NAPIŠTE ŘEDITELI

Bc. ANDREA FRANTÍKOVÁ

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Velké dík patří paní Frantíkové za pomoc s prodejem mého bytu. Vše proběhlo bez problémů a po celou dobu prodeje jsem se nemusela skoro o nic starat, což pro mě bylo velké + Nebýt paní Frantíkové, tak byt prodávám určitě ještě teď. Určitě všem moc ráda doporučím a kdybych měla někdy v budoucnu nějakou nemovitost prodat, bez váhání se ozvu právě paní Frantíkové 🙏🏼 Ještě jednou velké díky za vše!♥️

Pavla Šmídová Bujanov

Paní Andrea Frantíková prodávala náš byt 3+1 v Českých Budějovicích. Prodej od prvotního okamžiku naší spolupráce hodnotím na 1*.Vše proběhlo bez problémů, byli jsme v neustálém kontaktu a měli veškeré informace, které jsme potřebovali. Komunikace i jednání paní makléřky byly na profesionální úrovni. Byla ochotná, milá a vstřícná. V případě nejasností vše vysvětlila. V rámci prodeje byly zajištěny všechny praktické služby, takže pro nás prodávající bylo vše bez starostí. Děkujeme.

Michaela Vácová Lišov

Paní Frantíkovou doporučuji všem svým přátelům. Zajistila nám pronájem našeho bytu, kompletní servis od začátku do úspěšného konce, nebyli jsem nuceni se o pronájem jakkoliv starat. Vše vyřídila na profesionální úrovni.

Filip Duda České Budějovice