NAPIŠTE ŘEDITELI

HANA PETRŽÍLKOVÁ

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel
Praxe: 18 let
O mně:
Hanka Petržílková je certifikovanou realitní makléřkou od roku 2006. Už jako malá holka si přála stát se realitní makléřkou. Věnuje se prodeji bytů, domů a komerčních prostor (kanceláře, obchodní prostory, činžovní domy) V Praze a Středočeském kraji. Každá nemovitost má svého kupce a je třeba se jen zamyslet a nastavit tu správnou spolupráci.

U každé nemovitosti nechybí profesionální fotograf, video-prohlídka, případně 3D prohlídka nebo homestaging. Samozřejmostí je právní servis a bezpečná úschova peněz. Když to situace vyžaduje nechá zpracovat web nemovitosti, kde klienti najdou veškeré informace.

Odměnou pro Hanku je zasloužená provize a spokojení klienti. Její klientský servis je vždy individuální tak, aby vyhovoval potřebám a přáním prodávajícího.Pokud hledáte profíka v oblasti realit s lidským přístupem, Hanka je ten správný člověk. Její lokalitou je Praha a Střední Čechy, ale víme že i do Krkonoš nebo na Šumavu se ráda podívá.

Má ráda výzvy, takže i několik let neprodejné nemovitosti dokáže prodat rozhodně rychleji.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

S paní A. Petržílkovou spolupracujeme řadu let a rádi. Kopecký

Roman Kopecký

Děkujeme za velmí profesionální, efektivní a osobní přístup paní Petržílkové, který předčil jakákoli naše očekávání i dosavadní zkušenosti s realitními agenty/kancelářemi.

Ing. Martina Balazsová

Velmi doporučuji spolupráci s paní Petržílkovou. I přesto, že nákup konkrétní nemovitosti nakonec nevyšel, její profesionální přístup, vstřícnost a ochota byly patrné po celou dobu naší spolupráce. Časové plánování a dodržování termínů bylo výborné. Kdykoliv v budoucnu bych neváhal paní Petržílkovou opět oslovit. Díky za Vaši ochotu.

Daniel Plucha Turnov

Rádi bychom poděkovali makléřce Hance Petržílkové za perfektní práci a servis při prodeji naší nemovitosti, rodinného hotelu. Absolutně jsme nečekali, že komerční nemovitost lze prodat takto rychle, s perfektním servisem a permanentním nasazením paní makléřky. Takto si představujeme špičkového makléře. Stoprocentní znalost realitního prostředí se všemi nezbytnými náležitostmi, úroveň jednání, právní povědomí...... prostě profesionální realitní makléř ( a to máme opravdu s čím srovnávat). Pokud budeme do budoucna uvažovat o prodeji či nákupu jakékoliv nemovitosti, víme, kam a na koho se obrátit.

Světlana Jahodová Praha

Jsem velmi spokojena s vaší firmou. Makléřka Hanka Petržílková je velmi příjemná ,spolehlivá , ochotná a milá při jednání . NEXT REALITY určitě vždy doporučím . Alena Chytrá

Alena Chytrá
0 nemovitostí v NABÍDCE

REFERENČNÍ PRODEJE

Prodej *** hotelu, Kořenov, rozhraní Jizerských hor a Krkonoš, po rekonstrukci, restaurace, parkování Ubytovací zařízení je 100 metrů od sjezdovky (půjčovna lyží) a 500 metrů od Krkonošské a Jizerské lyžařské magistrály. Hotel má jedno z nejlepších hodnocení na bookingu 9,5 což Vám zaručuje kvalitu ubytování a vracejících se hostů. Zároveň jsou zde rezervace až do příštího roku, což Vám zajistí jistotu prosperity. Celý dům prošel rekonstrukcí a jeho výhodou je, že má 8 nadstandardních pokojů s vlastními koupelnami a wc (17 lůžek + přistýlky, max. kapacita 28 osob). Pak je tu ještě mezonetový byt 4+1, který lze využít jako samostatný apartmán, nebo pokoje s vlastním vchodem. V přízemí domu je restaurace pro hosty (35 osob) s dostatečně velkou a plně vybavenou kuchyní i pro hosty z ulice. Dům je zkolaudován jako ubytovací zařízení, což je velká výhoda mezi všemi nemovitostmi v okolí. Před domem je dostatek parkovacích míst pro hosty (10 aut), slunečná terasa, kde je v létě možné posedět a mít případně i bazén pro hosty. Kořenov je velmi dobré strategické místo jak pro běžkaře, lyžaře nebo cyklisty. Najdete své zalíbení v jakoukoliv roční dobu, včetně pěších turistických cest. Nachází se kousek od Polských hranic, Harrachova, Rokytnice nad Jizerou a spoustu dalších. V obci je MHD včetně vlakového nádraží. Hotel je v provozu a není třeba dalších investic. V případě že byste chtěli zvýšit pohodlí hostů, je zde možnost vybudovat wellnes prostor (sauna, whirpool), pro tyto služby najdeme zázemí v přízemí budovy

zobrazit více

Nový a moderní byt 2+kk, o obytné ploše 70m2 + 20m2 terasy, v přízemí novostavby, v Praze 4 - Modřany, v ulici K Vystrkovu, v projektu Modřanka. Byt je velice hezky zařízen moderním vestavěným nábytkem. Z obývacího pokoje je vstup na jižní terasu s předzahrádkou, kde si v klidu můžete odpočinout, grilovat nebo mít menší zahrádku , kde můžete pěstovat zeleninu. Z ložnice, která je situovaná na severní stranu, je vstup na další předzahrádku s terasou. Obývací pokoj je vzdušný a prostorný, má celkem 40m2 a je spojen s moderní kuchyňskou linkou zn. IKEA a s vestavěnými spotřebiči (lednice, indukční deska, trouba, myčka). Velká chodba s vestavěnými skříněmi, koupelna s vanou a wc. Technická místnost kam lze dát pračku a sušičku. Součástí bytu je sklep a parkovací stání v 1. podzemním podlaží. V garážích jsou i parkovací místa pro hosty. Nemusíte tedy hledat místo na ulici. Byt se nachází v projektu Modřanka, který byl projektem roku 2017.

zobrazit více

Prodej bytu na nejprestižnější adrese Prahy 1 - Hradčany, v ulici Pohořelec. Byt je jedinečný nejen svojí lokalitou, ale i dispozicí, která odpovídá moderním standardům. Rozloha 96,5 m2 v dispozici 3+kk.

zobrazit více