NAPIŠTE ŘEDITELI

TOMÁŠ BÖHM, DiS.

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř
Specializace: Domy, byty, pozemky, komerční nemovitosti, chaty

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Velice děkuji Tomáši Grecovi, Tomáši Böhmovi a dalším pracovníkům Next Reality za rychlé a hlavně vysoce profesionální zpracování ocenění nemovitosti. Z mé strany bylo třeba dodat jen to nejnutnější, vše ostatní pánové zařídili. Jasné, rychlé, vstřícné a profi. Skvělá práce.

Jan Tolar Praha

Pana Böhma musíme doporučit. Nejen jako člověk, ale i jako profesionál je zodpovědný a precizní k oběma stranám, u kterých k "obchodu" dochází.

Klára Fraňková

Spokojenost s poskytnutými službami. Děkuji

František Smrčka

Chtěl bych touto cestou poděkovat Vašemu makléři, panu Tomáši Böhmovi, který byl tak laskav a zrealizoval s mojí osobou a mojí partnerkou v pátek dne 11. září 2020 v 17:00 hodin v obci Chrást nad Sázavou-Krhanice prohlídku bytu nabízeného k prodeji. Musím podotknout, že s mojí partnerkou jsme se v poslední době setkali s několika makléři a makléřkami různých realitních společností, avšak u daných makléřů a makléřek jsem se nesetkal s tak ochotným přístupem a laskavým jednáním jako právě u pana makléře Tomáše Böhma. Pan Tomáš Böhm mě velmi mile překvapil svým profesionálním vystupováním na úrovni a bez jakýchkoliv ústupných nebo výmluvných manévrů, narozdíl od ostatních makléřů, kteří mě tak od další spolupráce s nimi odradili, nám pan Böhm představil byt nabízený k prodeji. Byť se moje partnerka nakonec pro koupi tohoto bytu nerozhodla, musím říci, že jednání pana Böhma ve mě zanechalo opravdu velmi dobrý dojem a bude pro mě ctí, pokud se s panem makléřem Tomášem Böhmem někdy v blízké budoucnosti opět setkám třeba právě při prohlídce nemovitosti, kterou bychom se rozhodli zakoupit. Pana makléře Tomáše Böhma mohu jen a jen doporučit.

Martin Carvan Praha

REFERENČNÍ PRODEJE

Majitelé se přes rok pokoušeli s různými Rk bezúspěšně prodat neobvyklou nemovitost- původní domek, nový dům a velkou stodolu, to vše na jednom pozemku. Díky správně zvolené prodejní strategii byla nemovitost již za 2 měsíce od podepsání zprostředkovatelské smlouvy prodaná, a to za cenu k plné spokojenosti prodávajících.

zobrazit více

Majitelé potřebovali prodat byt, aby následně mohli financovat stavbu nového rodinného domu. Podmínkou prodeje byla možnost nájemního bydlení ve stávajícím bytě alespoň 1/2 roku. Vše se povedlo a mladá rodina bydlí již v novém a novému vlastníkovi se formou nájmu částečně vrátila investice do koupi bytu.

zobrazit více