NAPIŠTE ŘEDITELI

Ing. TOMÁŠ ROČEK

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř - Senior
Specializace: Domy, byty, kom. nemovitosti, pozemky a develop. projekty
Praxe: 7 let
Jazyková vybavenost: Angličtina
O mně:
Již čtvrtým rokem pracuji na pozici realitního specialisty. V současné době je mojí domovskou kanceláří pobočka NEXT reality Kladno.

Pro tuto kancelář jsem se rozhodl pro její profesionální přístup a kvalitu poskytovaných služeb, jak ke svým kolegům, tak především ke klientům.

V oblasti realit se snažím neustále vzdělávat, a to zejména v oblastech zákonů, stavebnictví, marketingu, prodejních dovedností a aktuálních trendů. Prošel jsem celou řadou školení a jsem certifikovaným makléřem.

Mám za sebou realizace desítek prodejů a pronájmů nejrůznějších nemovitostí (byty, domy, chaty, pozemky, komerční objekty). Řeším i složité případy, které jsou pro mě vždy obrovskou výzvou.
Své nasbírané zkušenosti využívám při každém realitním obchodu a vždy se snažím poskytnout komplexní servis a informace na nejvyšší možné úrovni.

Svým klientům garantuji férové jednání, spolehlivost, lidský přístup a maximální nasazení.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Chtěla bych tímto velice poděkovat za perfektní servis při prodeji mé nemovitosti makléřům panu Ing. Tomáši Ročkovi a Vladimíru Trejbalovi. Jejich velice profesionální ale hlavně i velice lidský přístup mě velice potěšil a pomohl. V dnešní době se málo kde setkáte s takovým přístupem. Díky moc a budu všem doporučovat.

Jírová Kladno

Pan Roček je velký profesionál, jednání s ním je vždy velmi vřelé a zároveň konstruktivní! Je to skutečně člověk na svém místě a jen díky němu si nechávám už delší dobu inzerovat svou nemovitost k pronájmu u vaší kanceláře. Moravec

Michal a Eva Moravcovi

Se službami pana Ročka potažmo s Next Reality jsem byla spokojena. S pozdravem, Diana Mužíková

Diana Vrbová Mužíková

Pan Roček nám již prodával i pronajímal nemovitosti v minulosti a vždy jsme byli naprosto spokojení. Pan Roček je velice příjemný, spolehlivý, zodpovědný a maximálně nápomocný. Pokud budeme prodávat či pronajímat další nemovitost, určitě se na něj opět obrátíme. S tak profesionálním makléřem jsme se ještě nesetkali.

Monika Pilátová

REFERENČNÍ PRODEJE

Prodej zcela jedinečného, prostorného, světlého bytu v osobním vlastnictví o dispozici 4+kk/T o celkové užitné ploše 130 m2. Nachází se v samém srdci velmi žádané lokality pražské Letné. Tento unikátní byt po celkové rekonstrukci z roku 2016 je situován v posledním podlaží funkcionalistického domu s názvem Palác Letná od architekta Eugena Rosenberga. V roce 2002 byl dům zapsán do seznamu kulturních památek ČR. Dům disponuje novým výtahem. Díky umístění bytu v posledním podlaží jednoho z nejvyšších domů nabízí nádherné výhledy na celou Prahu, a to ze tří teras, které obklopují celý byt. Všechny obytné místnosti jsou klimatizovány, takže je zajištěn teplotní komfort i v horkých letních dnech. Byt nabízí dostatek prostoru pro spokojené bydlení, a navíc disponuje velkým množstvím úložných prostor. Sestává se z obývacího pokoje, moderní kuchyně s jídelnou, prostorné haly, ložnice, pokoje s šatnou, koupelny s WC a komory. Ložnice s pokojem disponují terasami orientovanými do klidného vnitro bloku. Obývací pokoj a kuchyně s jídelnou jsou orientovány na slunný jih a disponují velkou terasou (16 m2) s jedinečným výhledem. K bytu náleží sklep v suterénu domu. Podlahy bytu jsou tvořeny lakovanými parketami, v koupelně je dlažba s podlahovým vytápěním.

