NAPIŠTE ŘEDITELI

PETR ČÍŽEK

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Certifikovaný realitní makléř - Senior
Specializace: Rodinné domy, byty, developerské projekty, pozemky, prodej
Praxe: 10 let
Jazyková vybavenost: Německý jazyk
O mně:
Svým klientům zajišťuji kompletní servis při realizaci prodeje nemovitostí, který stavím na osobním přístupu a vzájemné důvěře.

Pro prezentaci nemovitostí využívám nejmodernějších technologií a se svým týmem profesionálů připravíme každou nemovitost tak, abychom maximalizovali její cenu a udělali z ní to nejlepší zboží na trhu. Každý obchod je příběh několika lidí a já dohlédnu na to, aby měl příběh každého klienta šťastný konec.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Takto si představuji, že by měl pracovat každý makléř. Pan Petr Čížek je profesionál v tom nejlepším slova smyslu. Příjemné jednání, perfektně připravené podklady k prodeji bytu, co slíbí to dodrží. Byla to velká radost s Vámi spolupracovat. Přeji mnoho spokojených klientů. S takovýmto proklientským přístupem jich určitě nebudete mít nedostatek. Velmi ráda doporučuji a budu se těšit na další spolupráci. Za mne jednička s hvězdičkou.

Klára Fidlerová Praha 5

Pane Čížku, já Vám mnohokrát děkuji za skvělou spolupráci při prodeji bytu a za Váš profesionální přístup. Doufám, že v brzké době nic prodávat nebudeme, ale pokud ano, víme, kam se obrátit. Mějte se moc hezky a ať se Vám i nadále daří.

Kristýna Č. Kladno

S panem Čížkem jsme měli tu čest již dvakrát a při příští příležitosti se opět obrátíme na něj, kdekoliv v republice se budeme nacházet. Velmi profesionální a ochotný přístup, neuvěřitelná flexibilita a milá lidská upřímnost. Pokud toto čte nějaký potencionální zákazník, tak vám radím - neváhejte. Řešit cokoliv s pánem Čížkem je radost a pokud vás něco překvapí, tak vždy jen mile. Děkujeme za všechno!

T.F. Chýně

Pán Čížek skvělý makléř a ještě více úžasný člověk, za nás je prostě jednička. Lorencovi

Jakub Lorenc

Vyjadřuji tímto velký dík panu Petru Čížkovi, který je skvělý a profesionální makléř. Vždy jedná nejen s ochotou i úsměvem, dovede moudře poradit. Jeho vrozená elegance je zároveň úctou ke všem klientům bez rozdílu věku. Nechť tedy Vaši společnost Next-reality díky mé zkušenosti při jednáních, Vás provází vždy jen vše dobré.

Marcela Máčalová Kladno

Rádi bychom vyslovili velkou spokojenost a chválu pro Petra Čížka, který nás ohromil svým přehledem, profesionalitou a připraveností na každou naší schůzku. Celá procedura koupě bytu proběhla velmi rychle a perfektně. Naše dotazy byly zodpovězeny bez odkladu a to i o víkendu, nebo večer. Ještě jednou díky za vaše služby odvedené Profesionálem Petrem Čížkem. Přejeme vám mnoho spokojených zákazníků jako jsme my.

Petr P. a Helena K. Kladno

Naše rodina před nedávnem přes pana Čížka kupovala chatu u Rokycan a máme jen slova chvály na pana makléře a vůbec celou tuto pobočku Next Reality. Celý proces od začátku až do konce proběhl hladce. Pan Čížek byl naprosto profesionální, navíc vždy milý a usměvavý. Moc nám pomohl! Asi nejlepší zkušenost za dobu co se v realitách pohybuji, to jest cca 20 let. Děkujeme mnohokrát. Podobnou recenzi jsem napsal i na Google a Firmy.cz.

