NAPIŠTE ŘEDITELI

DANIEL ŠILHÁN

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř - Senior
Specializace: Domy, byty, pozemky, komerční nemovitosti
Praxe: 10 let
Jazyková vybavenost: Anglický jazyk
O mně:
Jmenuji se Daniel Šilhán a jsem realitním makléřem společnosti Next reality Kladno, kde působím téměř 8 let. V mém pracovním životě jsem se vždy zabýval obchodem a v realitní praxi jsem spojil své zkušenosti s příjemným poskytováním těch nejlepších služeb.

Lidé, tedy v mém případě klienti jsou pro mě vždy obrovskou inspirací. Pokaždé, když mám možnost se seznámit s novými klienty, těším se na to, jací lidé to jsou a spolu s tím jaké jsou s nimi spojeny životní osudy.

Inspiruje mě každý případ, který dopadl podle představ mých klientů. Jejich spokojenost je pro mě největší motivací do další práce.
Rád pracuji s lidmi, protože každý je něčím výjimečný a zajímavý. Jejich životní osudy mě vždy dokážou přesvědčit k dobře a profesionálně odvedené práci, kdy utváříme osobní vztahy založené na vzájemné důvěře.

Při své práci a prezentaci nemovitostí pracuji s profesionálním fotografem a kameramanem, který vytváří perfektní obraz daných nemovitostí. Osobně zaměřuji nemovitosti, kde výstupem je 3D model a vlastním průkaz pro provozování dronu, kdy zachycuji nemovitosti z ptačí perspektivy.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Dovoluji si jako spokojený zákazník Vaší realitní kanceláře, stručně zhodnotit činnost Vašeho pracovníka, makléře, pana Daniela Šilhána. Jeho služby jako seriózního a odpovědného člověka mi byly doporučeny mou známou, za účelem prodeje nemovitosti v Lomnici nad Lužnicí. Musím konstatovat, že to byla správná volba. Pan Šilhán se ukázal jako milý, ochotný a velmi vstřícný. V průběhu vyřizování celého obchodu prokazoval vysokou erudovanost a rychlou reakci na některé dílčí problémy s prodejem spojené, které řešil ke spokojenosti obou zainteresovaných stran při prodeji dané nemovitosti. Děkuji touto cestou Vaší společnosti a osobně panu Danielu Šilhánovi za rychlou a bezproblémovou realizaci celého prodeje a za profesionální práci a velice vstřícný přístup. Kdykoliv v budoucnosti na základě těchto zkušeností Vašich služeb využiji a vřele doporučím.

M. Zachová Kladno

Byli jsme velmi spokojeni s profesionálním přístupem pana Šilhána při koupi RD na okraji Prahy. Věnoval se jak nám kupujícím, tak velmi hezky přistupoval i k prodávajícím. V pozitivním slova smyslu jsme si dokonce dlouho mysleli, že patří do rodiny prodávajících v roli „zetě". To ale nebyla pravda – pouze se jednalo o natolik komplexní servis o klienty. Při každém kroku obchodního případu byl plně připraven, měl vzorně vytisknuty všechny kopie smluv a provedl nás nezbytnými podpisy. Realitní kancelář doporučujeme.

Manželé B. Praha

Pan Šilhán mi již v minulosti pomohl s prodejem, novou koupí a následným pronájmem nemovitosti. Vždy se něj mohu 100% spolehnout, má profesoinální jednání ve všech směrech, je seriózní a milý. Vše zařídí rychle bez mé přítomnosti, průběžně informuje. Mohu tuto realitní kancelář a hlavně pana Šilhána vřele doporučit.

Marcela Kasíková roz. Zachová

Dovolte mi s úctou vyslovit poděkování Vaší kanceláři NEXT REALITY Kladno, především pak panu Šilhánovi, jeho realizačnímu týmu - paní návrhářce a panu fotografovi, kteří společně připravili zajímavou prezentaci naší prodávané nemovitosti. Pan Šilhán se celému prodeji velmi pečlivě a citlivě věnoval, a tím ochotně zúročil své prodejní a obchodní zkušenosti ku zdárnému prodeji nemovitosti s obrovskou spokojeností zákazníka. Vždy byl vstřícný, ochotný a prodeji nemovitosti se velmi věnoval jako by mu byla vlastní. Jeho reporty o sledovanosti nabízené nemovitosti a průzkum byl nadčasový. S velkým respektem pana Šilhána a Vaší realitní společnost vřele doporučíme. Děkujeme a přejeme velké obchodní úspěchy a vše dobré!

Jana Janáková s maminkou Horoměřice

Dobrý den, můžu vám vážení říct, že pan Šilhán je skvělý makléř. Bernardovi

Vratislav Bernard

Chtěl bych moc pochválit pana Daniela Šilhána. Pomáhal nám s prodejem garáže, velice rychle sehnal klienty, měl přehled, komunikovat s ním bylo bez problémů a opravdu věřím, že jeho profesionální přístup byl důvodem tak rychlého prodeje. Určitě se na něj obrátíme i s prodejem rodinného domu a budeme doporučovat dalším přátelům.

Vojtěch K. Kladno

Chtěly by jsme touto cestou velmi poděkovat panu D. Šilhánovi za realizaci prodeje naší nemovitosti. Celý proces probíhal bezproblémově, nesmírně lidsky a především velmi profesionálně, k naší plné spokojenosti. Z těchto důvodů pana Šilhána vřele doporučujeme všem se zárukou kvalitních služeb a dobře odvedené práce a ještě jednou díky.

Eva Malá a Hana Kraucherová Praha

Ráda bych vyjádřila poděkování panu Danielu Šilhánovi ve věci nedávného prodeje bytu na Kladně. Pana Šilhána shledávám jako velmi zodpovědného, seriózního makléře, jehož přístup je profesionální a jedná v zájmu zúčastněných klientů. Po celý čas prodeje byla komunikace pana Šilhána naprosto spolehlivá. Ráda pana makléře doporučím dalším potencionálním klientům. Přeji mnoho úspěchů panu Šilhánovi a celé RK.

Radka Švecová Kladno

REFERENČNÍ PRODEJE

Prodej RD Králův Dvůr Při prodeji této nemovitosti mě oslovil kamarád s tím, že dům byl v blízkosti dálnice a nevyhovovala mu jeho poloha. Proto jsme hledali klienta, kterému by daná poloha a nevadila. Do 6-ti měsíců jsme našli mladou rodinu, která se do domu nesmírně těšila a v současné době chystají rekonstrukci. Původní majitel si našel sobě vyhovují bydlení a mladá rodina se zabydlela v rodinném domě. Spokojenost na obou stranách byla stoprocentní.

zobrazit více

Prodej chaty ve Střemech Klientka se na mě obrátila díky doporučení od klientky, které jsem prodával nemovitost v jižních Čechách. Jednalo se o nemovitost, kdy majitelka byla citově velmi spjata s prodejem, proto jsem zvolil velmi citlivý a precizní přístup a to včetně výběru klienta, který danou nemovitost nakonec koupil, kromě akceptace ceny bylo zapotřebí zajistit klienta, který se o danou nemovitost bude i nadále starat tak, jako doposud bývalá majitelka. Kompletní prodej se uskutečnil včetně převodu do 6-ti měsíců a spokojenost byla na obou stranách.

zobrazit více