NAPIŠTE ŘEDITELI

Ing. ZDENĚK ADAMEC

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř
Specializace: domy, byty, chaty, pozemky, luxusní nemovitosti
Praxe: 5 let
Jazyková vybavenost: Anglický jazyk - mírně pokročilý, Slovenský jazyk
O mně:
Z důvodu vážného úrazu jsem byl v roce 2019 nucen změnit zaměstnání. Díky mému kamarádovi, řediteli vyškovské pobočky realitní kanceláře Next reality (které jsem hrdým členem týmu), jsem se dostal k nemovitostem. Bylo to pro mě jedno z nejlepších rozhodnutí v životě. Naprosto mne tento obor uchvátil a práce realitního makléře je pro mne nejen zaměstnáním, ale také koníčkem.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Pana Adamce mohu vřele doporučit jako realitního makléře. Je vstřícný, obětavý a vše, na čem jsme se domluvili, tak platilo. Zajistil veškeré kroky prodeje, který proběhl velmi hladce a bez jakýchkoliv komplikací. O veškerých krocích v čas a srozumitelně informoval. Vybrala bych si ho znovu. Děkuji za vaše služby.

Jana Kochanová Prostějov

Ze službami realitní kanceláře jsem velmi spokojená vždy když jsem volala tak nebyl problém a vše jsme vyřešili. Mohu doporučit. Paní Procházková Kateřina. 👍👍🙂

Kateřina Procházková

Pan Adamec je neuvěřitelně milý, vstřícný a trpělivý. Už jednou jsme nemovitost kupovali u jiného makléře a měla jsem hrůzu z toho, že nás to čeká znovu. Nicméně jednání s tímto prodejcem je příjemné. Ve všem poradí a pokud neví, nepodává zavádějící informace, ale zjistí skutečnost, což je obrovské plus. S prodejem naší nemovitosti a zároveň s nákupem nové nám vše krásně zařídil tak, aby z nás nebyly bezdomovci. Celý prodej i koupě probíhali hladce a přesně v návaznosti na sebe. Tento prodejce vylepšil mé mínění o realitních makléřích a hluboce se omlouvám, za to, že jsem na prohlídku šla s velkou nedůvěrou. Děkuji za Vaši péči o zákazníky. Budu Vás chválit a doporučovat každému, kdo se zmíní, že potřebuje spolehlivého a zodpovědného makléře na špičkové úrovni. Se vší důvěrou a vděkem Jarošová.

Lucie Jarošová Praha 4

Skvělý makléř, který má velice vstřícný přístup. Jsem rád, že jsem řešil nákup nemovitosti právě s ním.

Vojtěch Burda Prostějov

Přestože jsme s manželkou nechtěli exkluzivní spolupráci a chtěli si nemovitost prodávat i po své vlastní ose, Z. Adamec nás předběhl a naši nemovitost poměrně rychle prodal za cenu, v kterou jsme doufali, ale nevěřili. Z. Adamce budu určitě dále doporučovat!

Milan Široký Vyškov

Rád bych touto cestou vyjádřil kladnou referenci na Zdeňka Adamce. Již při nachystání naší nemovitostí na prodej jsem koukal, co je makléř ochotný udělat pro nadstandardní prezentaci - stěhování nábytku dodávkou pro nafocení, úklid atd. Proces prodeje probíhal dle plánu a naši nemovitost prodal za cenu, kterou jsme si představovali. Jen tak dál!

Patrik Brtníček Vyškov

Nechtěli jsme prodávat pozemek veřejně. Byl poměrně problémový a chtěli jsme se vyvarovat dohadování o ceně. Proto jsme požádali o prodej v tichosti pro investory a vážné zájemce. Prodali jsme díky panu Adamcovi za cenu, kterou jsme si řekli zhruba do 14 dnů :) Děkujeme a doporučujeme!