Jirikoo Kladno

S přítelkyní jsme dlouhé měsíce chodili na prohlídky bytů a nedařilo se nám nic sehnat. Až do doby, než jsme našli pana Čížka. Nejen že nám našel nemovitost podle představ, které jsme mu řekli, ale dotáhnul to s námi až do úplného konce. Od prohlídky, přes veškeré papírování, přípravy a podepisování smluv, předání klíčů a vyřízení na katastru nemovitostí. Ještě jednou bychom mu chtěli tímto poděkovat za jeho pracovitost, přátelský, ale přesto profesionální přístup, ochotu a rychlost. Můžeme jedině doporučit.

Tomáš Votava Bratronice

Nejen, že bych pana Čížka doporučil ale už jsem to i několikrát udělal - vždy s velmi pozitivním ohlasem. S panem Čížkem spolupracuji již delší dobu a vždy jsem dostal jen nejlepší výsledky.

Martin Mikuláš

S manželem jsme se rozhodli, že chceme koupit byt v panelovém domě. Při první schůzce s panem Čížkem jsem mu vysvětlila důvody, proč chceme koupit zrovna tento konkrétní byt. Celý proces proběhl během jednoho měsíce. Od stanovení ceny přes papírování až po předání bytu. Pan Čížek nám velmi pomohl ke spokojenému a klidnému bydlení !!. Jednal velice rychle a profesionálně. Komunikace s ním byla vynikající. Mohu jen doporučit. Děkujeme

Manželé Hoffmannovi Unhošť

V minulém roce jsme prostřednictvím pana Čížka z vaší kanceláře kupovali byt v Bratronicích. Protože jsme byli velmi spokojeni, doporučili jsme pana Čížka a vaši realitní kancelář naší kamarádce Janě, která žije v Kanadě a chtěla prodat byt po rodičích u Příbrami. Určitě to takto na dálku nebylo jednoduché, ale všechno se podařilo a pan Čížek to zvládnul skvěle. Vyslovujeme vám i panu Čížkovi velkou pochvalu a poděkování.

Zuzana a Ladislav K. Kladno

Vážený pane Trejbale, ráda bych Vám a celé Vaší realitní kanceláři touto cestou velmi poděkovala za Vaše služby při koupi, dnes už našeho, domu v Unhošti. Profesionální, a při tom velice milé a vstřícné vystupování Vašeho realitního makléře pana Petra Čížka nás velice potěšilo. Jeho přístup nám naše rozhodování usnadnil a jsme tomu moc rádi. Při tak velkém rozhodování, realizování našeho snu o pěkném bydlení, nám byl ve všem víc než nápomocný, uměl nám se vším poradit a pomoci. Dokázal si najít čas pro jednání a skloubit jeho určitě časově náročný program s tím naším a paní Čámské. Nebylo mnohdy lehké najít termín a čas pro společné jednání. Dnes už je vše zařízeno a převedeno. Dům je náš, a to díky Vám a Vaší realitní kanceláři. Rovněž musím vyzdvihnout i profesionální, a přitom milý a bezprostřední přístup pana Jaroslava Kudely, který nám velmi dobře uměl najít správné řešení při finančních otázkách. Neváhal s pomocí a vše vyřešil k naší spokojenosti. Spojení s tímto finančním poradcem bylo určitě pro nás výhrou. Jeho dovednosti a znalosti v oblasti financí nás dovedly k cíli. Také mi dovolte, pane Trejbale, Vám i všem zaměstnancům Vaší skvělé realitní kanceláře, popřát hodně a hodně zdraví, štěstí a spokojenosti i v osobním životě. S pozdravem a velkým díkem

Dagmar S. s manželem a synem Kladno

Po neúspěšném hledání nového nájemníka pro můj byt 2+ kk v Praze - Karlíně na stránkách ""bez realitky"" jsem se o této skutečnosti zmínil svému známému z Plzně. Od něj jsem dostal kontakt na realitní kancelář, konkrétně pana Čížka. Vše šlo následně velmi rychle a díky velmi profesionální práci této RK mi byl nový nájemník mého bytu velmi rychle nalezen a za necelý měsíc od prvního kontaktu jsem již s novým nájemníkem uzavřel nájemní smlouvu dle svých představ. Vše probíhalo ve velmi přátelském a vstřícném duchu vč. vzájemné důvěry. Ještě jednou děkuji!

