NAPIŠTE ŘEDITELI

IVETA PETRÁČKOVÁ

Hodnocení: VELMI DOBRÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř
Specializace: Prodej a pronájem domů, bytů, nebytových prostor a garáží
Praxe: 6 let
Jazyková vybavenost: Italština, Angličtina

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

maximální vstřícnost , zkušenost , pomoc s názorem na potenciální zájemce nám velmi pomohla .

Vladimíra Nekvindová

Prodal jsem s pomocí paní Petráčkové byt, díky jejímu profesionálnímu přístupu k přípravě bytu před prodejem našla velice rychle kupce a dokázala realizovat velmi zajímavou cenu. Oceňuji velmi vstřícné jednání a naprostou profesionalitu.

Martin Kripner Kladno

Ráda bych poděkovala paní realitní makléřce Ivetě Petráčkové za profesionální a lidský přístup při prodeji zahradní chatky a pozemku. Její práce byla nadstandartní a skvělá. Zařídila vše od nafocení až po předání nemovitostí. Péče o klienty je úžasná a bezkonkurenční. Děkuji za její trpělivost a ochotu. Přeji mnoho dalších spokojených zákazníků.

Jolana Prokopová Kladno

Ráda bych poděkovala paní realitní makléřce Ivetě Petráčkové za profesionální a lidský přístup při prodeji mého domu a následně při koupi nového bytu. Její práce byla nadstandartní a skvělá. Zařídila vše od nafocení až po předání nemovitostí. Péče o klienty je úžasná a bezkonkurenční. Děkuji za její trpělivost a ochotu. Přeji mnoho dalších spokojených zákazníků.

Věra Javůrková Kladno

Příprava domu před prodejem i vlastní realizace prodeje domu svěřená do rukou paní Petráčkové proběhla velice rychle a v příjemné atmosféře. Její přístup je více než profesionální a velmi lidský. Několikrát mi pomohla i nad rámec svých povinností za což jí děkuji. Nemohu jinak než paní Petráčkovou opravdu doporučit.

Josef Polák Senomaty

S paní Petráčkovou dlouhodobě spolupracuji při pronájmu našich bytů. Její milý a ochotný přístup, jak k nám jako majitelům, tak k zájemcům o prohlídky vždy přinesl ovoce. S prověřenými nájemci, které nám pomohla vybrat jsme spokojeni a těšíme se na další spolupráci.

Renata Z. Kladno

Jakékoliv jednání s paní Petráčkovou bylo pro nás potěšením, skvělá dohoda, rychlé řešení čehokoliv, absolutní flexibilita, vstřícná, milá. Jsme velmi spokojeni a děkujeme!

Anna a Tomáš Uhrovi Kladno

Moc Vám děkujeme, děkujeme za veškerou a velmi nadstandardní pomoc se všemi záležitostmi.

Eliška Škubalová Kladno

Vřele doporučuji spolupráci s paní Petráčkovou, jak při prodeji nemovitosti, tak i při hledání vhodného nájemníka. Opětovně mi pomohla, tentokráte s pronájmem. Budete nadšeni jejím přístupem a nezbyde Vám než jí jen stále děkovat.

Martin Kripner Praha