zobrazit více

Prodej jedinečné chaty s krytým bazénem na vlastním pozemku o rozloze 869 m2 v obci Prosečnice. Jedná se o podsklepenou chatu se třemi sklípky a garáží. Dispozičně je chata řešena jako: obývací pokoj, ložnice, kuchyně, veranda, chodba, koupelna a WC. Celková plocha činí 100,8 m2. Díky poloze chaty je zajištěno dokonalé soukromí a krásný výhled do zeleně. Pozemek je rovinatý a velice slunný. Nabízí možnost široké škály sportovního využití na velké travnaté ploše před i za chatou. Zároveň je zde k dispozici řada záhonů určená k pěstování oblíbených plodin. Velkou devízou je luxusní bazén francouzské značky Desjoyaux o rozměrech 7 x 3,5 m2 s kvalitním zastřešením. Dále je zde vybudováno zděné ohniště s funkční udírnou s možností příjemného posezení. Pro kutily je zde určeno zázemí v kryté zahradní dílně a pro případné hosty je zde možnost přespání v zahradním domku. Chata je naprosto dokonale umístěná, situovaná do překrásné přírody s hustými smíšenými lesy v těsné blízkosti řeky Sázavy. Přístup k chatě je po obecní komunikaci. Chata je napojena na veřejný vodovod, kanalizaci a elektřinu. Vytápění je řešeno krbovými kamny v obývacím pokoji a ložnici. Ohřev vody zajišťuje el. bojler. Obec Prosečnice je velice vyhledávaným rekreačním místem, nacházející se v lokalitě dolního Posázaví na okraji Hornopožárského lesa přibližně 25 km jižně od Prahy. Obcí prochází několik turistických a cyklistických tras. Je ideálním místem pro všechny milovníky turistiky, cyklistiky, houbaření, vodáctví a relaxace. Obrovskou výhodou je vlaková zastávka v obci, vzdálená pouhých 250 m od chaty, která poskytuje další spoustu různých výletů po okolí. Rádi Vám některé hezké výlety doporučíme. Zastávka Prosečnice se nachází přímo na trase Posázavského Pacifiku. Je zde i zastávka autobusu. Město Týnec nad Sázavou vzdálené 5 km disponuje kompletní občanskou vybaveností (školy, školky, lékař, pošta, Lidl a mnoho dalších obchodů a služeb). Vlakem nebo autobusem tam jste za 10 minut, autem přibližně za 6 minut. Do obce Prosečnice se dostanete z Prahy autem za cca 35 minut, případně lze dojet vlakem s přímým spojem z Hlavního nádraží za cca 1:15h. Pokud toužíte po chatě uprostřed krásné přírody a zároveň s vynikající dopravní dostupností, je tato nabídka určená přímo pro Vás. Pozemek pod chatou je stavební a lze tedy případně přestavět na rodinný dům.

zobrazit více

Prodej novostavby rodinného domu v malebném kraji Josefa Lady v katastru Mokřany u Velkých Popovic. Naleznete zde bydlení v přírodě s výbornou dostupností do Prahy po dálnici D1. Dům, jehož dokončení a kolaudace je plánována na září tohoto roku, je zasazen do jižně orientovaného svahu. Proto je hlavní vstup do domu, prostorného zádveří a garáže v 2.NP. Dům má užitnou plochu 165 m2, která je rozložena do dvou nadzemních podlaží. V 1.NP je obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, pracovna, koupelna s toaletou a technická místnost, ve 2.NP je ložnice se šatnou, dvě dětské ložnice a koupelna s toaletou. Dům je postaven z broušených keramických cihel, zateplen polystyrénem o síle 140 mm, stropní konstrukce ze železobetonových panelů, konstrukce střechy ze sbíjených vazníků s betonovou krytinou Bramac. Okna a dveře jsou plastová, vrata rolovací s elektrickým pohonem. Okna budou osazena venkovními roletami s elektrickým pohonem. Vytápění a chlazení domu řešeno tepelným čerpadlem v kombinaci se solárními panely, ve 2.NP budou klimatizační jednotky. Dům má vlastní komín s možností připojení krbu či krbových kamen. Standardy vybavení (interiérové dveře, podlahy, dlažby, obklady, sanitu) si klienti vybírají ze široké nabídky předních českých a evropských výrobců. Součástí výstavby na klíč je také oplocení domu včetně úpravy zahrady. Likvidace odpadních vod je řešena septikem s přípravou napojení na kanalizaci. Zatím je zdrojem pitné vody studna. Na pozemku bude umístěna retenční nádrž na dešťovou vodu s přepadem do vsakovací nádrže.

zobrazit více