Jiří Novák Kladno

Chtěli bychom touto cestou, poděkovat Vaší realitní kanceláři, zvláště panu Čížkovi za zprostředkování koupě bytu v Praze. Jeho přístup byl maximálně profesionální a také velice lidský a trpělivý, díky tomu bylo celé jednání vždy vedeno ve výborné atmosféře. Pan Čížek umí jednat s lidmi, vše ochotně vysvětluje a nemůže opomenout, že pro laiky srozumitelně. Byl vždy ochotný poradit, kdykoliv jsme, cokoliv nevěděli, pohotově reagoval na každý náš dotaz. Průběžně nás informoval o jednotlivých řízeních, takže jsme mohli klidně spát. Ještě jednou moc děkujeme za úžasný profesionální přístup panu Čížkovi, určitě budeme realitní kancelář doporučovat známým a přejeme mnoho úspěšných prodejů, koupí a spoustu spokojených klientů jako jsme my.

Lenka K. a Stanislav K. Kladno

Služby pana Čížka můžu vřele doporučit. Minulý rok jsme s manželem kupovali dům z jeho nabídky a přístup i profesionalita pro nás byly milým překvapením. Hledali jsme bydlení přes rok a s žádným realitním makléřem ani developerem nebyla naše zkušenost taková, jako právě s panem Čížkem. Perfektně prezentovaná nemovitost, znalost problematiky, skvělá komunikace s naši právničkou i finančním poradcem. Nikdy jsme necítili nátlak, abychom podepsali něco, co naše právnička neschválila. Podpis smluv se přizpůsobil našemu hektickému režimu a nejasnosti byly hned vysvětleny. I dva měsíce po prodeji nás kontaktoval, jestli je vše v pořádku. Kdybychom v budoucnu potřebovali služby realitního makléře, tak jedině pana Čížka. Děkujeme!

Daniela S. Kladno

V nedávné době jsem prodával byt na Kladně a využil jsem služeb Vaší RK, konkrétně jsem spolupracoval s realitním makléřem Petrem Čížkem. Touto cestou bych rád vyjádřil svou hlubokou spokojenost s jeho přístupem. Historicky mám s jinou RK zkušenost veskrze zápornou, proto jsem rád, že nyní jsem měl tu čest spolupracovat právě s panem Čížkem. Jeho vztah k prodeji je nejen velice profesionální, vstřícný, ale také lidský. Za dobu prodeje jsem se setkával jen s usměvavým člověkem, který dokáže věcně argumentovat, své názory vysvětlí, ale současně nechává mně/klientovi prostor pro vlastní rozhodnutí. Pan Čížek je nejen profesionál a zná a dělá svou práci dobře, ale navíc se s ním laik nebojí řešit i sebehloupější dotazy:) Zpětná vazba v dnešní době funguje hlavně pro stížnosti/řešení problémů. Jsem rád, že touto cestou můžu vyzdvihnout Vašeho zaměstnance - věřím, že stejně jako já, tak i Vy jste si vědomi jeho kvalit. Děkuji tímto za zprostředkování prodeje mého bytu a těším se na další spolupráci!

Jan Huml Kladno

Chtěla jsem Vám moc poděkovat za Váš nejen profesionální přístup při prodeji bytu, ale i perfektní servis, kterým jste mi velmi usnadnil život. Vše probíhalo naprosto skvěle. Jsem ráda, že jsem Vás oslovila a rozhodla se využít Vašich služeb. Veškerá komunikace a komplikace byly vyřešeny velice rychle a vždy k mé maximální spokojenosti. Hlavně se mi na Vás líbí, že nepřistupujete ke klientovi jako jen ke klientovi, ale dokázal jste se i na chvíli stát součástí naší rodiny, což se mi moc líbilo. Přeji Vám v budoucnu hodně úspěchů a určitě Vás doporučíme i našim známým.

