NAPIŠTE ŘEDITELI

RADMILA KALUŽNÁ

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Certifikovaný realitní makléř

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

S paní Kalužnou máme ty nejlepší zkušenosti a můžeme jí každému jen doporučit. Profesionální, lidské a rychlé jednání. Moc se těšíme na další spolupráci.👍🏻👍🏻👍🏻

Radek Vodička Slaný

Paní Kalužné bych chtěl tímto poděkovat za rychlé a kvalitní zajištění prodeje domu. Paní Kalužná je velice ochotný a aktivní profesionál, ale zároveň i lidsky milá osůbka.

Michal Vejvoda Třemošnice

S paní Kalužnou jsme byli velice spokojeni, poskytla nám profesionální služby nad naše očekávání. Pokud bychom v budoucnu prodávali nebo kupovali další nemovitost určitě se znovu na paní Kalužnou obrátíme. Doručujeme a znovu děkujeme.

Iva Křivková Žďárky

Velké díky patří paní makléřce Radmile Kalužné za její profesionální přístup při prodeji naší nemovitosti. Paní Kalužná má vstřícný přístup, je ochotná a vždy k dispozici při jakýchkoliv dotazech. Je to člověk na správném místě. Pokud v budoucnu budu tyto služby potřebovat určitě se znovu obrátím na paní Kalužnou. Mohu vřele doporučit. Ještě jednou velké díky.

Dana Sedláčková Jasenná

Paní Kalužnou mohu vřele doporučit pro její profesionální služby a ochotu řešit proces i mimo standardní pracovní dobu. Zároveň oceníte její přímé kontakty na profesionály na financování i vyklízení nemovitosti

Ondřej Meier Úpice

S paní Kalužnou mám ty nejlepší zkušenosti a mohu jí každému jen doporučit. Profesionální a rychlé jednání. Těším se na další spolupráci 😉🏡 Děkuju!

Iva Černá Trutnov

Rádi bychom poděkovali paní Radmile Kalužné z pobočky NEXT reality v Hradci Králové za perfektní práci, kterou odvedla zprostředkováním prodeje našeho bytu. Paní Kalužná má velice vstřícné a milé jednání, profesionální a lidský přístup. Vždy nám zvedala telefony, ochotně nám pomáhala řešit problémy a vše nám pokaždé srozumitelně vysvětlila. S její prací jsme nadmíru spokojeni. Mohu všem vřele doporučit spolupráci s touto výjimečnou a moc milou paní. Vše proběhlo k naší dokonalé spokojenosti. Takto si představuji perfektní servis realitní kanceláře, vše za nás zařídili a my jen podepsali smlouvy. Děkujeme.

Sýsovi Trutnov

Při zprostředkování broumovského bytu nám paní makléřka podávala zásadní a věcné informace naprosto profesionálním způsobem. A kdykoliv: Jak se říká, nezná pátek ani svátek. Moc jí za všechno děkujeme a přejeme další úspěchy v její práci. Potencionálním klientům ji stoprocentně doporučujeme. Kladné hodnocení paní Kalužné se samozřejmě dotýká celé realitní kanceláře.

Libor Krmášek Příbram

Paní Kalužnou z Next Reality v Hradci Králové mohu všem vřele doporučit (včetně jejího skvělého týmu). Od chvíle, kdy se ujala prodeje nemovitosti, kde bylo více vlastníků, s kterými nebyla řeč, tak se mi neuvěřitelně ulevilo. Komunikovala s nimi už pouze ona a o všem mě informovala. Trvalo to přes rok a nebýt jí, tak to ještě ani teď není vyřešené. Vlastně jsem na konci jen podepsala smlouvu a jsem ji za to opravdu velmi vděčná. Je to profesionál, který dělá svou práci srdcem. VŠEM DOPORUČUJI!! 👍🙂

Petra Jiřičná Jevíčko

Profesionální jednání, rychlost, ochota, vstřícnost a milé jednání. To vše zvládá paní makléřka Kalužná na jedničku. Umí se přizpůsobit situaci, je flexibilní ve všech směrech, ať už se jedná o čas nebo o klienty samotné. Mockrát děkujeme!

Jana Viková Trutnov