NAPIŠTE ŘEDITELI

MICHAELA HAWLÍKOVÁ

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Vedoucí pobočky

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Při koupi nemovitosti jsem narazil na paní makléřku Michaelu Hawlíkovou ze společnosti Next Reality. Celý proces od prohlídky nemovitosti, dokumenty a komunikaci proběhl v pořádku na vysoké úrovni. Paní makléřka vše poradí, zařídí a ochotně vysvětlí a kdykoliv se na ni můžu obrátit.

Šumbera Ostrava

Koupě bytu jsme se trochu obávali, ale díky paní Hawlíkové byl pro nás celý proces mnohem jednodušší a příjemnější. Oceňujeme profesionální a vstřícné jednání a skvělou komunikaci, kdy jsme byli průběžně o všem informováni. Všechny komplikace, které se objevily, nám ochotně pomohla vyřešit, takže už se můžeme radovat z nového bydlení.

Šárka Hermannová Ostrava

S paní Hawlíkovou vždy skvělá domluve, vždy nám vyšla vstříc a maximálně se nám přizpůsobila.

Patrik Bosák

Nemám co bych vytkl a mockrát děkuji za perfektní spolupráci.

Marek Pagáč

Paní Hawlíkovou mohu jen doporučit při koupi bytu mi se vším pomohla a s ničím nebyl žádný problém, pokud hledáte bydlení jste na správném místě! Určitě její služby rád někdy znova využiju!

Ladislav Pojezdal Ostrava

Paní Hawlíková je skvělá makléřka. Milá, pozitivní a velmi schopná. Při dalším prodeji bych si ji vybrala zase. Tímto děkuji rovnou i za skvělou spolupráci a rychlý prodej nemovitosti.

Lucie Bílá Ostrava

P.Hawlíková, moc Vám děkujeme za maximální informace ohledně nemovitosti, skvělá komunikace, profesionální i lidský přístup. Přejeme Vám hodně spokojených klientů jako jsme byli my. Krzystkova A +Vitek T.

Andrea Krzystkova Ostrava-Hrabůvka

Rád bych se touto cestou podělil o zhodnocení spolupráce s paní Hawlíkovou, které byla makléřkou ve věci mého nákupu bytu na Čeladné. Na úvod stojí za zmínku profesionální a poutavá prezentace nemovitosti, která mě jako zájemce velmi oslovila. Následná domluva termínu prohlídky a prohlídka bytu samotná proběhly bez jakékoli potíže, naopak všechno šlo hladce. Byt se prodával v aukci, která nebyla úplně přehledná, ale instrukce od paní Hawlíkové byly dostatečné. Po oznámení výsledku aukce jsem byl profesionálně prováděn všemi nutnými kroky k uskutečnění koupě i po formální stránce a během tohoto procesu musím opět vše hodnotit kladně. S paní Hawlíkovou platí slovo a podání ruky. Když jako klient spolupracujete, odnášíte si příjemnou zkušenost.

Pavel Müller Ostrava

Paní Hawlíková je skvělý profesionál. Doporučuji všemi deseti.

Martin Paclík

Do celé akce jsme se pouštěli s absolutně naivním pohledem a zpětně mě všechny události jen utvrzují v tom, že jsme udělali víc než dobře, když jsme se do prodeje nepouštěli sami. Náš byt jsme se rozhodli prodat v ne zrovna nejpřívětivější době, kdy není v podstatě žádný faktor ovlivňující trh s nemovitostmi, nakloněn pozitivně. I přesto se vše podařilo přesně podle našich představ. V našem příběhu se snad využily všechny benefity prodeje přes realitní kancelář Next, jako služby advokátka ( pomohla nám řešit převod do osobního vlastnictví a spoustu dalších úskalí), zajištění financování kupujícím, absolutní servis ohledně všemožné administrativy ( a že toho papírování je), což rodina s 3 dětmi víc než ocení. Za celou dobu jsme nemuseli vůbec nic sami vyřizovat. Všichni zúčastnění v prodeji byly maximálně vstřícní. Paní makléřské dokázala dokonce i splnit absurdní požadavek, najít kupce, který zapadne do vchodu našeho bytového domu. Obecně tato zkušenost ve mě akorát utvrdila názor, že to vůbec není jednoduchá práce a je opravdu hodně důležité, na koho narazíte. Nebyla to má první zkušenost s prodejem a koupí nemovitosti, ale rozhodně nejpříjemnější. My můžeme jen doporučit paní Hawlikovou. Skvělé by bylo, kdyby na všech místech byli tak kompetentní, lidští a hlavně vstřícní lidé.

Nika Havel Ostrava

Při prodeji nemovitosti jsem spolupracovala s paní Hawlíkovou a za mě odvedla skvělou práci. Byla vstřícná, pohotová, semnou i trpělivá a velice ochotná. Nemovitost prodala okamžitě bez sebemenších problémů. Slečnu Petrovou můžu jenom doporučit, protože všechno proběhlo k naprosté spokojenosti.

Denisa Bogdová Ostrava