PM Kladno

Chtěla bych poděkovat Vaší realitní kanceláři za pomoc s prodejem bytu v Čechách. Zvláště bych chtěla poděkovat panu Čížkovi, který nám pomáhal při prodeji. Bydlíme v Kanadě a měla jsem obavy z prodeje, jednak už dlouho nežijeme v Čechách a neznáme nové zákony, a také vzdálenost přes půl světa na vyřizování všeho, co je potřeba při prodeji zařídit, se mi zdála velikou překážkou. Naši kamarádi žijící v Čechách nám doporučili vaši kancelář a pana Čížka, neboť jim prodával byt a byli s ním velice spokojeni. Pan Čížek vždy okamžitě odepsal na moje e-maily, odpověděl na všechny moje otázky a poslal mi naskenované dokumenty a návrhy smluv. Na jaře jsme přiletěli do Čech a byli jsme domluveni s panem Čížkem na první schůzce s ním. Díky naší korespondenci, jsem měla všechny potřebné doklady a mohli jsme sepsat smlouvu. Dali jsme panu Čížkovi plnou moc nás zastupovat po dobu naší nepřítomnosti v Čechách a vrátili jsme se do Kanady. Když jsem po čase dostala e-mail, že pan Čížek má vážného zájemce, odletěli jsme znovu do Čech. Teď je byt prodaný a my jsme rádi, že máme o jednu starost méně. Pan Čížek byl velice ochotný, vždy se přizpůsobil naším časovým možnostem, organizoval vše, co jsme v našem krátkém pobytu nestihli a vše řešil s úsměvem. Vytvořil příjemnou a přátelskou atmosféru při jednáni s námi i s kupujícími. Celkově jsme měli pocit, že jednáme s kamarádem, který se nám snaží pomoci. Ještě jednou děkuji Vaší kanceláři za perfektní spolupráci a přeji Vám mnoho úspěchů do budoucnosti.

Jana B. Kladno

Vše šlo rychle a pohodlně bez mé fyzické přítomnosti. Super spolupráce.

František Kompan Kladno

Koupě pozemku 5000 m2 u Berouna. Výborná spolupráce.

Libor Mikulica Ochoz u Brna

Pan Čížek je profík, všechno proběhlo k maximální spokojenosti. Příprava nemovitosti na prodej, samotné focení a natáčení. Prezentace na webu.... Komunikace a rychlost byla k plné spokojenosti. Díky za pomoc s prodejem. Marika Ketnerová

Marika Ketnerová

Rádi bychom poděkovali touto cestou Vašemu realitnímu makléři p. Petru Čížkovi, za velice rychlý prodej rodinného domu, za jeho velmi příjemné chování, vstřícnost a velikou ochotu. Rádi se na Vás vždy obrátíme a budeme Vás všem známým doporučovat. Moc děkujeme.

Markovi Kladno

Vřele doporučuji a to já doporučuji málokoho. Pan Čížek je kompetentní, důvěryhodný, spolehlivý a navíc milý a vtipný. Doporučí nejlepší postup. Vše vždy vyřídí na čas. Dokonce předvídá všemožné komplikace a snaží se jim předcházet. Když už komplikace nastanou, tak je s velmi pozitivním přístupem hned vyřeší. Takový přístup a proaktivita se už dneska moc nevidí. Člověk prostě ví, že se na pana Čížka může spolehnout a vysloveně rád s ním spolupracuje. Kupovali jsme přes něj nemovitost na bydlení, a pak nám pronajímal a prodával byt v Praze. Až budu příště něco potřebovat ráda zase zavolám.

MBK Praha a Beroun

S panem Čížkem byla radost spolupracovat, přímá komunikace a jeho dostupnost, kdykoliv klient potřebuje...

Veronika Zajícová

Pan Čížek nám pomáhal s prodejem nemovitosti. Jeho přístup byl vysoce profesionální a vstřícný. Pokud bych prodávala znovu, nerozhodla bych se jinak. Před prodejem nám poskytl cenné rady, na schůzky dorazil vždy včas a perfektně připravený. Během období prohlídek nás vždy informoval o aktuální situaci. Pan Čížek je usměvavý člověk s nadhledem, který má velký přehled (nejen) v oblasti nemovitostí. Veškeré potřebné informace umí sdělit lidsky, tak aby byly všem jasné. Po prodeji se mi líbil přístup k novým majitelům, kde byla vidět jeho snaha jim co nejvíce pomoci. Jsem si jistá, že jeho chování bylo fér k oběma stranám.

