NAPIŠTE ŘEDITELI

Bc. MARTIN VLASÁK

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Vedoucí pobočky
Specializace: Domy, byty, pozemky, komerční nemovitosti, chaty
Praxe: 15 let
Jazyková vybavenost: Anglický jazyk
O mně:
V realitách pracuji od roku 2009. Od začátku jsem si šel za svým cílem a chtěl jsem být v tomto oboru opravdovým profesionálem. Seberealizace, hodiny odborného školení, každodenní práce s klienty a zkušenosti, které jsem nabral během své praxe mi umožňují poskytnout mým klientům služby na nejvyšší úrovni profesionality.

Pro své klienty jsem svým osobním přístupem vždy oporou a poradcem.

Moto: Nadstandard druhých je mým standardem.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Častěji píši stížnosti a reklamace, nebo jiné projevy nespokojenosti, ale tentokrát musím jen chválit, především pana Martina Vlasáka, ale i chod celé Vaší RK. Vše probíhalo jak má, mělo by to být běžné, ale v dnešní době jste spíš výjimka. Před nedávnem jsem měla co do činění s jinou pražskou RK a do byl doslova DĚS, proto jsme byli (já i můj právní zástupce) ze začátku jednání s panem Vlasákem velice ostražití. Ještě jednou děkuji, měla jsem štěstí i na slušného prodávajícího.

Jana Barterová Praha

Chcela by sa poďakovať za spoluprácu s Vašou realitnou kanceláriou konkrétne s pánom Vlasákom. Aj napriek tomu že žijem na Slovensku a komunikácia prebehla prevažne cez e-shop mail. Všetko prebehlo bez najmenších komplikácií. Ďakujem

Ingrid Janáková Praha

Pan Martin Vlasák je náš dlouholetý pan makléř. Upřesňuji: Pan Makléř - velké P i M. Vždy úspěšně k naší spokojenosti vyřešil naše bytové záležitosti.

Miluše Boučková

Chtěli bychom vyjádřit poděkování za profesionálně odvedené služby při pronájmu naší nemovitosti. Oceňujeme zejména rychlost, vstřícnost, dokonalé vystupování a korektnost. Váš makléř pan Vlasák je skvělým reprezentantem Vaší firmy. Budeme se s ním těšit na další spolupráci

Řehákovi Praha

Ráda bych poděkovala Bc. Martinu Vlasákovi z NEXT Reality za skvělý přístup při zprostředkování pronájmu bytu. Jsem ráda, že jsem vše svěřila do rukou odborníka, a tím ušetřila čas i peníze. Vše proběhlo hladce a během několika dnů. Jsem velmi spokojená a vřele doporučuji!

Klára Prachařová Praha

Dobrý den, chtěla bych tímto velice poděkovat panu Vlasákovi za zařízení prodeje nemovitosti. Jeho přístup byl naprosto profesionální, připravil výbornou 3D prezentaci bytu k prodeji, velmi rychle reagoval na veškerou komunikaci a zařídil, co bylo potřeba. Během prodeje mne vždy informoval o všech krocích, které postupně následovaly, takže jsem měla pocit jistoty, že obchod je v dobrých rukou. Je to skutečný profesionál ve svém oboru a již jsem jej doporučila svému známému k jednání ohledně nemovitosti. Každopádně je to makléř, který by přístup ke klientům, psychologii zacházení s klienty a samotný proces prodeje či koupě mohl učit. Přeji příjemný nový rok 2024, Zuzana Marková

Zuzana Marková

Moc ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala panu Martinu Vlasákovi za spolupráci při prodeji mé chaty, za jeho vstřícnost, solidnost při jednání a lidskou slušnost, která dnes mezi lidmi tolik chybí. Byla jsem s jeho prací nadmíru spokojená a budu ho velmi ráda doporučovat dál.

Milena Kotasová Praha

Při prodeji naší nemovitosti se nám věnoval makléř Martin Vlasák, který byl velice ochotný, trpělivý a o sobotách, nedělích a svátcích se naplno věnoval prodeji. Byli jsme velice spokojeni s jeho přístupem a profesionalitou.

Jaroslava Kropová Praha

Velice oceňujeme spolupráci s Martinem Vlasákem. Spolupráce s ním, při prodeji našeho bytu byla na velmi profesionální úrovni. Pan Vlasák byl velice vstřícný, empatický, ochotný a vždy pohotově reagoval na všechny situace. Byli jsme maximálně spokojeni se službami společnosti NEXT reality, co se týče právního servisu a rychlosti prodeje nemovitosti.