Domoradovi Vyškov

Dobrý den. Připojují se k velmi kladnému hodnocení makléře pana Adamce. Vcítil se do mé stávající situace a jeho přístup a ochota vyjít všem vstříc byla opravdu příjemná a především profesionální. Je to člověk na svém místě je vidět ze svou práci dělá s radostí. Víc takových zodpovědných makléřů. Děkuji

Jana Ceznerová Praha

S panem Ing. Adamcem je radost spolupracovat. Je sympatický, empatický, houževnatý, jedná narovinu. Všem vřele doporučuji a přeji mnoho úspěchů při dalších prodejích.

Lucie Vyškov

Zdravím všechny, které zajímá spolupráce s panem Adamcem, mohl bych sem o spolupráci s tímto makléřem napsat slohovou práci, ale vezmu to ve zkratce. Nikdy jsem nepoznal nikoho tak profesionálního. Veškerá spolupráce byla zcela perfektní, ač se zamýšlím sebevíc, nenapadá mě jediná maličkost, která by za celou dobu spolupráce byla špatně. Společně s panem Svobodou (ředitel kanceláře) mi obrovsky pomohli, jelikož můj případ byl vskutku unikátní. Přes to všechno to se mnou nevzdali a nakonec jsme koupi bytu dotáhli ke zdárnému konci. Jestli se rozmýšlíte, zda těmto pánům důvěřovat, tak neváhejte a běžte do toho, rozhodně nebudete litovat. Jen tak dál pánové! A ještě jednou mnohokrát děkuji, budu Vás doporučovat všude kam se vrtnu.

Stanislav Mihula Vyškov

Reality NEXT doporučujeme. S panem Ing. Adamcem se spolupracuje na jedničku, je empatický, svědomitý, upřímný, pohodový, velice komunikativní, dohoda s ním platí.

Lucie Krejbich

Velmi ráda doporučím pana Adamce jako realitního makléře. Díky němu jsem si mohla koupit přesně takový byt, jaký jsem si představovala. Vždy se vším rád a ochotně pomohl a vše vysvětlil. Dokonce mi poradil i nad rámec svých možností, což se v dnešní době už nevidí. Pokud budu zvažovat další koupi, prodej nebo pronájem nemovitosti, bez váhání se na něj vždy ráda obrátím. NEXT REALITY může být hrdá na to, že má p. Adamce se svých řadách.

Pikalová Karolína Prostějov

Po dlouhém zvažování jsem se rozhodl pro prodej nemovitosti. S absolutní neznalostí a bez jakékoliv zkušenosti v této oblasti. Na doporučení jsem se obrátil na Vaši realitní kancelář zastoupenou makléřem panem Adamcem. Spolupracovat s ním byla radost. Dlouho jsem se nepotkal s tak profesionálním přístupem k práci reprezentovaným odbornými znalostmi, ochotou, příjemným vystupováním, zájmem o klienta a vysokou kvalitou veškerých makléřských služeb. Je to makléř, který pracuje i "srdcem" pro firmu, pro klienta a v neposlední řadě i pro sebe, pro svoji radost z práce. S úctou, vděkem a velkým poděkováním B. Pánek, Třebíč

B. Panek Třebíč

Rád bych se podělil o svou pozitivní zkušenost s realitním makléřem panem Ing. Adamcem. Jeho profesionální a vstřícný přístup při prodeji mého bytu byl skutečně úžasný. Pan Adamec projevil hluboké znalosti realitního trhu a byl schopen mi poskytnout cenné rady a doporučení. Jeho komunikace byla vždy promptní a jasná, a věnoval mi dostatečnou pozornost, abych se cítil v bezpečí a informovaný o každém kroku prodejního procesu. Díky jeho závazku a úsilí byl prodej bytu velmi rychlý a efektivní. Pan Adamec se postaral o všechny administrativní záležitosti a zajistil, že všechny dokumenty byly správně vyřízeny. Jeho profesionální přístup mi výrazně ulehčil celý proces prodeje. Rád bych poděkoval panu Adamcovi za jeho skvělou práci a vřele ho doporučil všem, kteří hledají spolehlivého a kvalitního realitního makléře. Jeho odborné znalosti, ochota naslouchat a profesionální přístup jsou vynikající a zajišťují pozitivní zkušenost při prodeji nemovitosti. Děkuji ještě jednou, za vaši skvělou službu a úsilí, které jste věnoval prodeji mého bytu. Jsem s vaší prací více než spokojen a přeji vám mnoho dalších úspěchů ve vaší kariéře.

