NAPIŠTE ŘEDITELI

Mgr. PETR PUCHMERTL

Hodnocení: VYNIKAJÍCÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř
Praxe: 28 let
O mně:
Má zkušenosti v realitách od roku 1996, vedoucí týmu NEXT REALITY CENTRAL, zakládá si na hodnotách férovosti a rovného přístupu.

Primární je vždy pomoci klientovi se zvládnutím celé situace, respektování jeho životního příběhu a ne udělat obchod za každou cenu.

Dobře se vyzná ve financích souvisejících s problematikou prodeje nemovitosti, je schopný poskytnout komplexní rozsah služeb.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

S panem Mgr. Petrem Puchmertlem jsme již zrealizovali dva obchody. Poprvé nákup nemovitosti a nyní prodej nemovitosti. V obou případech proběhlo vše hladce a bez problémů. Pan Mgr. Puchmertl nám vše vysvětlil a též vše zařídil, můžeme říct, že doslova od A do Z . Spolupráci s Vaší společností a s panem Mgr. Petrem Puchmertlem můžeme Všem vřele doporučit.

Vladislav a Nadiya Březinovi Praha

S Petrem Puchmertlem jsme absolvovali několik prodejů (byt, chata, chalupa) a konzultačně i nákup pozemku a bytu. Petr byl vždy velmi profi, vždycky to proběhlo úspěšně, snažil se maximalizovat užitek mě jako klienta a přitom byl fér vůči protistraně. Z doby koupě bytu jsem potkal asi desítku dalších makléřů, ale nesahají Petrovi po kotníky!

Ondřej Kuchař Praha

Mou transakci měl na starosti realitní makléř pan Puchmertl. Mohu potvrdit, že jeho služby byly maximálně profesionální. S jeho celkovým přístupem k projednávání akvizice jsem byla maximálně spokojená.

Hana Šantrochová Praha

V roce 2016 jsem jako soudní znalec prováděl ocenění bývalého autoservisu v Čáslavi. Práce byla objednaná panem Mgr. Petrem Puchmertlem. Spolupráce při prováděném ocenění byla velmi dobrá. V budoucnu budu rád, pokud bude spolupráce i nadále pokračovat.

Josef Liška Praha

Pan Mgr. Petr Puchmertl se mi maximálně věnoval při prodeji nemovitosti. Jeho přístup byl příjemný, vstřícný, seriózní, snažil se mi dobře poradil. Byla jsem s jeho službami spokojená. Budu-li ještě v budoucnu potřebovat realitní služby, určitě se obrátím na pana Puchmertla.

Dagmar Holečková Praha

Ráda bych chtěla poděkovat za profesionální spolupráci, přístup a maximální ochotu Vašeho makléře pana Puchmertla, který nám pomáhal s prodejem bytu. Vždy vše probíhalo hladce dle domluvy. Děkujeme

Sandra Zelinková Praha

Spolupracovala jsem s panem Mgr. Petrem Puchmertlem na prodeji ideální poloviny rodinného domu. Nemohla jsem si vybrat báječnějšího člověka a také odborníka k tomuto nelehkému úkolu. Situace byla komplikovaná špatnou komunikací s druhým spoluvlastníkem nemovitosti a také částečně ztížená mojí fyzickou nepřítomností, neboť žiji ve Velké Británii. Pan Mgr. Puchmertl dokázal nejen navázat dobré vztahy s druhou stranou, ale také mě podpořit psychicky a dodal mi potřebný optimismus a víru, že vše dobře dopadne. Mohu říci, že se díky panu magistrovi situace zvládla výborně, na základě inzerce se velmi rychle našel solidní kupec a celá transakce proběhla bez problémů. Ještě jednou tímto panu magistrovi ze srdce děkuji.

Lenka Stromski Ipswich, UK

Pana Petra Puchmertla nám doporučila známá, které pomáhal s prodejem bytu. Byla s ním 100% spokojená a my také. Kvalita jeho služeb a osobní přístup nás velmi mile překvapil. Kéž by bylo víc lidí, kteří by tak dobře rozuměli své práci a tak dobře jí odváděli.

Marie Pospíšilová Praha

Dobrý den, chtěl bych poděkovat panu Puchmertlovi za prodej mojí nemovitosti, byl to z jeho strany profesionální přístup.

Pavel Křemen Praha

při prodeji bytu jsem se setkala s Petrem Puchmertlem. Jeho přístup byl velmi profesionální. Byla jsem ráda, že jsem se setkala s tak milým člověkem, protože to se v dnešním uspěchaném čase moc nestane. Vše proběhlo velmi rychle, o nic jsem se nemusela starat, takže mu patří stále můj velký dík. Věřím, že i Vy jste rád, že máte ve svém týmu takového člověka a můžete být na něj právem hrdý. Přeji Vám hodně spokojených klientů.

Jarmila H. Praha

Pan Puchmertl se maximálně věnoval velmi komplikovanému a složitému prodeji mojí nemovitosti (kde byl podíl na nemovitosti nezletilých děti a vše muselo projít opatrovnickým soudem). Jeho přístup byl profesionální. Komunikace a právní pomoc při prodeji byla na velmi vysoké úrovni. Byla jsem s jeho službami velmi spokojená. Vše nakonec proběhlo hladce a relativně rychle. Děkuji.

Martina Vaňhová Praha

Chtěla bych touto cestou především poděkovat panu Petrovi Puchmertlovi, který v minulém roce zprostředkoval prodej našeho pozemku v Berouně, který nebyl jednoduchý a vlekl se po dobu mnoha let. Jeho přístup byl vysoce profesionální, ale přitom zdvořilý, velmi osobní a přátelský. Bylo nám jasné, že se můžeme na něho absolutně spolehnout. Jsem podnikatelka a věřím že na takových kvalitních lidech stoji prosperita každé firmy. Ještě jednou děkuji za celou moji rodinu a mohu tohoto pána vřele doporučit každému vašemu zákazníkovi.

Kateřina Schwippelová Praha