitostí, také dlouhou dobu některé z nich pronajímáme, ještě jsme se nesetkali s tak profesionálním přístupem, ale zároveň velmi přátelským a lidským, jako je tomu u pana Kopty. Přes vaší RK jsme koupili byt a díky jeho ochotě ho máme neustále pronajatý. Rádi se na Vás obrátíme i v budoucnu a rovněž vždy rádi doporučíme vaší RK.

Ing. Anna Kulíková Praha

Vše bylo perfektní. Pana Koptu povazuji za výborného odborníka. Prezentace byla skvělá, kupci se našli během několika dní. I přes zdrženi na straně kupujícího transakce proběhla k mé spokojenosti. Děkuji!

Ing. Karin Hudečková Praha

K napsání této reference jsem se bohužel nedostala dříve, ale o to upřímněji bych chtěla poděkovat vaší kanceláři a zejména panu makléři Vladimíru Koptovi za vynikající služby při koupi bytu. Od samého začátku bylo vše na profesionální úrovni a ze strany pana makléře se nám dostávala veškerá potřebná péče. S ohledem na fakt, že žijeme v zahraničí byl proces koupě poněkud složitější, ale díky skvělému přístupu pana Kopty vše proběhlo neuvěřitelně snadno a k veškeré spokojenosti obou stran. Panu Koptovi velmi záleží na spokojenosti zákazníka a to v dnešní době není vždy běžné. Vřele doporučujeme a děkujeme.

Helena Mahuas Praha

Díky trpělivosti a profesionální zkušenosti pana Vladimíra Kopty, jsme já a moje manželka koupili RD v Statenicích. Starší dům, který potřebuje hodně rekonstrukce, ale nachází se na atraktivním místě. Bohužel se celý obchod protáhl kvůli tomu, že původní majitelé nezajistili včas podklady pro pozemek a celé to trvalo od února 2017 do konce července 2017. Navíc se bývalí majitelé ve finální fázi podle mne chovali dost nekorektně, ale pan Kopta zvládl celou kauzu s kompromisem, za což jsme mu moc vděční. Zájemců na tento RD bylo opravdu dost, ale od začátku obchodu nás vždy pan Kopta podporoval, vždy byl s námi v kontaktu a rychle sděloval všechny potřebné informace. Děkujeme mockrát.

YERZHAN KARABEKOV Statenice

Dobrý den, s makléřem panem Koptou jsme byli velmi spokojeni. Skvělá komunikace, profesionální a rychlé jednání. Řešili jsme s spolu nákup pozemku pro stavbu našeho vysněného rodinného domu a vše proběhlo k naší spokojenosti. Jelikož nás pan Kopta zaujal svým lidským a zároveň profesionálním přístupem, tak jsem se mu rozhodli do rukou svěřit i prodej našeho stávajícího bytu a byla to skvělá volba. Úžasně zpracovaná prodejní prezentace zapůsobila a zájemce se našel velmi rychle. Takže opět velká spokojenost. Panu Koptovi moc děkujeme a pokud budeme v budoucnu opět něco řešit v oblasti realit, tak víme na koho se obrátit. Děkujeme

Jan Šafrata Praha

Jsem velice spokojen se spoluprací s panem Koptou. Je to člověk na svém místě, profesionál. Velice dobře jsme spolu pracovali. Jeho služby mohu jen doporučit.

Karel Zíma

Přednedávnem jsme se stali majiteli bytu, kde celá realizace a cesta k našemu cíli byla doprovázena jedním opravdu skvělým člověkem a dle našeho názoru i odborníkem v oboru, kterému patří od nás velké DĚKUJEME! Kromě toho, že se nám dostalo nespočet cenných rad a tipů, tak jsme moc ocenili i lidský přístup pána Vladimíra Kopty. Přejeme NEXT REALITY a pánu Koptovi hodně úspěchů a aby jste měli minimálně tak spokojené klienty-lidi, jak jsme byli spokojení s panem Koptou my.

Hrubešovi Praha

Spolupráce s panem Koptou byla vynikající. Mohu jeho služby vřele doporučit. Veliká spokojenost. Pokud v budoucnu budu něco prodávat nebo kupovat obrátím se na něj.

Svobodová Eva Praha

Dobrý den, děkuji za velmi profesionální postup při prodeji mého bytu. Pan Kopta odvedl perfektní práci, jeho vždy vstřícné jednání umocnilo moje přesvědčení o tom, že jsem zadala prodej bytu kvalitní realitní kanceláři zastoupené makléřem, který vše zvládl rychle a spolehlivě.

Irena Vaníčková Sázava

REFERENČNÍ PRODEJE

Tento byt 2+kk na pražském Žižkově jsme vykoupili přímo od majitele. Proběhla kompletní velmi nákladná rekonstrukce s dohledem bytového architekta a ponecháním původních prvků, jako jsou špaletová okna, dveře, dveřní rámy apod. Byt jsme pro prodej vybavili nábytkem, designérka udělala home staging a dokonalost celého prezentace vyzdvihnul profesionální fotograf. S novými majiteli jsme se dohodli hned při prvních prohlídkách s tím, že mají zájem si byt koupit se vším vybavením a zařízením tak, jak jsme prezentovali. Nynějším majitelům, známé herecké dvojici, se starám do teď o to, aby měli nemovitost stále pronajatou.

zobrazit více