Katka Nejedlá Okr. Kladno

Spolupráce s makléřem panem Čížkem byla na profesionální úrovni a je vidět, že se v tomto oboru už nějakou dobu pohybuje. Vše proběhlo bez sebemenších problémů a komunikace s realitním makléřem byla výborná. Spokojenost s jeho prací byla maximální a pokud bude někdy potřeba, jeho služeb opět velice ráda využiji.

Lucie Žufníčková

chtěla bych osobně poděkovat realitnímu makléři Petru Čížkovi za ochotu a vynikající spolupráci při koupi naší nemovitosti. Mohu doporučit všem budoucím klientům. S pozdravem a veliké díky.

Iryna Yovzhiy s rodinou Kladno

Jednání s panem Čížkem bylo velice profesionální. Ocenila jsem, že byl velmi vstřícný a ochotný pomoci. Měla jsem k němu plnou důvěru, vše trpělivě vysvětlil a byl vždy k dispozici na telefonu pro mé dotazy. Děkuji panu Čížkovi za příjemnou spolupráci během celého procesu koupě mého bytu.

Marie H. Kladno

Spolupráce s panem makléřem Čížkem při koupi bytu byla na vysoké profesionální úrovni. Oceňuji velmi rychlé jednání a dodržování termínů i případnou pomoc při převodu nemovitosti. Určitě bych neměla problém se v budoucnu na tohoto makléře opět obrátit.

Ing. Olga Kozáková Dobříš

S panem Čížkem úspěšně spolupracujeme již několik let. Společně jsme jeden byt prodali a další dva pronajímáme. Spolupráci s panem Čížkem považuji za výjimečnou. Pan Čížek je skutečným profesionálem ve svém oboru. Je vždy možné se na něj stoprocentně spolehnout. Velmi rychle reaguje na potřeby a dotazy. Zároveň velmi oceňuji jeho milý a velmi lidský přístup. Jedná vždy s úsměvem a pozitivní energií. Kombinace vysoké profesionality, lidského přístupu a maximální důvěry z pana Čížka pro mě dělá jednoznačně realitního makléře číslo jedna. Je skutečnou radostí pro mě s ním spolupracovat.

Ing. Lenka Drobná Kladno

Pan Čížek má ode mně za své služby 15 bodů z 10! Naprostý profesionál, který oplývá něčím, co se dnes již moc nenosí a to je slušnost. Od A do Z jsem vše nechal na něm a dobře jsem udělal. Od A do Z totiž vše klapalo. Vice pánů Čížků a to nejen v realitách. Vděčný účastník jeho reality show Karel Havránek

Karel Havránek Praha 9

Chtěla bych moc poděkovat panu Čížkovi za jeho ochotu, trpělivost, vstřícnost a dobrou vždy dobrou náladu :-)

Zuzana Vilímková

Pana Čížka mohu jen doporučit. Je velmi profesionální, má velký přehled ve svém oboru a oplývá výbornými komunikačními dovednosti. Je velmi spolehlivý. O všech podniknutých krocích všechny strany vždy informuje. Ještě jednou děkuji a přeji jen to nejlepší do budoucnosti!

Daniel Chochel Slaný

Vřele doporučuji, vstřícný, milý, obětavý, vtipný realitní makléř. Jsem spokojena a v budoucnu budu spoléhat jen na pana Čížka.

Lucie Rudná

Veľmi pekne ďakujem p.Čížkovi za jeho pomoc pri kúpe bytu. Jeho prístup bol veľmi profesionálny a najmä ústretový, nakoľko moje sťahovanie bolo potrebné zariadiť vo veľmi krátkom čase, p.Čížek bol veľmi nápomocný, flexibilný a s jeho pomocou kúpa bytu prebehla úplne podľa mojích predstáv.

Dávid Račko Praha