NAPIŠTE ŘEDITELI

TOMÁŠ GREC, MPA

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel
Specializace: dev. projekty, rezidenční nemovitosti, výkupy a mediace sporů
Praxe: 22 let
Jazyková vybavenost: Anglický jazyk
O mně:
„Podnikám ve financích a realitách již od roku 2003. Vždy bylo cílem mým i mých kolegů kultivovat trh a maximálně vycházet vstříc potřebám našich klientů a spolupracovníků. Proto jsem se rozhodl pro spolupráci se značkou NEXT reality, která splňuje vše, co očekávám od moderní firmy 21.století na realitním trhu a umožňuje našim klientům i kolegům v kanceláři realizovat profesionální službu.

citát: „Do míst, kam stojí za to dojít, žádné zkratky nevedou." – Beverly Sills

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Mnohokrát děkuji panu Tomáši Grecovi za profesionální, rychlé a vstřícné jednání při nákupu bytu. Byl jsem naprosto spokojen. Výborná práce!

Jan Jedlička Praha

S Tomášem Grecem jsem spolupracoval při prodeji dvou mých bytů v Praze. Oba byty jsem prodával v mimořádně obtížné době, kdy se prodej nemovitostí na trhu téměř zastavil. Nadto se v obou případech jednalo o poměrně drahé a hůř prodejné nemovitosti. Tomáš však dokázal oba byty během pár měsíců prodat za předem dohodnutou. Jednání bylo ve všech ohledech velice rychlé, jasné a profesionální. Tomáš patří mezi skutečné profesionály ve svém oboru.

Tomáš Bodnar Praha

Prodej mého bytu jsem svěřil panu Tomáši Grecovi a udělal jsem dobře. Má zcela profesionální přístup, je maximálně ochotný, vstřícný a odborníkem ve svém oboru. Plně jsem mu mohl důvěřovat po celou dobu realizace prodeje mé nemovitosti, která byla díky jeho zkušenostem, rychle vyřízena.

Jiří Ženatý Praha

Vstřícné a hlavně rychlé vyřízení. A pokud jsem potřebovala poradit, vždy pomohli.

Jana Krupičková Praha

Velice děkuji Tomáši Grecovi, Tomáši Böhmovi a dalším pracovníkům Next Reality za rychlé a hlavně vysoce profesionální zpracování ocenění nemovitosti. Z mé strany bylo třeba dodat jen to nejnutnější, vše ostatní pánové zařídili. Jasné, rychlé, vstřícné a profi. Skvělá práce.

Jan Tolar Praha

Vše proběhlo ke spokojenosti. Děkuji

František Smrčka