MVDr. Jan Hejný Vyškov

Pan Adamec je profesionál s lidským a přátelským přístupem. Bylo nám potěšením s ním spolupracovat. Děkujeme za vše! :)

Adéla Kotvrdová Brno

Při koupi bytu jsme měli velké štěstí, že jsme narazili na Zdeňka Adamce. Je to sympatický a veselý chlapík. Vše vysvětlí, zařídí a je radost s ním komunikovat. Zprostředkoval koupi nového bytu a zajistil i prodej stávajícího bytu - vše za férové ceny. Takhle si představuji kvalitní služby. Moc děkuji a doporučuji všem.

Pavel Jaroš Praha

Rozhodnout se při prodeji mých nemovitostí pro firmu NEXT Reality bylo jedním z doposud nejlepších voleb . Velmi seriózní přístup, kreativní postup a špičková asistence, lidské jednání a dokonce vyšší získaná prodejní cena za mé nemovitosti jsou výstavním štítkem této excelentní high class společnosti. V mém případě se jedná přímo o pana Ing. Adamce, který pro své klienty udělá opravdu i nemožné a to vždy s pochopením a milým úsměvem na tváři. Jelikož vlastním více nemovitostí a chystám se ovšem také reinvestovat..., můj absolutní vítěz a důvěryhodný partner je a bude pan Ing. Adamec a samozřejmě pan ředitel Svoboda s celým týmem NEXT Reality. Děkuji.

Martina Wielandová Klobouky u Brna

Chtěl bych touto cestou napsat pochvalu na realitního makléře Zdeňka Adamce, který mi pomohl s prodejem mého bytu. Po celou dobu naší spolupráce jsem byl jsem velmi spokojen s jeho prací. Především bych chtěl zmínit, že byl velmi profesionální a ochotný. Byl jsem potěšen osobním přístupem k mému bytu a samotným prodejem, který proběhl velmi hladce a bez jakýchkoliv komplikací. Vždy mi byl k dispozici pro konzultace a rychlé odpovědi na mé dotazy. Rozhodně bych Zdeňka doporučil každému, kdo hledá kvalitního a spolehlivého realitního makléře.

David Gurka Pustiměř

Je to velký profesionál na právem místě. Svoji práci odvádi opravdu poctivě a vychází klientovi maximálně vstříc. Takového člověka chcete v dnešní době při prodeji nemovitosti! Zdendo, jsi jednička!

Rodina Zahradníkova Kovalovice

Dobrý den, v dubnu letošního roku došlo prostřednictvím vaší RK k prodeji našeho rodinného domu v Brně-Chrlicích. Chtěl bych touto cestou poděkovat vaší RK zastoupené Ing. Zdeňkem Adamcem z vyškovské pobočky. Tomuto prodeji věnoval maximální úsilí i ve svém volném čase a díky jeho přístupu se podařilo i v tak složité době prodej zrealizovat. Jeho profesionální přístup by mohl být vzorem pro mnohé obchodní zástupce.

Klimeš Bohumír Brno

Ráda pochválím vaše realitní makléře p. Veverku a p. Adamce. Hlavně p. Veverku. Obdivuji styl a profesionální jednání p. Veverky. Člověk slyší i mezi řádky - tento realitní makléř se jeví jako čestný, slušný a pracovitý partner při prodeji všech mých nemovitostech. Věřte, že mám, s kým a s čím porovnat. Držte si p. Veverku zuby nehty. Je to DOKONALÝ PROFESIONÁL. Zároveň děkuji za zveřejnění mých inzerátů a spolupráci. Pochvalte oba výše jmenované pány. Máte diamanty mezi realitníma makléři...

Anna Vítková Vyškov