Eva a Martin Vágnerovi Praha

Děkujeme za skvělou spolupráci s panem Martinem Vlasákem z Vaší realitní kanceláře. Zejména za jeho ochotu, vstřícnost a rychlost jeho reakcí.

manželé Mastroianni Praha

Rád bych vyzdvihnul služby Vašeho realitního makléře Martina Vlasáka za jeho příkladné služby. Pan Vlasák se od počátku prodeje bytu choval naprosto profesionálně a vždy byl nápomocen. Prodej bytu od prvního kontaktu s novou majitelkou trval cca 2 měsíce. Pan Vlasák se postaral o všechny prohlídky, formality, přepisy plnu, elektřiny, předání bytu atd. V podstatě z naší strany bylo nutné pouze podepsat smlouvu. Rád bych také zdůraznil, že pan Vlasák o recenzi nežádal, byl to náš nápad. Jednalo se o prodej bytu v Benkově ulici, majitelka Hana Jedličková. Já jsem pouze jednal s panem Vlasákem. Přeji Vám více takových zaměstnanců. Rozhodně pana Vlasáka budu doporučovat. Žádné negativní připomínky na jeho adresu rozhodně nemáme.

Jan Pidanič Praha

Tímto bych chtěla poděkovat Vaši realitní kanceláři za zprostředkování prodeje bytu, konkrétně realitnímu makléři panu Vlasákovi, s jehož přístupem jsme byli nad míru spokojeni. Pan Vlasák celý proces zvládl na velmi profesionální úrovni. Vše proběhlo tak jak mělo, bez jediného zádrhelu. Také jsme ocenili velice férové jednání zmiňovaného makléře. Moc děkujeme!

Markéta Recmanová Praha

Já a moje žena jsme velmi rádi spolupracovali s Martinem Vlasákem. Důvěra v realitní kancelář a makléře je pro nás velmi důležitá, hlavně když jsme v zámoří. Vždy jsme cítili, že Martin a Next Reality na nás myslí v tom nejlepším zájmu. Celý proces proběhl tak jednoduše, jak to šlo a nikdy jsme se díky tomu necítili stresováni. Martina a Next Reality bez jakéhokoliv zaváhání doporučuji.

Sacha Spindler Praha

Skvělá práce pana Bc. Vlasáka při realizaci pronájmu bytu. Moc děkuji za perfektní práci.

Roman Hrabal Praha

S panem Martinem Vlasákem z pražské pobočky jsem spolupracoval již po šesté a jsem moc rád, že jsem takového člověka pro prodeje, nákupy i pronájmy nemovitostí vybral. Servis, péče a informace byly vždy na nejvyšší úrovni, nehledě na rychlost. Poslední prodej po zaplacení proběhl za 17 dní a k mé plné spokojenosti. Stejnou zpětnou vazbu mám i od lidí, kterým jsem Martina doporučil. Značka Next je pro mě, díky němu, synonymem pro TOP kvalitu.

David Myslil Praha

Chtěli bychom s manželem poděkovat Vaší kanceláři, konkrétně panu Martinu Vlasákovi z pražské pobočky, za skvělou podporu při zajišťování nájemníků pro náš pražský byt. Pan Vlasák již podruhé velmi rychle a bez problémů připravil inzerát, zajistil schůzky, vybral vhodné zájemce a vše dotáhl do konce. Pan Vlasák je velice příjemný a zároveň profesionální, měli jsme pocit, že se věnuje jenom nám. Opravdu není nic, co bychom mu mohli vytknout. Při dalším pronájmu či prodeji nemovitostí se na Vás jistě znova obrátíme.

Jana Štěpničková Praha

S panem Martinem Vlasákem jsme po celé léta velice spokojeni. Maximiálně spolehlivý a ochotný. S přehledem informuje o situaci na trhu nemovitostí. Vážíme si spolupráce s ním.

Miluše Boučková

Nedávno jsem prodala byt na Praze 10 prostřednictvím vaší realitky. Musím především poděkovat makléři Martinu Vlasákovi za profesionální přístup, ochotu a trpělivost. Díky němu byl prodej bytu celkem jednoduchá záležitost. Naprostá spokojenost.

Jana Večeřová Praha

Chtěl bych touto cestou poděkovat vašemu zaměstnanci panu Bc. Martinu Vlasákovi za příkladnou péči o nás v záležitosti prodeje našeho bytu. Dosud jsem neměl žádnou zkušenost s prodejem bytu. Dostal jsem od mého finančního poradce kontakt na vás a tímto celá akce začala. Pan Vlasák se nám neprodleně ozval, vše vysvětlil a následně vše co bylo dohodnuto bylo do puntíku splněno. Překvapilo mě, že vše šlo dohodnout i ústně a dodrženo, což v dnešní době není úplný standard. Ještě jednou bych mu touto cestou chtěl poděkovat a jeho vztah ke klientům jen a jen doporučit a pochválit.

Pavel Brůček Praha

Chtěla bych poděkovat za profesionální služby a rychlé zprostředkování prodeje panu Martinu Vlasákovi.

Isabella Paděrova Praha

Moc děkujeme panu Vlasákovi, vše SUPER !

Petr Švihovec