NAPIŠTE ŘEDITELI

MARTIN TREJBAL

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel
Specializace: Domy, byty, pozemky, komerční nemovitosti
Praxe: 13 let
Jazyková vybavenost: Anglicky, francouzsky (pasivně)

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Ráda bych Vám touto cestou poděkovala za značnou pomoc při vyřizování koupě chaty, obzvláště při zařizování všech nutných formalit. Bez vaší pomoci bych to jen těžko zvládla, protože se v této oblasti neorientuji.

Květa R. Kladno

Přes RK jsme kupovali rekreační chatu. V minulosti jsme měli s jinou realitní kanceláří velmi špatnou zkušenost, do vyřizování koupě jsme tedy šli více než obezřetně. Paní Marcela Trejbalová, pan Martin Trejbal, a i paní Věra Stanislavová, která byla shodou okolností prodávající dané nemovitosti, byli ve všech ohledech mimořádně vstřícní a ochotní, čehož si opravdu ceníme. S důvěrou bychom se na ně obrátili znovu a s čistým svědomím tuto RK rádi dále doporučíme. Jsou to skuteční profesionálové, kteří ovšem nezapomínají ani na lidskou stránku věci. Vše proběhlo bez jakýchkoliv problémů a starostí a tato zkušenost nás přesvědčila o tom, že i v realitním byznysu je přeci jen ještě možné narazit na skutečně kvalitní a slušnou realitní kancelář. Děkujeme!

manželé Ťuchovi Kladno

Touto cestou bychom Vám rádi poděkovali za velice profesionální a vstřícné jednání při koupi nemovitosti. Od prvního kontaktu přes webovou inzerci jsme se setkali s milým přístupem ze strany manželů Trejbalových. Nejen, že způsob nákupu přizpůsobili momentálním potřebám, ale po celou dobu zprostředkovávali jednání mezi kupující i prodávající stranou způsobem, který se nedá popsat jinak než excelentní. Díky nim celý proces nákupu proběhl hladce a ke spokojenosti všech zúčastněných. Jsem si jista, že při další příležitosti neoslovíme jinou kancelář, protože s Vámi máme garanci úspěšné koupě bez starostí.

Hana Junková Kladno

I have received payment for the flat today, please can i say thankyou to yourself and Oleksandr for all the work you have done. I have been impressed by your efficiency and hard work from the start until the completion of the sale, i am very pleased that i chose to use your service.

Lewis Heal Praha

Moc bych chtěla poděkovat vaší realitní kanceláři za perfektně odvedenou práci. Děkuji panu Trejbalovi, a hlavně panu Kaplanovi, neměl to jednoduché, bylo plno zádrhelů z naší strany, ale poradil si s tím (klobouk dolů). Moc děkuji a přeji hodně nových klientů.

Alena S. Kladno

Osobně , bych chtěla moc pochváit pí.Mahovskou , za její přístup a ochotu . Pro mne , její služby ,byly nad mé očekávání . Ještě jednou děkuji . Doubravová Milena

Milena Doubravová

Rád bych poděkoval Vaší realitní kanceláři, panu Trejbalovi a především panu Kaplanovi za naprosto profesionální zprostředkování koupě našeho domu v Nižboře. Pan Kaplan se svým svědomitým přístupem a komplexním servisem postaral o to, že se z pořízení našeho nového domova stala téměř bezstarostná záležitost. Ještě jednou díky!!!

Ondřej Peták Kladno