NAPIŠTE ŘEDITELI

RONALD MAJER

Hodnocení: VYNIKAJÍCÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Vedoucí týmu

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Chtěl bych VELMI A JEŠTĚ JEDNOU VELMI ocenit a pochválit naprosto profesionální přístup realitního makléře pana RONALDA MAJERA, od počáteční komunikace až po finální věci administrativy a celkového přístupu v celém průběhu řízení, informovanosti a prostě všeho s tím spojené. Je vidět, že má Vaše realitní kancelář opravdového profesionála ve Vašich řadách, člověka naprosto na svém místě, který svou profesionální kvalitou dělá neskutečně dobré a luxusní image Vaší firmě. Pokud budu v budoucnu cokoliv řešit, moje volba je tímto naprosto jasná. Ještě jednou velký dík, radost s Vámi spolupracovat a speciálně potom s panem Ronaldem Majerem.

Tomáš Stránský. Karlovy Vary

Velmi kaldně hodnotím práci pana makléře Ronalda Majera - směrem k nám jako prodejcům nemovitosti - dostatečná a jasná informovanost, rychlost a spolehlivost. Děkujeme.

Anna Frydýnová Karlovy Vary

S realitním makléřem panem Ronaldem Majerem jsme velmi spokojeni, jak při koupi tak prodeji nemovitosti. Všem mohu vřele doporučit tuto realitní kancelář, rychlé a profesionální jednání. Děkujeme.

Libor Tomka Karlovy Vary

Velice spokojené s panem Ronaldem Majerem z Karlových Varů. To je vážně jednička.

Davidová Libuše Karlovy Vary

Pan Majer byl velmi profesionální a zároveň velmi vřelý v průběhu celé naší spolupráce. Komunikace byla bezchybná, vždy jasná a srozumitelná. Uměl vše výborně vysvětlit a poradit ohledně ceny, a já jsem měla vždy jistotu, že jsem informována o každém kroku v procesu pronájmu nemovitosti. Jeho servis byl na úrovni 100 procent, a já jsem velmi vděčná za jeho péči a profesionální přístup. Rozhodně bych pana Majera doporučila všem, kteří hledají spolehlivého realitního makléře.

Andrea Rojtenbergová

Jsem velice spokojen s prací pana Ronalda Majera. Podává kvalitní a věcné informace, rychle reaguje na změny v rámci vyjednávání podmínek prodeje. Zodpovědný, otevřené, přímé jednání.

František Jirásek Karlovy Vary

Využil jsem vašich služeb již několikrát k mé spokojenosti, zejména s přístupem pana Ronalda Majera jsem velmi spokojen. Děkuji

Klára Benešová Karlovy Vary