NAPIŠTE ŘEDITELI

Mgr. OLGA PROCHÁZKOVÁ

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř
O mně:
Mým krédem je slušné a férové jednání. Věřím, že příjemná komunikace a důvěra jsou základem pro dlouhodobou spolupráci. Poskytuji nadstandardní služby v oblasti realit jako jsou služby pro malé a střední developery nebo také mediace majetkových sporů. Prodej nemovitostí vnímám jako nekonečnou zábavu s velkou mírou odpovědnosti.

V současné době pracuji jako manažerka pobočky NEXT REALITY Lužiny. Moji kolegové sdílí stejný entusiasmus a společně se podílíme na zajímavých projektech. Úspěšně prodáme, pronajmeme, ale i vyhledáme jakýkoliv typ nemovitostí dle zadání klienta.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Dekuji vrele za spolupraci s pani Olgou Prochazkovou, predevsim za spolehlivost, profesionalitu a duveru, kterou jsem v ni mela. Byla to dobra volba.

Ingrid Tuhackova Praha

Perfektní spolupráce s paní Olgou Procházkovou. Když bylo potřeba něco navíc, vždy vyhověla na 100 procent a komunikace byla úžasná. Vše zařídila podle mých představ a děkuji za ochotu a vstřícnost. Určitě kdybych chtěl opět něco zařídit ohledně koupě či prodeje, tak jedině s paní Olgou Procházkovou děkuji moc.

Martin Zeman Tanvald

Dobrý den, Rád bych pochválil paní Olgu Procházkovou touto cestou, kéž by bylo více takových makléřů, rychlá, přesná, pečlivá, zodpovědná, co více dodat... Děkuji moc s prodejem nemovitosti.

Jan Veltruský Breznice

Za mne můžu říct, že jste odvedli opravdu skvělou práci. Byla jsem nadšená z lidského přístupu a profesionality. Na začátku jsem měla obavy jak to bude všechno probíhat, ale to bylo naprosto zbytečné. Když jsem se potřebovala na něco zeptat, tak mi bylo vše jasně a srozumitelně vysvětleno. Moc bych chtěla jmenovitě poděkovat paní Procházkové a panu Sýkorovi, bez kterých bych to nezvládla. Určitě vás budu doporučovat.

Alexandra Halašová Praha

Perfektní spolupráce, naprostá spokojenost. Příští pronájmy jedině s Mgr. Procházková.

Ivan Latowski Hostivice

Chtěl bych touto cestou poděkovat za profesionální práci paní Procházkové. S prodejem nemovitosti si poradila na výbornou. Můžeme doporučit.

Jiří Hrubý Beroun

Rád bych zde velice kladně ohodnotil spolupráci s pí. Mgr. Olgou Procházkovou, za velice rychlé zprostředkování pronájmu bytu, které proběhlo v době 38 hodin od prvotní prohlídky, do podpisu smlouvy a předání bytu. Vše bylo realizováno díky vstřícnosti, rychlosti a schopnosti pí. Mgr. Procházkové. Je to osobnost na svém místě a v budoucnu to bude právě ona, kterou oslovím při pomoci s nemovitostmi. Moc Děkuji.

Radek Mára Praha 9

Setkání s Olgou Procházkovou byla náhoda (v cukrárně jsem vyslechla od vedlejšího stolu její rozhovor s klientem a přehodnotila svůj názor na realiťáky). Šťastná náhoda. Upřímná, férová, pracovitá i na Silvestra. Ačkoli do naší spolupráce zasáhla inflace a realitní krize, zvládla to jako úhoř, tedy čistě a hladce. Klobouk dolů. Už spolu vymýšlíme další akci, realiťáka už neměním. Olgo, děkuji moc. Byla to fuška😉

Zuzana Kocurová Hostivice

Děkuji za zprostředkování pronájmu, vše proběhlo rychle, efektivně a profesionálně. S výsledkem jsem velice spokojen a vřele doporučuji využití Vašich služeb.

Pavel Kubišta Praha 5

Ráda bych touto cestou poděkovala paní Mgr. Procházkové za její naprosto perfektní práci. Vyzdvihuji maximální profesionalitu, férovost, ochotu a vstřícnost.

Radka V. Mladá Boleslav

Olga Procházková je profesionál každým coulem. Rychlé, vstřícné a konstruktivní jednání je její samozřejmostí. Komunikace skvělá, zdá se 24 hodin denně :). Pokud bych si vybírala znovu makléře či poradce v rámci realit, rozhodně bych neváhala a paní Olga Procházková by byla volbou číslo 1.

Miloslava Jansonová Praha

Byl jsem zcela spokojen. Zůstanou-li služby Vaší kanceláře na stejné úrovni, využiji jich v budoucnu s radostí opět.

Waldemar Grutke Praha

Mnohokrát děkuji za spolupráci při pronájmu našich prostor. Velmi jsme ocenili rychlost, profesionalitu i lidský přístup při poskytování realitní služby. V budoucnu se na Vás určitě rádi obrátíme znovu.

Ladislav Š. Praha

REFERENČNÍ PRODEJE

Byt 3+kk, 125m2, Hanusova, Praha 4-Michle

zobrazit více

Prodej pozemku v Jizerských horách

zobrazit více