NAPIŠTE ŘEDITELI

Bc. PETR BALOG

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel
Specializace: Domy, byty a pozemky
Jazyková vybavenost: Anglický jazyk
O mně:
Není důležité, jak dlouho se zabýváte prodejem nemovitostí, ale jakým způsobem pracujete. U mne je na prvním místě profesionalita a s ní spojená kvalita prezentace.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Dobrý den, tímto bych rád poděkoval panu Balogovi za pomoc při prodeji nemovitosti. Velice vstřícný, ochotný, sympatický a hlavně profesionální přístup. Ještě jednou moc děkuji. Další nemovitosti jen a pouze u Vás.

Adam V. Karviná

Děkujeme p. Balogovi za prodej naší nemovitosti. Naše představy o prodeji bytu zcela předčil.

Štěpán a Lada Koskovi Karviná

S panem Balogem mám momentálně jediný problém. Musím šetřit chválou, aby tato reference nepůsobila jako zaplacená :-) Spolupráci jsme navázali na doporučení kamaráda. Mi nyní nezbývá nic jiného než opět odporučit. Pan Balog je profesionál s lidským přístupem. Na nic si nehraje je znalý svého oboru a dělá vše pro spokojenost klienta. Tímto tedy ještě jednou děkuji za hladký průběh prodeje nemovitosti a přeji hodně úspěchů do budoucna.

Tomáš Kukla Ostrava

Děkuji p. Balogovi za rychlý důvěryhodný a profesionální přístup při prodeji nemovitosti, vřelé doporučují. Byli jsme s manželkou velice spokojení.

Vladimír Kolek Karviná

Děkujeme

Juraj Jakubík

Moje rodina děkuje panu Balogovi za nový start do nového bydlení a další etapy našeho života. Nedá se říci, že by šlo pouze o prodej bytu a stěhování se do nového rodinného domu, ale také návaznosti na naše požadavky a časový rozsah prodeje a koupi nemovitosti, aby všechno klaplo. Naprosto profesionální přístup a férové jednání pana Baloga. Ještě jednou děkujeme.

Jakub Szajter Karviná

Chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za profesionální a bezproblémový přístup v celé naší věci. Od začátku až do konce jsem neměla problém z důvěrou ve Vás. Do budoucna pokud budu něco potřebovat. Nebudu váhat se na Vás obrátit a budu Vás doporučovat dalším lidem kteří budou v realitách něco potřebovat. Jste opravdu profesionál ve svém oboru. Přeji Vám mnoho úspěchu jak v profesním tak v osobním životě.

Skowranková Karviná

Musím pochválit velice profesionální a spolehlivý přístup p.Baloga. Byli jsme velice spokojeni a určitě dále doporučíme.

David Malysz Karviná

Děkuji panu Balogovi za jeho profesionální přístup při prodeji mého bytu. Vše perfektně vykomunikoval, nemovitost úžasně odprezentoval a ve velmi krátké době našel kupce. Jeho věcný přístup spolu s ochotu komunikovat mě velmi uklidnil. Vše proběhlo hladce a jsem s prací pana Baloga velmi spokojená.

Pavla Šindelová Petřvald

Pan Balog je profesionál na svém místě. Jeho ochota a porozumění je nad očekávání. Jeho práce je efektivní a precizní. Doporučuji na prodej nemovitosti jedině pana Baloga a jeho kancelář v Karviné.

Petra Urbanczyková

REFERENČNÍ PRODEJE

I pro méně atraktivní nemovitost lze udělat kvalitní prezentaci a zajistit tak spoustu zájemců. V tomto případě tomu nebylo jinak. Dům byl určen ke kompletní rekonstrukci. Vytvořila se proto vizualizace interiéru, jak by mohl vypadat právě po rekonstrukci. A za použití dronu jsme zájemcům přiblížili okolí a celkovou rozlohu pozemku.

zobrazit více

Prodej tohoto prostorného a atypického bytu v obci Petřvald u Karviné probíhal ještě v době, kdy po nemovitostech nebyla až tak zvýšená poptávka. Pokud by původní majitelé prodávali sami, připravili by se o sta tisíce, protože jejich představa o ceně tohoto bytu byla značně podhodnocená. Pomocí prezentace se mi podařilo oslovit a tím i dostat na prohlídku velké množství zájemců. Z nich jsme poté vybrali nejvýhodnější nabídku.

zobrazit více